vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, hause сказав: Це російські диверсанти підпалюють польські базари, фірми та склади. Таких підпалів було вже понад десяток. На Маривільській у Варшаві згоріло кілька тисяч магазинів. Збитки — кілька мільярдів злотих. Доведено, що це робота російських агентів. А ви бачили антиросійські гасла на стадіонах? Ні. Є тільки антиукраїнські. Цікаво, чому? Тому що поляки сцуться кацапів. 2 години тому, hause сказав: Якщо Україна програє цю війну, то ми програємо одразу після неї. В тому й полягає "план" - здохни ти першим, а я потім. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Причому така поведінка скоріше нагадує не далекоглядний розрахунок (це ж треба напружувати мізки, щоб на стільки ходів наперед все розрахувати), а тупо вбудована в ДНК. Навіть в ДНК пташок, які взагалі не знають, що таке шахи ). Воно якось "само" так виходить, на автоматі ) Тут десь має бути коментар віруючого в боженьку любителя толстоєвського про те, що Людина (з великої літери) - це звучить гордо )) це людожер льоха пешков так висловився ? той "мораліст" що разом з іншшим людожером - булгаковим - зі стола сраліна харчувався ? все, що треба знати про кацапокілтуру , викладено у підручнику фахового викладача кацапської мови та літератури на прізвище Стьопкін - "Кацапознавство" Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, Бездомный сказав: це людожер льоха пешков так висловився ? той "мораліст" що разом з іншшим людожером - булгаковим - зі стола сраліна харчувався ? а булгаков мабуть був невиїзним, що йому не дозволили з'їбатися на італійський курорт, як бурєвєсніку ліваруції? Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, vadimv сказал: а булгаков мабуть був невиїзним, що йому не дозволили з'їбатися на італійський курорт, як бурєвєсніку ліваруції? так сралін пєшкова теж з Капрі "додуму" затягнув 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: Думаю это уже что то личное... Орденом Белого Орла, среди прочих, награждены граждане Украины: • Кучма Л.Д. • Ющенко В.А. • Порошенко П.А. Общеизвестно, что они не сделали для героизации УПА вообще ничего, особенно – последние два. За это их, видимо, и наградили.(С) орден білого орла має ..... катька хвойда - холуйський підгон за розподіли Речи Посполитої пшакам ордени повернули Сібіга та Буданов Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Напали, не вывозим - значит, надо убить и покалечить миллионы. А дальше что? Все испугаются и сдадутся? И эти же люди называют зелю наркоманом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 20 хвилин тому, Бездомный сказав: пшакам я б на їх місці за такі образи закрив би кордон на місяць щоб пихатість попустилась. заодно і явка в ТЦК б зросла серед охуєнно свідомих 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 21 минуту назад, Бездомный сказал: пшакам ордени повернули Сібіга та Буданов Пойду с холодильника польское масло выброшу. Зубровку пока выливать не буду, не настолько сильна обида за нашего гаранта. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: я б на їх місці за такі образи закрив би кордон на місяць щоб пихатість попустилась. заодно і явка в ТЦК б зросла серед охуєнно свідомих Нащо постійно нагадувати про бажання стати комендантом концтабору? ) Воно ж мабуть вже десь записано у файлах Палантіру, ШІ нічого не забуває )) Змінено 33 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Нащо постійно нагадувати про бажання стати комендантом концтабору? ) Воно ж мабуть вже десь записано у файлах Палантіру, ШІ нічого не забуває )) історичний момент потребує сильних та безжалісних лідерів. я *** що кому поверну і масло не викину Змінено 29 хвилин тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 14 часов назад, US7IGN сказал: Адресу тцк підказати? Все ще є чудова можливість особисто це зробити То ж Ви чудово розумієте що ті хто голосніше кричить про кордони та продовження війни сам ніколи не піде і рідних синів не відправить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому (змінено) 21 минуту назад, ks6 сказал: Пойду с холодильника польское масло выброшу. Зубровку пока выливать не буду, не настолько сильна обида за нашего гаранта. Главное Берлинки не трогайте-это святое. 24 минуты назад, US7IGN сказал: я б на їх місці за такі образи закрив би кордон на місяць щоб пихатість попустилась. заодно і явка в ТЦК б зросла серед охуєнно свідомих Так люди там і так по 12 годин стоять, що практично дорівнюж тому, що він би був закритий. Змінено 15 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому Как мне кажется, поляки к нам относятся намного лучше, чем мы того заслуживаем. Наши предки предавали их всю дорогу. Достаточно обычному поляку посмотреть на карту Польши 1939 и сейчас. Кстати я видел эти карты на одной из остановок Варшавы, напротив ихнего музея. Это подавалось не как антиукраинская повестка, а как итоги нападения Гитлера и советов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Так люди там і так по 12 годин стоять, що практично дорівнюж тому, що він би був закритий. ви не зрозуміли. повністю закрити. просто щоб подивитися як Бездомні будуть їбашитися виключно силою історичного минулого та потужністю зеленого ВПК я так зрозумів що в холодильнику у нього не польське масло, а рошенівське, тому він вважає що поляків можна посилати на*** без якихось наслідків Змінено 11 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому Наслідків посилання поляків не буде, бо у них теж є західні сусіди з своїми планами на війну. Ша Білорусь роздраконим і в спільній війні помиримось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз