sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 19 минут назад, vadimv сказал: Потрібно, щоб ще завершилася мієлінізація аксонів, а це десь 25-30 років... Чего? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Ок.половины что я нашел Змінено 14 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 18 годин тому, Бармалей сказав: по словам знакомых сегодня бригадный генерал в Днепре на плацу выстроил всех и с праздничком поздравлял...Дощ ты там не можешь кому нужно попросить проверить и чтоб взъепали питера? Ім'я у того генерала є? Чи назва підрозділу? А у знайомих мову відняло про це генералу гавкнути? Чи це так, аби сирнуть на всіх 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Маленьких грибов уже почти не встречается. Средние и большие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Ок.половины что я нашел бабуся колись казала, що як дуже багато грибів та маку вродило, то це до голоду(. що там по маку, не вкурсі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 51 минуту назад, vadimv сказал: То є так, бо пізніше генетичний матеріал починає псуватися з катастрофічною швидкістю і такими ж катастрофічними наслідками. Ну , кажуть , князь Ігор зачав Святослава ~ у 70 рочків звісно ж , якщо то він особисто в лоно княгині Хельги "стріляв" Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: князь Ігор зачав Святослава у 70 рочків Біблейські герої і після 700 років гарно розважалися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 10 годин тому, Gonchik сказав: Ну ми ж знаємо, що хата на березі моря краще, ніж хата на березі річки) То чому Ви думаєте, що вони цього не розуміють? www.instagram.com/reel/Dd9WTfaupPl/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 2 минуты назад, karlito сказал: бабуся колись казала, що як дуже багато грибів та маку вродило, то це до голоду(. що там по маку, не вкурсі? По маку могут посадить на бесплатное харчування Змінено 14 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 34 хвилини тому, US7IGN сказав: треба ще прорахувати сценарій окупації всього лівобережжя і руйнування мостів та передачі електрики. мабуть окремо ще два варіанти - армія встигає перебратися на правий чи залишається на лівому • Південний міст перекритий повністю з обох боків для руху транспорту. • На мосту Патона повністю обмежений рух транспорту з правого на лівий берег. • Міст Метро - частково обмежили рух однією смугою з лівого на правий берег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 26 минут назад, рыбак сказал: Який ? Вам же из Кремля постоянно твердят, что для них нужен- ментальный , а не физический. Только не брешите, что вы не знаете, не слушаете и не читаете ,что говорит Путин и говорящие головы. Одно уточнение: так как большинство поклоняется физическому, то доводить ментальное будут через физическое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 6 минут назад, karlito сказал: бабуся колись казала, що як дуже багато грибів та маку вродило, то це до голоду(. що там по маку, не вкурсі? Не так щоб и сильно много грибов сейчас. Я на этих местах в 2013 году собирал по 500-600 штук. Уставал полные сумки грибов таскать к машине. Насушили тогда года на 4 наперед. Еще и раздавали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 23 хвилини тому, sergio сказав: Чего? Ви ж електрику вивчали? Ну от вам аналогія з дротами: Цитата Мієлінова оболонка потрібна для електричної ізоляції аксонів нервових клітин від потенціалів дії інших клітин і для пришвидшення передачі власного імпульсу. ... що призводить до значного прискорення передачі нервового імпульсу в 5-10 разів порівняно з немієлінізованими нервовими клітинами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: • Південний міст перекритий повністю з обох боків для руху транспорту. • На мосту Патона повністю обмежений рух транспорту з правого на лівий берег. • Міст Метро - частково обмежили рух однією смугою з лівого на правий берег. Реверсивний рух мостами? Думаю ще і понтони побачимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому фінішна зима? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Реверсивний рух мостами? Думаю ще і понтони побачимо то чому *буть лише населення ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: то чому *буть лише населення ? А кого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Реверсивний рух мостами? Думаю ще і понтони побачимо Пошти як в Криму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 3 минуты назад, akineo сказал: то чому *буть лише населення ? Если жизнь тебя ипет, Значит у нее встает, Значит ты ей нравишься, Так чего ж ты паришься?! Змінено 14 годин тому користувачем karlito Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Думаю ще і понтони побачимо Я у 2020 не тільки бачив, я по ньому їхав, біля Мар'янського. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: Реверсивний рух мостами? Думаю ще і понтони побачимо вважате за доречне капітулювати перед людожерами ? жеріть , тільки не вбивайте ? Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Только что, vadimv сказал: Я у 2020 не тільки бачив, я по ньому їхав, біля Мар'янського. я ходив понтонним мостом пішки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: я ходив понтонним мостом пішки Нє, ну в Сумах до 1999 було 2 пішохідних понтонних мости. Але у Мар'янському це був автомобільний довжиною десь із кілометр. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 14 часов назад, vbb сказал: Кінець ХІХ століття. Болгарський революційний комітет готує повстання проти ярма Османа. Щоб підняти заколот, катастрофічно не вистачає зброї. Керівництво комітету вирішує відправити молодого, і гарячого четника (партизана) до Туреччини до одного впливового стамбульського торговця зброєю. Завдання революціонера — будь-що доставити партію гвинтівок. Комітет чекає на звістки. За тиждень приходить перша шифрована телеграма від повстанця: «Якщо грошей не буде розраховуватися натурою. Чекаю на вказівки». Зі штабу революціонерів тут же летить блискавична відповідь: «Пара няма — действуй!» (У перекладі з болгарської: «Грошей немає - дій!») скорочений переказ оповідання Джека Лондона "Мексиканець" Оповідання «Мексиканець» — це відомий твір американського письменника Джека Лондона, написаний у 1911 році. Про твір Головний герой: Юнак на ім'я Феліпе Рівера, який приєднується до мексиканських революціонерів. Сюжет: Рівера потай збирає гроші на зброю для революції в Мексиці. Щоб заробити велику суму, він погоджується брати участь у ризикованих боксерських боях у США. Кульмінація: Важкий бій проти відомого боксера Денні Уорда, у якому Рівера перемагає завдяки неймовірній силі волі. Головна думка: Любов до батьківщини, самопожертва заради свободи та незламність людського духу. Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Україні потрібно починати домовлятися з Росією "скрізь, де тільки можливо", зокрема - обговорювати відмову від вступу до НАТО, зняття санкцій, питання російської мови, церкви, та в перспективі статус Донбасу. Такий пост написав нардеп Олексій Гончаренко на тлі останніх обстрілів Києва та мостів через Дніпро. За його оцінкою, нинішня стратегія Києва не відповідає ситуації на фронті та в економіці, а умови можливих домовленостей згодом стають для України лише гіршими. "Реальність зараз така: ми програємо війну; ми втрачаємо величезну кількість людей; у нас немає своїх грошей не просто на оплату війни, а навіть на функціонування країни; ми втрачаємо бізнес та економіку. І справді щоразу умови, які ми отримуємо, гірші за попередні", - написав Гончаренко. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз