Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Та ви ще отих журналюг з Axios послухайте:lol:

Это нормально - стандартная жертва зомбосми, таких везде ок 99.8 проц.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Сьогодні або буде укладена угода, або її не буде — у разі відсутності домовленості підтримка Україні припиняється, — Трамп.

я ж казав попкорну буде мало

я думаю угоди не буде. буде тотальна бусифікація. 

Цитата

та не виключив проведення тристоронньої зустрічі вже сьогодні.

так я побіг на горшок 

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, US7IGN сказал:

Объявляют тендер на строительство государственного объекта. Приходит китаец с предложением – построю за 1 год, за миллион долларов, но за качество не ручаюсь. Приходит турок – построю за 2 года, цена 2 миллиона, качество отличное. Приходит наш – построю за 1 год, цена 3 миллиона долларов. Тендерная комиссия спрашивает, что так дорого? Наш говорит, ну, миллион мне, миллион вам и миллион тому китайцу на строительство.

А вам лайвхак

www.instagram.com/reel/DNS1m7sozAF/?igsh=cjUyYnU4eW8wMGM=

Я ті люки в смітник викидую. Нафіг нікому не треба. Так само, як мені казали, що з барабанів мангали роблять. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

О , седня сорвал два почти рекордных персика, каждый по - 350 грамм . Один год пару лет назад были 360 гр

То для вас рекордні, є канал "Генадій виноград", так там йому прислали персик 580 грам з каналу "СадогородКібліч". В мене вродили грам по 200, але багато, як і в минулому році.

Посилання на коментар

3 минуты назад, akineo сказал:

так я побіг на горшок 

Тоталльне оπιздюлювання поліцаїв разом з ТЦКашниками. 😏

Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

так я побіг на горшок 

Пора закінчувати це блядство сказав капітан на другий тиждень (с) :lol:

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Я ті люки в смітник викидую. Нафіг нікому не треба. Так само, як мені казали, що з барабанів мангали роблять. 

Жінка сушить в барабані липу, м'яту, мелісу.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Жінка сушить в барабані липу, м'яту, мелісу.

В мене прямо зараз їх с десяток валяється. Липа прямо на ділянці росте, але фіг з неї щось нарвеш. 

По - перше висока, а по-друге там, коли вона цвіте купа пчіл пасеться. 

Посилання на коментар

51 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

То хохол, євреї нормально будують:)

Была у нас в городе одна еврейская семейка, жили они в центре города в пятиэтажке  на 5 этаже. И их там в 3х комнатах жило человек 7 , а может и больше- быстро плодились. Был у них в семье  парень , тогда лет 18 , звали его Эдик . А рядом сму строило 9 ти этажку. Устроился этот Эдик туда подсобником на работу. Выдали ему строительную каску оранжевого цвета , так он с ней наверно и спать ложился. Куда не идет - всегда с ней .))

Фамилия у этой семьи была БЭндэры,  с ударением на первое " э".( Хотя  я не уверен , что это была фамилия)

Семейка была ваще ржачная. Две дочки Маня и Лиза работали в городской в общей бане в мужском зале . Бендэры - были самой любимой и обсуждаемой темой у нас на " зубниках" - во дворе горстомат клиники- постоянно какие- то приколы.

Один раз я попал к ним в квартиру , хозяин хаты захотел поменяться со мной некоторыми марками. Вопщем он у меня выдурил блок кубинских бабочек за порваный " мао цзедун".

Но что я у них увидел и услышал в ихней квартире - навсегда врезалось в мою память. - это было жестяк.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

14 минут назад, Вячеслав63 сказал:

То для вас рекордні, є канал "Генадій виноград", так там йому прислали персик 580 грам з каналу "СадогородКібліч". В мене вродили грам по 200, але багато, як і в минулому році.

Так я не гоняюсь на рекордами. Это обычный сорт персика , даж не знаю название, и с стандартной у меня агротехникой. Без фанатизьмов.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, рыбак сказав:

Была у нас в городе одна еврейская семейка, жили они в центре города в пятиэтажке  на 5 этаже. И их там в 3х комнатах жило человек 7 , а может и больше- быстро плодились. Был у них в семье  парень , тогда лет 18 , звали его Эдик . А рядом сму строило 9 ти этажку. Устроился этот Эдик туда подсобником на работу. Выдали ему строительную каску оранжевого цвета , так он с ней наверно и спать ложился. Куда не идет - всегда с ней .))

Фамилия у этой семьи была БЕндэры,  с ударением на первое " е".( Хотя  я не уверен , что это была фамилия)

Семейка была ваще ржачная. Две дочки Маня и Лиза работали в городской в общей бане в мужском зале . Бендэры - были самой любимой и обсуждаемой темой у нас на " зубниках" - во дворе горстомат клиники- постоянно какие- то приколы.

Один раз я попал к ним в квартиру , хозяин хаты захотел поменяться со мной некоторыми марками. Вопщем он у меня выдурил блок кубинских бабочек за порваный " мао цзедун".

Но что я у них увидел и услышал в ихней квартире - навсегда врезалось в мою память. - это было жестяк.

Обірвали на самому цікавому місці:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Так я не гоняюсь на рекордами. Это обычный сорт персика , даж не знаю название, и с стандартной у меня агротехникой. Без фанатизьмов.

Там справа не в фанатизмі, а в поганому запиленні при низьких температурах. От і виросли такі рідкісні екземпляри. 

Посилання на коментар

Цитата

Репортер: Ви готові провести вибори після встановлення миру?

Зеленський: Так, звичайно, ми готові.

"В кінці літа або осінню. Цього року" ©

"Запишіть - 26 жовтня цього року", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, коли в Україні можуть відбутися вибори.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, vadimv сказав:

"В кінці літа або осінню. Цього року" ©

"Запишіть - 26 жовтня цього року", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, коли в Україні можуть відбутися вибори.

Так ось де кіт споживає інформацію ))). Порохоботів дебілами вважає, а виявляється "хто порося вкрав, у того і у вухах пищить" ))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

Рахувати персики в грамах - все одно що збирати гриби в штуках. Таке рахується в об'ємі - якщо персик як велике яблуко - о, тут зразу ясно що великий, в якщо 200 гр - хз, до речі скільки це - 200 грам персика?

А гриби в штуках тільки задроти рахують, правильно - у відрах

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Рахувати персики в грамах - все одно що збирати гриби в штуках. Таке рахується в об'ємі - якщо персик як велике яблуко - о, тут зразу ясно що великий, в якщо 200 гр - хз, до речі скільки це - 200 грам персика?

А гриби в штуках тільки задроти рахують, правильно - у відрах

а велике яблуко яке?)) для вас одне,для другої людині -друге..

Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

а велике яблуко яке?)) для вас одне,для другої людині -друге..

Що значить яке? Їх всього три - велике, середнє, мале - як картопля. Велике - це велике, не середнє й не мале

Ще може бути дуже велике, але напевно персики такі не ростуть

Змінено користувачем Дощ
Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

знову бла-бла-бла, нічого серйозного. 

Таких ракет як вище на відео пульгути по Маскві, хороший аргумент би був. 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Таких ракет як вище на відео пульгути по Маскві, хороший аргумент би був. 

хоча б 300-400 за раз :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...