DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Як це розбачити? www.instagram.com/reel/Dck8B3BIg0W/ Тю) я ж якось писав про епіцентрівські (не факт що українські) комплектуючі фламідіча, коли ви питали) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Тю) я ж якось писав про епіцентрівські (не факт що українські) комплектуючі фламідіча, коли ви питали) www.instagram.com/reel/Dck-rVGMRag/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, truck55 сказал: От же цирк. Вже майже добу читає-перечитує ту переможну стратегію, настрочив десятки постів у відповідь, і ніяк не второпає, у чому власне вона полягає ))) ще раз - в чому оригінальність викладеного у статті ? що там такого "сєрмяжного" що не відомо було до неї ? ви казали , що знаєте , хто аффтар аналітики . Так хто ? Не синуля отієї севастопільської тьоті вчительки - доньки совіццького та дружини кацапського ахвіцера з кацапською щелепою ? Він там десь у Британії інститут Адама Сміта закінчував . Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/Dck-rVGMRag/ Я от годину тому побачив у магазині Rodenbach "Classic" і довго стояв та думав: а чи не повернутися в цей прекрасний світ алкоголю. Бо коли підбуханий, на все це ще можна якось дивитися без зайвих емоцій - додатковий дофамін рятує. 😉 Хоча... Аміда Будда! 🧘♂️ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 минут назад, DmiVady сказал: Я от годину тому побачив у магазині Rodenbach "Classic" і довго стояв та думав: а чи не повернутися в цей прекрасний світ алкоголю Слабак... Цитата Ведь лягут в землю общую остатки наши бренные, Земле ведь всё едино: апатиты и навоз. Змінено 3 години тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DimaF сказав: Слабак... Це тому, що поряд стояли Grimbergen Double Ambree та Leffe Brune по акції - по 47 чи 49 гривень 👀 І я розгубився: майже в кожному з нас живе маленький "серджіо" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Це тому, що поряд стояли Grimbergen Double Ambree та Leffe Brune по акції - по 47 чи 49 гривень 👀 І я розгубився: майже в кожному з нас живе маленький "серджіо" іноді - й не маленький зарікалася свиня лайно жерти біжить - аж дві кучі лкжить (с) це я не про вас , це я свої "зав'язки на завжди" Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) вгадайте - то це сказав : Там Зеленский всех обыгрывает. Там даже не нужны такие изощренные политики, как британцы. Посмотрите: Зеленский просто руководит всеми. Это его манера. Помимо того что огромные деньги пропадают на Украине, в значительной части разворовываются, поскольку коррупция цветет, он не выполняет поручения тех же американцев. Стоит отметить поведение Зеленского, когда он разъезжает по миру с тем, что все должны его просто слушать и выполнять его приказы Спойлер сірожа калантарян - лавров Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, sergio сказав: А я теж таку курку маю. Шлюб хоч не реєстрували? Чи, як Бездомний, оженився і вєсь в борьбє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, DmiVady сказав: Це тому, що поряд стояли Grimbergen Double Ambree та Leffe Brune по акції - по 47 чи 49 гривень 👀 І я розгубився: майже в кожному з нас живе маленький "серджіо" І великий колишній алкаш. Як вам вдалося відмовитися від цієї напасті? Піду, налью трохи ягермєйстєра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ладно вже з кацапськими мопедами - звикли. Але коли тривога на свій мопед, це вже точно пора за пивом по акції йти Розпіздоси загубили борт, з БЧ, тепер літає над районом, збити ніяк не можуть Змінено 42 хвилини тому користувачем DmiVady поправив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, sergio сказал: Приємно бачити, як екс-міністр оборони України, якій 7 років вірно служив Зеленському, після звільнення не забув, що він військовозобов’язаний, та показав всій Україні, як треба підписувати контракт і приєднався до ЗСУ! А, ні, вибачте, трохи помилився. Михайло Федоров безперешкодно виїхав за кордон, як будь-який громадянин України, і став радником міністра оборони Італії. Каже, що буде допомагатиме розвивати технології сучасної війни та посилювати оборону країни. Оборону України, власним приєднанням до ЗСУ, вирішив не посилювати. Все, як і очікувалося. Еталоний член команди Зе. Тут, без неочікувань. Як там настрій лохів, які вже бачили його президентом? А я попереджав. )) (С) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ще одне прохання до Михайла — сьогодні ж прочитати закон «Про державний контроль за міжнародними передачами товарів військового призначення та подвійного використання». Розумію, що в Римі хочеться випити апероль чи прогулятись біля Колізею. Але 10 хвилин на прочитання закону не завадить. Закон регулює не тільки вироби. Технічна допомога — інструктажі, консультації, навчання, передача технологій і ноу-хау — теж. Порушення закону — це стаття 333 Кримінального кодексу. І тут виникає питання, на яке я хочу отримати відповідь. Наші інструктори, які працюють за кордоном у програмах підготовки, роблять це через державу. Отримують всі папери. Отримують дозвіл на те, що можна говорити, що ні. А колишній міністр оборони, який мав доступ до державної таємниці за посадою, публічно повідомляє, що розвиватиме для Італії технології сучасної війни. І ми не знаємо, чи є під цим хоч один дозвільний документ. Звісно, я вірю в Михайла і направляю звернення до Держекспортконтролю: чи оформлено відповідний дозвіл у громадянина Федорова. Але щось мені підказує .... що ні) (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 20 минут назад, Canton сказал: Приємно бачити, як екс-міністр оборони України, якій 7 років вірно служив Зеленському, після звільнення не забув, що він військовозобов’язаний, та показав всій Україні, як треба підписувати контракт і приєднався до ЗСУ! А, ні, вибачте, трохи помилився. Михайло Федоров безперешкодно виїхав за кордон, як будь-який громадянин України, і став радником міністра оборони Італії. Каже, що буде допомагатиме розвивати технології сучасної війни та посилювати оборону країни. Оборону України, власним приєднанням до ЗСУ, вирішив не посилювати. Все, як і очікувалося. Еталоний член команди Зе. Тут, без неочікувань. Як там настрій лохів, які вже бачили його президентом? А я попереджав. )) (С) Коментар пресслужби Федорова У пресслужбі Федорова у коментарі Цензор.НЕТ заявили, що ексміністр не переїжджає до Риму, а залишається жити й працювати в Києві. "За підсумками першої робочої зустрічі Михайло Федоров погодився на позаштатній основі консультувати міністра оборони Італії щодо технологій сучасної війни та розвитку оборонних інновацій. Водночас його основною сферою діяльності залишається робота в Україні — над проєктами, пов’язаними з війною, посиленням обороноздатності держави та розвитком українського defense tech. Михайло Федоров залишається жити й працювати в Києві" - заявила прессекретарка Сніжана Ракчеєва. Джерело: https://censor.net/ua/n4020729 никто ничего не заметил тут интересного?...а меня слово пресслужба смущает...у безработного бывшего министра своя пресслужба))) Змінено 51 хвилин тому користувачем Бармалей 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому "уничтожен склад издательства "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", говорится в его сообщении"-- - днепропетровский сосед трупоеда попал под раздачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому який там день з 40-денного примусу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Пошел седня в атб ,думал крупы на рыбалку прикупить, смотрю , а круп пошти не осталось . Не понятно , что случилось , вродь писали в сми что не могут вывезти продать лишнее. Странно. А тут читаю новости , что опять аграрии зерно пересушили под Киевом и оно загорелось. Аа , ну теперь понятен дефицит зерновых. Придется картофелем рыбу кормить . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 52 хвилини тому, Canton сказав: Приємно бачити, як екс-міністр оборони України, якій 7 років вірно служив Зеленському, після звільнення не забув, що він військовозобов’язаний, та показав всій Україні, як треба підписувати контракт і приєднався до ЗСУ! А, ні, вибачте, трохи помилився. Михайло Федоров безперешкодно виїхав за кордон, як будь-який громадянин України, і став радником міністра оборони Італії. Каже, що буде допомагатиме розвивати технології сучасної війни та посилювати оборону країни. Оборону України, власним приєднанням до ЗСУ, вирішив не посилювати. Все, як і очікувалося. Еталоний член команди Зе. Тут, без неочікувань. Як там настрій лохів, які вже бачили його президентом? А я попереджав. )) (С) існує жарт про Nvidia і зелені "чемодани" Змінено 20 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 47 хвилин тому, ozor сказав: І великий колишній алкаш. Як вам вдалося відмовитися від цієї напасті? Піду, налью трохи ягермєйстєра. Єгермейстер гарний напій. Якщо ще не куштували і трапиться на шляху Killepitsch то раджу продегустувати. Як на мене, він буде ще цікавіший за "єгер".. А з алкашкою просто пощастило: в житті не дуже було часу бухати й не дійшов до стадії фізичної залежності. Десь за кілька років до 50 вирішив, що треба привести себе до ладу, бо провести старість жирним немічним овочем бажання немає, а алкоголь поверненню організму до кондицій дуже заважає. Тож вирішив, що він мені тимчасово (а може, й зовсім) не потрібен. Далі вже просто: як працює мозок, я трошки знаю, зі своєю психікою працювати вмію, досвід самостійного позбавлення від залежностей (того ж паління цигарок) був. Суть процесу - без насильства пояснити своєму мозку, що йому це не потрібно. Домовитися без зламу через коліно, бо інакше все закінчиться як у тих їхніх дієтах - відкатом. Тож неквапно зменшив споживання, а коли почалося повномасштабне вторгнення, то й зовсім перестав. Я вважаю, що найскладніше в цьому процесі - робота з бухаючим оточенням. От їх довелося довго привчати до себе небухаючого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому Зоя Казанжи В Харкові, в машині Oleksandr Shyrshyn, знайшли наркотики. Сам Олександр каже: їх підкинули. Я знаю, хто такий Ширшин, тому ця історія для мене виглядає дуже тривожно. Олександр Ширшин - бойовий офіцер, колишній командир батальйону 47-ї бригади «Маґура», позивний «Геній». Дуже розумна, освічена людина. Він має цивільну і військову освіту, навчався в Польщі, закінчив магістерську програму в Українському католицькому університеті. До великої війни займався громадськими проєктами на Донбасі. На війні пройшов шлях від командира взводу до командира батальйону, воював на Запоріжжі, Донеччині, Курщині. І важливо нагадати, чому його ім’я вже ставало публічним. Я бачила, як писали, що Ширшин «відмовився воювати на Курщині». Він там воював. Але в якийсь момент почав відмовлятися мовчки виконувати завдання, які вважав приреченими на провал і такими, що ведуть до невиправданої загибелі людей. Його батальйон отримував накази заводити людей у тил противника без достатніх сил, засобів і нормально організованої логістики - людей заводили на позиції, але потім не могли ані нормально ротувати, ані евакуювати поранених. Олександр письмово доповідав, яких саме ресурсів і дій потребує операція, аби мати шанс на успіх. А коли люди почали гинути, вимагав їх вивести. У травні 2025 року він написав публічно: «Дебільніших задач, як на поточному напрямку, я не отримував». Після цього почався його великий конфлікт із системою військового управління. Його перевіряли. Його оголосили «недисциплінованим». Він пішов з посади комбата. Він відкрито критикував практику штурмових підрозділів, передусім 225-го і 425-го полків. Критикував сам принцип «наказ є наказ, ціна неважлива». Він говорив про те, що командир зобов’язаний оцінювати співвідношення сил, ресурси, логістику і ціну завдання, а не просто відправляти людей туди, звідки вони можуть не повернутися. А потім пішов до суду. І виграв. Суд скасував дисциплінарне стягнення, а в серпні цього року визнав протиправним і скасував наказ тодішнього головкома Олександра Сирського, яким Ширшина оголосили «недисциплінованим». І ось сьогодні - наркотики. За словами Ширшина, поліція зупинила його в Харкові. Він погодився пройти медичний тест. Спочатку оглянули багажник - нічого. Потім салон. Потім поліцейські, як він стверджує, дуже конкретно сказали, куди подивитися і що відкрити. У задньому підлокітнику, яким він, за його словами, взагалі не користується, лежав пакет. Усередині - трава, маленькі ваги і пакетики. Пізніше, за його словами, знайшли ще порошки й таблетки в місцях машини, про існування яких він навіть не знав. Через ваги справа вже може йти не просто про зберігання, а про статтю 307 КК України - це збут наркотиків. Ширшин стверджує, що це підстава. І прямо пов’язує її зі своїм конфліктом із керівництвом штурмових полків. Зокрема називає командира 225-го ОШП Олега Ширяєва. І саме тому тут потрібне максимально прозоре розслідування - з відео бодікамер, відео моменту зупинки й обшуку, повною процесуальною документацією, експертизами та відповідями поліції. Бо ця історія значно більша за пакет із травою в автомобілі одного військового. Якщо бойовому командиру, який посмів публічно говорити про невиправдані втрати, сперечатися з генералами і критикувати впливових командирів, підкинули наркотики, це вже не історія про Ширшина. Це історія про те, чи можна в українській армії сказати: «Я не хочу безглуздо покласти своїх людей», і після цього не боятися, що система тебе перемеле. Про те, чи захищає держава офіцера, який ставить життя солдатів вище за красиву доповідь нагору. І про те, що відбувається з тими, хто наважується говорити вголос про речі, про які іншим простіше мовчати. Нам потрібно дуже уважно стежитиму за цією історією. І коли версія Олександра Ширшина підтвердиться, питання «хто поклав наркотики в машину?» буде лише першим. Найголовніші тут інші питання: хто замовив це і хто в державній системі погодився виконувати замовлення? (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Пошел седня в атб ,думал крупы на рыбалку прикупить, смотрю , а круп пошти не осталось . Не понятно , что случилось , вродь писали в сми что не могут вывезти продать лишнее. Странно. А тут читаю новости , что опять аграрии зерно пересушили под Киевом и оно загорелось. Аа , ну теперь понятен дефицит зерновых. Придется картофелем рыбу кормить . Боже какие сложности. Два судака по 600 грамм и с десяток окуней за час руками 1,5 кг. Кайф. Удочки, спининги, приманки, прикормки... Сплошной обман. А тут честно -я и рыба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 52 минуты назад, Бездомный сказал: ще раз - в чому оригінальність викладеного у статті ? що там такого "сєрмяжного" що не відомо було до неї ? Окремі елементи цієї стратегії періодично озвучувалися різними особами у різний час, але не пам'ятаю, щоб раніше вона десь викладалася повністю саме у такому сенсі, що будь-який удар по рф апріорі несе для неї гірші наслідки, ніж удари у відповідь по нас, для нас не критичні російські удари (хоч ядерні) та їх наслідки, головне що зберігається можливість вести війну з західним фінансуванням та виробництвом зброї, а у рф така можливість на думку авторів зменшується. При цьому приблизно з початку липня, коли почалися наші удари по маркетплейсах та кораблях, а рф цілеспрямовано стала виносити промисловість, логістику, продуктові склади та морське сполучення, на Заході було декілька публікацій з сумнівами щодо ефективності вищезгаданої стратегії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Тож неквапно зменшив споживання, а коли почалося повномасштабне вторгнення, то й зовсім перестав. Значит особой зависимости не было. Так баловство, не особо сложно отказаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз