US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Але ж ви не завжди перфекціоніст 😉 звісно ні. це ж нудно. та я й одружився якось на неідеальній, яка нагадує час від часу що розумних розумним, а мене тобі головне це гармонія і красота 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 42 хвилини тому, US7IGN сказав: звісно ні. це ж нудно. та я й одружився якось на неідеальній, яка нагадує час від часу що розумних розумним, а мене тобі головне це гармонія і красота ага, якщо не брати до уваги.... щось воно більше нагадує кримінологічне дослідження, ніж звичайну процедуру у морзі, але я не знавець, можу помилятися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 часов назад, Бармалей сказал: ак то скучно у вас тут))) Ті, що видають вам замовлення, знову зхібили, попросту зхалтурили, бо там було продовження. А може то був ваш особистий прокол на нелегкому пропагандерському шляху? youtu.be/aRjbit35sUs?t=14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: Money, Civil & International War, Minneapolis, and Beyond—in Perspective Ray Dalio www.linkedin.com/pulse/money-civil-international-war-minneapolis-beyondin-ray-dalio-tofee/?trackingId=AegZlD4YSjGC5QMzeFjNng%3D%3D 2021 "Гибель людей в результате противостояния — маркер, который почти гарантированно знаменует переход к следующей и более жестокой фазе гражданской войны. И она будет продолжаться до тех пор, пока не станет ясно, кто победил, а кто проиграл. Это подводит меня к следующему принципу: если вы сомневаетесь, убегайте; если вы не хотите оказаться в условиях гражданской или другой войны, вам стоит переместиться куда-то, пока есть такая возможность." © 2024 Змінено 55 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 9 минут назад, kim chen lhoran сказал: нелегкому пропагандерському шляху? это не ко мне...и да, не меряйте по себе и подобным нормальных людей Слава Украине! Ганьба парашенкам и парахаботам!🤣 Змінено 55 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) ипать достижение встретился с говорящей головой нато))) парахаботы счастливы...как мало нужно им для счастья🤣чтоб идол хоть у туалета или в буфете кого то важного зустрів🥳 За что люблю я парашенка... За то что больше некого любить! (из серии песнь парахабота))))) Змінено 48 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 24 хвилини тому, vadimv сказав: 2021 "Гибель людей в результате противостояния — маркер, который почти гарантированно знаменует переход к следующей и более жестокой фазе гражданской войны. И она будет продолжаться до тех пор, пока не станет ясно, кто победил, а кто проиграл. Это подводит меня к следующему принципу: если вы сомневаетесь, убегайте; если вы не хотите оказаться в условиях гражданской или другой войны, вам стоит переместиться куда-то, пока есть такая возможность." © 2024 www.instagram.com/reel/DQ3CXtJAvuB/?igsh=MXIyb29qY3NnNTZrNA== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 1 годину тому, kkost сказав: ага, якщо не брати до уваги.... щось воно більше нагадує кримінологічне дослідження, ніж звичайну процедуру у морзі, але я не знавець, можу помилятися www.instagram.com/reel/DTHxF3KDRLd/?igsh=bXBsdmVqYXNnY2Z3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз