vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: та ви можете скільки завгодно звинувачувати пана Кантона в чому завгодно Навіщо ж "в чому завгодно"? І чого тільки його? ) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: але як це допомагає Україні? Як хтось писав: 29.03.2024 в 10:42, US7IGN сказав: Я ж не кацап і академій ФСБ не закінчував щоб мені такі важливі державні задачі ставити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, Бездомный сказав: Цей гібридний кал тільки хвора людина буде намагатися дивитися. 🤮 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, ozor сказав: Цей гібридний кал тільки хвора людина буде намагатися дивитися. 🤮 Та ну! Де ще такий цирк побачиш - могутній (4+годинний) поєдинок двох "хароших руських" за все хароше і проти всього поганого ) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 16 минут назад, vadimv сказал: Та ну! Де ще такий цирк побачиш - могутній (4+годинний) поєдинок двох "хароших руських" за все хароше і проти всього поганого ) ну взагалі то новіков дипломатично каже те , що Буданов робить мовчки - жорна Божі мелять повільно , але невідворотно Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Не знаю про хороших, а розумні вже зрозуміли перша хвилина Змінено 8 годин тому користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Найнебезпечніша частина плану - удари по розподільних вузлах поблизу Рівненської, Південноукраїнської та Хмельницької АЕС. я думаю це базовий сценарій якщо війна не закінчиться до зими. далі мабуть буде як на окупованих територіях (проблеми населення це проблеми населення - хай їбуться як хочуть) і можливо партизанський формат бойових дій + махновщина. як мінімум на лівому березі. 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Додалася загроза мостам, але Дністровський міст від початку війни довбали-довбали... Та й кейс Херсонського моста показує, що вбити всі мости - довгий і серйозний процес. як показав південний міст в Києві - його і не треба розйобувати. достатньо раз на день дрона запускати щоб його перекрили 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Розйоб ЦОДів і "Україна без інтернету та зв'язку" - самі розумієте, це повноцінно реалізувати не вийде. І це не тільки про цивільне населення, а й про зниження військових спроможностей (менше піздіти в етерах треба про те, як хлопці керують дронами та НРК за тисячі км). знову повертаємося до мостів. достатньо перервати зв'язок на 5 хвилин щоб не відбулося судове засідання дистанційно втратити дрон і так далі 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Якщо все складеться погано - тільки зброя та гроші не допоможуть. Або "партнери" повноцінно вписуються - або ковтають і смокчуть (і це може стати рекурсією). не впишуться. ніколи не вписувалися і з чого б цього разу було інакше? 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Про самостійність (відносну) в рішеннях і в реалізації рішень. так це ж індивідуально. хтось до цього ніколи не готовий Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, ozor сказал: Не знаю про хороших, а розумні вже зрозуміли перша хвилина https://www.facebook.com/share/v/19dWhjb1Kw/?mibextid=wwXIfr Якась куйня. Проскролив, нижче вже щось корисне. 😎 https://www.facebook.com/reel/1910097849761708/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Хіба Гончаренко зрадник?! Все по фен-шуй))) Регіонал Гончаренко знаходиться в співзасновника "Партії Регіонів" Порошенка.... Коли я у 2019 писав про ригівський реванш, ніхто ж не вірив. То ж маячня була ) "Ніколи такого не було і ось раптом знову" (с) Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Якась куйня. Проскролив, нижче вже щось корисне. 😎 https://www.facebook.com/reel/1910097849761708 6 хвилин тому, sergio сказав: Якась куйня. Проскролив, нижче вже щось корисне. 😎 https://www.facebook.com/reel/1910097849761708/ / Сорі, трохи заплуталась посилання, вже виправив, хоча мені це зайшло https://www.facebook.com/share/v/19dWhjb1Kw/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 години тому, Бездомный сказав: схуялі ? це ж не битовуха . це повноцінний атентат . Назвіть , будь ласка державу , де за подібне дали б меньше ? А чим вона відрізняється наприклад від директора державної фабрики чи базару?) тоді всім за умисне треба пожеттєво давати по ходу. Я не вивчав закони інших країн . Пл справі, то якось дивно він був одягнений. Наче, щоб всі на нього й звернули увагу. Доказів капець скільки - аж один - він сидів там на лавкі. Може дуріку просто заплатили, щоб він полазив там. Потім вирубили світло з камерами. Зробили діло да все... Змінено 8 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Коли я у 2019 писав про ригівський реванш, ніхто ж не вірив. "Ніколи такого не було і ось раптом знову" (с) Ви взагалі ходяча Вікіпедія, ще й за такий період цитати пам'ятаєте))) Але якщо читати все, що пишите, можна вирізати дуба))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому www.ukrinform.ua/rubric-economy/4170373-ukraina-otrimala-29-milarda-u-mezah-ukraine-facility.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Але якщо читати все, що пишите, можна вирізати дуба))) Та вДудь (і не тільки він) теж вважає, що якщо напихати собі в голову великий об'єм сміття інформації, то можна кукухою поїхати. Це не так. Просто не треба тригеритися на всяку ***ню, і вміти відрізняти важливе від неважливого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 21 минуту назад, МаТраС сказал: А чим вона відрізняється наприклад від директора державної фабрики чи базару?) тоді всім за умисне треба пожеттєво давати по ходу. Я не вивчав закони інших країн . Пл справі, то якось дивно він був одягнений. Наче, щоб всі на нього й звернули увагу. Доказів капець скільки - аж один - він сидів там на лавкі. Може дуріку просто заплатили, щоб він полазив там. Потім вирубили світло з камерами. Зробили діло да все... на "кацпські гроші" пані Ірина - Дугін чи Проханов , хоч порівняння й як завжди шкутильгає . що до строкатого маскараду малолітнього довбойоба - мене аж ніяк не здивував - в мене свої два подібні молоді довбойоби ( дорослішають - переростають потроху ) Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: на "кацпські гроші" пані Ірина - Дугін чи Проханов , хоч порівняння й як завжди шкутильгає . що до строкатого маскараду малолітнього довбойоба - мене аж ніяк не здивував - в мене свої два подібні молоді довбойоби ( дорослішають - переростають потроху ) Дуріка при такому проекті однозначно повині були інструктувати. Рідко де побачиш кіллера в такому прикиді)) Схоже довічне ,якщо його взагалі можна приміняти не той отримав. А цей клоун як співучасник повинен отримати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, vadimv сказав: Та вДудь (і не тільки він) теж вважає, що якщо напихати собі в голову великий об'єм сміття інформації, то можна кукухою поїхати. Це не так. Просто не треба тригеритися на всяку ***ню, і вміти відрізняти важливе від неважливого. Проблеми в голові у тих, хто споживає мало інформації, людина, яка бачить всю картину, реагує на навколишню ситуацію краще. Навчання на великій базі даних нівелює вплив випадкових вкидів Змінено 7 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, МаТраС сказав: Дуріка при такому проекті однозначно повині були інструктувати. Рідко де побачиш кіллера в такому прикиді)) Схоже довічне ,якщо його взагалі можна приміняти не той отримав. А цей клоун як співучасник повинен отримати Який нах співучасник?🤣🤣🤣 Цей чудік спланував все до найменших деталей. Змінено 7 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 час назад, МаТраС сказал: Дуріка при такому проекті однозначно повині були інструктувати. Рідко де побачиш кіллера в такому прикиді)) звичайний малолітній довбойоб , якому здається , що він безсмертний і житиме вічно . себе хоча б в його віці згадай Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: малолітній довбойоб , якому дається , що він безсмертний і житиме вічно Та ні, йому здавалося, він найрозумніший і всіх нає бав😅 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Люди уезжают из Киева. В столицу стремительно растет количество свободных квартир для аренды. Які думки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, dvr002 сказав: Люди уезжают из Киева. В столицу стремительно растет количество свободных квартир для аренды. Які думки? Купуй 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, dvr002 сказал: Люди уезжают из Киева. В столицу стремительно растет количество свободных квартир для аренды. Які думки? Вчора писали, що гречка зникла з магазинів. А вона є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, US7IGN сказав: так це ж індивідуально. хтось до цього ніколи не готовий Це питання радше до батьків, особливо у підлітковому віці Бо потім, після "єврейської мами", самому перебудовувати себе вже в дорослому житті - дійсно важка праця. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, dvr002 сказал: Люди уезжают из Киева. В столицу стремительно растет количество свободных квартир для аренды. Які думки? Треба мені ще пару косарів орендарю накинути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому план виснаження не діє? коли вона вже виснажиться? www.bloomberg.com/news/articles/2026-10-02/russia-s-spending-plans-show-putin-preparing-for-years-of-war Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз