Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, Александр Аврамчук сказал: так леша гончаренко - это истинное лицо всей партии Ёпаный Стыд а так же и ее лидора парашенка🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Американський катер увійшов у кубинські води та відкрив вогонь, — МВС Куби У відповідь прикордонники країни ліквідували чотирьох членів екіпажу судна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) интересно, а когда гнойник приднестровья зачистят... думаю это был бы одним из серьезных факторов по влияющий на окончание войны Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Де Телеграм стоїть, там і буде працювати. Хоч на телефоні, хоч на компі. Це ж бот. Ви що, ботами в тг ніколи не користувалися? Так я в минулий раз ОЛХ парссером в ТГ и користувався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 41 хвилину тому, sergio сказав: Так я в минулий раз ОЛХ парссером в ТГ и користувався. То вже б і самі написали, то цікава забавка. Особливо перший раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз