Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: тобі щелепа не тисне ? тебе она уже перетисла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 час назад, Бармалей сказал: тебе она уже перетисла що чекало б на суб'єкта , який зкоїв би подібне резонансне вбивство на кацапії ? чи дожив би до суда ? пам'ятаєш долю севастопольця , громадянина України Микити Журавеля , який лише книгу - Коран зпалив ? Спойлер 27 февраля 2024 года Висаитовский районный суд Грозного (судья Руслан Дандаев, прокурор Милана Байтаева) признал Никиту Журавеля виновным в оскорблении чувств верующих (ч. 2 ст. 148 УК РФ) и хулиганстве (ч. 2 ст. 213 УК РФ) и приговорил его к 3,5 годам лишения свободы в исправительной колонии общего режима. 25 ноября 2024 года по новому уголовному делу (о «госизмене») Никиту Журавеля приговорили к 13,5 годам лишения свободы в исправительной колонии строгого режима. гавкуча зрадниця України монтянша , на кацапї догавкалася . а тут - резонансне вбивство видатного громадського діяча , екс-депутата ВР , викладача , концептуаліста , ідеолога . Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) Мопед не мій, я тільки розмістив оголошення Цитата Протягом місяця наша система вела постійний моніторинг перебоїв у роботі російських аеропортів. Висновок простий: системного "блокування" аеропортів немає. Обмеження трапляються лише під час атак ударних БпЛА по об'єктах у відповідному регіоні. Поза цим аеропорти працюють у штатному режимі. Тобто ефект від кожної окремої атаки локальний і короткочасний, а кумулятивного впливу на роботу авіаційної інфраструктури ми не побачили. Тому проєкт tablo.pp.ua закриваємо. Це був тестовий кейс, щоб показати, що наша система вміє відстежувати такі події в реальному часі. Свою задачу він виконав, а продовжувати його без практичної користі немає сенсу. КіберБорошно | CyberBoroshno Змінено 12 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Європейська Комісія та представники України визначили джерела фінансування українських бюджетних та оборонних потреб на поточний 2026 рік. suspilne.media/1416905-es-ta-ukraina-pogodili-zasobi-dla-pokritta-budzetu-ta-oboronnih-potreb-na-2026-rik/ Так хто кого переміг? ВР буде приймати податкові та антикорупційні закони, чи Єврокомісія відмовилась від цих вимог, чи зійшлись посередині?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Мопед не мій, я тільки розмістив оголошення КіберБорошно | CyberBoroshno На системи "Нової пошти" відбувається DDoS-атака: можливі незначні тимчасові складнощі в роботі сервісів компанії. epravda.com.ua/biznes/na-sistemi-novoji-poshti-vidbuvayetsya-hakerska-ataka-826163/ незначні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, truck55 сказав: Так хто кого переміг? ВР буде приймати податкові та антикорупційні закони, чи Єврокомісія відмовилась від цих вимог, чи зійшлись посередині?? буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому полювання на оленів на ягель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 годин тому, US7IGN сказав: ідея без грошей це слабоумство Кінець ХІХ століття. Болгарський революційний комітет готує повстання проти ярма Османа. Щоб підняти заколот, катастрофічно не вистачає зброї. Керівництво комітету вирішує відправити молодого, і гарячого четника (партизана) до Туреччини до одного впливового стамбульського торговця зброєю. Завдання революціонера — будь-що доставити партію гвинтівок. Комітет чекає на звістки. За тиждень приходить перша шифрована телеграма від повстанця: «Якщо грошей не буде розраховуватися натурою. Чекаю на вказівки». Зі штабу революціонерів тут же летить блискавична відповідь: «Пара няма — действуй!» (У перекладі з болгарської: «Грошей немає - дій!») Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 хвилини тому, vbb сказав: Кінець ХІХ століття. Болгарський революційний комітет готує повстання проти ярма Османа. Щоб підняти заколот, катастрофічно не вистачає зброї. Керівництво комітету вирішує відправити молодого, і гарячого четника (партизана) до Туреччини до одного впливового стамбульського торговця зброєю. Завдання революціонера — будь-що доставити партію гвинтівок. Комітет чекає на звістки. За тиждень приходить перша шифрована телеграма від повстанця: «Якщо грошей не буде розраховуватися натурою. Чекаю на вказівки». Зі штабу революціонерів тут же летить блискавична відповідь: «Пара няма — действуй!» (У перекладі з болгарської: «Грошей немає - дій!») я ж не про виконавців. там дійсно слабоумтсво і натура... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому знайшлися гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) застосовано першу балістику - фп 7 ракетник на дембелі : Спойлер Добре, що полетіла, міркую, що завтра скажуть куди прилетіло, тримають інтригу... Погано, що в жовтні летіла лише несерійна fp-7, як що це так, то 9 ми побачимо лише на весні, а той через рік, а про серію 9...(( Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Володимир Зеленський оголосив про перше бойове застосування української балістичної ракети. "Тактична балістика. FP-7. Перше бойове застосування. Дякую за результат. Далі – виробництво", - написав Зеленський у телеграмі ввечері 1 жовтня. www.bbc.com/ukrainian/articles/c8ly4y37el33o ну все, пізда кацапам. в першу чергу енергетиці і мостам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 година тому, US7IGN сказав: На системи "Нової пошти" відбувається DDoS-атака: можливі незначні тимчасові складнощі в роботі сервісів компанії. epravda.com.ua/biznes/na-sistemi-novoji-poshti-vidbuvayetsya-hakerska-ataka-826163/ незначні... В вас не працює? В мене все ок і персоналка і робоча Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому НК - Настя Кіста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 хвилин тому, DmiVady сказав: В вас не працює? В мене все ок і персоналка і робоча вдень не працювала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: вдень не працювала DDoS-атака в 2026 му році, це як на форумах початку 2000-х погрози: "я тєбя по ай-пі вьічіслю" Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: DDoS-атака в 2026 му році, це як на форумах 2000-я "я тєбя по ай-пі вьічіслю" та пофігу яка там атака була чи взагалі була. є факт - не працювало. але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 38 минут назад, US7IGN сказал: ну все, пізда кацапам. в першу чергу енергетиці і мостам 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: але це не важливо. важливо де кордон буде - по Дніпру чи далі? Та ви вже не перший рік ставите це запитання Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був, поки ви ЛЕПами не почали відбивати в нього хліб Можу забронювати хатинку на зиму в сусіда в Орлику, якщо ще є місця: автономна електрика, інтернет, своя кухня, лазня, джакузі на свіжому повітрі, мангал-шмангал, поруч сосновий та змішаний ліс, сліп для човна, чотири біосферні заказники в доступі (човна з двигуном можу дати свого), екологічно чиста і смачна їжа в доступі. Але є нюанси - лівий берег )))) Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 годин тому, truck55 сказав: Касьянов про можливості ППО та реактивні дрони x.com/kas_urij/status/2105591374913446336 почитайте Стерненка пост. окрім реактивних буде ще одна срака а в комплексі всі ці "засоби ураження" можуть швидко все змінити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Можу забронювати хатинку на зиму в сусіда в Орлику, якщо ще є місця: автономна електрика, інтернет, своя кухня, лазня, джакузі на свіжому повітрі, мангал-шмангал, поруч сосновий та змішаний ліс, сліп для човна, чотири біосферні заказники в доступі (човна з двигуном можу дати свого), екологічно чиста і смачна їжа в доступі. на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають ) 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Та ви вже не перший рік ставите це запитання так відповіді ж все ще немає ) 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був, поки ви ЛЕПами не почали відбивати в нього хліб у мене є ще певні думки, але я їх ще не до кінця продумав. може пізніше скажу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: на мене дві такі в Карпатах плюс чан завжди чекають ) О, пан таки знається на житті та епікурействі! Невсеремось! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Вадима спитайте - він на форумі штатним оракулом був Він давно вже дав відповідь: 26.02.2022 в 08:58, vadimv сказав: На левом берегу Днепра я бы не оставался і трохи згодом ще уточнив: 19.03.2022 в 07:08, vadimv сказав: А я просто провел линию между Кишиневом и Брестом, и вычеркнул из своего внимания все, что восточнее. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: О, пан таки знається на житті та епікурействі! Невсеремось! та то старі нички ще з молодих часів. перевірені друзі та курви мають бути в різних місцях 1 хвилину тому, vadimv сказав: Він давно вже дав відповідь: після вивчання творів Сунь-Цзи та інших стратегів і географів я зрозумів що якщо довго йти на схід то можна прийти із заходу *смайл майстра дзен на умнякє* 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз