рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Та ви ще отих журналюг з Axios послухайте Это нормально - стандартная жертва зомбосми, таких везде ок 99.8 проц. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Цитата Сьогодні або буде укладена угода, або її не буде — у разі відсутності домовленості підтримка Україні припиняється, — Трамп. я ж казав попкорну буде мало я думаю угоди не буде. буде тотальна бусифікація. Цитата та не виключив проведення тристоронньої зустрічі вже сьогодні. так я побіг на горшок Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 51 минуту назад, US7IGN сказал: Объявляют тендер на строительство государственного объекта. Приходит китаец с предложением – построю за 1 год, за миллион долларов, но за качество не ручаюсь. Приходит турок – построю за 2 года, цена 2 миллиона, качество отличное. Приходит наш – построю за 1 год, цена 3 миллиона долларов. Тендерная комиссия спрашивает, что так дорого? Наш говорит, ну, миллион мне, миллион вам и миллион тому китайцу на строительство. А вам лайвхак www.instagram.com/reel/DNS1m7sozAF/?igsh=cjUyYnU4eW8wMGM= Я ті люки в смітник викидую. Нафіг нікому не треба. Так само, як мені казали, що з барабанів мангали роблять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: О , седня сорвал два почти рекордных персика, каждый по - 350 грамм . Один год пару лет назад были 360 гр То для вас рекордні, є канал "Генадій виноград", так там йому прислали персик 580 грам з каналу "СадогородКібліч". В мене вродили грам по 200, але багато, як і в минулому році. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, akineo сказал: я ж казав попкорну буде мало я думаю угоди не буде. буде тотальна бусифікація. так я побіг на горшок Тоталльне оπιздюлювання поліцаїв разом з ТЦКашниками. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, akineo сказав: я ж казав попкорну буде мало я думаю угоди не буде. буде тотальна бусифікація. так я побіг на горшок Пора закінчувати це блядство сказав капітан на другий тиждень (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Я ті люки в смітник викидую. Нафіг нікому не треба. Так само, як мені казали, що з барабанів мангали роблять. Жінка сушить в барабані липу, м'яту, мелісу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Жінка сушить в барабані липу, м'яту, мелісу. В мене прямо зараз їх с десяток валяється. Липа прямо на ділянці росте, але фіг з неї щось нарвеш. По - перше висока, а по-друге там, коли вона цвіте купа пчіл пасеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 51 минуту назад, Dmitriy_S сказал: То хохол, євреї нормально будують:) Была у нас в городе одна еврейская семейка, жили они в центре города в пятиэтажке на 5 этаже. И их там в 3х комнатах жило человек 7 , а может и больше- быстро плодились. Был у них в семье парень , тогда лет 18 , звали его Эдик . А рядом сму строило 9 ти этажку. Устроился этот Эдик туда подсобником на работу. Выдали ему строительную каску оранжевого цвета , так он с ней наверно и спать ложился. Куда не идет - всегда с ней .)) Фамилия у этой семьи была БЭндэры, с ударением на первое " э".( Хотя я не уверен , что это была фамилия) Семейка была ваще ржачная. Две дочки Маня и Лиза работали в городской в общей бане в мужском зале . Бендэры - были самой любимой и обсуждаемой темой у нас на " зубниках" - во дворе горстомат клиники- постоянно какие- то приколы. Один раз я попал к ним в квартиру , хозяин хаты захотел поменяться со мной некоторыми марками. Вопщем он у меня выдурил блок кубинских бабочек за порваный " мао цзедун". Но что я у них увидел и услышал в ихней квартире - навсегда врезалось в мою память. - это было жестяк. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, Вячеслав63 сказал: То для вас рекордні, є канал "Генадій виноград", так там йому прислали персик 580 грам з каналу "СадогородКібліч". В мене вродили грам по 200, але багато, як і в минулому році. Так я не гоняюсь на рекордами. Это обычный сорт персика , даж не знаю название, и с стандартной у меня агротехникой. Без фанатизьмов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, рыбак сказав: Была у нас в городе одна еврейская семейка, жили они в центре города в пятиэтажке на 5 этаже. И их там в 3х комнатах жило человек 7 , а может и больше- быстро плодились. Был у них в семье парень , тогда лет 18 , звали его Эдик . А рядом сму строило 9 ти этажку. Устроился этот Эдик туда подсобником на работу. Выдали ему строительную каску оранжевого цвета , так он с ней наверно и спать ложился. Куда не идет - всегда с ней .)) Фамилия у этой семьи была БЕндэры, с ударением на первое " е".( Хотя я не уверен , что это была фамилия) Семейка была ваще ржачная. Две дочки Маня и Лиза работали в городской в общей бане в мужском зале . Бендэры - были самой любимой и обсуждаемой темой у нас на " зубниках" - во дворе горстомат клиники- постоянно какие- то приколы. Один раз я попал к ним в квартиру , хозяин хаты захотел поменяться со мной некоторыми марками. Вопщем он у меня выдурил блок кубинских бабочек за порваный " мао цзедун". Но что я у них увидел и услышал в ихней квартире - навсегда врезалось в мою память. - это было жестяк. Обірвали на самому цікавому місці:)) Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Обірвали на самому цікавому місця:)) Так было задумано... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Так я не гоняюсь на рекордами. Это обычный сорт персика , даж не знаю название, и с стандартной у меня агротехникой. Без фанатизьмов. Там справа не в фанатизмі, а в поганому запиленні при низьких температурах. От і виросли такі рідкісні екземпляри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Цитата Репортер: Ви готові провести вибори після встановлення миру? Зеленський: Так, звичайно, ми готові. "В кінці літа або осінню. Цього року" © "Запишіть - 26 жовтня цього року", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, коли в Україні можуть відбутися вибори. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 39 хвилин тому, vadimv сказав: "В кінці літа або осінню. Цього року" © "Запишіть - 26 жовтня цього року", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, коли в Україні можуть відбутися вибори. Так ось де кіт споживає інформацію ))). Порохоботів дебілами вважає, а виявляється "хто порося вкрав, у того і у вухах пищить" )))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: То для вас рекордні, є канал "Генадій виноград", так там йому прислали персик 580 грам з каналу "СадогородКібліч". В мене вродили грам по 200, але багато, як і в минулому році. Рахувати персики в грамах - все одно що збирати гриби в штуках. Таке рахується в об'ємі - якщо персик як велике яблуко - о, тут зразу ясно що великий, в якщо 200 гр - хз, до речі скільки це - 200 грам персика? А гриби в штуках тільки задроти рахують, правильно - у відрах 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Рахувати персики в грамах - все одно що збирати гриби в штуках. Таке рахується в об'ємі - якщо персик як велике яблуко - о, тут зразу ясно що великий, в якщо 200 гр - хз, до речі скільки це - 200 грам персика? А гриби в штуках тільки задроти рахують, правильно - у відрах а велике яблуко яке?)) для вас одне,для другої людині -друге.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому (змінено) 2 хвилини тому, МаТраС сказав: а велике яблуко яке?)) для вас одне,для другої людині -друге.. Що значить яке? Їх всього три - велике, середнє, мале - як картопля. Велике - це велике, не середнє й не мале Ще може бути дуже велике, але напевно персики такі не ростуть Змінено 27 хвилин тому користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому знову бла-бла-бла, нічого серйозного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 1 минуту назад, akineo сказал: знову бла-бла-бла, нічого серйозного. Таких ракет як вище на відео пульгути по Маскві, хороший аргумент би був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Таких ракет як вище на відео пульгути по Маскві, хороший аргумент би був. хоча б 300-400 за раз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому Вечір українського фентезі об'явлено відкритим! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз