US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Міністерство ветеранів просто плює на військових, плює на пам'ять загиблих героїв. На посаду фахівця з комунікацій Національного військового кладовища призначений Володимир Петров - відомий проросійський пропагандист, який відкрито заявляв, що працював на Януковича, відкрито багато років дискредитовував Україну за методичками російської пропаганди. Петров - частина російської пропагандистської машини, яка вибудована проти України. І його перебування на свободі - демонстрація низької ефективності українських спецслужб по боротьбі з проросійськими силами у владі. Джерело: https://censor.net/ua/b3596062 так він же пропагандист. яка різниця за кого пропогандувати в конкретний момент? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Міністерство ветеранів просто плює на військових, плює на пам'ять загиблих героїв. На посаду фахівця з комунікацій Національного військового кладовища призначений Володимир Петров - відомий проросійський пропагандист, який відкрито заявляв, що працював на Януковича, відкрито багато років дискредитовував Україну за методичками російської пропаганди. Петров - частина російської пропагандистської машини, яка вибудована проти України. І його перебування на свободі - демонстрація низької ефективності українських спецслужб по боротьбі з проросійськими силами у владі. Джерело: https://censor.net/ua/b3596062 Тільки він працював на ахметівському каналі. Може треба звинувачувати, в першу чергу, роботодавця, який "замовляв музику"? Змінено 37 хвилин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) Ображений ухуївший гопник, який наслідує пуйла - Трамп написав листа прем’єру Норвегії Стере: Більше не відчуваю обов’язку думати лише про мир Джерело: https://censor.net/ua/n3596081 "Дорогий Йонас: Враховуючи те, що ваша країна вирішила не надавати мені Нобелівську премію миру за те, що я зупинив 8 ПЛЮС воєн, я більше не відчуваю зобов'язання думати лише про мир, хоча він завжди буде переважати, але тепер я можу думати про те, що добре і правильно для Сполучених Штатів Америки", - йдеться в листі. Трамп зазначає, що Данія не може захистити цю землю від Росії чи Китаю. "І чому взагалі у них є "право власності"? Немає письмових документів, просто сотні років тому там висадився чужий корабель, але у нас теж були кораблі, які там висадилися. Я зробив для НАТО більше, ніж будь-хто інший з часу його заснування, і тепер НАТО має зробити щось для Сполучених Штатів. Світ не буде безпечним, поки ми не отримаємо повний і абсолютний контроль над Гренландією. Дякую!" Джерело: https://censor.net/ua/n3596081 Змінено 32 хвилини тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: censor.net/ua/b3596062 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Міністерство ветеранів просто плює на військових, плює на пам'ять загиблих героїв. На посаду фахівця з комунікацій Національного військового кладовища призначений Володимир Петров - відомий проросійський пропагандист, який відкрито заявляв, що працював на Януковича, відкрито багато років дискредитовував Україну за методичками російської пропаганди. Петров - частина російської пропагандистської машини, яка вибудована проти України. І його перебування на свободі - демонстрація низької ефективності українських спецслужб по боротьбі з проросійськими силами у владі. Джерело: https://censor.net/ua/b3596062 Це який, не той, що Ісландія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому монітори пишуть шо найближчі 2 доби буде обстріл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 9 часов назад, kkost сказал: читав, читав їщось перецепило мене ваше поідомлення. Якби ви написали щось таке: В мнене малий/мала плануємо таке й таке, пробували то й те, ось тут ще цікавий варіант, подивіться. Поділіться інфою, що у вас цікавого. То це було б нормально. А оце ваше винесить в окрему гілку, а ми потім почитаємо, то це піпець повний. Совок. Странно читать такие слова от тех кто живет во лжи и тех , которые выбрали своей профессией ложь. Вот среда в которой живут многие уже более 2.5 тысяч лет : "Берегитесь каждый своего друга, и не доверяйте ни одному из своих братьев; ибо всякий брат ставит преткновение другому, и всякий друг разносит клеветы. Каждый обманывает своего друга, и правды не говорят: приучили язык свой говорить ложь, лукавствуют до усталости. Ты живешь среди коварства; по коварству они отрекаются знать Меня, говорит Господь.". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 10 годин тому, kkost сказав: читав, читав їщось перецепило мене ваше поідомлення. Якби ви написали щось таке: В мнене малий/мала плануємо таке й таке, пробували то й те, ось тут ще цікавий варіант, подивіться. Поділіться інфою, що у вас цікавого. То це було б нормально. А оце ваше винесить в окрему гілку, а ми потім почитаємо, то це піпець повний. Совок. В моєму світогляді виглядає так: вилізло якесь чудо, щось не зрозуміло, побурчало, назвало себе совком!) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 10 часов назад, kkost сказал: читав, читав їщось перецепило мене ваше поідомлення. Якби ви написали щось таке: В мнене малий/мала плануємо таке й таке, пробували то й те, ось тут ще цікавий варіант, подивіться. Поділіться інфою, що у вас цікавого. То це було б нормально. А оце ваше винесить в окрему гілку, а ми потім почитаємо, то це піпець повний. Совок. Он и адвокат - тролли . Ок 70-90 проц ихних постов - троллинг. "XL.pro ответил в разделе Война Чесно скажу, я тут більше потролити, в тому числі і кота..." .".онлайн-тролль — это садист и психопат, которому нравится оскорблять людей и следить за их реакцией. Это те же люди, которые избивают жен, мучают детей или подчиненных, пытают, насилуют и радостно смеются, наблюдая над страданиями жертв и чувствуя себя в безопасности. ."..... Тут в теме есть относительно спокойные тролло , а есть и настоящие скоты , которые не упустят возможности поглумиться над чьим - то горем . Среди них некоторые отличаются " вежливостью" , перед тем как наступить на больное извинятся . Есть и сущие трупоеды , которые выискивают и тащат мертвячину сюда. Бездомный - основной форумный тролль - трупоед. Змінено 1 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз