Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

І тоді ніхто з притомних країн нас ніколи взагалі не підтримає.

це які країни притомні? Польща, яка геноциділа українців? Німеччина яка геноциділа півєвропи? Франція та ВБ з їх миролюбивою колоніальною політикою? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

І тоді ніхто з притомних країн нас ніколи взагалі не підтримає. А що ми взагалі без них? І ще раша отримає тоді більшу підтримку за так, а не за гроші, як зараз.

саме так ~ 50 % війни відбуваться в медійному  середовищі  

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, truck55 сказал:

В нас оприлюднена незламна стратегія, звідки й можна побачити, що заплановано. Все у відкритому доступі. Тут посилання було.

Такого на війні не може бути взагалі. Чи вам щось повідомляли за операцію "Вівальді" наперед?

Посилання на коментар

9 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Такого на війні не може бути взагалі. Чи вам щось повідомляли за операцію "Вівальді" наперед?

Війна — це мистецтво обману та введення в оману ворога, де прямі дії поєднуються з прихованими маневрамивійна  .. (с) 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

8 минут назад, Бездомный сказал:

тобто ?:crazy:

вайлдберіз , який  логістичною та розподільчою  компанією сірого імпорту  подвійного призначення   з піхвоокії  не є законною воєнною ціллю ? :crazy:

Мова була про склади та магазини. Вони коли по складах луплять - обов'язково потім пишуть, що там, наприклад, комплектуючі для дронів зберігались, хоча і віри їм немає.

Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

З оприлюдненого в ЗМІ та меседжів керівництва і так цілком зрозуміло. До чого тут конкретна  військова операція?

Посилання на коментар

2 години тому, Дощ сказав:

Результат є, і він непоганий враховуючи обставини

Результат на Діпсейт, і його важко назвати непоганим.

38 хвилин тому, рыбак сказав:

А шо там, Кремль уже объявил всеобщую мобилизацию или еще нет, и нужно подождать 2-3 недели ?

Вони і без загальної мобілізації просуваються вперед. Повільно, але просуваються.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

не плутайте військові операції з державною стратегією. кожен громадянин має чітко розуміти відповідь на питання "щоби що?"

їде роботяга в бусі щоби що? веде дитину в школу в Україні щоби що? мерзне взимку щоби що? лежить гниє на фронті щоби що? платить податки щоби що?

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

це які країни притомні? Польща, яка геноциділа українців?

Я розумію - Польща особлива країна, туди раша наперед посилала ідеологічний десант; відомий українофоб Корнілов там працював із "Союзу Дона та Басу чи то як там. А спочатку Польща нам допомогла, як ніхто. Рашистськи ідейки там почали хазяйнувати після виборів президента  Навроцького вихованка курдупеля Квасневського і його візитів до Трампа. 

Посилання на коментар

1 година тому, dvr002 сказав:

мені здається нам треба бити не по НПЗ а дзеркально як ті підари по будинкам

на лубянці, фрунзенській набережній і ново-огарьово

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

не плутайте військові операції з державною стратегією. кожен громадянин має чітко розуміти відповідь на питання "щоби що?"

їде роботяга в бусі щоби що? веде дитину в школу в Україні щоби що? мерзне взимку щоби що? лежить гниє на фронті щоби що? платить податки щоби що?

t.me/gnapinfo/5281

Посилання на коментар

46 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Вони і без загальної мобілізації просуваються вперед. Повільно, але просуваються.

Ми не можемо картати Україну за те, що у нас порівняно менше людей.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Я розумію - Польща особлива країна, туди раша наперед посилала ідеологічний десант; відомий українофоб Корнілов там працював із "Союзу Дона та Басу чи то як там. А спочатку Польща нам допомогла, як ніхто. Рашистськи ідейки там почали хазяйнувати після виборів президента  Навроцького вихованка курдупеля Квасневського і його візитів до Трампа. 

я взагалі не про це. притомність це оціночна категорія. але вам їхати чи шашечки? отримувати результат чи розраховувати на притомність? якщо подивитися на все що робиться з точки зору інтересів країни то дуже багато питань виявиться. але їх в тому числі кожен має задати сам собі.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Результат на Діпсейт, і його важко назвати непоганим

То ви пропонуєте здатись чи що? Тоді стане кращим?

Я вже писав, шансів перемогти виключно військовим шляхом у нас 0,0%. Єдине що залишається - нанести максимальних уражень усіма доступними засобами

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

на лубянці, фрунзенській набережній і ново-огарьово

щоб по кончі заспі полетіло? що ви таке кажете :lol:

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Ми не можемо катати Україну за те, що у нас порівняно менше людей.

тому мало б бути їх більш раціональне використання, а не?

3 хвилини тому, hause сказав:

t.me/gnapinfo/5281

Посилання на коментар

47 хвилин тому, рыбак сказав:

И вот правительства вызывают эти враждебные отношения под видом патриотизма

Бгг ) А что там толстоевский, как-то может пояснить, какие "правительства" вызывают "враждебные отношения" между стадами макак и бабуинов? ))

29 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Може іще у його правнучка Пьера Толстого спитати істину, поки він ще на посаді віце-спікера? 

Графья з бидлом не розмовляють )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

То паралельно тре. Все ж значна частина бюджету від нафти. Повибивали АВТ, іпошити по бянякам доя зберігання. Погуглив, один баняк на 100 тис тон  десь півтора року треба будувати, разом з проектуаанням і підготовкою ділянки. 

Мені здається ви втрачаєте можливості 😉

www.instagram.com/reel/Dde0Kn0uymc/

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, dvr002 сказал:

мені здається нам треба бити не по НПЗ а дзеркально як ті підари по будинка і складам з магазинами

Ну по складам мы первые начали

• Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

А что там толстоевский, как-то может пояснить, какие "правительства" вызывают "враждебные отношения" между стадами макак и бабуинов? ))

www.instagram.com/reel/Ddk7zBaosfq/

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vitaliy67 сказал:

Ну по складам мы первые начали

нихрена...у нас выносили до этого и варус и оон склады

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

нихрена...у нас выносили до этого и варус и оон склады

Це як з локомотивами. З втрачених 500 з початку війни більше половини втрачено з початку операції з примусу до миру. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Дощ сказав:

То ви пропонуєте здатись чи що? Тоді стане кращим?

Я бачу єдиий вихід: тимчасове замир'я, перевибори, негайні системні зміни в державі та армії. І нам треба встигнути, бо років через 5 нас чекає другий раунд.

20 хвилин тому, Дощ сказав:

Я вже писав, шансів перемогти виключно військовим шляхом у нас 0,0%. Єдине що залишається - нанести максимальних уражень усіма доступними засобами

Офігітєльна стратегія. А навіщо ми взагалі наносимо ураження, якщо не плануємо перемагати? Ну тобто, який снес роздовбувати кацапські склади і НПЗ, щоб потім підписувати замир'я в Самбулі?

Змінено користувачем Danylo Ivanov
Посилання на коментар

15 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Ми не можемо катати Україну за те, що у нас порівняно менше людей.

Біда не в тому, що у нас мало людей, а в тому, що у нас немає стратегії в цій війні. 

"Наша стратегія це тактика" (с) - бити дронами по кацапам, поки в Україні не закінчиться внутрішній мобресурс чи допомога країн-партнерів.

Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

Мені здається ви втрачаєте можливості 😉

www.instagram.com/reel/Dde0Kn0uymc/

Краще за сотню біля басейну лежати, ніж за півтори тищі гривень так страждати

Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

я взагалі не про це. притомність це оціночна категорія. але вам їхати чи шашечки? отримувати результат чи розраховувати на притомність? якщо подивитися на все що робиться з точки зору інтересів країни то дуже багато питань виявиться. але їх в тому числі кожен має задати сам собі.

З іншого боку - притомність це результат моралі, пов'язаний з традиціями релігійних та суспільних ставлень. Одне відношення можна наперед очікувати від протестантської північної Європи, інше від південної. А у Кореї воно розбито навпіл, але нам відомо котра з тих частин притомна. Наслідки тих відносин ще залишились у Німеччині і як ми бачимо, ще у Польщі. Тут ще має значення і пережита історія. Наприклад - багато країн значними долями підтримують Палестину, але зате усі ізраїльтяни різко цього супротив.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...