US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, akineo сказав: ШІ каже що це не може бути договорняко А тепер запитайте у китайського ші 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: А тепер запитайте у китайського ші 😉 та який то ШІ...швидкий пошук і набір вирваних фраз. Думати воно не може. Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Оо до до , если им сильно приспичит , то они свиснут и тут будет 150 тыщ корейцев , а если два раза саиснут , то и 500 тыщ.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) завтра в Київ хрін доїдеш .. не через повітряні тривоги, а через візит власників а в часи поганогго Януковича був би вихідний день. вихідний оплачуваний ПОНЕДІЛОК.. ех як добре що нам богом даний цей ... Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Так і я ж про що. Умовному ухилянту пох якого кольору форма чи прапор у умовного бурята. То про що війна? Щоб як у кацапів? А що європейці? Євреїв як і українців за людей не вважали А що ви виляєте як вош на гребінці, ще про ICE згадайте З вовками жить по вовчи вить Якщо ухилянту пох то на нього тим більше пох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому armyinform.com.ua/2026/08/23/vpolovano-su-33-mig-29-orion-ta-czilyj-zoopark-elementiv-vorozhogo-ppo/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 минут назад, Дощ сказал: У кацапні проблеми такі самі, просто інші методи, неєвропейські звісно, але від того не менш дієві Интересно, а шо это за " европейские методы" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Дощ сказав: А що ви виляєте як вош на гребінці, ще про ICE згадайте З вовками жить по вовчи вить Якщо ухилянту пох то на нього тим більше пох Це зрозуміло, але політологія вчила що кількість переходить в якість, отже їх неможна недооцінювати. Особливо ментів, які зіл'ються першими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 минут назад, US7IGN сказал: Дупа як це пережила? Ну досі ж не заманалися. Ресурсу на ментів ще більше ніж людей Випадково дружина випрала разом з грошима. Тричі. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Випадково дружина випрала разом з грошима. Тричі. 😺 Я свою так і не навчив відмивати гроші. Тільки витрачати вміє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, Дощ сказал: А що ви виляєте як вош на гребінці, ще про ICE згадайте З вовками жить по вовчи вить Якщо ухилянту пох то на нього тим більше пох Ну те хоть не скрывают , что они волки , а европейские лицемеры- волки в овечьей шкуре , даже не волки, а - гиены а овечьей шкуре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому З днем Харкова! www.instagram.com/reel/DcYNHvxtSZ1/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, XL.pro сказав: У 20 років можливо я б реагував на слова інших, зараз - мав (вертів) на увазі, це по-перше. Вадима потрібно вміти правильно читати (готувати). Він майно оформив на дружину і сина. Очевидно у нього не найгірший шлюб, м'яко кажучи. Це по-друге. Найідіотський мій вчинок - залишитись в Україні до/під час війни. Його можна було уникнути, закриваючи свої плани і потреби заздалегідь. Але якби я мав такі комбінаторські здібності, то давно став би мільярдером. Це по-третє. О, дякую, бо я не знав таких інтимних подробиць із життя лайфкоуча та амбасадора найпопулярніших тем форуму. Тож тепер я спокійний - з його боку токсичний привіт вам не загрожує Слухайте мудрі поради і, головне, у жодному разі не бігайте, бо XL перетвориться на S. Залишається його камрад, але той може просто не помітити поста) Все інше, як я і казав, коментувати не збирався, бо кожному - своє. 🧘♂️ Добре знаю, що в таких токсичних темах (на своєму форумі ми називали їх "срачные разделы") мої, та й не тільки мої, непрошені коментарі нікому не потрібні. 😉 Більшість просто виговорюється та слухає себе Хоча ні - є ще ті, хто полює на інших, щоб помішати їм прутнем борщ А помилки... людям властиво помилятися. І роблять вони це часто та із задоволенням. Тож якщо людина здатна усвідомити свою помилку, виправити її й не повторювати, то це, як на мене, зовсім непогано. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
celentano v40 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: З днем Харкова! www.instagram.com/reel/DcYNHvxtSZ1/ Дякую, пане Володимир 😀. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз