Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, US7IGN сказав: Як показує практика вбивства не вирішують проблем. От скільки кацапів вже вбили? А їх тільки більше стає... Вбити ху йла - і війна закінчиться, навіть кацапи будуть дякувати Суть і тому що ніхто не хоче бо бояться автоматом отримати війну, яка призведе до багатьох смертей. Але нас це не стримує бо й так маємо війну і тисячі загиблих. Питання як убити суку у нього гарна охорона. Очевидно ж - це можливо зробити виключно на публічному заході як то перемовини абощо. І хто це зробить - доступ до тіла вкрай обмежений, це може зробити рівний йому по статусу, а виходячи з вищевказаного це може зробити Зеленський - ху йло для нас і нього законна ціль #1. Якби десять років тому Порошенко вбив ху йла - цього б всього жахіття не було, якщо його вбити зараз - все припиниться негайно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Вбити ху йла - і війна закінчиться, навіть кацапи будуть дякувати Суть і тому що ніхто не хоче бо бояться автоматом отримати війну, яка призведе до багатьох смертей. Але нас це не стримує бо й так маємо війну і тисячі загиблих. Питання як убити суку у нього гарна охорона. Очевидно ж - це можливо зробити виключно на публічному заході як то перемовини абощо. І хто це зробить - доступ до тіла вкрай обмежений, це може зробити рівний йому по статусу, а виходячи з вищевказаного це може зробити Зеленський - ху йло для нас і нього законна ціль #1. Якби десять років тому Порошенко вбив ху йла - цього б всього жахіття не було, якщо його вбити зараз - все припиниться негайно Таки армія робить з людей не дуже розумних людей, м'яко кажучи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, XL.pro сказал: А DmiVady гуглив і нічого не знайшов, значить не було і всі брешуть))) А еще Дощ говорил , что потери у противника намного выше , что опять не соответствует его же: "Протягом 22-23 рр постачання зброї і бк було вкрай поганим, воно то було але економили кожен постріл, більше менш пішло з початку 24 але потім включились дрони і змінились пріоритети" . Когда " вибухова травма - 90 проц. Втрат ОС." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: А еще Дощ говорил , что потери у противника намного выше , что опять не соответствует его же: "Протягом 22-23 рр постачання зброї і бк було вкрай поганим, воно то було але економили кожен постріл, більше менш пішло з початку 24 але потім включились дрони і змінились пріоритети" . Когда " вибухова травма - 90 проц. Втрат ОС." Ви пишете як дебіл - ставте нормально розділові знаки Наш один постріл = 20 пострілам кацапів, пропорції не змінились досі, точність влучання з нашої зброї в рази вища ніж кацапський аналоговнєт, кацапня тупо валить масою, но так не може тривати вічно 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 4 минуты назад, Дощ сказал: Ви пишете як дебіл - ставте нормально розділові знаки Наш один постріл = 20 пострілам кацапів, пропорції не змінились досі, точність влучання з нашої зброї в рази вища ніж кацапський аналоговнєт, кацапня тупо валить масою, но так не може тривати вічно Я же не упрекаю Вас, что Вы живете и мыслите , как дебил. Змінено 4 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 хвилин тому, Дощ сказав: Вбити ху йла - і війна закінчиться рано чи пізно він все одно помре. от і побачимо. але я б на це не розраховував... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 26 хвилин тому, рыбак сказав: А еще Дощ говорил , что потери у противника намного выше , что опять не соответствует его же: "Протягом 22-23 рр постачання зброї і бк було вкрай поганим, воно то було але економили кожен постріл, більше менш пішло з початку 24 але потім включились дрони і змінились пріоритети" . Когда " вибухова травма - 90 проц. Втрат ОС." Вся справа в радарах наведення. Завдяки ним снаряди попадають чітко в ціль. Саме тому, маючи перевагу як у зброї (кількості артилерії та боєприпасах), так і у чисельності військових, РФ мала в рази вищі втрати. Наприклад, совкодрочери вважають все радянське/російське найкращим, але це не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: рано чи пізно він все одно помре. от і побачимо. але я б на це не розраховував... Вбити ху йла - має бути пріоритетом, і певно є, всіх спецслужб світу. Але складність в тому щоб не накликати зворотку, у нас же інша ситуація. Ху йло це знає, і ховається. Пам'ятаємо довгий стіл макрона. У Зеленського може бути шанс. Єдина проблема щоб не натрапити на двійника - ось тут робота спецслужб. Вбивство ху йла - богоугодна справа, яка врятує світ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 25 хвилин тому, Дощ сказав: Вбити ху йла - має бути пріоритетом, і певно є, всіх спецслужб світу. я впевнений що Буданов і Ко це б давно зробили, але я також впевнений що їм суворо заборонено навіть думати про це ) Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 минут назад, Дощ сказал: Ви пишете як дебіл - ставте нормально розділові знаки А почему вы такой сердитый на меня? Вам кто- то не дает отвоевывать завоеванное противником, или денег не доплачивают ? Вас для чего кормили , поили , одевали , обучали все это время , чтобы сидеть в нете и строчить свои гневные посылы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: А почему вы такой сердитый на меня? Вам кто- то не дает отвоевывать завоеванное противником, или денег не доплачивают ? Вас для чего кормили , поили , одевали , обучали все это время , чтобы сидеть в нете и строчить свои гневные посылы? Я не сердитий на вас. Пишіть зрозуміло щоб не додумувати те що ви не писали. Принаймні ви не підар і не гнида, як яйцелиз абощо. Роблю все що в моїх силах щоб кацапи заплатили сторицею за все що вони натворили Цей форум єдине місце в інтернеті де я щось пишу, щоб зовсім не відірватись від цивільного світу, дописи зовсім не гнівні Зі святом усіх, хто долучений до будівництва, напевно це те що всіх тут об'єднує, не рахуючи звісно бажання вбити всіх кацапів 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, XL.pro сказал: Вся справа в радарах наведення. Завдяки ним снаряди попадають чітко в ціль. Саме тому, маючи перевагу як у зброї (кількості артилерії та боєприпасах), так і у чисельності військових, РФ мала в рази вищі втрати. Наприклад, совкодрочери вважають все радянське/російське найкращим, але це не так. Я не специалист по вооружениям и не буду пытаться спорить , чье оружие точнее убивает .Но я часто хожу на воинское кладбище и вижу как оно растет. Иногда я задаюсь вопросом , почему там лежат многие , которые не были военными , а обученные дощи -" десантники- командиры" сидят в нете , когда идет война . И в качестве аргумента , в этого " десантника" появляется такой себе " утешительный приз" - мы их убиваем больше. Тогда логично будет задать этому Дощу вопрос : на скольких врагов он согласен разменять свое дитя . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, Дощ сказал: Я не сердитий на вас. Пишіть зрозуміло щоб не додумувати те що ви не писали. Во - первых я не с вами общался в той цитате . Во - вторых , если кому чего не понятно , то могут и переспросить , для уточнения . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: Навіщо щось гуглити? Діпмапс дашборд щодня оновлює) "Не дивись Діпмапс!" © Але подивився ... окрім іншого, поміряв відстань від ЛБЗ до бази, де я провів гарні роки (в перервах між роботою в місті), і де тоді (12-18 тому) збирався будувати "пенсійну хатинку" ... 60 км, а враховуючи, що, це хоч і лівий(високий) беріг, але це поряд з водокачкою - стратегоб'ект, прилетить 100% ( Купив сьогодні смачного тонкошкірого українського кавуна - з Нікополя дядько з тіткою ... по ним летить, а вони баштан тримають ... реалії сучасного життя. Ми в місті, як на курорті - світло, вода, басейни, спортзали, театри, кіно, рестіки-генделики ... все працює. Якась сюрреалістична війна ... я коли грався у сурвайв, то вивчав досвід Сербії, і ті трешаки виживання, готувався до зовсім інших умов, але я не жаліюсь, най курорт і далі буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 хвилин тому, рыбак сказав: Я не специалист по вооружениям и не буду пытаться спорить , чье оружие точнее убивает .Но я часто хожу на воинское кладбище и вижу как оно растет. Иногда я задаюсь вопросом , почему там лежат многие , которые не были военными , а обученные дощи -" десантники- командиры" сидят в нете , когда идет война . И в качестве аргумента , в этого " десантника" появляется такой себе " утешительный приз" - мы их убиваем больше. Тогда логично будет задать этому Дощу вопрос : на скольких врагов он согласен разменять свое дитя . Я не знаю що вам відповісти На початку я думав про це, хто вибирає кому жити а кому ні, шукав об'єктивні пояснення чому при вибуху гинуть ті хто далеко, і неушкоджені ті хто по всім законам мав би загинути. Зараз я про це давно не думаю, відповіді не маю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: я впевнений що Буданов і Ко це б давно зробили, але я також впевнений що їм суворо заборонено навіть думати про це ) Поки що хоч нові дрони не забороняють по кацапах засилати, і то діло. Сьогодні 1 700,0 км, по Комі, в Ухту(Лукойл-Ухтанафтопереробка) прилетіли, влучно прилетіли, по переробних колонах. Цікавий літачок, таких ще не бачили: Прихований текст Дрон.MP4 Щоб два рази не вставати, вже місяць-два літає ще такий(чий, ГУР чи СБУ не знаю), "якшахед" але з додатковими крильцями на носі, теж цікавий: Прихований текст Укрошахед.MP4 Огризаємося, хоч так Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому шукав шука і не має інформації якщо ресурс не одружений, але має домашніх тварин. як бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 09.08.2025 в 17:06, karbo сказав: Об'єктивних причин для відновлення військових дій не буде дуже довгий період. І за ці роки Україна зможе інтегруватися в світову систему безпеки. Та і на Росії влада поміняється Цей пост тягне на оптиміста року... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 26 минут назад, Дощ сказал: Я Зараз я про це давно не думаю, відповіді не маю Ну вот , это именно тот , кто нужен государству- безумный и бездушный робот- убийца. Не люблю раздавать советы, кто бы мне самому что дельное посоветовал, но тут не удержусь- сходите на кладбище , только один, там , может , и ответы на некоторые вопросы найдете. Желательно сходить и на старое военное кладбище , некоторые из них уже заброшены и заросли. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Огризаємося, хоч так Випробування... Полігон... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: Випробування... Полігон... Це так, але хоч так. Гарно, що хоч наші "мозки" не всі по посадках закопали, і ті, що зараз працюють на "партнерів" допомагають таким чином. Ну і ті, хто тут встиг долучитися, не до довбнів, теж не дуже бідкаються, я гадаю, і в них є перспективи на шлях "на волю", колись "потім". * я гадаю, що давно пора "томагавки" протестувати, цікаво, як вони пройдуть російське ПРО, але наземних комплексів мало, а корабель Україні дарувати ніхто не збирався ... доки що не збирався 😉 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) До речі, нещодавно обговорювали "діти грають у дрончики" ... тож, якщо ви Флеша не проглядаєте, то ось вам) таке пішло відпрацьовуватись, і в росіян, і в нас: Прихований текст Цитата Нещодавно я вже писав про це. Майбутнє БПЛА - це досвідчені й унікальні пілоти, що сидять десь у тиловому місті, і люди, які підвозять дрони до лінії фронту. Управління через інтернет. Росіяни працюють над цим, ми теж робимо перші кроки, пробуємо, тестуємо. А потім наземні роботи будуть підвозити дрони замість людей до лінії фронту. © Про зв'язок від Сергія Флеш Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, нещодавно обговорювали "діти грають у дрончики" ... тож, якщо ви Флеша не проглядаєте, то ось вам) таке пішло відпрацьовуватись, і в росіян, і в нас: Показати вміст © Про зв'язок від Сергія Флеш Діти хай граються, а дорослі дяді свою справу роблять... До речі, як казав мій дід - "завжди так не буде", і як казав один відомий боксер - "в завтрашній день можуть дивитися не тільки лише всі". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, юра84 сказал: У нас так само хлопця запакували ще зуба вибили і фінгал то щоб зам'яти це діло на кухню відправили На кухню? Серьезно? И потом едят то что он приготовит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому «Львовскіє мразі із-за каторих вайна. Я гаварю на харкавской мовє» - такий мовний скандал розгорівся у Шевченківському гаю через 🇷🇺 язик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз