vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, Бездомный сказав: ну голос в нього поставлений - таким голосом бабам локшину на вуха вішати добре Так він цим на радіо і займався - дзвонив в якусь контору і прикидався дурачком, задаючи тупі провокативні питання, а коли доводив людину до істерики - різко робив камінаут і вітав з днем народження. Як таку поведінку охарактерихувати інакше ніж пранк, разводняк і клоунада - я не знаю ) Отакі у святого Петра політичні експерти ) Не кажучи вже про адвоката з курячим паспортом брильянтовою совою... Змінено 50 хвилин тому користувачем vadimv 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 56 минут назад, irina1969 сказал: Ні, я бачу тільки що змінено, коли змінено і хто це зробив, а що там було спочатку-ні...може адміністрація бачить, але точно я не знаю Там взагалі цікаво писав один номер а змінив LM при чому наскільки розумію це модератор. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 минут назад, 7351 сказал: Ви проти вступу України в Євросоюз та НАТО? В НАТО согласен. В Евросоюз не согласен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Таки привітання змінено. Напевно, тільки модератори можуть побачити історію змін фрази "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" @irina1969 Ви бачите історію змін цього повідомлення? Обычно когда кто "рвет вышиванку на груди " и выдает себя за большого патриота оказываются на поверку не теми за кого себя выдают. Вот мне и стало интересно , что это за " фрукт" . Наугад набрал и обнаружил такие цитаты у 7351 , так было и со Славик 63 . Я не просматривал все ихние цитаты . Скопировал лишь несколько. Он обвинил другого , что тот жалеет за ссср , хотя он сам за ним жалеет. " На злодію і шапка горить". .если на то пошло , то мне все равно , что там было и кто кого поздравлял. Но 7351 постоянно обвиняет других в том , в чем сам горазд. Вот это и настораживает . Змінено 2 години тому користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, 7351 сказав: Ще один полупідор добавився, у якого пердак рве від того, що Україна все скоріше наближається до вступу у Євросоюз... навіть через 10 років України не буде в ЄС. а в стані війни нас туди і не візьмуть Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому відловлюєте рандомних іноземців, придумуєте їм статті і потім випускаєте в обмін на плюшки. класна схема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, 7351 сказав: Вступ України до Євросоюзу та НАТО прописаний в Конституції України. а в НАТО про це знають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, Canton сказав: Была та цитата в том виде, в котором его приводили. Я помню... Більше усього любителів солов'їної це ті, хто до 22 щебетали.... кацапською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, 7351 сказал: Заспокойся вже -- більше граничного віку -- я вже на пенсії за віком. Підтвердження твоєї брехні про мене буде, чи визнаєш, що ти збрехав? Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Canton сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Як лялька з'їла барабаса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 часов назад, Canton сказал: жаль, поки що не побачив його прізвища в жодному офіційному звіті про успіхи на Куп'янському напрямку. Ніби його й не їснує. Отака прутня, малята. (С) Не бреши, кому треба всі знають. Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 41 минуту назад, Vitaliy67 сказал: Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. Чувак свалил из родного дома еще 11 лет назад...когда был в расцвете сил для призыва... И как то пороги военкомата не обивал - "Возьмите меня, ну возьмите меня..."(С) А тут здрасьте-нате,хрен в томате - контракт предложили, но я нах послал... Почетное звание "Звездун заслуженный" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, Бездомный сказал: Kirill Sazonov 2 ч. · Оптимист Дональд Трамп заявил, что "свободная экономическая зона" в Донбассе будет работать. Он уверен в том, что многие хотели бы создания подобной территории Пустыня там будет, господин президент. Без воды, с разрушенной инфраструктурой, заминированными полями и небольшим количеством людей. Местных стариков и россиян, приехавших из дыр, где еще хуже. И превращающих территорию вокруг в такие же дыры. Территория без закона и без будущего, живущая на редкие подачки. Европейский Сектор Газа. Так бывает везде, куда приходит русский мир. Зона. Экономическая и политическая. Без слова "свободная", они вообще не понимают про что это. Можем туда столь нелюбимых вами нелегалов переселить и Ушакова с Уиткоффом. Без права выезда. Я Уиткоффу очень недорого свой дом продам - мне он уже не понадобится... Проси Бога, щоби та зона там була. Це єдина гарантія ненападу в майбутньому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 56 минут назад, Vitaliy67 сказал: Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. Ну взагалі як би він так хотів як про це пише то навіть зараз є : armyinform.com.ua/2025/07/29/armiya-vidkryvayetsya-dlya-dosvidchenyh-sluzhyty-za-kontraktom-zmozhut-i-ti-komu-za-60/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз