Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Да если ты не понимаешь и  искажаешь мной сказанное , то что о тебе можно сказать ? Это так завуалированно  ярлык цепляешь . Постоянно манипулируя .

"Виглядає досить егоїстично"- это как можно понимать ?

Если ты меня не называешь тупым , но используешь свои манипуляции  рассчитывая на мою невнимательность или неосведомленность в твоих методах  , то за кого ты меня принимаешь ?  

Ты для меня пропагандист и политрук , который учился лгать и манипулировать . У тебя что не словосочетание , то обязательно манипуляция и искажение  смысла мной сказанного.  

Еще раз , не льсти себе . 

я старався з вами бути максимально коректним. якщо ви вважаєте що я займаюсь маніпуляціями, спотворюю вами сказане, чіпляю ярлики - ваше право.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, yuragon сказал:

я вже згадував що коли в дискусії називати опонента просто тупим бо він не підтримує і критикує мою точку зору не дуже добре - конструктиву це не додає. росіяни можуть спробувати вернутися додому, перестати вбивати нас і може щось вийде в плані миру. так - я вважаю озброюватися і вбивати їх що це адекватна поведінка поки вони не зупиняють свої ворожі дії на нашій території. в біології це схоже на імунитет коли організм бореться з заразою яка влізла в організм і шкодить йому. доречі аналогія з імунітетом стає ще більш повною коли розглянути онкологію - онкологія виникає коли імунітет з певних причин перестає реагувати і на внутрішнього ворога і не вбиває свої ж клітини які починають жити за принципом максимальної вигоди для себе при цьому завдаючи шкоди всьому організму.

"я вважаю"- так вважай , что ты ко мне пристал . Живи Дальше как животное . Но не жалуйся когда в тебе животное видят другие , такие как ты животные  

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

я старався з вами бути максимально коректним. якщо ви вважаєте що я займаюсь маніпуляціями, спотворюю вами сказана, чіпляю ярлики - ваше право.

Да вижу , как и в чем ты стараешься 

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

и та закваска хлебная бродит .  

"Призрак бродит по Европе - призрак коммунизма" (с)

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Да вижу , как и в чем ты стараешься 

поки ви не перестанете сприймати критику ваших переконань як нападки на вас особисто і переходити на особисті образи у відповідь - дискусія не буде конструктивною.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

а вона молодець і не дура

нащо ви повторюєте мої слова?

Посилання на коментар

26 хвилин тому, рыбак сказав:

Это как ты начинаешь говорить русским о мире , но вооружаться и продолжать убивать их. 

А надо видимо разоружиться, отдать ЯО. бомбардировщики с ракетами и Севастополь, танки с самолетами распродать и порезать, Чонгар разминировать, шо там еще...

Да, и не вздумать никого убивать. Убивать разрешено только русским. Потому что они духовитые и толстоевского читали. Они потом покаются и боженька их простит.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Бездомный сказав:

кажуть , нова уніформа

21242933.jpg

А посаду лорда Вейдера вже ввели? )

• Хаха 2
Посилання на коментар

13 минут назад, yuragon сказал:

процитоване вами моє повідомлення стосувалося не Христа, а людей. Для суспільства немає проблеми коли є хтось один такий - проблема коли таких стає достатня кількість і суспільство вже не взмозі протистояти ні внутрішнім ні особливо зовнішнім загрозам.

Так в чем эгоизм ты увидел , в том что я постоянно говорю что и я так же существовал во тьме и ошибках , что далек от идеала . Или может и познал истину и скрываю ее в своих эгоистичных побуждениях . Использую для корысти учение Христа , как используют его церкви и попы с пастырями ?

Или разве я где сказал что я белый и пушистый ? 

На чем основаны твои обвинения или предположение  мне в эгоизме ?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

а вона молодець і не дура

едине,що хреновий куртафан підібрала,як на суд)) динозаври старої формації можуть не зрозуміти столь королевського пафосного одягу))))

Посилання на коментар

23 хвилини тому, рыбак сказав:

Найди эгоизм в жизни и учении Христа.

Помнится, он молил своего отца небесного, чтобы его миновала чаша сия.

Посилання на коментар

3 минуты назад, yuragon сказал:

поки ви не перестанете сприймати критику ваших переконань як нападки на вас особисто і переходити на особисті образи у відповідь - дискусія не буде конструктивною.

Не смеши. Чесслово . 

Вернемся к нашим пунктам  1 и 2 . 

Посилання на коментар

6 минут назад, yuragon сказал:

Ладно , уговорил , ты сильнее Доща в троллинге и тупости . Ты победил в вашем споре. 

Иди отдохни уже.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Помнится, он молил своего отца небесного, чтобы его миновала чаша сия.

Таки негідник, посмів просити не віддавати його на смертельні муки.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Так в чем эгоизм ты увидел , в том что я постоянно говорю что и я так же существовал во тьме и ошибках , что далек от идеала . Или может и познал истину и скрываю ее в своих эгоистичных побуждениях . Использую для корысти учение Христа , как используют его церкви и попы с пастырями ?

Или разве я где сказал что я белый и пушистый ? 

На чем основаны твои обвинения или предположение  мне в эгоизме ?

егоїзм в тому що якщо член суспільства відмовляється захищати суспільство від внутрішніх чи зовнішніх ворогів посилаючись на те що його мораль не дозволяє завдавати шкоди будь кому, навіть ворогу суспільства (знову ж неважливо внутрішньому чи зовнішньому) то це виглядає егоїстично. іншими словами він відмовляється виконувати свої обов'язки без виконання яких страждають інші члени суспільства.

а коли цей самий член ще й вимагає забезпечення своїх прав будучи членом цього суспільства - це вже не егоїзм, це паразитизм.

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Таки негідник, посмів просити не віддавати його на смертельні муки.

Егоїст, якому важливіше було власне життя, ніж спасіння всього людства.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, МаТраС сказав:

нащо ви повторюєте мої слова?

А так?:lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, yuragon сказал:

егоїзм в тому що якщо член суспільства відмовляється захищати суспільство від внутрішніх чи зовнішніх ворогів посилаючись на те що його мораль не дозволяє завдавати шкоди будь кому, навіть ворогу суспільства (знову ж неважливо внутрішньому чи зовнішньому) то це виглядає егоїстично. іншими словами він відмовляється виконувати свої обов'язки без виконання яких страждають інші члени суспільства.

а коли цей самий член ще й вимагає забезпечення своїх прав будучи членом цього суспільства - це вже не егоїзм, це паразитизм.

Ну , альтруист , так ты с какого окопа это  сейчас пишешь  ? 

Если стадо  безумных баранов несутся в пропасть , а некто им говорит " безумцы , остановитесь " , то ему отвечают -не будь  эгоистом ,  давай с нами .

Печалько...

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

Так кого  отказывается  защищать этот " эгоист" , суспільство или  государство  с его флагами , ложью и безумием?

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

А так?:lol:

щось ви старієте бачу. геть не в тему і не про нашу смазливу малявку

Посилання на коментар

Вже недовго залишилось, каже розвідка. 

Цитата

Россия сможет продолжать войну еще как минимум два года, заявил глава ГУР Иващенко. 
«Сегодня Россия значительно слабее в экономическом плане, чем была в начале полномасштабной войны. В то же время ресурсов для ведения войны против Украины у нее еще достаточно. Мы не исключаем, что этих ресурсов хватит и на 2027-й, и на 2028 годы», - заявил Иващенко.

Посилання на коментар

12 минут назад, yuragon сказал:

лени суспільства.

Ты там что , две параллельные темы тащишь , одну со мной в полемике , а друг от ии- помощника .

Чтот  ты последнее время поднаторел в генерации бреда и манипулировании .

Раньше то ты совсем тупой и заторможенный  был. 

Посилання на коментар

Только что, truck55 сказал:

Вже недовго залишилось, каже розвідка. 

2-3:недели , 5 максимум 

Посилання на коментар

Хто там писав, що до Львова не долітає:

Цитата

Балістичні ракети зможуть вдарити по Львову та навіть Закарпаттю: росія модернізує «Іскандери», збільшуючи дальність застосування до 1500 (!) км

Перші пуски по Заходу України таких ракет заплановані ворогом на жовтень/листопад 2026 року.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты там что , две параллельные темы тащишь , одну со мной в полемике , а друг от ии- помощника .

Чтот  ты последнее время поднаторел в генерации бреда и манипулировании .

Раньше то ты совсем тупой и заторможенный  был. 

сьогодні принципово не використовував АІ

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...