Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Бармалей сказал:

тебе она уже перетисла

що чекало  б  на суб'єкта  , який зкоїв би подібне резонансне  вбивство на кацапії ? 

чи дожив  би до суда ? 

пам'ятаєш долю севастопольця  , громадянина України Микити  Журавеля , який лише книгу - Коран зпалив ? 

Спойлер

27 февраля 2024 года Висаитовский районный суд Грозного (судья Руслан Дандаев, прокурор Милана Байтаева) признал Никиту Журавеля виновным в оскорблении чувств верующих (ч. 2 ст. 148 УК РФ) и хулиганстве (ч. 2 ст. 213 УК РФ) и приговорил его к 3,5 годам лишения свободы в исправительной колонии общего режима.

25 ноября 2024 года по новому уголовному делу (о «госизмене») Никиту Журавеля приговорили к 13,5 годам лишения свободы в исправительной колонии строгого режима.

гавкуча зрадниця   України  монтянша , на кацапї догавкалася . 

а тут - резонансне вбивство видатного  громадського діяча , екс-депутата ВР , викладача , концептуаліста , ідеолога .

1790362852-536 (1).jpg

1200x1200.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Мопед не мій, я тільки розмістив оголошення  :unknown:

846597123_.png.855e35c3f94bfc18533e8a6f097daee3.png

Цитата

Протягом місяця наша система вела постійний моніторинг перебоїв у роботі російських аеропортів.

Висновок простий: системного "блокування" аеропортів немає. Обмеження трапляються лише під час атак ударних БпЛА по об'єктах у відповідному регіоні. Поза цим аеропорти працюють у штатному режимі.

Тобто ефект від кожної окремої атаки локальний і короткочасний, а кумулятивного впливу на роботу авіаційної інфраструктури ми не побачили.

Тому проєкт tablo.pp.ua закриваємо. Це був тестовий кейс, щоб показати, що наша система вміє відстежувати такі події в реальному часі. Свою задачу він виконав, а продовжувати його без практичної користі немає сенсу.

КіберБорошно | CyberBoroshno

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

Європейська Комісія та представники України визначили джерела фінансування українських бюджетних та оборонних потреб на поточний 2026 рік.  suspilne.media/1416905-es-ta-ukraina-pogodili-zasobi-dla-pokritta-budzetu-ta-oboronnih-potreb-na-2026-rik/

Так хто кого переміг? ВР буде приймати податкові та антикорупційні  закони, чи Єврокомісія відмовилась від цих вимог, чи зійшлись посередині??

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Мопед не мій, я тільки розмістив оголошення  :unknown:

846597123_.png.855e35c3f94bfc18533e8a6f097daee3.png

КіберБорошно | CyberBoroshno

На системи "Нової пошти" відбувається DDoS-атака: можливі незначні тимчасові складнощі в роботі сервісів компанії.

epravda.com.ua/biznes/na-sistemi-novoji-poshti-vidbuvayetsya-hakerska-ataka-826163/

незначні...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, truck55 сказав:

Так хто кого переміг? ВР буде приймати податкові та антикорупційні  закони, чи Єврокомісія відмовилась від цих вимог, чи зійшлись посередині??

буде

Посилання на коментар

7 годин тому, US7IGN сказав:

ідея без грошей це слабоумство

Кінець ХІХ століття. Болгарський революційний комітет готує повстання проти ярма Османа. Щоб підняти заколот, катастрофічно не вистачає зброї. Керівництво комітету вирішує відправити молодого, і гарячого четника (партизана) до Туреччини до одного впливового стамбульського торговця зброєю. Завдання революціонера — будь-що доставити партію гвинтівок. Комітет чекає на звістки. За тиждень приходить перша шифрована телеграма від повстанця: «Якщо грошей не буде розраховуватися натурою. Чекаю на вказівки». Зі штабу революціонерів тут же летить блискавична відповідь: «Пара няма — действуй!» (У перекладі з болгарської: «Грошей немає - дій!»)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vbb сказав:

Кінець ХІХ століття. Болгарський революційний комітет готує повстання проти ярма Османа. Щоб підняти заколот, катастрофічно не вистачає зброї. Керівництво комітету вирішує відправити молодого, і гарячого четника (партизана) до Туреччини до одного впливового стамбульського торговця зброєю. Завдання революціонера — будь-що доставити партію гвинтівок. Комітет чекає на звістки. За тиждень приходить перша шифрована телеграма від повстанця: «Якщо грошей не буде розраховуватися натурою. Чекаю на вказівки». Зі штабу революціонерів тут же летить блискавична відповідь: «Пара няма — действуй!» (У перекладі з болгарської: «Грошей немає - дій!»)

я ж не про виконавців. там дійсно слабоумтсво і натура...

Посилання на коментар

застосовано  першу  балістику - фп 7

ракетник на дембелі : 

Спойлер

Добре, що полетіла, міркую, що завтра скажуть куди прилетіло, тримають інтригу... Погано, що в жовтні летіла лише несерійна fp-7, як що це так, то 9 ми побачимо лише на весні, а той через рік, а про серію 9...((

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Володимир Зеленський оголосив про перше бойове застосування української балістичної ракети. "Тактична балістика. FP-7. Перше бойове застосування. Дякую за результат. Далі – виробництво", - написав Зеленський у телеграмі ввечері 1 жовтня. :flag1:

www.bbc.com/ukrainian/articles/c8ly4y37el33o

ну все, пізда кацапам. в першу чергу енергетиці і мостам

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

На системи "Нової пошти" відбувається DDoS-атака: можливі незначні тимчасові складнощі в роботі сервісів компанії.

epravda.com.ua/biznes/na-sistemi-novoji-poshti-vidbuvayetsya-hakerska-ataka-826163/

незначні...

В вас не працює?
В мене все ок і персоналка і робоча :pardon:

Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

В вас не працює?
В мене все ок і персоналка і робоча :pardon:

вдень не працювала

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

вдень не працювала

DDoS-атака в 2026 му році, це як на форумах початку 2000-х погрози: "я тєбя по ай-пі вьічіслю" :pardon:

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

DDoS-атака в 2026 му році, це як на форумах 2000-я "я тєбя по ай-пі вьічіслю" :pardon:

та пофігу яка там атака була чи взагалі була. є факт - не працювало. але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі?

Та ви вже не перший рік ставите це запитання :unknown:
Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був, поки ви ЛЕПами не почали відбивати в нього хліб :)

Можу забронювати хатинку на зиму в сусіда в Орлику, якщо ще є місця: автономна електрика, інтернет, своя кухня, лазня, джакузі на свіжому повітрі, мангал-шмангал, поруч сосновий та змішаний ліс, сліп для човна, чотири біосферні заказники в доступі (човна з двигуном можу дати свого), екологічно чиста і смачна їжа в доступі.
Але є нюанси - лівий берег :lol:))))

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, truck55 сказав:

Касьянов про можливості ППО та реактивні дрони x.com/kas_urij/status/2105591374913446336

почитайте Стерненка пост. окрім реактивних буде ще одна срака

а в комплексі всі ці "засоби ураження" можуть швидко все змінити

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Можу забронювати хатинку на зиму в сусіда в Орлику, якщо ще є місця: автономна електрика, інтернет, своя кухня, лазня, джакузі на свіжому повітрі, мангал-шмангал, поруч сосновий та змішаний ліс, сліп для човна, чотири біосферні заказники в доступі (човна з двигуном можу дати свого), екологічно чиста і смачна їжа в доступі.

на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають )

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Та ви вже не перший рік ставите це запитання

так відповіді ж все ще немає )

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був, поки ви ЛЕПами не почали відбивати в нього хліб :)

у мене є ще певні думки, але я їх ще не до кінця продумав. може пізніше скажу

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають )

О, пан таки знається на житті та епікурействі! :good:
Невсеремось!:flag1:

Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був

Він давно вже дав відповідь:  

26.02.2022 в 08:58, vadimv сказав:

На левом берегу Днепра я бы не оставался

і трохи згодом ще уточнив:  

19.03.2022 в 07:08, vadimv сказав:

А я просто провел линию между Кишиневом и Брестом, и вычеркнул из своего внимания все, что восточнее.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

О, пан таки знається на житті та епікурействі! :good:
Невсеремось!:flag1:

та то старі нички ще з молодих часів. перевірені друзі та курви мають бути в різних місцях :flag1:

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Він давно вже дав відповідь:  

після вивчання творів Сунь-Цзи та інших стратегів і географів я зрозумів що якщо довго йти на схід то можна прийти із заходу *смайл майстра дзен на умнякє*

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...