Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

23 минуты назад, XL.pro сказал:

Будемо реалістами, як правило, необрізні воюють і вмирають, а обрізані - "заробляють" і виводять кошти на землю "Таки-так")))

То ти воюєш  чи нє ?

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, akineo сказав:

не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " 

А що він мав вам сказати? :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " 

Проти звичайної балістики є ракети, балістику ж збивали ракетами і просять всіх, хто ще може дати. Але всі же вже бояться тепер типу - самім скоро буде потрібно😔. Але є вже нова балістика, може змінювати траєкторію та ще вистрілює при цьому теплові пастки. Буде єдиний порятунок - краща розвідка та вправніші диверсанти. Ще може підійде колись щось типу Томогавків щоби бити по підземних заводах, бо вже на них робиться більший акцент. Навіть з Елабуги вже трохи персоналу планують запістонити на фронт.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Сумно 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край)  як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у  науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. 

Але є один момент.  У більшості місцевостей  майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати,  як правило місцеве бидло. А вот  у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. 
 І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам  якось не заходить.  

Т.е ты , небыдло , батрачивший  на " ненавистных  рашиків"  решил "козырнуть" , не понятно к чему " могілкой". ??

Ты  " Отче наш " читал ?  То чем ты выше Бога , чтобы к тебе на " вы" обращаться ? 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Українців ви явно засуджуєте

только тех кто идиот и исключительно за идиотизм и предательство своего народа и добровольную сдачу врагу того что принадлежит им...сдали историю, сдали язык и требуют от всех соплеменников того же ипать патриоты, натянули условные вышиванки назвались украинцами, а кацапщина так с них и прет - носят не украинские имена, отчества, называют детей не украинскими именами...рисуют государственными героями мертвых дедов, которые нефига не добились лишь замазались в крови и сдохли на чужбине))), вот и у нас это происходит - народ льет кровь и валит за границу, чтоб там сдохнуть...какие герои такое и будущее - живите с этим

Цитата

А для рашиків у вас слів засудження не знаходиться, чи як то там?

я тут с рашиками говорю? 

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

37 минут назад, akineo сказал:

так от ..

а мог бы пару раз забухать с соседями-быдло немного сблизиться и в прекрасный момент поменять этанол на метанол)))

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам.

скорее судился в суде как раз на Леси Украинки-Поля пр., вот и хату снял рядом)))

Посилання на коментар

40 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Я Товстого. 

І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам  якось не заходить.  

"Товстого"-:))))) какого еще Товстого ? Иди советы своей бабе давай, культурный  .

Можешь еще советы свои раздать таким как ты " патриотам" у которых через слово матюки . Но они же на " мові' , и культуру ты их не замечаешь ,

да и у тебя " культура " так и прет :)))

Посилання на коментар

22 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Проти звичайної балістики є ракети, балістику ж збивали ракетами і просять всіх, хто ще може дати. Але всі же вже бояться тепер типу - самім скоро буде потрібно😔. Але є вже нова балістика, може змінювати траєкторію та ще вистрілює при цьому теплові пастки. Буде єдиний порятунок - краща розвідка та вправніші диверсанти. Ще може підійде колись щось типу Томогавків щоби бити по підземних заводах, бо вже на них робиться акцент. Навіть з Елабуги вже трохи персоналу планують запістонити на фронт.

єдина можливість позбутися тарганів це знищити їх кубло. інакше можете в кожну руку взяти хоч по два тапки і заїбатися, але це не допоможе

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Ты  " Отче наш " читал ?  То чем ты выше Бога , чтобы к тебе на " вы" обращаться ? 

Так усі можна сказати, до вас на ви звертаються.

А так я " Отче наш " кожен вечір проговорюю, бо колись дав обітницю, щоб тільки близька людина вижила і її не порушую вже 38-м років, хоча у бога реально в дійсності, не вірую.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, kim chen lhoran сказал:

А так я " Отче наш " кожен вечір проговорюю, бо колись дав обітницю, щоб тільки людина вижила і її не порушую вже 38-м років, хоча у бога реально в дійсності, не вірую.

То  на "вы "или на ты читаешь?

"я не вірю але обітницю дав'-???  Кому ты ее дал свою клятву  , кто у тебя ее просил ?

Посилання на коментар

10 минут назад, kim chen lhoran сказал:

, хоча у бога реально в дійсності, не вірую.

И ,что теперь ? Так можно сказать , что 40 лет назад почти все кричали " слава кпсс" , уверен , что и ты кричал , то может и мне нужно было тебе и  вашему стаду подражать ?

Посилання на коментар

"я не вірю але обітницю дав'-???  Кому ты ее дал свою клятву  , кто у тебя ее просил ?

Ніхто, не просив, я сам до бога звертався, колі рідну мені людину збила машина - 8 переламів і забій основи черепа. Людина боролась за життя і я попрохав у бога милості. Акад. Вернадський також до церкви не ходив, але у свого бога вірив.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Так можно сказать , что 40 лет назад почти все кричали " слава кпсс" , уверен , что и ты кричал ,

Я не був комсомольцем взагалі -  бо я ще майже  60 років тому міг скоріше кричати "Слава " Лед Зепеліну".

Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край)  як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у  науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. 

Але є один момент.  У більшості місцевостей  майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати,  як правило місцеве бидло. А вот  у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. 

Это какая- то повальная эпидемия  маразма ?

Упоминают Достоевского и Толстого и ходят на их могилки  , но не понимают о чем их творчество.

Читают каждый день " Отче наш"  но не верят и Заповеди не соблюдают.

Одевают вышиванки, поют  " душу й тіло"  , но ни тело ни душу ложить не хотят .??

Кто ваши учителя , зачем вы все это   пишете и говорите , если не выполняете ?

Сами свое не исполняют , но с других требуют ? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Ніхто, не просив, я сам до бога звертався, колі рідну мені людину збила машина - 8 переламів і забій основи черепа. Людина боролась за життя і я попрохав у бога милості. Акад. Вернадський також до церкви не ходив, але у свого бога вірив.

Какого бога , кто твой бог, и зачем ты к нему обращался , если ты в него не веришь ?

Какой еще вернадский , зачем мне он , ты еще тараса бульбу забыл  упомянуть??

Посилання на коментар

11 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Я не був комсомольцем взагалі -  бо я ще майже  60 років тому міг скоріше кричати "Слава " Лед Зепеліну".

Разве я спрашивал был ли ты комсомольцем ? 

Ты дебил или тролль,

или дебильный тролль?:)))))

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Война началась с акта агрессии кацапов - аннексии Крыма и оккупации Донбасса.

Совсем память отшибло?

www.ekhokavkaza.com/a/25362434.html

20.02 овощ в Киеве.

Посилання на коментар

3 години тому, Humanite сказав:

Гражданская война.

Между гражданами Украины и Мордора.

Бородай, стрелков,

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

поставити будку і буде туалет

ми ж не радянська маленька..........ми ж Н А Т ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО 

маніруляція страхом, інстинктами, жагою до життя.

Та да, чувак якраз так і описує учебку, пемрд тим як до Румунії втекти. Приблизно 30-40хв..

Посилання на коментар

49 минут назад, US7IGN сказал:

єдина можливість позбутися тарганів це знищити їх кубло.

-Зае...ли тараканы...в диване живут!

- Так выбрось диван!

- Выбрасывал - они его обратно заносят!!!

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

може ще знаєте чому всі ті "громадяне" яким там ***ово жилось не подобалась українська влада не поїхали на*** на улюблену парашку?

То есть вы действительно хотите вернуть оккупированные территории? А что собираетесь делать с жителями этих территорий которые не собираются выезжать с земель своих предков? Они жили на этой земле много столетий. Выселить как поляков из волыни или как принято у ваших предшественников концлагеря с газовыми камерами?

Посилання на коментар

3 минуты назад, Humanite сказал:

предшественников концлагеря с газовыми камерами?

в ссср были газовые камеры?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Humanite сказав:

То есть вы действительно хотите вернуть оккупированные территории? А что собираетесь делать с жителями этих территорий которые не собираются выезжать с земель своих предков? Они жили на этой земле много столетий. Выселить как поляков из волыни или как принято у ваших предшественников концлагеря с газовыми камерами?

я нічого не хочу і не збираюся ні з ким нічого робити. тут достатньо тих хто любить вказувати іншим що їм треба робити. про сотні років цікаво. я знаю своїх предків лише до четвертого покоління включно і їх походження. ви особисто знаєте того хто разом зі своїми предками прожив сотні років на окупованих територіях? ви ж про схід та Крим? де саме? хто ці видатні люди?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...