Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, рыбак сказав:

У меня создаётся впечатление , что вы и хотите и не хотите , чтобы война закончилась. В одном случае - материальный гешефт , а в другом - моральный.  

Посудите сами , вы же постоянно высказываетесь  не за окончание войны , а за приостановку, т.е  , что в дальнейшем приведет к возобновление б/д.

Спочатку гешефт, а потім через п'ять років заселить пусту Україну німцями і євреями:lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви як ті грузин та армянин з анекдоту хто більше кавунів за раз віднесе :lol:

Тільки це не з анекдоту, а з життя

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, Vladdi сказал:

Ну ти і гад... Точно доведеться навідатись...

И что?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Нерозірваними касетними боєприпасами з російських ракет всіяний весь Кременчук, 

И что? У нас тоже весь район был усыпан...знаю, куда летело... сбили над нами - все высыпалось в округе

Мы ходили, искали, отмечали флажками и на карте. Потом саперам передал и с ними по округе лазил...

2 в соседний двор упали, а через 5 дворов - полностью вся кассета нераскрытая

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

И что?

Чувак, я не зрозумів, ти мисливець чи ...? (С) Анекдот 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Ніх*я собі!

Запорізька область закуповує та передає на фронт дронів майже стільки, скільки всі області разом. І це при тому що окупована практично на 70%!

Підтримка військових підрозділів повинна бути в пріоритеті!

Красені (С)

534518331_24218461904478070_125319517332824743_n.jpg

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Canton сказав:

И что? У нас тоже весь район был усыпан..

И все - теперь ваш район "законная военная цель".

Инжойте.

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

И все - теперь ваш район "законная военная цель".

Инжойте.

Это называется "сопутствующие потери"

Война циничная сукина дочь...и на потери цивильных всем насрать...со всех сторон...

Если победишь - никто тебе ничего не сделает, если проигрпешь - тебе уже все равно...

Так что "законная военная цель" - это словоблудие

• Лайк 3
Посилання на коментар

31 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Спочатку гешефт, а потім через п'ять років заселить пусту Україну німцями і євреями:lol:

Местные жиды не пустят сюда евреев , в немцев- и подавно. " Такая корова - нужна самому..."

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Местные жиды не пустят сюда евреев , в немцев- и подавно. " Такая корова - нужна самому..."

Та за п'ять років війни мєсни жиди цю корову доб'ють і помахають вам ручкою:)

Посилання на коментар

2 минуты назад, Canton сказал:

, если проигрпешь - тебе уже все равно...

Вы даже проиграть достойно не состоятельны.

Посилання на коментар

5 минут назад, рыбак сказал:

Вы даже проиграть достойно не состоятельны.

"Вы" это кто?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Canton сказал:

"Вы" это кто?

Это же ты выше сказал или кто? Вот ты и такие как ты, которые так же считают .  Или ты думаешь , что если тебе плевать на  гражданских ,на их жизни и судьбы,  то после этого к тебе кто из гражданских должен относиться с уважением.?

Посилання на коментар

17 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Та за п'ять років війни мєсни жиди цю корову доб'ють і помахають вам ручкою:)

Кто же добивает дойную корову ?

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

вы же постоянно высказываетесь  не за окончание войны , а за приостановку, т.е  , что в дальнейшем приведет к возобновление б/д.

так для цього закладаються умови вже зараз. буде з десяток причин відновити війну. як її закінчити ніхто не знає або не хоче. і йти в тцк теж не хочуть. 

Посилання на коментар

6 годин тому, Canton сказав:

А я ждал, надеялся и верил - что его все же пристукнут потихоньку в темном уголке...

А нам пришлют клона, с американским акцентом...который сдаст страну в концессию с правом полного управления на 99 лет 

Навіщо його взагалі "пристукувати"?
Трампу потрібен цап-відбувайло - хтось, хто поїде домовлятися з тим, з ким він сам собі заборонив розмовляти, і підпише те, за що потім ті самі "гарні, патріотично налаштовані хлопці", яким він зараз задобрюючи роздає посади та нагороди, підвісять його за бейци на Монументі Незалежності в центрі Майдану.

Дуже прикро, що, навіть топова преса більше уваги приділяє жартам та костюмам, прогулянкам по Білому дому тощо, а не таким простим і зрозумілим речам, як те, що закрита частина зустрічі 10 людей тривала всього 30 хвилин ... це обговорення? ... як на мене, це як раз час, щоб зачитати інструкції, і час запити пігулки від стресу, аби на фото виглядати бодай трохи фотогенічним.

І ще ... перемовини - це досягнення поставлених цілей(так вчать) ... яких цілей досягли десятеро? пофоткатись, пожартувати та пройтися по Білому Дому? 

--
Щодо Кременчука. Це місто, у якому я виріс.

Там дійсно трешак зараз з повітрям, люди блюють, але все що не збили, прилетіло туди куди летіло, на щастя без цивільних домів тощо.

Для мене не зрозуміло, чи воно так співпало в часі - Дружба, Кременчук, чи ж росіяни справді змогли підготувати подібний удар лише за добу? якщо друге - то це дуже погана новина для нас, бо раніше на такі операції йшло набагато більше часу. Виходить, прогресують, кляті.

6 годин тому, vbb сказав:

вони нічому не навчилися... або просто зараз працюють на pосію.
дані в інтернеті не можуть бути захищеними за замовчуванням...
сподіваюся, що буде більше фальшивих даних, але лише прямі перевірені контакти залишаться в тіні.

Не все так сумно, але ... то вже все про боржомі ... все треба робити вчасно.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

як те, що закрита частина зустрічі 10 людей тривала всього 30 хвилин ... це обговорення? ... як на мене, це як раз час, щоб зачитати інструкції, і час запити пігулки від стресу, аби на фото виглядати бодай трохи фотогенічним.

невже ви думаєте що ті поважні люди поїхали без попереднього обговорення та затвердження позиції? все це шоу виключно для бідних, які ще й платять своїм провайдерам за можливість подивитися :lol:

я все ж таки дуже сподіваюся на корейський варіант в будь-якому вигляді...

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 минут назад, akineo сказал:

так для цього закладаються умови вже зараз. буде з десяток причин відновити війну. як її закінчити ніхто не знає або не хоче. і йти в тцк теж не хочуть. 

Так и вам не нужно окончание войны. Вас лишь беспокоит , чтоб не мобилизовали . 

Посилання на коментар

Без "поваги до безпеки РФ" та "прав росіян в Україні" про довгострокові домовленості не може бути й мови, - Лавров Джерело: https://censor.net/ua/n3569436

Хто там щось казав, що мова не важлива. Тепер вже не просто "узкоязичні", а "росіяни" в Україні.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Так и вам не нужно окончание войны. Вас лишь беспокоит , чтоб не мобилизовали . 

як раз таки я за закінчення війни. війна повинна була бути короткою, а не оце все. 

так, мобілізація мене дуже турбує, я хвилююсь за рідних, родичів, колег. я не хочу їх втрачати і тим паче хоронити. 

частина вимог і так вже виконана. 

а кого не влаштовує будь який договорянк окрім безумовної перемоги - ідіть в тцк, разом з дружинами, і дітей з 5 років готуйте до війни. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Без "поваги до безпеки РФ" та "прав росіян в Україні" про довгострокові домовленості не може бути й мови, - Лавров Джерело: https://censor.net/ua/n3569436

Хто там щось казав, що мова не важлива. Тепер вже не просто "узкоязичні", а "росіяни" в Україні.

Якщо це навіть приймуть, то швидше за все кацапська буде шкідливою для здоров'я. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 минут назад, рыбак сказал:

Это же ты выше сказал или кто? Вот ты и такие как ты, которые так же считают .  Или ты думаешь , что если тебе плевать на  гражданских ,на их жизни и судьбы,  то после этого к тебе кто из гражданских должен относиться с уважением.?

А Вы ожидали чего то другого?

А если Вам наставление "Проведение противопартизанских мероприятий на оккупированных территориях" дать почитать - Вас кондратий хватит?

Так было, есть и будет...во всех армиях и на всех континентах...

И для цивильного выход один (если не планируешь принимать участия) - бежать как можно дальше...если в соседнем огороде стоит "дура" - то тебе прилетит 100%

PS. И "тикайте собі у сраку"(С) Фирштейн?

• Лайк 5
Посилання на коментар

5 минут назад, MaxS сказал:

Якщо це навіть приймуть, то швидше за все кацапська буде шкідливою для здоров'я. 

аж интересно, Вы будете с дивана или осмелитесь в живую)))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бармалей сказав:

аж интересно, Вы будете с дивана или осмелитесь в живую)))

ви будете сильно розчаровані якщо вас все ж таки захистять gordonua.com/ukr/news/war/lavrov-zajaviv-shcho-rf-nikoli-ne-prahnula-otrimati-krim-donbas-chi-novorosiju-i-pojasniv-shcho-jij-treba--1753179.html

Посилання на коментар

35 минут назад, DmiVady сказал:

прилетіло туди куди летіло, на щастя без цивільних домів тощо.

Это как раз то, о чем я говорю...

Для огневой задачи всегда есть цель...и это не дом престарелых или жилой кооператив...другое дело, что и окружающим тоже достается по ряду причин...ошибка разведки, ошибки программирования, неисправность пепелаца, работа РЭБ, сбитие ПВО и пр...

Покошмарить мирняк есть масса других, более простых и всем известных целей...

• Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...