рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 23 минуты назад, XL.pro сказал: Будемо реалістами, як правило, необрізні воюють і вмирають, а обрізані - "заробляють" і виводять кошти на землю "Таки-так"))) То ти воюєш чи нє ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, akineo сказав: не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " А що він мав вам сказати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, akineo сказал: не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " Проти звичайної балістики є ракети, балістику ж збивали ракетами і просять всіх, хто ще може дати. Але всі же вже бояться тепер типу - самім скоро буде потрібно😔. Але є вже нова балістика, може змінювати траєкторію та ще вистрілює при цьому теплові пастки. Буде єдиний порятунок - краща розвідка та вправніші диверсанти. Ще може підійде колись щось типу Томогавків щоби бити по підземних заводах, бо вже на них робиться більший акцент. Навіть з Елабуги вже трохи персоналу планують запістонити на фронт. Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 24 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край) як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. Але є один момент. У більшості місцевостей майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати, як правило місцеве бидло. А вот у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам якось не заходить. Т.е ты , небыдло , батрачивший на " ненавистных рашиків" решил "козырнуть" , не понятно к чему " могілкой". ?? Ты " Отче наш " читал ? То чем ты выше Бога , чтобы к тебе на " вы" обращаться ? Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Українців ви явно засуджуєте только тех кто идиот и исключительно за идиотизм и предательство своего народа и добровольную сдачу врагу того что принадлежит им...сдали историю, сдали язык и требуют от всех соплеменников того же ипать патриоты, натянули условные вышиванки назвались украинцами, а кацапщина так с них и прет - носят не украинские имена, отчества, называют детей не украинскими именами...рисуют государственными героями мертвых дедов, которые нефига не добились лишь замазались в крови и сдохли на чужбине))), вот и у нас это происходит - народ льет кровь и валит за границу, чтоб там сдохнуть...какие герои такое и будущее - живите с этим Цитата А для рашиків у вас слів засудження не знаходиться, чи як то там? я тут с рашиками говорю? Змінено 5 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 37 минут назад, akineo сказал: так от .. а мог бы пару раз забухать с соседями-быдло немного сблизиться и в прекрасный момент поменять этанол на метанол))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам. скорее судился в суде как раз на Леси Украинки-Поля пр., вот и хату снял рядом))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 40 минут назад, kim chen lhoran сказал: Я Товстого. І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам якось не заходить. "Товстого"-:))))) какого еще Товстого ? Иди советы своей бабе давай, культурный . Можешь еще советы свои раздать таким как ты " патриотам" у которых через слово матюки . Но они же на " мові' , и культуру ты их не замечаешь , да и у тебя " культура " так и прет :))) Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ну наконец то дождьььььь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Проти звичайної балістики є ракети, балістику ж збивали ракетами і просять всіх, хто ще може дати. Але всі же вже бояться тепер типу - самім скоро буде потрібно😔. Але є вже нова балістика, може змінювати траєкторію та ще вистрілює при цьому теплові пастки. Буде єдиний порятунок - краща розвідка та вправніші диверсанти. Ще може підійде колись щось типу Томогавків щоби бити по підземних заводах, бо вже на них робиться акцент. Навіть з Елабуги вже трохи персоналу планують запістонити на фронт. єдина можливість позбутися тарганів це знищити їх кубло. інакше можете в кожну руку взяти хоч по два тапки і заїбатися, але це не допоможе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Ты " Отче наш " читал ? То чем ты выше Бога , чтобы к тебе на " вы" обращаться ? Так усі можна сказати, до вас на ви звертаються. А так я " Отче наш " кожен вечір проговорюю, бо колись дав обітницю, щоб тільки близька людина вижила і її не порушую вже 38-м років, хоча у бога реально в дійсності, не вірую. Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, kim chen lhoran сказал: Так усі можна сказати, до вас на ви звертаються. А так я " Отче наш " кожен вечір проговорюю, бо колись дав обітницю, щоб тільки людина вижила і її не порушую вже 38-м років, хоча у бога реально в дійсності, не вірую. То на "вы "или на ты читаешь? "я не вірю але обітницю дав'-??? Кому ты ее дал свою клятву , кто у тебя ее просил ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, kim chen lhoran сказал: Так усі можна сказати, до вас на ви звертаються. , хоча у бога реально в дійсності, не вірую. И ,что теперь ? Так можно сказать , что 40 лет назад почти все кричали " слава кпсс" , уверен , что и ты кричал , то может и мне нужно было тебе и вашему стаду подражать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, рыбак сказал: "я не вірю але обітницю дав'-??? Кому ты ее дал свою клятву , кто у тебя ее просил ? Ніхто, не просив, я сам до бога звертався, колі рідну мені людину збила машина - 8 переламів і забій основи черепа. Людина боролась за життя і я попрохав у бога милості. Акад. Вернадський також до церкви не ходив, але у свого бога вірив. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Так можно сказать , что 40 лет назад почти все кричали " слава кпсс" , уверен , что и ты кричал , Я не був комсомольцем взагалі - бо я ще майже 60 років тому міг скоріше кричати "Слава " Лед Зепеліну". Змінено 4 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край) як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. Але є один момент. У більшості місцевостей майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати, як правило місцеве бидло. А вот у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам якось не заходить. Это какая- то повальная эпидемия маразма ? Упоминают Достоевского и Толстого и ходят на их могилки , но не понимают о чем их творчество. Читают каждый день " Отче наш" но не верят и Заповеди не соблюдают. Одевают вышиванки, поют " душу й тіло" , но ни тело ни душу ложить не хотят .?? Кто ваши учителя , зачем вы все это пишете и говорите , если не выполняете ? Сами свое не исполняют , но с других требуют ? Змінено 4 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 минут назад, kim chen lhoran сказал: Ніхто, не просив, я сам до бога звертався, колі рідну мені людину збила машина - 8 переламів і забій основи черепа. Людина боролась за життя і я попрохав у бога милості. Акад. Вернадський також до церкви не ходив, але у свого бога вірив. Какого бога , кто твой бог, и зачем ты к нему обращался , если ты в него не веришь ? Какой еще вернадский , зачем мне он , ты еще тараса бульбу забыл упомянуть?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 11 минут назад, kim chen lhoran сказал: Я не був комсомольцем взагалі - бо я ще майже 60 років тому міг скоріше кричати "Слава " Лед Зепеліну". Разве я спрашивал был ли ты комсомольцем ? Ты дебил или тролль, или дебильный тролль?:))))) Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, vadimv сказав: Война началась с акта агрессии кацапов - аннексии Крыма и оккупации Донбасса. Совсем память отшибло? www.ekhokavkaza.com/a/25362434.html 20.02 овощ в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, Humanite сказав: Гражданская война. Между гражданами Украины и Мордора. Бородай, стрелков, 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, akineo сказал: поставити будку і буде туалет ми ж не радянська маленька..........ми ж Н А Т ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО маніруляція страхом, інстинктами, жагою до життя. Та да, чувак якраз так і описує учебку, пемрд тим як до Румунії втекти. Приблизно 30-40хв.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 49 минут назад, US7IGN сказал: єдина можливість позбутися тарганів це знищити їх кубло. -Зае...ли тараканы...в диване живут! - Так выбрось диван! - Выбрасывал - они его обратно заносят!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, US7IGN сказав: може ще знаєте чому всі ті "громадяне" яким там ***ово жилось не подобалась українська влада не поїхали на*** на улюблену парашку? То есть вы действительно хотите вернуть оккупированные территории? А что собираетесь делать с жителями этих территорий которые не собираются выезжать с земель своих предков? Они жили на этой земле много столетий. Выселить как поляков из волыни или как принято у ваших предшественников концлагеря с газовыми камерами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, Humanite сказал: предшественников концлагеря с газовыми камерами? в ссср были газовые камеры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, Humanite сказав: То есть вы действительно хотите вернуть оккупированные территории? А что собираетесь делать с жителями этих территорий которые не собираются выезжать с земель своих предков? Они жили на этой земле много столетий. Выселить как поляков из волыни или как принято у ваших предшественников концлагеря с газовыми камерами? я нічого не хочу і не збираюся ні з ким нічого робити. тут достатньо тих хто любить вказувати іншим що їм треба робити. про сотні років цікаво. я знаю своїх предків лише до четвертого покоління включно і їх походження. ви особисто знаєте того хто разом зі своїми предками прожив сотні років на окупованих територіях? ви ж про схід та Крим? де саме? хто ці видатні люди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз