Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, US7IGN сказал:

або це кіно подивитися

кінодовбойоби .

кулемет ставлять  на фланг  

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, рыбак сказал:

Да там все в комплексе.   Но ЮК сейчас явно не настроена на конфронтацию с Северной. И тут такой появляется откуда не возьмись... И оппозиция тут как тут.

Наша задача замазать всіх колєблящихся у війні, якщо після цього скандалу ПК прийдеться активніше брати участь у війні, значить Зєля зробив все правильно.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Китай вовсю поддерживает ***ашку

фактично  бере участь у війні - типу гібридно тисне на Захід стосовно Тайваню 

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, yukon сказав:

Наша задача замазать всіх колєблящихся у війні, якщо після цього скандалу ПК прийдеться активніше брати участь у війні, значить Зєля зробив все правильно.

дивно тільки що борці з ложжью і за правду так бісяться і обливають лайном нашого президента за те що він сказав правду.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

кінодовбойоби .

кулемет ставлять  на фланг  

Я канєшна не військовий, але хіба знизу з окопа зручніше стріляти, ніж зверху з вікна?

Те саме з танком - а не легше кинути пару гранат з даху, ніж поцілити в лоб з фаустпатрона?

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, yukon сказал:

" Наша"- это чья. Что  ваша задача - продолжение войны и ненависти между народам , это мне не ново .

Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Я канєшна не військовий, але хіба знизу з окопа зручніше стріляти, ніж зверху з вікна?

Те саме з танком - а не легше кинути пару гранат з даху, ніж поцілити в лоб з фаустпатрона?

Навіть не знаю як то сказати... Там буває таке що стріляєш/кидаєш не тільки ти, а і по тобі. Вікно в будинку це як мішень на вітрині, окоп знизу це вже зовсім по іншому.

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, yuragon сказав:

Вікно в будинку це як мішень на вітрині

То чого тоді американці туди поперлися на вітрину? Хіба їм за деревами було незатишно?

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

15 минут назад, vadimv сказал:

тевтони  примудрилися   дотрахатися до мишей 

вчились би жидів , чи що 

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, yuragon сказал:

дивно тільки що борці з ложжью і за правду так бісяться і обливають лайном нашого президента за те що він сказав правду.

Да понятно , что в твоем животном  обществе иуд  настучать - это сказать правду. Так как и твои потомки ,вероятно , говорили правду в 32 и 37 году комиссарам и политрукам   у  кого спрятаны остатку зерна и кто " враг народа". Иуда как и твой  гундосый был " правдорубом" , за мзду малую. Тебе он лайкнул еще  один твой коллега правдоруб- беглый стукач режима.

.о , еще тебя лайкнул один твой кореш- отпрыск  советского сексота и стукача режима. :)))

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Тех, кто ради мелкой личной выгоды вредит чьей-то жизни, государственным интересам и безопасности, называют убийцами или предателями родины. Критиковать обоснованные и правомерные меры по неразглашению — неправильно.
Я не знаю, какие обстоятельства были у украинской стороны, нарушившей соглашение о неразглашении и обнародовавшей информацию, но это вызывает глубокое сожаление.
...Если задуматься о чьей-то жизни, национальной безопасности и государственных интересах, то подобная жестокость и безответственность просто недопустимы.
Государственные дела делаются для страны и народа, а не ради интересов или популярности власти и правящих лиц.
... Для тех, кто, не заботясь о том, что станет с межкорейскими отношениями, умрет ли кто-то или пострадают ли государственные интересы, трубил бы во все трубы и танцевал, рекламируя на весь мир факт репатриации пленных ради того, чтобы похвастаться результатами, непубличные усилия нашего правительства непонятны.

Это ***ец. Это просто ***ец. На дипломатическом языке - это просто полный и абсолютный ***ец.
Вы думаете, это я? Очередную зеленофоюбию развожу? Да если бы.
Это Президент Южной Кореи Ли Чжэ Мён официально пишет в своем твиттере о Президенте Украины Владимире Зеленском!
В связи с разглашением им на Генассамблее ООН секретных данных о передаче двух северокорейских пленных в Южную Корею. Всуперечь договоренностям.
Я не знаю, но, думаю, это первый случай в дипломатии, когда президент одного дружественного государства чуть ли не напрямую называет президента другого дружественного государства - убийцей и предателем. Это ***ец.
Эта публичная прилюдная выволочка другого действующего Президента на весь мир как щенка с поучением просто элементарнейших азов сотрудничества - это такой дипломатический ляпас, такой позор... Бог ты мой, да мне то сейчас почему до такого жуткого ***еца стыдно то!
Да еще и от вечно сдержанных азиатов, не привыкших выказывать свои мысли и эмоции публично.
Это просто крайняя степень раздражения второй стороны.
Стороны твоих союзников.
Которые теперь трижды на*** пошлют, прежде чем снова иметь с тобой какое-то дело.
За одну неделю, за одну, сука, неделю, разосраться на высочайшем дипломатическом уровне с Эстонией, Карл! и Южной Кореей, странами, которые тебя поддерживали всегда - блядь, это просто какой-то невероятный, фантастический талант надо иметь.
И все ради красивой позы под софитами.
Верните мне кто-нибудь мой охуеватор.
Я без него уже не вывожу.

А. Бабченко

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

а хтось тягне і тягне сюди отого двічі воєнного злочинця баобабченка :pozor:

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Бог ты мой, да мне то сейчас почему до такого жуткого ***еца стыдно то!

В Чечне стыдно не было? Ни первый раз, ни второй?

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

25 минут назад, yuragon сказал:

Ты , политрук, на скольких своих подчинённых докладых написал  ?

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

В Чечне стыдно не было? Ни первый раз, ни второй?

так толстоєвский же

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Canton сказал:

Тех, кто ради мелкой личной выгоды вредит чьей-то жизни, государственным интересам и безопасности, называют убийцами или предателями родины. Критиковать обоснованные и правомерные меры по неразглашению — неправильно.
Я не знаю, какие обстоятельства были у украинской стороны, нарушившей соглашение о неразглашении и обнародовавшей информацию, но это вызывает глубокое сожаление.
...Если задуматься о чьей-то жизни, национальной безопасности и государственных интересах, то подобная жестокость и безответственность просто недопустимы.
Государственные дела делаются для страны и народа, а не ради интересов или популярности власти и правящих лиц.
... Для тех, кто, не заботясь о том, что станет с межкорейскими отношениями, умрет ли кто-то или пострадают ли государственные интересы, трубил бы во все трубы и танцевал, рекламируя на весь мир факт репатриации пленных ради того, чтобы похвастаться результатами, непубличные усилия нашего правительства непонятны.

Это ***ец. Это просто ***ец. На дипломатическом языке - это просто полный и абсолютный ***ец.
Вы думаете, это я? Очередную зеленофоюбию развожу? Да если бы.
Это Президент Южной Кореи Ли Чжэ Мён официально пишет в своем твиттере о Президенте Украины Владимире Зеленском!
В связи с разглашением им на Генассамблее ООН секретных данных о передаче двух северокорейских пленных в Южную Корею. Всуперечь договоренностям.
Я не знаю, но, думаю, это первый случай в дипломатии, когда президент одного дружественного государства чуть ли не напрямую называет президента другого дружественного государства - убийцей и предателем. Это ***ец.
Эта публичная прилюдная выволочка другого действующего Президента на весь мир как щенка с поучением просто элементарнейших азов сотрудничества - это такой дипломатический ляпас, такой позор... Бог ты мой, да мне то сейчас почему до такого жуткого ***еца стыдно то!
Да еще и от вечно сдержанных азиатов, не привыкших выказывать свои мысли и эмоции публично.
Это просто крайняя степень раздражения второй стороны.
Стороны твоих союзников.
Которые теперь трижды на*** пошлют, прежде чем снова иметь с тобой какое-то дело.
За одну неделю, за одну, сука, неделю, разосраться на высочайшем дипломатическом уровне с Эстонией, Карл! и Южной Кореей, странами, которые тебя поддерживали всегда - блядь, это просто какой-то невероятный, фантастический талант надо иметь.
И все ради красивой позы под софитами.
Верните мне кто-нибудь мой охуеватор.
Я без него уже не вывожу.

А. Бабченко

коли південна корея постачає кацапам  стратегічно важливий  авіаційний керосин , їм не соромно ?:pozor:

• Лайк 6
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Не можу  довгі відео дивитись, віддав ШІ на аналіз тез, і ось що вийшло, типова пропаганда:  

Єдиний реальний вихід: Будь-який дипломатичний трек за цим сценарієм є капітуляцією (14:46). Війна не припиниться, доки Україна повністю не позбавить Росію фізичної можливості воювати (14:35). 

Вже навіть не смішно. То хай позбавляють. А якщо не можуть - хай пельки позатикають хоча б.

Змінено користувачем truck55
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, truck55 сказав:

Це ж була Байдена стратегія "знекровлювання" з врахувнням наявності бімби. Як виявилося - неефективна. 

мабуть для цього треба сокирою, а не шилом в сраку тикати

• Дякую 1
Посилання на коментар

У Південої Кореї є ефективні системи ППО, розроблені проти північнокорейської балістики. Їх виробляють дві компанії: Hanwa i Lig Nex1. Політика Сеула - не продавати зброю, особливо країнам, що ведуть війну. Але у України був шанс переконати південнокорейських політиків зробити вийняток, оскільки ми могли запропонувати не купівлю, а надання можливості компаніям-виробникам випробовувати їхні системи ППО в реальних бойових умовах проти ракет КНДР.

Був шанс. Наголос на «був». Тепер про протиповітряну оборону з Сеула можна забути. Після того як Зеленський порушив угоду про нерозголошення передачі Південній Кореї двох полонених з півночі, Сеул в особі південнокорейського президента різко висловився на адресу українського колеги. Тому, довірливих відносин при Зеленському з цивілізованими корейцями вже не буде.

Я не знаю що йому іноді треба жувати замість говорити, бо бажання Зеленського отак похизуватися прямо шкодить державним інтересам! Він втратив відчуття реальності від вседозволеності і відчуття безкарності. І це є серйозною загрозою.(С)

• Лайк 3
Посилання на коментар

12 хвилин тому, truck55 сказав:

Не можу  довгі відео дивитись, віддав ШІ на аналіз тез, і ось що вийшло, типова пропаганда:  

Єдиний реальний вихід: Будь-який дипломатичний трек за цим сценарієм є капітуляцією (14:46). Війна не припиниться, доки Україна повністю не позбавить Росію фізичної можливості воювати (14:35). 

Вже навіть не смішно. То хай позбавляють. А якщо не можуть - хай пельки позактикають хоча б.

Типова пропаганда - ваш висновок чи ШІ?

• Дякую 1
Посилання на коментар

- Ми отримаємо ліцензію виробництва ракет для систем Patriot.  Трамп підтвердив своє рішення під час останньої зустрічі, – Зеленський.

Якщо він вірить, що отримання ліцензій на виробництво ракет для систем Patriot залежить від Трампа, то він ідіот. Якщо розуміє, що Трамп не має тут вирішуючої сили, але каже, то він феєричний брехун. Але ще і третій варіант, коли два в одному.(С)

Посилання на коментар

Тільки що, Бездомный сказав:

обіцянка цяцянка

Так і обіцянки не було. А авіаційний керосин реально кацапам поставляли і не тільки - 

"Нафтопродукти: Наприкінці липня 2026 року Росія вперше з 2022 року імпортувала з Південної Кореї майже 30 тисяч тонн пального (дизель та авіагас) для Далекого Сходу. [1, 2]

Виробниче обладнання: Верстати та інструменти: у 2024–2025 роках до РФ через треті країни або напряму надходило високоточне виробниче та ріжуче обладнання для оборонної промисловості на суму понад $3,7 млн. [1]

Автомобілі та запчастини: Південна Корея залишається постачальником певних категорій цивільних авто та комплектових частин, які не підпадають під прямі заборони або експортуються через посередників."

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

мабуть для цього треба сокирою, а не шилом в сраку тикати

вони не хочуть знищувати скаженого пса  , вони хочуть вгамувати скаженого пса українським м'ясом 

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Типова пропаганда - ваш висновок чи ШІ?

на мій висновок - той покидьок з душним їбалом  в мене давно у шорт листі ворожих пропагандонів

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...