Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Міністерство ветеранів просто плює на військових, плює на пам'ять загиблих героїв.

На посаду фахівця з комунікацій Національного військового кладовища призначений Володимир Петров - відомий проросійський пропагандист, який відкрито заявляв, що працював на Януковича, відкрито багато років дискредитовував Україну за методичками російської пропаганди.

Петров - частина російської пропагандистської машини, яка вибудована проти України.

І його перебування на свободі - демонстрація низької ефективності українських спецслужб по боротьбі з проросійськими силами у владі. Джерело: https://censor.net/ua/b3596062

так він же пропагандист. яка різниця за кого пропогандувати в конкретний момент? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

Міністерство ветеранів просто плює на військових, плює на пам'ять загиблих героїв.

На посаду фахівця з комунікацій Національного військового кладовища призначений Володимир Петров - відомий проросійський пропагандист, який відкрито заявляв, що працював на Януковича, відкрито багато років дискредитовував Україну за методичками російської пропаганди.

Петров - частина російської пропагандистської машини, яка вибудована проти України.

І його перебування на свободі - демонстрація низької ефективності українських спецслужб по боротьбі з проросійськими силами у владі. Джерело: https://censor.net/ua/b3596062

Тільки він працював на ахметівському каналі. Може треба звинувачувати, в першу чергу, роботодавця, який "замовляв музику"? 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Ображений ухуївший гопник, який наслідує пуйла - 

Трамп написав листа прем’єру Норвегії Стере: Більше не відчуваю обов’язку думати лише про мир Джерело: https://censor.net/ua/n3596081

"Дорогий Йонас: Враховуючи те, що ваша країна вирішила не надавати мені Нобелівську премію миру за те, що я зупинив 8 ПЛЮС воєн, я більше не відчуваю зобов'язання думати лише про мир, хоча він завжди буде переважати, але тепер я можу думати про те, що добре і правильно для Сполучених Штатів Америки", - йдеться в листі.

Трамп зазначає, що Данія не може захистити цю землю від Росії чи Китаю.

"І чому взагалі у них є "право власності"? Немає письмових документів, просто сотні років тому там висадився чужий корабель, але у нас теж були кораблі, які там висадилися.

Я зробив для НАТО більше, ніж будь-хто інший з часу його заснування, і тепер НАТО має зробити щось для Сполучених Штатів. Світ не буде безпечним, поки ми не отримаємо повний і абсолютний контроль над Гренландією. Дякую!" Джерело: https://censor.net/ua/n3596081

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Сумно 1
Посилання на коментар

censor.net/ua/b3596062

Це який, не той, що Ісландія?

Посилання на коментар

9 часов назад, kkost сказал:

читав, читав їщось перецепило мене ваше поідомлення. Якби ви написали щось таке: В мнене малий/мала плануємо таке й таке, пробували то й те, ось тут ще цікавий варіант, подивіться. Поділіться інфою, що у вас цікавого. То це було б нормально. А оце ваше винесить в окрему гілку, а ми потім почитаємо, то це піпець повний. Совок.

Странно читать такие слова  от тех кто живет во лжи и тех , которые выбрали своей профессией ложь.

Вот среда в которой живут многие  уже более 2.5 тысяч лет :

"Берегитесь каждый своего друга,
 и не доверяйте ни одному из своих братьев;
ибо всякий брат ставит преткновение другому,
 и всякий друг разносит клеветы.
Каждый обманывает своего друга,
 и правды не говорят:
приучили язык свой говорить ложь,
 лукавствуют до усталости.
Ты живешь среди коварства;  по коварству
 они отрекаются знать Меня, говорит Господь.".

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 годин тому, kkost сказав:

читав, читав їщось перецепило мене ваше поідомлення. Якби ви написали щось таке: В мнене малий/мала плануємо таке й таке, пробували то й те, ось тут ще цікавий варіант, подивіться. Поділіться інфою, що у вас цікавого. То це було б нормально. А оце ваше винесить в окрему гілку, а ми потім почитаємо, то це піпець повний. Совок.

В моєму світогляді виглядає так: вилізло якесь чудо, щось не зрозуміло, побурчало, назвало себе совком!)

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 часов назад, kkost сказал:

Он и адвокат - тролли . Ок 70-90 проц ихних постов - троллинг.

"XL.pro ответил в разделе Война

Чесно скажу, я тут більше потролити, в тому числі і кота..."

.".онлайн-тролль — это садист и психопат, которому нравится оскорблять людей и следить за их реакцией. Это те же люди, которые избивают жен, мучают детей или подчиненных, пытают, насилуют и радостно смеются, наблюдая над страданиями жертв и чувствуя себя в безопасности. .".....

Тут в теме есть относительно спокойные тролло , а есть и настоящие скоты , которые не упустят возможности поглумиться над чьим - то горем . Среди них некоторые отличаются " вежливостью" , перед тем как  наступить на больное извинятся .

Есть и сущие трупоеды , которые выискивают и тащат мертвячину  сюда.

Бездомный - основной форумный тролль - трупоед.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...