hause Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому https://www.facebook.com/share/p/1ENW8rCVsg/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, sergio сказав: В мене від діда в спадок дісталась Таврія з приблизно 400 л запасом бензу , який зберігався не менше 8 ми років. Деяка детонація була звісно, але більш менш їхало. Тобто рік взагалі без проблем має бути, або з пониження властивостей в межах, що не нанесіуть шкоди двигуну. сьгодні завів для профілактики генератор бензиновий. бензин з минулої осені. працює норм, на димить. в ДВС дизельну солярка з минулої осені. працює нормально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому https://www.facebook.com/share/r/1ArHjE1hN7/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: Дивлюся на негрів і бачу українців www.instagram.com/reel/DcpVb85ShGG/ давайте вишлемо йому акумуляторний перфоратор дніпро-МЕ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому деградация идет полным ходом...разучились мыслить и формировать мысли в буковки...одни лишь видосики от тех, кто недавно попрекал всех вокруг видосиками и ссылки с репостами...Товарищи, но так ведь нельзя! грустно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 хвилин тому, akineo сказав: давайте вишлемо йому акумуляторний перфоратор дніпро-МЕ Щоб він його на мідь здав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Щоб він його на мідь здав? В якось дивився чувак в рашці старі корівники на арматуру б"є. .Спочаику кувалдою, а як розбагатів бензовідбійник купив. Щось типа цього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Тільки що, sergio сказав: В якось дивився чувак в рашці старі корівники на арматуру б"є. .Спочаику кувалдою, а як розбагатів бензовідбійник купив. Щось типа цього. Я їбав стільки руками працювати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому "Дія" не «держава у смартфоні», а державний рекет. https://www.facebook.com/share/p/19MrFeScqy/ ... Коли державі треба було повідомити мене — «Дія» не врятувала. Коли державі знадобилося заблокувати мої гроші — система спрацювала. Коли треба було додати 68 гривень виконавчого збору — спрацювала. Коли треба було виставити ще 200 гривень витрат — спрацювала. Коли треба було запропонувати мені кнопку «Сплатити» вже після відкриття виконавчого провадження — знову спрацювала. А тому проблема тут не в 948 гривнях. Значно страшніше те, що держава створює систему, в якій громадянину дедалі дешевше капітулювати перед помилкою держави, ніж доводити власну правоту. Саме на малих сумах ця модель ідеальна. Через 200 гривень не наймеш адвоката. Через 948 гривень не витратиш тиждень на суди. Просто натиснеш «Сплатити», бо твій час дорожчий. Мільйон таких раціональних капітуляцій і створює адміністративну машину, якій більше не потрібно боятися власних помилок. Якщо примус був успішним, законодавство передбачає ще й винагороду тим, хто цей примус реалізував. Так виглядає не просто цифрова бюрократія. Так виглядає монетизація державного примусу. Коли державі треба щось дати громадянину, цифровізація залишається сервісом із можливими збоями; коли державі треба щось у громадянина забрати, цифровізація перетворюється на інфраструктуру примусу з тарифами, зборами, витратами і винагородами. "Дія" не «держава у смартфоні», а державний рекет. 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 минут назад, US7IGN сказал: Я їбав стільки руками працювати Жити захочеш ще не так розкорячишся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 11 минут назад, hause сказал: "Дія" не «держава у смартфоні», а державний рекет. https://www.facebook.com/share/p/19MrFeScqy/ ... Коли державі треба було повідомити мене — «Дія» не врятувала. Коли державі знадобилося заблокувати мої гроші — система спрацювала. Коли треба було додати 68 гривень виконавчого збору — спрацювала. Коли треба було виставити ще 200 гривень витрат — спрацювала. Коли треба було запропонувати мені кнопку «Сплатити» вже після відкриття виконавчого провадження — знову спрацювала. А тому проблема тут не в 948 гривнях. Значно страшніше те, що держава створює систему, в якій громадянину дедалі дешевше капітулювати перед помилкою держави, ніж доводити власну правоту. Саме на малих сумах ця модель ідеальна. Через 200 гривень не наймеш адвоката. Через 948 гривень не витратиш тиждень на суди. Просто натиснеш «Сплатити», бо твій час дорожчий. Мільйон таких раціональних капітуляцій і створює адміністративну машину, якій більше не потрібно боятися власних помилок. Якщо примус був успішним, законодавство передбачає ще й винагороду тим, хто цей примус реалізував. Так виглядає не просто цифрова бюрократія. Так виглядає монетизація державного примусу. Коли державі треба щось дати громадянину, цифровізація залишається сервісом із можливими збоями; коли державі треба щось у громадянина забрати, цифровізація перетворюється на інфраструктуру примусу з тарифами, зборами, витратами і винагородами. "Дія" не «держава у смартфоні», а державний рекет. та ладно...удобно, справочки без походов по кабинетах, права, паспорт...если доведут до конца - смерть бюрократии для уровня пересичного гражданина))) а для чинуш конечно же да, бяда страшная Змінено 22 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 11 хвилин тому, sergio сказав: Жити захочеш смерть це найкраще в житті людини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому наш маленький трамп разбушевался: Цитата ❗️Війна може тривати ще щонайменше 2-3 роки: РФ її затягуватиме, — Федоров Цитата Я буду дуже радий допомогти США створити армію-дронів, особливо в обмін на Patriot, щоб ми пережили цю зиму, — Федоров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, akineo сказал: смерть це найкраще в житті людини откуда знаешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, akineo сказал: смерть це найкраще в житті людини морбідо зашкалило). вам до москалів. в житті все краще за смерть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому країна красивих гучних слів, нічим не підкріплених ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Тільки що, karlito сказав: в житті все краще поквапились ви. бо кожен оцінює життя по собі. а у когось дитина з онкологією чи в комі чи каліка. і ті страждання які всі вони проходять в даний момент це ніхуя не життя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 8 минут назад, akineo сказал: смерть це найкраще в житті людини Ніхто не питає, чи хотів би ти народитися. Змінено 21 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Ніхто не питає, чи хотів би народитися. нажаль. я от при народженні повинен був здохнути, але якийсь гандон-хірург мене врятував. Мама чомусь йому постійно дякувала, а я вважаю що він піда***с що таке зробив, бо все життя лікарі-лікарні-пробелми здоров'я, а зараз вже і з головоЮ)) мами то вже не має, хоч не страждає від цього *бучого життя, не доведеться дітей чи онуків хоронити не писав би зараз фігню на форумі Змінено 21 година тому користувачем akineo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Ніхто не питає, чи хотів би народитися. предохранятись треба взагалі-то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: сьгодні завів для профілактики генератор бензиновий. бензин з минулої осені. працює норм, на димить. в ДВС дизельну солярка з минулої осені. працює нормально. А воно й не буде диміти, просто уграє поршневу та й усе. У мене так на штілю було, розвів старий бензин - працювало добре но недовго. Обов'язково зливайте старий бенз, гену неважко і перевернуть для цього. В армії біда з цим, но рятує що вони не стоять як вдома Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 16 минут назад, akineo сказал: предохранятись треба взагалі-то 16 минут назад, akineo сказал: предохранятись треба взагалі-то Ще раз перечитайте мій допис. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 14 годин тому, XL.pro сказав: Річ у тім, що на відео показано, як військовий майже непритомного чоловіка (не в бійці) б'є по голові. Тут не питання про "живіть з цим або краще в ЗСУ". У схожій ситуації може бути Ваша дружина, дитина. Таке насилля буде і після закінчення війни. Живіть з цим - це з тим що я не коментую і не спростовую всяку хню Там якийсь незрозумілий вирваний фрагмент з якогось незрозумілого відео, незрозуміло де знятого і за яких обставин. І там не військовий, в якийсь кент у військовій формі б'є якогось іншого мудака, який мразь їбанув якогось інваліда війни і якого треба убивать, і навколо ходять якісь інші мудаки і уважно спостерігають за цим дійством. Що тут коментувать? І до чого тут дружина дитина? Ще й після війни... та до цього "після" ще дожити треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 26 хвилин тому, akineo сказав: нажаль. я от при народженні повинен був здохнути, але якийсь гандон-хірург мене врятував. Мама чомусь йому постійно дякувала, а я вважаю що він піда***с що таке зробив, бо все життя лікарі-лікарні-пробелми здоров'я, а зараз вже і з головоЮ)) мами то вже не має, хоч не страждає від цього *бучого життя, не доведеться дітей чи онуків хоронити не писав би зараз фігню на форумі Нах уя комусь тут ця інформація? Піди десь здохни там тихенько і не їби мозги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 57 хвилин тому, sergio сказав: В якось дивився чувак в рашці старі корівники на арматуру б"є. .Спочаику кувалдою, а як розбагатів бензовідбійник купив. ...потім буде купувати собі нові суглоби... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз