Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, ks6 сказал:

Если других вариантов пополнения не будет то запросто. Дадут например квоту 30% для реально ценных. 

квота не поможет, т.к. и так штат не полный наполовину

4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

Знаю таких заброньованих . Жодному не дав ти бронь. Бо їх легко замінити демобілізованими чи інвалідами. Наприклад, водій, юрист, сантехнік. .. 

я вам про реально критическую...нет уже лет 15 просто водителя...одному из инженеров доплачивают водительские)))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, truck55 сказав:

Це конкурс капитанів КВН?

1 година тому, DimaF сказав:

Перекличка в дурдоме смотрю...

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Бармалей сказав:

не отменят, потому что критическая инфраструктура, если она упадет то Александр Аврамчук имеет большой шанс остаться без своего увлечения пропагандонить ...под рашкой не по пропагандонишь

Вы же наверняка не знаете, в чем состоит цель людей, издающих законы, и исходите из собственных предположений.

А они могут быть ошибочными.

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Знаю таких заброньованих . Жодному не дав ти бронь. Бо їх легко замінити демобілізованими чи інвалідами. Наприклад, водій, юрист, сантехнік, Інкасатор.. 

Де всі жінки?:lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

квота не поможет, т.к. и так штат не полный наполовину

И чего? Вот прям все в штате незаменимые специалисты с узкой специализацией на обучение которой требуются годы?

Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

Screenshot_20260823_100517_org.telegram.messenger.jpg

ага, верьте про грн а не про лямы в баксах...а потом плачь стоит - нельзя бронироваться, нельзя играть с государством в игры, лучше прятаться дома, перебежками перемещаться 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Вы же наверняка не знаете, в чем состоит цель людей, издающих законы, и исходите из собственных предположений.

А они могут быть ошибочными.

Інфраструктура постачання лайна в уха і сцянини в очі лохам набагато цінніша за тепло та воду для них :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

И чего? Вот прям все в штате незаменимые специалисты с узкой специализацией на обучение которой требуются годы?

Вы удивитесь, но да...с начала года ищу человека...бронь, ЗП терпимая, график офигенный 2 на 2...итог знаете? - только нулевки, даже те кто около работал не приходят... а учить реально долго

Посилання на коментар

5 хвилин тому, ks6 сказав:

Незамінний поки що лише пересидент :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Інфраструктура постачання лайна в уха і сцянини в очі лохам набагато цінніша за тепло та воду для них :lol:

Для цього електрику та інтернет дадуть на пару годин у день, теж непогано :grin: 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Останніми постами навіяло:

Цитата

Розумна людина сумнівається, а дурень впевнений на всі 100%

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Я когда первый раз сознательно читал Война и мир , то был несколько обескуражен  многими эпизодами . Нам ведь в школе как внушали , что это роман о " великом подвиге  , патриотизме , силе русоружия  " и тд.различная патриотическая пропаганда . Но из этого там почти ничего нет. Скорее наоборот ,и больше критика этого всего безумия, как  и критика  чиновников и правителей.

А наши современные власть- гении черпают от туда идеи.

Вот к примеру откуда Кулеба взал  идею с " лопатами " ? Да от туда же , из  листовок Растопчина :

"Я клич кликну дня за два, а теперь не надо, я и молчу. Хорошо с топором, недурно с рогатиной, а всего лучше вилы-тройчатки: француз не тяжеле снопа ржаного."..

:))))

Я молодшийе, нам в школі вже не внушали про "сілу рускава аружія")). Коли читав в школі, то такоє, м'яко кажучи не взлєтєло (Достоєвського в школі взагалі не осилив) Значно пізніше пішло креще ( Достоєвський ще краще). Якось спитав тітку моєї жінки, вона вчителькою літератури була, нащо то дітям пічкають, вони ж ніхера не зрозуміють, тільки відразу назавжди набудуть 😀

Я не шукаю там філософії глибокої, просто подобаються тіпажі і сюжети. 

А от у "війні і мирі" запам'яталось що в останній частині роздуми, хто первинний тяга мас чи сильної особистості.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, yukon сказав:

роздуми, хто первинний тяга мас чи сильної особистості.

Що первинне - яйце ви курка?

Да, глибина роздумів просто вражає...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 хвилину тому, yukon сказав:

Тіпа того

Є такая версія, що курка - це лише спосіб з яйця отримати ще більше яєць. )

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Ггг. 

Screenshot_20260823_103003_com.gspace.android.jpg

Коли кацапи розйобують ТЦ то підозра його директору, а коли кацапи розйобують країну, то винен не верховний головнокомандуючий, а кацапи :lol:

Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Є такая версія, що курка - це лише спосіб з яйця отримати ще більше яєць. )

Якщо вірити в теорію Дарвіна, яйце по любому перше, оскільки птахи походять від плазунів, а у тих теж яйця😀

• Хаха 1
Посилання на коментар

35 минут назад, yukon сказал:

Я молодшийе, нам в школі вже не внушали про "сілу рускава аружія")). Коли читав в школі, то такоє, м'яко кажучи не взлєтєло (Достоєвського в школі взагалі не осилив) Значно пізніше пішло креще ( Достоєвський ще краще). Якось спитав тітку моєї жінки, вона вчителькою літератури була, нащо то дітям пічкають, вони ж ніхера не зрозуміють, тільки відразу назавжди набудуть 😀

А от у "війні і мирі" запам'яталось що в останній частині роздуми, хто первинний тяга мас чи сильної особистості.

В Эпилоге есть у него мощные цитаты , которые еще как актуальны к нашим событиям  ,повторюсь :

"Человек этот нужен еще для оправдания последнего совокупного действия.
Действие совершено. Последняя роль сыграна. Актеру велено раздеться и смыть сурьму и румяны: он больше не понадобится....
...Распорядитель, окончив драму и раздев актера, показал его нам.
— Смотрите, чему вы верили! Вот он! Видите ли вы теперь, что не он, а Я двигал вас?
Но, ослепленные силой  движения, люди долго не понимали этого."

.Под "Я" он тогда понимал , насколько правильно я понял, это было Провидение , которое детерминировано , и не зависело от лидеров и масс . 

Вообще 2 главы из Эпилога для меня были довольно таки сложны в понимании и разборе , когда читал первый раз.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Зараз таке враження, що частину командувань і управлінь розбили балістикою під час великих нарад.

Просто в коматозному стані.
Частинка доморощених інтриганів вже розповідають які посади вони займуть, кого відправлять в брез а кого переведуть в бригади. Виконавці завмирають як ховрашки, щоб не дай Бог, їх потім не звинуватили в підтримці «папєрєдніків». Причому до «папєрєдніків», по роботі питань нема. Просто така традиція когось треба знімати, щоб потім на нього скидати свої пройоби.
Взагалі якась люта ***ня.

Навіть якщо вже міняється керівництво на певних рівнях, то чому повинно все стопоритись рівні виконавців? Вони і так туго працюють, а зараз взагалі все стає. Замість того щоб просто працювати і продовжувати робити роботу, виконавці починають до орфографії дойобуватись щоб скинути відповідальність. Ті хто роками працює з під палки, але згідно-відповідно, почуваються тріумфаторами і розповідають тим хто хоче змін - «а я казав».
Ми точно в стані війни?
Папірець, який можна підписати за 5 хвилин, але через «поважність панів» підписували по три дні, зараз взагалі ніхто навіть не читає. Очікують. Саботують.

Сама паршива річ, під час перепризначень перших посад, це турбулентність, яка відкидає всі процеси мінімум на пів роки назад. Завжди.

Ще одна закономірність, яка існує в управліннях і командуваннях починаючи з бригад. Коли призначають нових керівників, в першу чергу в фавор заходять ті, кого не могли здихатися. Або не встигли. Причому не за особисте, а за те що роботу не роблять. Вони себе оголошують опозицією до папєрєдників і влазять в довіру до нових «ліц», «я тут все покажу і розповім». Десь через місяця 3-6, їх і нове керівництво гонить від себе копняками, але ці місяці втрачені.

Взагалі якась ***ова історія, коли по вертикали від пліток лихоманить всю структуру управлінь і командування.
Це ж армія. Це ж не вибори. Нема ніяких гарантій, що через пів року, не буде нових змін. А основна армії - управляємість в будь якій ситуації.
Нема кадрових рішень? Так хоч оголосіть людям про наміри. Бо кадрові рркашні інтригани зараз вже влаштовують кастинги з «конвертами» для тих кого залишити на посаді.
Лозунги це красиво. Але роботу треба робити.
Чи ми вже перемогли?

Роман Доник

Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Коли кацапи розйобують ТЦ то підозра його директору, а коли кацапи розйобують країну, то винен не верховний головнокомандуючий, а кацапи :lol:

Ну так Купрій борець з корупцією влади😎 , а Микитапсь на владу(ну і на себе звісно) і працює. 

Посилання на коментар

20 минут назад, yukon сказал:

В школе нам задавали читать некоторые  лишь главы , а полное прочтение  как домашка на каникулах. Но кто  тогда читал это все . Гульки, речка, подраться с кем , какой там Достоевский:))) 

Посилання на коментар

24 хвилини тому, рыбак сказав:

какой там Достоевский:))) 

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

30 минут назад, yukon сказал:

Якщо вірити в теорію Дарвіна, яйце по любому перше, оскільки птахи походять від плазунів, а у тих теж яйця😀

Вопрос  не в вере в те тысячи  бессмысленных тео́рий  от лжеученых  , а в том,  как их приложить к жизни человека . Если наука не может, по ее определению, определять куда  должно двигаться человечество , то все эти теории - ошибки и заблуждения и путь в никуда .

А если наука не может определять куда двигаться , то кому это дано ? Политикам или той же лжерелигии , которая на  служении у политиков и власти? Или кому ?  

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...