Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

37 минут назад, Dmitriy_S сказал:

... а папа - інженер:) Хоча якийсь час був секретарем райкому комсомолу в одному з районів Києва. Ну то мабуть єврейська кров заговорила біс поплутав. Потім покинув це діло:)

Судя по той фотке съезда раввинов  1926 г , то раввин=комиссар.

Видать тысячелетняя историческая  воинственная революционность у людей никак не выйдет.

Даже  события  ( ленинская практика) 1917 года  ничему не научили.  Нужно еще  "майданами" проверить.

Да опять не так ., Не так сделали, не того к власти привели , не те реформы   итд и тп.  

.прям " Интернационал " какой- то :

"..Весь мир насилья мы разрушим
До основанья, а затем
Мы наш, мы новый мир построим,.."

" Мир насилья "  хотят разрушить насильем . Одно насилие заменили другим . Одно зло поменяли на другое .   

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

провела зустріч із дипломатами Китаю, Ірану та Росії.

Надо же сказать этим дебилам, что ищите ваши кредиты у Мадуры))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

чатгпт запам'ятав?:lol:

Після видалення нашого анти-ухилянтського посту месенджер офіційної сторінки КОТЦК та СП ворожі боти закидали нецензурними погрозами і переможною лайкою. Це ремарка)

Причини видалення ми тут вказувати не будемо, але зазначимо наступне:

- антикризова комунікація передбачає застосування і відповідної лексики, і відповідних риторичних шаблонів. Однак, в своїх викриваючих і почасти звинувачувальних текстах ми ніколи не переходили на особистості, ніколи не вдавалися до образ. Ми завжди чітко і виважено дотримуємося правил публічної комунікації і всі наші інформаційні атаки стосуються виключно соціальних КАТЕГОРІЙ і суспільних ЯВИЩ. І, коли нам закидають "приниження людей", ми запитуємо у відповідь: "Яких саме?" Хіба ми називаємо чиїсь призвища? Хіба конкретизуємо особистостей? Ні. Ніколи. Тому, наш комунікаційний "рознос" ухилянтської спільноти може образити лише того, хто сам себе до неї відносить. Але, хіба ж є такі серед нас, українці?! Хіба є між нами ниці люди, що ховаються по закутках і ганьбляться, аби тільки не бути захисниками України?! Ні, таких немає. Ми - всі достойники, всі гідні, всі герої! Переможемо

https://www.facebook.com/61569532123563/posts/pfbid0eMfD5WCQPM1R3c9MSPfUPstHT8TTGgkVwE5LXxLC4cvYhpM4BhjRVbDsh8gkY8rHl/

• Хаха 2
Посилання на коментар

У Німеччині затримали колишнього депутата Верховної Ради – ДБР

Бюро не уточнює прізвища затриманого ексдепутата, за інформацією медіа, йдеться саме про Руслана Демчака (фракція «Блок Петра Порошенка»)

www.radiosvoboda.org/a/news-dbr-deputat-zatrymannya/33640440.html

P.S. Не було, не було і знову. Зелена дрисня))))

• Хаха 5
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав:

Та там паковать можно подряд, без партийной принадлежности.

Промахов не будет.

Але хворі на голову діди постять сюди виключно корупцію поточної влади, замовчуючи попередню))).

Вирішив для рівноваги потролити)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Після видалення нашого анти-ухилянтського посту месенджер офіційної сторінки КОТЦК та СП ворожі боти закидали нецензурними погрозами і переможною лайкою. Це ремарка)

Причини видалення ми тут вказувати не будемо, але зазначимо наступне:

- антикризова комунікація передбачає застосування і відповідної лексики, і відповідних риторичних шаблонів. Однак, в своїх викриваючих і почасти звинувачувальних текстах ми ніколи не переходили на особистості, ніколи не вдавалися до образ. Ми завжди чітко і виважено дотримуємося правил публічної комунікації і всі наші інформаційні атаки стосуються виключно соціальних КАТЕГОРІЙ і суспільних ЯВИЩ. І, коли нам закидають "приниження людей", ми запитуємо у відповідь: "Яких саме?" Хіба ми називаємо чиїсь призвища? Хіба конкретизуємо особистостей? Ні. Ніколи. Тому, наш комунікаційний "рознос" ухилянтської спільноти може образити лише того, хто сам себе до неї відносить. Але, хіба ж є такі серед нас, українці?! Хіба є між нами ниці люди, що ховаються по закутках і ганьбляться, аби тільки не бути захисниками України?! Ні, таких немає. Ми - всі достойники, всі гідні, всі герої! Переможемо

https://www.facebook.com/61569532123563/posts/pfbid0eMfD5WCQPM1R3c9MSPfUPstHT8TTGgkVwE5LXxLC4cvYhpM4BhjRVbDsh8gkY8rHl/

Тобто все ще гірше ніж я думав. Ще один майор ФСБ отримає нагороду і полковника...

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

Але хворі на голову діди постять сюди виключно корупцію поточної влади, замовчуючи попередню))).

Вирішив для рівноваги потролити)))

Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

ікспєрди ж рахують сотнями років до захоплення всієї країни...

На щастя, я майже не читаю й не слухаю тих експертів, бо їхні оцінки часто розходяться зі здоровим глуздом.

І коли Діакс за спиною не спить, то можна отримати по хребту граблями 😉 

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

А, я думав то наші так переклали, бо ви українською назву написали.

Ні, українською The Every в мене немає. Я пошукав в інеті, вона взагалі українською не переклапдалася, на якабу тільки англійською мовою. Українською в мене є тільки Сфера.  

На папері? Не хочу купувати на пробу доньці, а мені вже не потрібно: я прочитав, дякую. Час витрачено не даремно, але ставити на полицю сенсу не бачу.
Якщо є електронна версія, буду вдячний. Якщо доньку зачепить, тоді куплю їй англомовне паперове видання.

Мабуть, після кількох нещодавно прочитаних книжок Ніла, які задали високу планку, Еггерс здається мені трохи простуватим і нуднуватим. Хоча сама ідея й всесвіт, як на мене, хороші.
Порівняно з прохідним S.N.U.F.F. - непогано, але світи різні. Та й Олегович є Олегович: не можу це чесно порівнювати.

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

image.thumb.png.3ba51841f8f25dbd9377290f49010eb1.png

кажуть , саме туди  й  були спрямовані дрони , які так налякали прутіна на валдаї

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, MaxS сказав:

краще не починайте про експорт зерна через Одесу. Міндічгейт дитячою казкою буде здаватися.

Та я й не починав, якщо ви раптом отримаєте бажання побачити.

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Ніколи такого не було і ось знову. Систему "смотрящих" спробували повалити активісти після Майдану 2014-ого. Пам'ятаю статті про те, як спершу гнали сцяними ганчірками "смотрящих" від Януковича. Але, корупційна і кримінальна олігархічна система вистояла, не в останню чергу, завдяки вибору народу на президентських виборах. Змінилися прізвища цих "смотрящих", як завжди і бувало при зміні влади. Ну, і як хто домовився з новою владою. Інакше, чим пояснити "двушечку на Москву" Деркачу, який вже давно не у керма "Енергоатома"? Від Порошенка вимагати зміни системи було марно, бо "бджоли проти меду", а от у Зеленського була чудова можливість все змінити. Але, як виявилося, "не на часі". Знову змінилися лише прізвища в схемах і на потоках.

Більшість громадян будь якої країни проти корупції...

Але... якщо це не стосується "втрати ніштяків"(здоров'я, освіта, робота, житло, гроші) для них, їхніх дітей, їхніх родичів, друзів тощо.

Можливість може і була і він, навіть, робив спроби...

Але не вспів подолати, навіть "суддівську реформу", що проведена самі знаєте ким і, головне, як -- а щось робити, коли існує кругова порука, впевнений, ви розумієте.

Тепер добавте сюди саботаж "бувших" на всіх "рівнях" та усіх "сферах" -- 24/7.

Поки що в нього вистачає сил та терпіння це долати.

Кращого за нього, поки що, не було -- може буде, якщо він втримається та втримає Україну від поневолення.

Я так вважаю.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

На щастя, я майже не читаю й не слухаю тих експертів, бо їхні оцінки часто розходяться зі здоровим глуздом.

І коли Діакс за спиною не спить, то можна отримати по хребту граблями 😉 

На папері? Не хочу купувати на пробу доньці, а мені вже не потрібно: я прочитав, дякую. Час витрачено не даремно, але ставити на полицю сенсу не бачу.
Якщо є електронна версія, буду вдячний. Якщо доньку зачепить, тоді куплю їй англомовне паперове видання.

Мабуть, після кількох нещодавно прочитаних книжок Ніла, які задали високу планку, Еггерс здається мені трохи простуватим і нуднуватим. Хоча сама ідея й всесвіт, як на мене, хороші.
Порівняно з прохідним S.N.U.F.F. - непогано, але світи різні. Та й Олегович є Олегович: не можу це чесно порівнювати.

Сфера українською в fb2Eggers_Sfera.633712.fb2

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

Та там паковать можно подряд, без партийной принадлежности.

Промахов не будет.

Тіко паковалка нє виросла.

Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

Хто через Карпати йде той в багатоповерхівках тренується ходячи по сходах з рюкзаком В ньому злитки зручніше нести. 

В сучасному світі майже всі цінності, крім купи цегли, можна швидко й надійно телепортувати в цивілізовані країни. Іноді ще й додатковий прибуток на цьому отримати 😉 Звісно, можна й мідяхою черево обмотати, але це вже якесь середньовіччя 😁)))

Але ті, хто ходить через Карпати й перепливає Тису, ще й платить за це гроші, живуть не в тих реальностях, де працюють телепорти.

Кожному - своє.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Це не класика, але питання, які там підіймаються, досить цікаві і актуальні.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

В сучасному світі майже всі цінності, крім купи цегли, можна швидко й надійно телепортувати в цивілізовані країни. Іноді ще й додатковий прибуток на цьому отримати 😉 Звісно, можна й мідяхою черево обмотати, але це вже якесь середньовіччя 😁)))

Але ті, хто ходить через Карпати й перепливає Тису, ще й платить за це гроші, живуть не в тих реальностях, де працюють телепорти.

Кожному - своє.

Все одно краще мідяху на пузо мотати ніж в гетрах цуерки виносити з однієї кондфабрики. 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Це не класика, але питання, які там підіймаються, досить цікаві і актуальні.

Так, тому і кажу, що час витрачено не даремно. Книжка примушує і помислити й дає нагоду посміятися.

Мей, коли бореться за рейтинги, нагадує декого з форуму, у своєму маніакальному прагненні встигнути все прокоментувати 😁)))

* якщо аналогії з Олеговичем проводити, то деякі моменти  можна порівняти з "Любовь к трём цукербринам", з тою частиною де про Кєшу(якщо правильно пам'ятаю ім'я).

• Лайк 1
Посилання на коментар

04.01.2026 в 14:58, 7351 сказав:

Відмазувати" Зеленського поки що нема від чого -- сподіваюсь, що ховатись від судів, як Порошенко він не буде,

Вже ховається.

• Хаха 1
Посилання на коментар

04.01.2026 в 18:07, DimaF сказав:

Вы идиот?

Про карбо не спрашиваю, с ним и так все понятно....

Звичайний підлабузник.

Посилання на коментар

Цитата

Европейские партнеры обсуждают размещение до 30 тысяч миротворцев, в основном в западных областях Украины, — Le Monde

Ключевую роль возьмут на себя Франция и Великобритания, Турция обеспечит безопасность в Чёрном море, США — логистическую поддержку и разведку.

Я правильно понимаю - это потому что Украина агрессор и чтоб не напала на европку?

Посилання на коментар

41 хвилину тому, DmiVady сказав:

Так, тому і кажу, що час витрачено не даремно. Книжка примушує і помислити й дає нагоду посміятися.

Мей, коли бореться за рейтинги, нагадує декого з форуму, у своєму маніакальному прагненні встигнути все прокоментувати 😁)))

* якщо аналогії з Олеговичем проводити, то деякі моменти  можна порівняти з "Любовь к трём цукербринам", з тою частиною де про Кєшу(якщо правильно пам'ятаю ім'я).

Ну тоді вже можна переходити на www.yakaboo.ua/the-warehouse-2073768.html:lol:

• Дякую 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну тоді вже можна переходити на www.yakaboo.ua/the-warehouse-2073768.html:lol:

Дякую, кинув у закладки. Рецензії таке собі, але я завжди спираюсь на свою оцінку.

Те що це page-turner, вже непогана рекомендація, як на мене.

Посилання на коментар

На заході України розмістять 30 000 миротворців – такий план країн ЄС: основну частину контингенту складуть Франція та Велика Британія, Туреччина відповідатиме за безпеку в Чорному морі, а США забезпечать логістику та розвідку, повідомляє Le Monde.

@рыбак, ви за мир! Як вважаєте, що будуть робити миротворці на заході України при повторному нападі росіян?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...