Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, DmiVady сказал:

, по келиху пива випили - і и :cry:

Нее, ну это не серьезно . А фирма , бренд ,  производитель пива, цена в еуро , где фото?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

41 минуту назад, DmiVady сказал:

Як ви ото в селі час нудьгувати знаходите? В мене ніяк не виходить - часу не вистачає... :unknown:
Вчора ввечері навіть сил на форумі якусь чергову нікому не потрібну хєрню написати не лишилося :crazy:
Вчора зранку вийшов на воду, судака здобув, розпатрав, потім попрацювали по господарству та інші важливі справи, ввечері по лісу на велосипеді покатався, скупнувся у річці - і вже ніч настала... :shock:
Сьогодні теж: попрацювали, по келиху пива випили - і вже час овочі-фрукти позбирати та до міста їхати :cry:

Та став, ще сіточки від витяжки кершером від жира продув. 

Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер  ЧИСТКА і якась цифра. 

😺 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

8 минут назад, sergio сказал:

Який то все має значкння,, якщо буде продовжуватись поки путін де здохне?! І то не факт. 

Ты веришь гундосому ?!

Продолжение войны от жизни или смерти  Пу  не зависит ,. ну может процентов на 5 только 

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер  ЧИСТКА і 

😺 

Дурачек, сотри ниже 

Посилання на коментар

Ти диви яке швидке і з відстрочкою :)

Першу гранату встигнете кинути хіба на полігоні. 

• Хаха 4
Посилання на коментар

19 минут назад, sergio сказал:

Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки 

"Сотрудники ТЦК в Луцке в большинстве своем не служили на фронте, а их семьи часто живут за рубежом. Также они специально вылавливают мужин, которые критикуют мобилизацию в соцсетях.

Это следует из их собственных признаний в ходе заседания следственной комиссии Рады по мобилизации. На видео, которое публикует нардеп Гончаренко, есть несколько интересных диалогов:..

..
Также военкомы прямо признаются, что специально ведут розыск мужин, которые критикуют ТЦК в соцсетях.

- Есть гражданин, который в соцсетях писал критику ТЦК и Ковельский ТЦК начал его за это разыскивать?
- Ну они местные, может знают его и хотели проверить его отношение к военной службе.
- Если они его знают, они могли бы проверить, что ему нет 25 лет. Это какая-то вендетта в Ковеле происходит?
- Сейчас придет новый руководитель и разберется.

- Кем работали до ТЦК?
- Начальником полиции.
- А кто вас назначил на нынешнюю должность?
- Начальник полиции."

Посилання на коментар

20 минут назад, рыбак сказал:

Ты веришь гундосому ?!

Продолжение войны от жизни или смерти  Пу  не зависит ,. ну может процентов на 5 только 

Я не верю и потому жив и относительно здоров. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, рыбак сказал:

Дурачек, сотри ниже 

Времена настали, пошутить нельзя. 

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Замість слова "кацапський" повино бути "китайський"

Причому не лише економічний, а й ресурсний і воєнний.

www.bbc.com/ukrainian/articles/cy4zded9779o

Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер  ЧИСТКА і якась цифра. 

😺

Черенок хоч відшліфували та змастили олією? :p

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Черенок хоч відшліфували та змастили олією? :p

Там ще й утовщення для задоволення має бути :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Там ще й утовщення для задоволення має бути :lol:

Ааааа, ви в цьому сенсі... :pardon:
А я подумав про засіб, щоб текстуру деревини краще було видно, от жеж :pozor:
То в мене сільська деформація: підвіконня та відкоси готував до промащення тунговою олією.
Саморобні меблі та ще деякі речі нею покривав - результат сподобався.
Такою користуюсь:
epicentrk.ua/ua/shop/maslo-tungovoe-bionic-house-s-karnaubskim-voskom-0-25-l.html

Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

судака здобув, розпатрав, потім попрацювали по господарству та інші важливі справи, ввечері по лісу на велосипеді покатався, скупнувся у річці - і вже ніч настала... :shock:

А шо, бігати вже не треба? Вже всьо? www.instagram.com/reels/DcR-6LEoaU8/

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

43 хвилини тому, vadimv сказав:

А шо, бігати вже не треба? Вже всьо? www.instagram.com/reels/DcR-6LEoaU8/

www.instagram.com/reel/DceU1NIRzrV/

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...