US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Бувші маріупольці звалили зі Швейцарії в Уругвай гублячи тапки. В при чому тут Албанія?! 😎 не важливо де ти, важливо хто ти. 10 хвилин тому, vadimv сказав: Різниця тільки в тому, що в цій грі немає збереження рівня і читів IDDQD та IDKFA не важливо скільки ти живеш, важливо як. ви собою задоволені? 9 хвилин тому, sergio сказав: А я думав після цього скандалу. www.dw.com/ru/tankery-pod-sankciami-vypolnili-14-rejsov-iz-uznoj-korei-v-rf-dostaviv-bolee-176-tys-tonn-topliva-na-fone-problem-npz-rossii/a-79560642 головне не згадувати як під час війни через Україну газ і нафта з парашки в Європу йшли. чи Європа більше не купує на парашці нічого? і алюміній в Польші ШІ намалював? чи це другоє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 минут назад, US7IGN сказал: не важливо де ти, важливо хто ти. не важливо скільки ти живеш, важливо як. ви собою задоволені? головне не згадувати як під час війни через Україну газ і нафта з парашки в Європу йшли. чи Європа більше не купує на парашці нічого? і алюміній в Польші ШІ намалював? чи це другоє? Колись підлітком лазив по території Мотозаводу, коли він вже почав розвалюватись ,за одним парканом(в якому була чималенька діра) валялись декілька таких штабельків як у відео.Ну що сказати, до сих пір лігтіі кусаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, dvr002 сказав: та нічим понтон не допоможе, то буде колапс повний www.instagram.com/reel/DePmQBKg2Jg/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 41 хвилину тому, US7IGN сказав: не важливо скільки ти живеш, важливо як. ви собою задоволені? Хотілося б ще тепліше море і трохи більше зелені ) Я над цим працюю )) А бути собою повністю задоволеним - це шлях до деградації, деменції, альцгеймера і геймовера Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Колись підлітком лазив по території Мотозаводу, коли він вже почав розвалюватись ,за одним парканом(в якому була чималенька діра) валялись декілька таких штабельків як у відео.Ну що сказати, до сих пір лігтіі кусаю. Треба сто відкривати www.instagram.com/reel/DdojdvFodV2/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 19 хвилин тому, vadimv сказав: Хотілося б ще тепліше море і трохи більше зелені ) Я над цим працюю )) А бути собою повністю задоволеним - це шлях до деградації, деменції, альцгеймера і геймовера грієте воду і саджаєте зелень? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 минут назад, US7IGN сказал: Треба сто відкривати www.instagram.com/reel/DdojdvFodV2/ Та мене теща жене на СТО працювати.Але ,що завгодно але не СТО. Колись заміна помпи в моїй Таврія(роботи на 15хв) закінчилась обломом одного болта який не можливо було висверлити без з"йому двигунаа.Десь тиждень потім трахався,добре що яма з тельфером була. Зрештою ,тою весною майстер міняв пильним ШПУС і ще дещо,в я вирішив поки машина на під"йомнику поміняти втулки поперечного стаба,Елементарна робота на 10хв.В результаті обламались два болта з чотирьох,які довелось висверлювати.Добре, хоч доступ нормальний був, але і так над головою,стружка в морду сипалась.Десь годину трахався,висверлити потім тонким напильникои попиояв поки від гвинтів одна корка лишилась та получилось виколупати їх шилом без нарізання різьби.Короче нафіг,нафіг.Краще адвокатом -лапшу клієнтам і судді вішати.😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, sergio сказав: Та мене теща жене на СТО працювати.Але ,що завгодно але не СТО. Колись заміна помпи в моїй Таврія(роботи на 15хв) закінчилась обломом одного болта який не можливо було висверлити без з"йому двигунаа.Десь тиждень потім трахався,добре що яма з тельфером була. Зрештою ,тою весною майстер міняв пильним ШПУС і ще дещо,в я вирішив поки машина на під"йомнику поміняти втулки поперечного стаба,Елементарна робота на 10хв.В результаті обламались два болта з чотирьох,які довелось висверлювати.Добре, хоч доступ нормальний був, але і так над головою,стружка в морду сипалась.Десь годину трахався,висверлити потім тонким напильникои попиояв поки від гвинтів одна корка лишилась та получилось виколупати їх шилом без нарізання різьби.Короче нафіг,нафіг.Краще адвокатом -лапшу клієнтам і судді вішати.😎 спробуйте, розкажете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 31.08.2026 в 21:47, DmiVady сказав: А харчуватися українською курочкою з супермаркету... Хоча, як прийдуть холоди, маємо всі шанси отримати ситуацію, коли і така курочка буде за щастя. Можливо, котів та собак їсти не стануть, але перспективи такі собі. 🧘♂️ IMG_0491.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 19 минут назад, US7IGN сказал: спробуйте, розкажете Та краще в прокурори, але нікого там не маю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Та краще в прокурори, але нікого там не маю... комусь доводиться ставати першим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Та мене теща жене на СТО працювати. Може спробувати сходити в тему до коучів правильної поведінки з жінками? Якщо правильно навчать то теща піде працювати на СТО а ви пити пиво біля басіку 😉 Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Може спробувати сходити в тему до коучів правильної поведінки з жінками? Якщо правильно навчать то теща піде працювати на СТО а ви пити пиво біля басіку 😉 Мені колись теща сказала що якщо я знову буду пропонувати зареєструвати на неї квартиру в манаке то вона буде вимагати розлучення 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Та мене теща жене на СТО працювати.Але ,що завгодно але не СТО. Колись заміна помпи в моїй Таврія(роботи на 15хв) закінчилась обломом одного болта який не можливо було висверлити без з"йому двигунаа.Десь тиждень потім трахався,добре що яма з тельфером була. Зрештою ,тою весною майстер міняв пильним ШПУС і ще дещо,в я вирішив поки машина на під"йомнику поміняти втулки поперечного стаба,Елементарна робота на 10хв.В результаті обламались два болта з чотирьох,які довелось висверлювати.Добре, хоч доступ нормальний був, але і так над головою,стружка в морду сипалась.Десь годину трахався,висверлити потім тонким напильникои попиояв поки від гвинтів одна корка лишилась та получилось виколупати їх шилом без нарізання різьби.Короче нафіг,нафіг.Краще адвокатом -лапшу клієнтам і судді вішати.😎 якщо чогось не хочете, то завжди знайдете причину, проблему. і навпаки при бажанні знайдете можливості. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому nv.ua/ukr/ukraine/events/energetika-kiyeva-prioritet-dlya-udariv-rosiji-shcho-bude-zi-svitlom-i-teplom-harchenko-novini-ukrajini-50648251.html про підготовку до опалювального сезону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Мені колись теща сказала що якщо я знову буду пропонувати зареєструвати на неї квартиру в манаке то вона буде вимагати розлучення чим її манака не влаштовує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: чим її манака не влаштовує? Каже комуналка дорога 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, sergio сказал: Колись підлітком лазив по території Мотозаводу, коли він вже почав розвалюватись ,за одним парканом(в якому була чималенька діра) валялись декілька таких штабельків як у відео.Ну що сказати, до сих пір лігтіі кусаю. Хоча ми проживали в місті в приватному секторі жінці на роботі дали дачу за лісним масивом. У одному місці у яру якось трохи згодом я знайшов штук 20 несправних е-двигунів, якась фірма викинула ще раніше. Було це більше 30-ти років тому, але як раз починалась шумиха у пресі - Тарасов там, перший мільйонер на продажах металу. Ми на роботи вже були у курсі таких починань, бо мали змогу годинами переглядати пресу - я хотів замовити кран та вантажівку, бо мотори важили по 200 кг і тихенько перевезти до себе на подвір'я, щоби полежали до слушних часів, але моя жінка виявилась різко проти. Потім біля бази відпочинку натрапів на покинутий автокран на ЗІЛку. На ньому вже було знято гідророзподілювач, а гідромотори ще були на місці. Таке вже на подвір'я не перевезеш, треба виходити на створення якоїсь лівої фірмочки, бо майже у той самий ще найшов важкий екскаватор вагою 50 тон. Тоді підвернулись інші справи і момент було втрачено. Але це все квіточки - у певних індустріальних місцевостях списувались маневрові тепловози і потім на приватизаційні сертифікати легко і граючись оформлювались. Деяким совковим кєровникам зміна устрою обернулась плюшками. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Є багато пошкоджень енергомережі через ворожі удари. Відновлення ведеться цілодобово, — Зеленський Окремо президент відзначив Київ, де, за його словами, фіксують повне невиконання міською владою необхідних кроків щодо енергостійкості. презедент забув вказати що на Киїів націлено і більше засобів враження Змінено 7 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: Окремо президент відзначив Київ, де, за його словами, фіксують повне невиконання міською владою необхідних кроків щодо енергостійкості. Мерское кресло зеленой гниде покоя не дает... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому ну что, вот и объяснение гадалкам, кладбищам и подобному от зе команды Вики))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Запасайтеся водою - у фора пиво туборг по 29 грн Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Ха-ха-ха Каже лідор "міська влада не виконала необхідні кроки по планах стійкості ))) А населення не виконало 30 тисяч в місяць і прощальний відосик буде в такому ж стилі - всі погані, партнери винні, населення не виконало план по незламності і потужності ..п' і не підписаний план миру з 20 пунктів, який готовий на 90% минулого року був теж хтось винен Змінено 6 годин тому користувачем akineo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) А тим часом світла не має по 9 годин ..9 жовтня *для лише , тепло ще Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 годин тому, US7IGN сказав: На близькому сході? Там людей за людей не вважають. Мабуть тому навіть Східна Європа в Польщі закінчується. А далі вже Азія. Мала щойно зі Швейцарії повернулася і знову пересвідчилася що поляки не зовсім європейці) А ви кажете Албанія А шо там не так з Швейцарією? Моя до цих пір там і не збирається назад у Польщу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз