Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, DmiVady сказав:

Так, встати та сказати "чотири" завжди важко.

Як раз і по цій темі трошки вчора балакали з донькою, після вистави.

Ще раз сходили на РЕБЕЛІЯ від МУР. (але цього разу на денну виставу встиг взяти нормальні місця в партері)

До речі - рекомендую подивитись, постановка дуже сильна і професійна, не розчарує.

* забрав на виставу її з уроку історії, де вони як раз зараз проходять "шістдесятників", залізна відмазка була 😁)))

я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. можливо через те що я півжиття в судах провів і дивитися на те вже не можу. мені краще прочитати якщо вже сильно потрібно ознайомитися з чиєюсь позицією. а про акторів гарний серіал був uaserials.my/1117-metod-kominski-sezon-1.html

мала недавно скаржилася що вона історію Польщі знає краще за історію України, а я її ще світовою навантажую :lol:

і взагалі втомлена постійно і зла, кидається на всіх. навантаження настільки велике, що навіть від розширеної іспанської поки що відмовилася. вирішила наступного року балатуватися на президента ліцею і з головою в політиці - зустрічи, розробка статуту і ще чогось. хоча мої лекції з теорії держави та права слухає. все ж таки у них по праву ще не університетська програма.

1 година тому, vadimv сказав:

Саме час перечитати "Острів Крим" про Загальну Долю з материком.

сам нюхай (с)

1 година тому, vadimv сказав:

А сенс? Тіпа від того щось зміниться у математиці чи політиці? )

Краще встати і рухатися в бік державного кордону, поки його не перекрили )) Більше буде користі...

це відносно. схоже ви недооцінюєте силу ідей )

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, murava сказав:

Нікагда такого не било - і вот опять.

У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє...

Суд залишив під вартою 65-річного батька детектива НАБУ Магамедрасулова

espreso.tv/suspilstvo-sud-zalishiv-pid-vartoyu-65-richnogo-batka-detektiva-nabu-magamedrasulova

Офіс генерального прокурора зареєстрував кримінальне провадження щодо батька та брата заступниці генпрокурора Марії Вдовиченко. Родичі посадовиці мають паспорти країни-агресора та співпрацюють з російськими окупантами.
zaxid.net/ogp_vidkriv_spravu_shhodo_batka_ta_brata_zastupnitsi_genprokurora_mariyi_vdovichenko_n1624619

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

13 хвилин тому, murava сказав:

Нікагда такого не било - і вот опять.

У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє...

для посіпак чинної влади суттево важливіше паспорт адвоката Порошенка. 

• Хаха 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. 

А якщо буде виступати Митець? 😁)))

Воно й на краще, бо глянув - на березень(на листопад вже, звісно, давно нема) в вас майже все розкуплено(хоча в цінах у вас не соромляться). 

Київ - багате та оптимістичне місто 😉

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

А якщо буде виступати Митець? 😁)))

то інше. і взагалі :lol:

1764087495892.jpeg

• Хаха 3
Посилання на коментар

43 хвилини тому, murava сказав:

Це як процесуально зробити?

У нього ж "анульовано" український паспорт, він виведений від переслідувань персонально президентом по суті, тепер в його сторону вся правоохоронна система незламної і великої України хіба може набрати в рот гівна і потужно плюнути.

Незалежне НАБУ:

1. Дозволило виїхати Міндічу з України.

2. Не подало його в міжнародний розшук.

3. Не заарештувало рахунки.

Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати  на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Незалежне НАБУ:

Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати  на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні?

він мав привести до голови козаностри, натомість звалив в Ізраїль :lol:

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

І чого він досі не сидить за державну зраду?

В чому полягає зрада, якщо згідно Мінських домовленостей, Донбас - це Україна?

Посилання на коментар

55 минут назад, murava сказал:

та ладно...у нас процентов 80 населения имеет там родычей, а из 20ти оставшихся - имеют но связи потеряны либо не общаются в сферу разных причин еще с 90х-2000х

Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

то інше. і взагалі :lol:

1764087495892.jpeg

жаль что не идут - названия были бы честнее

Посилання на коментар

10 хвилин тому, XL.pro сказав:

Незалежне НАБУ:

Угу, на блокпостах з Києва до Львова під час комендантської години, і ще на західному кордоні НАБУ стояло, і дозволяло Міндічу виїхати )))

15 хвилин тому, XL.pro сказав:

Це не робиться за кілька днів.

15 хвилин тому, XL.pro сказав:

Необхідне рішення суду. Певен, що його не буде, Володя своїх не здасть.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

дехто думає що Крим це острів, але навіть лопату ще не діставав :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав:

Угу, на блокпостах з Києва до Львова під час комендантської години, і ще на західному кордоні НАБУ стояло, і дозволяло Міндічу виїхати )))

gur.gov.ua/content/lehendarnyi-amerykanskyi-vertolit-black-hawk---chornyi-iastrub-wyfnaawswvi.html

2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Це не робиться за кілька днів.

15 місяців тільки прослуховувань :lol:

2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Необхідне рішення суду

ще скажіть що Печерський суд не знає як це робити :lol:

Посилання на коментар

14 годин тому, sergio сказав:

Або не рухатись, і вести себе, як чувак рекомендує:

Чувак мабуть забув про культурну ліваруцію в Китаї і поля смерті у Кампучії, де закопали всю інтелігенцію без розбору...

Карочє, стратегії виживання в порядку ефективності:

1. Run

2. Hide

3. Fight

14 годин тому, US7IGN сказав:

це відносно. схоже ви недооцінюєте силу ідей )

Я вважаю за краще спостерігати за їхнім "розвитком" на відстані )

Пересидим беспорядки тут.jpg

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

для посіпак чинної влади суттево важливіше паспорт адвоката Порошенка. 

А шо посіпаки секти Святого Петра так стісняються озвучити цю інформацію? )

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

він мав привести до голови козаностри, натомість звалив в Ізраїль :lol:

Ну його хтось попередив, значить був витік інформації?)))

Чи в НАБУ кріт завівся?)))

Або стояла мета - інформаційне потрясіння повітря)))

Саме тому за всі роки роботи НАБУ немає 10 гучних посадок.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Я вважаю за краще спостерігати за їхнім "розвитком" на відстані )

Жил в Багдаде купец. Послал он слугу на базар за товаром, но тот прибежал назад, бледный и дрожащий, и сказал: "Господин, на базаре в толпе меня толкнула какая-то старуха; я оглянулся и увидел, что это была Смерть. Она посмотрела на меня и погрозила мне пальцем. Господин, дай мне коня, я уеду из этого города, скроюсь от своей судьбы. Поеду в Самарру, где смерть не найдет меня". Купец дал слуге коня, и тот уехал. А купец пошел на базар и встретил в толпе Смерть. Подошел и спросил: "Почему ты погрозила моему слуге, когда увидела его сегодня утром?" - "Я не грозила ему, - ответила Смерть, - У меня лишь вырвался жест удивления. Я не ожидала увидеть его в Багдаде, потому что сегодня вечером у нас с ним свидание в Самарре". (с)

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 година тому, Danylo Ivanov сказав:

Та хоча б у цьому:

Цитата

9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після місцевих виборів 

uk.wikipedia.org/wiki/Комплекс_заходів_щодо_виконання_Мінського_протоколу

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

дехто думає що Крим це острів

Дехто думає, що "Острів Крим" - це про Крим )

Посилання на коментар

12 годин тому, US7IGN сказав:

Жил в Багдаде купец. Послал он слугу на базар за товаром, но тот прибежал назад, бледный и дрожащий, и сказал: "Господин, на базаре в толпе меня толкнула какая-то старуха; я оглянулся и увидел, что это была Смерть. Она посмотрела на меня и погрозила мне пальцем. Господин, дай мне коня, я уеду из этого города, скроюсь от своей судьбы. Поеду в Самарру, где смерть не найдет меня". Купец дал слуге коня, и тот уехал. А купец пошел на базар и встретил в толпе Смерть. Подошел и спросил: "Почему ты погрозила моему слуге, когда увидела его сегодня утром?" - "Я не грозила ему, - ответила Смерть, - У меня лишь вырвался жест удивления. Я не ожидала увидеть его в Багдаде, потому что сегодня вечером у нас с ним свидание в Самарре". (с)

- Я могу сказать тебе только одно – воин недоступен. Он никогда не стоит посреди дороги, ожидая, пока что-нибудь его пришибет. Он сводит к минимуму возможность возникновения непредвиденных ситуаций. Того, что люди называют случайностями, почти всегда можно легко избежать. Обычно такие вещи происходят с дураками, вся жизнь которых – сплошное разгильдяйство.

– Но ведь невозможно двадцать четыре часа в сутки думать и жить стратегически, – сказал я. – Представь, например, что кто-то поджидает тебя с мощной винтовкой, снабженной оптическим прицелом. Он может уложить тебя с расстояния в полкилометра. Что ты сделаешь в подобной ситуации?

Дон Хуан недоверчиво взглянул на меня и расхохотался.

- Так все-таки, что ты сделаешь? – настаивал я.

- Если кто-то ждет меня с винтовкой?

- Да, если кто-то спрятался и ждет тебя. У тебя не будет ни единого шанса. Ты ведь не сможешь остановить пулю.

- Нет, не смогу. Но я все равно не понимаю, к чему ты клонишь.

- Да к тому, что в подобной ситуации никакая стратегия не поможет.

– О, еще как поможет! Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 годин тому, irina1969 сказав:

Хвилинка поезії 💥

Юрко КОСМИНА

Цитувати блазня космину ще більше дно ніж цитувати аркашубабченка чи бузину.

хоча, що тут дивуватись? У кожного поціновувача свої "поети".

Цитата

2 години тому murava сказав: У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє...

Порошенко, клімкін і далі по партійному списку ето конєчЬно другоє? image.png.d9e9633ecda4c6ff3a42303c57249fe0.png

Ось тесть нашого міністра закордонних справ Клімкіна генерал Юрій Васильович Михайленко.

Під стрічкою з російським прапором - медаль "За повернення Криму"...

Це батько його нової дружини, з якою розписався в цьому році.

Тому це не те, що "старі справи", що "родичів не вибирають". вибирають", - написав у своєму Facebook блогер Олександр Чорноморець, розмістити фото, на яких у Михайленка на грудях висить медаль "За повернення Криму", інформує видання "АпостроФ".

image.png.8f55ccd45f14848898cdedd5350d3814.png
 Фото: АпостроФ

У той же час, генерал Михайленко є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України.  !!!!!!!! :shock:

Но ето ж другоє?

Не розумію, чого народ чекає від БУДЬ-ЯКОЇ влади якщо він сам такий же самий? image.png.d6091e93caf21f2f0e2be92cc1dc38aa.png

Тільки набагато дрібніший. image.png.d9e9633ecda4c6ff3a42303c57249fe0.png

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

жаль что люди все больше цитируют, чем сами становятся авторами чего то интересного или вумного... 

• Лайк 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, vadimv сказав:

Та хоча б у цьому:

9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після місцевих виборів 

uk.wikipedia.org/wiki/Комплекс_заходів_щодо_виконання_Мінського_протоколу

Так це-ж фактично і є формула Штайнмаєра, від якої чотири роки петляв Порошенко, а потужний дурачок лідер сучасності узяв і підписав її через півроку після інавгурації! 🤣🤣🤣

А потім злякався ветеранів, увімкнув задню і кинув путєна на саміті в Нормандії. Що було далі - ви можете побачити у себе за вікном...

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...