рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: , по келиху пива випили - і и Нее, ну это не серьезно . А фирма , бренд , производитель пива, цена в еуро , где фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 41 минуту назад, DmiVady сказал: Як ви ото в селі час нудьгувати знаходите? В мене ніяк не виходить - часу не вистачає... Вчора ввечері навіть сил на форумі якусь чергову нікому не потрібну хєрню написати не лишилося Вчора зранку вийшов на воду, судака здобув, розпатрав, потім попрацювали по господарству та інші важливі справи, ввечері по лісу на велосипеді покатався, скупнувся у річці - і вже ніч настала... Сьогодні теж: попрацювали, по келиху пива випили - і вже час овочі-фрукти позбирати та до міста їхати Та став, ще сіточки від витяжки кершером від жира продув. Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер ЧИСТКА і якась цифра. 😺 Змінено 5 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, sergio сказал: Який то все має значкння,, якщо буде продовжуватись поки путін де здохне?! І то не факт. Ты веришь гундосому ?! Продолжение войны от жизни или смерти Пу не зависит ,. ну может процентов на 5 только Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, sergio сказал: Та став, ще сіточки від витяжки кершером від жира продув. Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер ЧИСТКА і 😺 Дурачек, сотри ниже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Ти диви яке швидке і з відстрочкою Першу гранату встигнете кинути хіба на полігоні. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 минут назад, sergio сказал: Та став, ще сіточки від витяжки кершером від жира продув. Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки "Сотрудники ТЦК в Луцке в большинстве своем не служили на фронте, а их семьи часто живут за рубежом. Также они специально вылавливают мужин, которые критикуют мобилизацию в соцсетях. Это следует из их собственных признаний в ходе заседания следственной комиссии Рады по мобилизации. На видео, которое публикует нардеп Гончаренко, есть несколько интересных диалогов:.. .. Также военкомы прямо признаются, что специально ведут розыск мужин, которые критикуют ТЦК в соцсетях. - Есть гражданин, который в соцсетях писал критику ТЦК и Ковельский ТЦК начал его за это разыскивать? - Ну они местные, может знают его и хотели проверить его отношение к военной службе. - Если они его знают, они могли бы проверить, что ему нет 25 лет. Это какая-то вендетта в Ковеле происходит? - Сейчас придет новый руководитель и разберется. *** - Кем работали до ТЦК? - Начальником полиции. - А кто вас назначил на нынешнюю должность? - Начальник полиции." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 минут назад, рыбак сказал: Ты веришь гундосому ?! Продолжение войны от жизни или смерти Пу не зависит ,. ну может процентов на 5 только Я не верю и потому жив и относительно здоров. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 20 минут назад, рыбак сказал: Дурачек, сотри ниже Времена настали, пошутить нельзя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, vadimv сказав: Замість слова "кацапський" повино бути "китайський" Причому не лише економічний, а й ресурсний і воєнний. www.bbc.com/ukrainian/articles/cy4zded9779o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Та став, ще сіточки від витяжки кершером від жира продув. Стою біля дороги дую, якась машина іде, здалека, ще зауважив, що номером щось не так, забагато білого. А вчора тільки прочитав, що декілька машин по місту їздить на львівських номерах, але декілька цифр заклеєно. Ну я зїбався побіг взяв, черенок від лопаты, вихожу, бачу чувак з машини выходит і мій сусід до нього. Я кажу, думав, що то тцкашники. А той чувак каже, що чистка каналізації. Придивився. А в нього номер ЧИСТКА і якась цифра. 😺 Черенок хоч відшліфували та змастили олією? Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Черенок хоч відшліфували та змастили олією? Там ще й утовщення для задоволення має бути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Там ще й утовщення для задоволення має бути Ааааа, ви в цьому сенсі... А я подумав про засіб, щоб текстуру деревини краще було видно, от жеж То в мене сільська деформація: підвіконня та відкоси готував до промащення тунговою олією. Саморобні меблі та ще деякі речі нею покривав - результат сподобався. Такою користуюсь: epicentrk.ua/ua/shop/maslo-tungovoe-bionic-house-s-karnaubskim-voskom-0-25-l.html Ось так виглядає на тубарєтці з горіха (ослінчик робив сільський дядько) І так, я знаю, що я йобнутий Змінено 3 години тому користувачем DmiVady додав світлинку для хейта ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 години тому, DmiVady сказав: судака здобув, розпатрав, потім попрацювали по господарству та інші важливі справи, ввечері по лісу на велосипеді покатався, скупнувся у річці - і вже ніч настала... А шо, бігати вже не треба? Вже всьо? www.instagram.com/reels/DcR-6LEoaU8/ Змінено 4 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Стоп бег 24run.ru/ через впн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 43 хвилини тому, vadimv сказав: А шо, бігати вже не треба? Вже всьо? www.instagram.com/reels/DcR-6LEoaU8/ www.instagram.com/reel/DceU1NIRzrV/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 25 минут назад, ozor сказал: Стоп бег 24run.ru/ через впн Фігня якась. ВПН в мобільній опері злетів. 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, vadimv сказав: Так у них є армія проксі-найманців з досвідом ведення континентальних війн. у штатів є Рембо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, DmiVady сказав: Ааааа, ви в цьому сенсі... А я подумав про засіб, щоб текстуру деревини краще було видно, от жеж То в мене сільська деформація: підвіконня та відкоси готував до промащення тунговою олією. Саморобні меблі та ще деякі речі нею покривав - результат сподобався. Такою користуюсь: epicentrk.ua/ua/shop/maslo-tungovoe-bionic-house-s-karnaubskim-voskom-0-25-l.html Ось так виглядає на тубарєтці з горіха (ослінчик робив сільський дядько) І так, я знаю, що я йобнутий www.instagram.com/reel/DcegJF2Aoln/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Великі українські торговельні мережі повідомили про нові труднощі з поставками товарів, які вже впливають на графіки доставки та можуть позначитися на цінах у найближчі тижні. Представники METRO, «Фокстроту» та «Епіцентру» підтверджують: логістичні проблеми стають системними, а ринок змушений адаптуватися до нестабільності. fbc.biz.ua/news/ekonomika-uk/logistichni-zboyi-b-yut-po-ritejlu-metro-fokstrot-i-epitsentr-poperedzhayut-pro-rizik-podorozhchannya-tovariv/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому Хто такий Кирило Олексійович? censor.net/ua/news/4020358/budanov-u-spravi-mudroyi-posadovets-op-na-zapysah-nabu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз