sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Хоч не порожняком? Пару пралок чи холодильників забрав? Я на тій машині пральки і холодильники не вожу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Питання в тому, що скоро в Україні можуть залишитися самі хохли, бо українці або виїдуть, або загинуть. А ви себе до якої когорти відносите? І я правильно розумію, що Міндіч, Кравченко і, прости Господи, Арестович це правильні українці? А забусярені, які не хочуть їбашитися і не змогли виїхати, то вони хохли чи українці? А ті, які поділяють на хохлів і українців, і при цьому самі не виїхали і не їбашаться, а просто живуть своє життя, то вони хто? Змінено 16 годин тому користувачем outdoor24 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, sergio сказав: Я на тій машині Спеціяльна тачка для візиту в ТЦК? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 минут назад, Vitaliy67 сказал: Все, на свободу с чистой совестью Та да. Но все одни лучше не отсвечивать, тем более, что некоторые бригады отлов дрбровольцев без ТЦК и лишних формальностей ведут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Спеціяльна тачка для візиту в ТЦК? Так, бо в податкову я їжджу на тій, що холодильникми вожу. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 минут назад, outdoor24 сказал: А ви себе до якої когорти відносите? Головне, щоб нас, хасидів, не рухали.. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Так, бо в податкову я їжджу на тій, що холодильникми вожу. У драному кожусі і втомлених мештах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 23 минуты назад, outdoor24 сказал: А ви себе до якої когорти відносите? " Та вбили мене фашисти ( комуністи і тд .ті ) , вбили " .с .- як той дід внучку жалівся в старому анекдоті :))) Змінено 15 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Хітродупі хотіли менк на ВЛК направити, але послався на постанову 560 КМУ, яка це дозволяє особам з відстрочкою тількм або добровільно, або частково придатним. Бо якби пройшов, то у випадку якби злетіла відстрочка могом б відразу моброзпорядження слати, а так спочатку знов ВЛК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 минут назад, outdoor24 сказал: У драному кожусі і втомлених мештах У вас правільний хід думок. 😸 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 34 хвилини тому, sergio сказав: Та розлабтесь. Сходив, защекоїнів напихав там. 😺 Поавда довелось порушити свої принципи скачати Резерв +. Відстрочкку ща 5 хв підтягнуло. Федорову ркспект. 👍 Тю, це ж треба було так ... про...пустити можливість з'їздити на албанське море, двічі ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: Тю, це ж треба було так ... про...пустити можливість з'їздити на албанське море, двічі ) Мені просто яйця морочили, що відстрочка неположена,, якщо є інші повнолітні члени сім"ї. Хоча може на початках так було. Тут вже діватись не було куди, є одна ТГ група по питаннях мобілізації , там консультують. Чітко написали: Має бути перша або друга група дружини без додаткових вимог. А так мабуть бавився би в штрафи та невідсвічував, бо був би розшук. Пи. Си.Для можливості поїхати в Албанію крім вільного перетину кордону, ше якусь двушечку+ євро на кишені треба мати... Будемо рахувати, шо ті гроші малий просрав, коли його після платного року навчання в полутєсі з програмування викіздили. І по новій мусив поступати. Змінено 15 годин тому користувачем sergio 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Петер Мадяр відреагував на заяви з боку Сибіги через відмову Будапешта брати участь у форматі «Карпатська інтеграція». Угорський премʼєр порівняв ситуацію зі створенням сільської футбольної команди. «Заявляти, що суверенна країна є учасником міжнародного формату співпраці без попередніх консультацій або згоди відповідної країни, є абсолютно неприйнятним. Наведу лише один приклад: “Привіт, ми створили футбольну команду в сусідньому селі. Ми не знайомі, але ви в ній, і ви маєте принести м’яч”», — написав Мадяр t.me/BerezaJuice/68560 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 годин тому, Danylo Ivanov сказав: Це аж ніяк не зупинть сильнішого агрессора. Він у відповіть наносить втрати нам - і тут наші втрати більші, ніж втрати ворога. Агресор не може наносити "у відповідь" - бо він агресор, всі його дії направлені на напад, а не на відповідь 6 годин тому, Danylo Ivanov сказав: Альтернатива - знову лягти під кацапів, це теж вже було, і наслідки всім відомі. То ви пропонуєте лягти під кацапів? 6 годин тому, Danylo Ivanov сказав: Буде. Рік-два ми ще протримаємось, а потім люди скінчаться і підпишуть замир'я Замир'я - що це за слово, поясніть його значення 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 минуты назад, Дощ сказал: Агресор не може наносити "у відповідь" - бо він агресор, всі його дії направлені на напад, а не на відповідь То ви пропонуєте лягти під кацапів? Замир'я - що це за слово, поясніть його значення Чувак Броварське телебачення Славка дивитьсчя мабуть. Там ще термін запілля є. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Кожен премудродупий хохол вважає, що за його дупу повинен йебашитись якийсь військовий чи поліцейський пенс, 20-річний хлопець, який ще життя не бачив, чи будь-хто інший - аби самого хохла не чіпали. Аби чужим коштом та чужою кров'ю. А хохол тим часом буде обирати блазнів гетьманами під час війни, писати патріотичні пости в тих їхніх пейсбуках і давати вказівки, як керувати країною, кого мобілізовувати, як вести воєнні дії тощо. Ну, може, з щедрот несплачених податків ще двісті гривень Притулі чи Стерненку задонатить. З українцями складніше: одні хочуть і йєбашаться; інші не хочуть і не йєбашаться, але й пенсів та дітей загнати на війну не намагаються; треті й так можуть дати собі раду і принципово не збираються захищати хохлів... Питання в тому, що скоро в Україні можуть залишитися самі хохли, бо українці або виїдуть, або загинуть. Може, вже час провести опитування та перейменувати країну? Воно було б так, якби це десь там. Ну типу хочу єбашусь, не хочу не єбашусь. Но кацап не питає хто що хоче, і він вже тут 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Та розлабтесь. Сходив, защекоїнів напихав там. 😺 Поавда довелось порушити свої принципи скачати Резерв +. Відстрочкку ща 5 хв підтягнуло. Федорову ркспект. 👍 Я ж казав резерв нормальна тема, робоча Тепер можеш ухилянтів хоєсосить 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Я ж казав резерв нормальна тема, робоча Тепер можеш ухилянтів хоєсосить Все одно я в душі ухилянт. В законі. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 20 минут назад, Дощ сказал: Агресор не може наносити "у відповідь" - бо він агресор, всі його дії направлені на напад, а не на відповідь Не бреши .- "В американской военной терминологии и Стратегии национальной безопасности (NSS) концепция нанесения удара первыми четко разделена на два разных понятия: превентивный удар (preventive strike) и упреждающий удар (preemptive strike). В военной доктрине США предусмотрены оба варианта, но с важными правовыми и стратегическими разграничениями: Упреждающий удар (Preemptive strike): Наносится при наличии непосредственной, неизбежной и доказанной угрозы нападения противника (например, когда противник уже развертывает войска или готовит запуск ракет). Этот шаг формально опирается на устоявшееся в международном праве право на самооборону (ст. 51 Устава ООН). США официально признают упреждающий удар легитимным средством защиты. Превентивный удар (Preventive strike / Preventive war): Наносится на опережение с целью нейтрализовать угрозу, которая может возникнуть в потенциальном или отдаленном будущем (например, помешать враждебному государству получить оружие массового поражения). В классическом международном праве превентивная война считается актом агрессии, однако в американской доктрине эта граница была существенно размыта. Закрепление этой концепции на официальном уровне произошло в «Доктрине Буша» (Стратегия национальной безопасности 2002 года). В ней заявили, что в эпоху терроризма и распространения ОМП США не могут полагаться только на классическое сдерживание и имеют право действовать «на опережение» (включая односторонние превентивные действия), даже если нет полной certainty о времени и месте будущей атаки." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Воно було б так, якби це десь там. Ну типу хочу єбашусь, не хочу не єбашусь. Но кацап не питає хто що хоче, і він вже тут Ви давно були у відпустці у великому місті? Пройдіться, просто повештайтесь денним і вечірнім містом, магазинами, закладами, ТРК. Вже з 23-го року здебільшого таке враження, що "це десь там". А ні, я збрехав: останнім часом тривоги трохи тримають людей у тонусі, та й інші незручності заважають насолоджуватися життям на повну. Нещодавно товариш був проїздом, у відпустці. Сиділи ввечері в закладі та зачепили цю тему. Він спитав: "На що вони сподіваються?"... Я дав версію: мають надію, даремну, що кацапи їх не пограбують і не вб'ють, що буряти не виїбуть, що домовляться і будуть далі бізнеси бізнесувати та жити життя. Ну і сонцесяйний з братвою теж додав пересічним бажання рвати дупу для захисту країни... дуже додав, самі бачите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 40 хвилин тому, Дощ сказав: Замир'я - що це за слово, поясніть його значення Це мирні угоди на кшалт Стамбульських. Завдяки яким Україна отримає шанс встигнути провести системні зміни в державі і армії, щоб знову не зникнути на сто років. А що Ви пропонуєте в якості альтернативи - слухать марахвон, воювати до останнього українця і чекати, коли роспадеться кацапстан від нестачі дизелю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому А что ты сделал для защиты страны? Цитата Над одним із ключових військових об'єктів Польщі, що захищає елемент американської ПРО, пролетів несанкціонований дрон. Замість того щоб нейтралізувати чи збити дрон, військові розпочали процедури, в межах яких офіцер, зокрема, зателефонував на 112. Про це пише Onet PL. Цитата Глава МИД Польши Сикорский рассказал какие запасы сделал на случай войны с россией. Он закупил рис, крупы, сварил варенье и купил ручной насос. Еще у него есть огород. ))))))) П.С. зачем насос ручной? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 минуты назад, Бармалей сказал: зачем насос ручной? Для скважины , наверное, воду качать 🤪 - оно не знает что такое "жить без электричества" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 6 минут назад, Бармалей сказал: А что ты сделал для защиты страны? ))))))) П.С. зачем насос ручной? на випадок , якщо електрику вирублять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 52 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Це мирні угоди на кшалт Стамбульських. Завдяки яким Україна отримає шанс встигнути провести системні зміни в державі і армії, щоб знову не зникнути на сто років. На скільки я пам'ятаю то замир'я якраз і було для того щоб того всього ні в якому разі ніколи не сталося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз