Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, DmiVady сказав:

Так, встати та сказати "чотири" завжди важко.

Як раз і по цій темі трошки вчора балакали з донькою, після вистави.

Ще раз сходили на РЕБЕЛІЯ від МУР. (але цього разу на денну виставу встиг взяти нормальні місця в партері)

До речі - рекомендую подивитись, постановка дуже сильна і професійна, не розчарує.

* забрав на виставу її з уроку історії, де вони як раз зараз проходять "шістдесятників", залізна відмазка була 😁)))

я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. можливо через те що я півжиття в судах провів і дивитися на те вже не можу. мені краще прочитати якщо вже сильно потрібно ознайомитися з чиєюсь позицією. а про акторів гарний серіал був uaserials.my/1117-metod-kominski-sezon-1.html

мала недавно скаржилася що вона історію Польщі знає краще за історію України, а я її ще світовою навантажую :lol:

і взагалі втомлена постійно і зла, кидається на всіх. навантаження настільки велике, що навіть від розширеної іспанської поки що відмовилася. вирішила наступного року балатуватися на президента ліцею і з головою в політиці - зустрічи, розробка статуту і ще чогось. хоча мої лекції з теорії держави та права слухає. все ж таки у них по праву ще не університетська програма.

1 година тому, vadimv сказав:

Саме час перечитати "Острів Крим" про Загальну Долю з материком.

сам нюхай (с)

1 година тому, vadimv сказав:

А сенс? Тіпа від того щось зміниться у математиці чи політиці? )

Краще встати і рухатися в бік державного кордону, поки його не перекрили )) Більше буде користі...

це відносно. схоже ви недооцінюєте силу ідей )

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, murava сказав:

Нікагда такого не било - і вот опять.

У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє...

Суд залишив під вартою 65-річного батька детектива НАБУ Магамедрасулова

espreso.tv/suspilstvo-sud-zalishiv-pid-vartoyu-65-richnogo-batka-detektiva-nabu-magamedrasulova

Офіс генерального прокурора зареєстрував кримінальне провадження щодо батька та брата заступниці генпрокурора Марії Вдовиченко. Родичі посадовиці мають паспорти країни-агресора та співпрацюють з російськими окупантами.
zaxid.net/ogp_vidkriv_spravu_shhodo_batka_ta_brata_zastupnitsi_genprokurora_mariyi_vdovichenko_n1624619

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

13 хвилин тому, murava сказав:

Нікагда такого не било - і вот опять.

У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє...

для посіпак чинної влади суттево важливіше паспорт адвоката Порошенка. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. 

А якщо буде виступати Митець? 😁)))

Воно й на краще, бо глянув - на березень(на листопад вже, звісно, давно нема) в вас майже все розкуплено(хоча в цінах у вас не соромляться). 

Київ - багате та оптимістичне місто 😉

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

А якщо буде виступати Митець? 😁)))

то інше. і взагалі :lol:

1764087495892.jpeg

• Хаха 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, murava сказав:

Це як процесуально зробити?

У нього ж "анульовано" український паспорт, він виведений від переслідувань персонально президентом по суті, тепер в його сторону вся правоохоронна система незламної і великої України хіба може набрати в рот гівна і потужно плюнути.

Незалежне НАБУ:

1. Дозволило виїхати Міндічу з України.

2. Не подало його в міжнародний розшук.

3. Не заарештувало рахунки.

Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати  на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні?

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Незалежне НАБУ:

1. Дозволило виїхати Міндічу з України.

2. Не подало його в міжнародний розшук.

3. Не заарештувало рахунки.

Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати  на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні?

він мав привести до голови козаностри, натомість звалив в Ізраїль :lol:

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

І чого він досі не сидить за державну зраду?

В чому полягає зрада, якщо згідно Мінських домовленостей, Донбас - це Україна?

Посилання на коментар

55 минут назад, murava сказал:

та ладно...у нас процентов 80 населения имеет там родычей, а из 20ти оставшихся - имеют но связи потеряны либо не общаются в сферу разных причин еще с 90х-2000х

Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

то інше. і взагалі :lol:

1764087495892.jpeg

жаль что не идут - названия были бы честнее

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...