Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, Humanite сказав:

Попыток противостоять отжиму Крыма Турчинов предпринимать ЗАПРЕТИЛ. Крым просто отдали. По договоренностям.

Еще раз, для необучаемых:

Статья 3

Любое из следующих действий, независимо от объявления войны, с учетом и в соответствии с положениями статьи 2, будет квалифицироваться в качестве акта агрессии:

а) вторжение или нападение вооруженных сил государства на территорию другого государства или любая военная оккупация, какой бы временный характер она ни носила, являющаяся результатом такого вторжения или нападения, или любая аннексия с применением силы территории другого государства или части ее;

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Humanite сказав:

Для меня война в Украине началась в 2014м году. Гражданская война.

ваша думка дуже цінна для нас (с)

може ще знаєте чому всі ті "громадяне" яким там ***ово жилось не подобалась українська влада не поїхали на*** на улюблену парашку?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, XL.pro сказав:

А шо, Коте, в Німеччині не прижилися?))) Так рвалися, стільки часу виїжджати і приїхали в Дніпро))).

Чи там місцеві вибори?)))

Там (тут) шахрайські кол-центри, на яких теж треба машинний ШІ навчати, і гроші, мабуть, непогані за це платять. :unknown:
Але можна й до лісу скататися, якщо погано налаштуєш, і те, що ти "хлопчик з обрізом", не допоможе... Таке в нас місто - контроверсійне 😉
Але то не точно. :pardon:
Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам. :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

"Ймовірно, в Україні замість мегамаркетів будуть невеликі магазинчики: це питання безпеки, — перший віцепрезидент ТПП Михайло Непран."--

Дядько каже що " ми рухаэмося по спіралі".

То це хвайно , глечики, баняки з печі, глиняна підлога , солом.яна стріха. 

Здоровіще люди будуть

Посилання на коментар

1 час назад, Humanite сказал:

детей в росии? 

А говорил,  что ты не " муха" . Ты же копируешь кастрюли

Посилання на коментар

2 часа назад, Бармалей сказал:

лучше бы идиоты в виде Вас так почувалися в Украине...войны бы не было, из-за того что мы бы были сильнее явно

Українців ви явно засуджуєте, ще й з позицій, що треба було здатись дикунам-сталіністам. А у мене, наприклад, у сім'ї  усі сиділи, ну мужчинам можна було пришити співпрацю з ворогом, а моя мама дівчина, для чого її треба було пакувати? Сиділа рік у тюрмі, потім відправили на поселення у Ангарськ Іркут.обл., там у ті часи також був табір для полонених японців. Японців в 50-их роках відпустили, а наші сиділи на поселенні до 60-років, до того ж треба було кожен тиждень ходити у спецкомендатуру, де ставили відмітку, що ти не втік. 

А для рашиків у вас слів засудження не знаходиться, чи як то там?

Посилання на коментар

32 минуты назад, US7IGN сказал:

парашку?

Чет у тебя пошти через цитату это слово . Ты - парашник ?

Посилання на коментар

30 минут назад, kim chen lhoran сказал:

, у мене, наприклад, у сім'ї  усі сиділи, ну мужчинам можна було пришити співпрацю з ворогом , а моя мама дівчина, для чого її треба було пакувати? Сиділа рік у тюрмі, потім відправили на поселення у Ангарськ Іркут.обл., там у ті часи також був табір для полонених 

Ще один терпила. Вас " патриотов" кого не послушаешь, так все ваши предки "политические пострадавшие от режима". А на поверку окажется совсем иное. 

Так шо ж ты , нераб ,  батрачил годами на тех " рашиків" ?

"! За шмат гнилої ковбаси. У вас хоч матір попроси,. То оддасте".с.Шевченко.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

🙈

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 час назад, Humanite сказал:

Для меня война в Украине началась в 2014м году. Гражданская война.

Не надо ля-ля...

Из местных было всего около 6000 человек. Около 2000- кадровые войска балалайни. 24-28 т.наз "добровольцы интернационалисты" типа Моторылы, "кизяков" и прочих "чехов".

Под единым командованием штаба балалайни.

Правильное название этой похлебки - "Сводный экспедициононный корпус смешанного состава".

И техника с БК не из копанок возникла...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

і ці смерті - на ілоні та дональді

чувак їм по***

навіть моїм сусідам по***

там всім по***

окрім тих кого це зацепило напярму

саме тому нам і кінець

бо кожен сам за себе і люди відгородились від реальності

в очікуванні що пронесе

в очікуванні що це закінчиться

ні

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Сцуко, новий шедевр від творців "якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди "зелених чоловічків" не пустили", блекауту в Москві та 3000 ракет до кінця 2025 року!

- У перший рік війни я просив Байдена надати нам ліцензії на Patriot. Якби ми отримали їх тоді, ми б уже виробляли Patriot для всіх, зокрема й для Європи, - Володимир Зеленський

А як там завод Rheinmetall, вже побудували? Ні? Але виробництво Patriot побудували б? Точно? Ню-ню...(C)

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, akineo сказав:

саме тому нам і кінець

бо кожен сам за себе і люди відгородились від реальності

Та ви вже визначіться з "ми" чи "я"

Таке враження що ви на когось розраховуєте навіть усвідомлюючи що кожен сам за себе. За 4 роки, чи коли там для вас війна почалася, ви самі для себе що зробили?

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Там (тут) шахрайські кол-центри, на яких теж треба машинний ШІ навчати, і гроші, мабуть, непогані за це платять. :unknown:
Але можна й до лісу скататися, якщо погано налаштуєш, і те, що ти "хлопчик з обрізом", не допоможе... Таке в нас місто - контроверсійне 😉
Але то не точно. :pardon:
Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам. :flag1:

Будемо реалістами, як правило, необрізні воюють і вмирають, а обрізані - "заробляють" і виводять кошти на землю "Таки-так")))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Сцуко, новий шедевр від творців "якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди "зелених чоловічків" не пустили", блекауту в Москві та 3000 ракет до кінця 2025 року!

- У перший рік війни я просив Байдена надати нам ліцензії на Patriot. Якби ми отримали їх тоді, ми б уже виробляли Patriot для всіх, зокрема й для Європи, - Володимир Зеленський

А як там завод Rheinmetall, вже побудували? Ні? Але виробництво Patriot побудували б? Точно? Ню-ню...(C)

один я не розумію сенсу виробництва військогово призначення в країні де війна? там є з десяток засобів знищити будь який завод. хіба що закопати чи в горах

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Чувак просто виходить зі свого досвіду. ліцензія для нього це як в кіно - право показувати в своїй країні. Ви ж не вимагаєте у двірника уміння пломбувати зуби, то чого ви від коміка постійно хочете?

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Та ви вже визначіться з "ми" чи "я"

Таке враження що ви на когось розраховуєте навіть усвідомлюючи що кожен сам за себе. За 4 роки, чи коли там для вас війна почалася, ви самі для себе що зробили?

пам'ятаєте відео з парою поліцаїв, які, після того, як зменшили вік виїзду за кордон, звільнились і виїхали? і записала відео, де каже "у кожного свє життя"?

так от ..

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

чого ви від коміка постійно хочете?

так це він щось до*бався до людей свого народу 

Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Так шо ж ты " патриот" батрачил годами на ту " рашку" ?

Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край)  як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у  науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. 

Але є один момент.  У більшості місцевостей  майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати,  як правило місцеве бидло. А вот  у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. 
 І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам  якось не заходить.  

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

так це він щось до*бався до людей свого народу 

Де? Коли? Мені взагалі за останні п'ять років жодного разу не дзвонив та не писав:lol:

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

www.instagram.com/reel/DbxZNKhOmc2/

Поки родичі не наповнять ту яму золотом СЗЧешника з неї не випустять?!

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Де? Коли? Мені взагалі за останні п'ять років жодного разу не дзвонив та не писав:lol:

не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Поки родичі не наповнять ту яму золотом

поставити будку і буде туалет

ми ж не радянська маленька..........ми ж Н А Т ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО 

маніруляція страхом, інстинктами, жагою до життя.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

До речі, про НАТО:

Цитата

Росія почала анонсовані провокації проти НАТО? Невідомий БпЛА залетів через Румунію аж в Болгарію та вибухнув в кілометрі від Трансбалканського газопроводу, – Associated Press

Як зазначив прем'єр-міністр країни Румен Радев, зважаючи на силу вибуху, дрон ніс на собі велику бойову частину.

Переживаю за сісініку...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...