Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, newbee2020 сказал:

ти огидний нацист, який кайфує та підтримує російські злочини. звірячу ненависть до України видно як не приховуй. зізнайся, сильно либишся коли бачиш вбивства цивільних в херсоні? чи статево збуджуєшся?

Тебе, кацап , вижу , совсем поплохело. Иди боярышника выпей , говорят , что вам , кацапам помогает , а то еще задохнешься от злобы. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

пофантазирую - человек сильно потерялся внутри себя и просто не может поверить, что те, кого он считал родней, такими же как он творят такое...он считает, что в помощь пропаганде сами себя обстреливаем (в Вами упомянутом примере - Херсон)...а там где прилетает в дома и т.д. - неудачно сбили либо РЭБ так сработал...повторюсь - чисто моя фантазия возникшая из чтения его написанных буков за некоторое время)

есть у меня знакомый такой же((( ничего не помогает - все ложь, не может такого быть, чтоб в бабульку направили дрон...

не треба фантазувати, просто запитайте

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

не треба фантазувати, просто запитайте

смысл наблюдать за тем как будет юлить и извиваться прикрываясь умными и на первый взгляд логичными словами...я его уже сегодня прямо спрашивал))), почувствовал, что может зайти в логический тупик он начал вилять))) ...не интересно...но можно было бы время когда нужно убить

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Бармалей сказал:

в логический тупик 

Ахаха, ты где такие слова выучил )))))))

Ты же два предложения связать не в состоянии.

Посилання на коментар

теперь очередь на ошибки обратить внимание)))

как легко слетает наскоро слепленный лоск интеллектуала🤣

видимо попал я в точку, фантазирую по поводу дум этого персонажа

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Бармалей сказав:

есть у меня знакомый такой же((( ничего не помогает - все ложь, не может такого быть, чтоб в бабульку направили дрон...

Так тут и выпускник бауманки примерно то же говорит

Цитата

— О чем ты, душенька? Внизу, у орков, царит зло. Оно там было всегда, много веков. И они замазаны в нем все без исключения. Можно любого чпокнуть с высоты, и не ошибешься — по ним любой удар точечный.

Посилання на коментар

1 час назад, newbee2020 сказал:

до України, державних символів, мови,

Поясню свою позицию: суть справедливого государства не в символах и не в " мовах" , а в том , как власть относится к гражданам этого государства.

Почему кто должен поклоняться символам , только потому  , что они - символы?

Это равносильно тому , когда  мнимые верующие ходят в церковь креститься , бить поклоны и  святить яйца на Пасху - потому что "так надо  ".

Вот так и вы -лицемерные патриоты, а суть- фарисеи , кроме символов у вас ничего нет за душой.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

Гиркинских обормотов пара десятков крепеньких мужичков в самом начале могли разделать как Бог черепаху...было бы желание

А вот его как раз не было...

Був наказ випустити із Слов'янська і не чіпати колону на марші, яку легко могли б змішати з землею без проблем. А от який верховний командувач дав той наказ - то відомо багатьом, але чомусь місцеві прихильники-боти не вважають цю очевидну зраду хоча б по відношенню до загиблих в самому місті причиною для зневаги барижного покидька. 

Також замовчується факт пропозиції від приватних військових компаній за певну кількість зелених грошей швидко навести лад в регіоні, але ця пропозиція теж була відкинута, хоч власними силами нічого так і не зробили, хоча можливості були.

Змінено користувачем Vladdi
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

О, місцева кацапня вже прокинулась. Зараз начерпають свіжого лайна у московитів та будуть підкидати.

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Бармалей сказал:

теперь очередь на ошибки обратить внимание)))

как легко слетает наскоро слепленный лоск интеллектуала🤣

видимо попал я в точку, фантазирую по поводу дум этого персонажа

Ты читая меня хоть слова начал в определенной пропорции расставлять , да слов новых выучил- теперь можешь вставлять в свои бессмысленные предложения с умным видом знатока.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vladdi сказав:

Був наказ випустити із Слов'янська і не чіпати колону на марші, яку легко могли б змішати з землею без проблем. А от який верховний командувач дав той наказ - то відомо багатьом, але чомусь місцеві прихильники-боти не вважають цю очевидну зраду хоча б по відношенню до загиблих в самому місті причиною для зневаги барижного покидька.

Проблема в тому, що та колонна рухалась разом з місцевими жителями-колаборантами. І я уявляю картинку на раша-тв, якби тих колаборантів ми змішали з землею, адже там були і жінки і діти. На мій погляд, помилкою було випускати гіркіна зі Слов'янська. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Vladdi сказал:

Був наказ випустити із Слов'янська і не чіпати колону на марші, яку легко могли б змішати з землею без проблем.

Херню не пишите...

Колонн было ДВЕ. Одну, чисто боевую, именно и смешали с землей...не дошла она до Донецка

А вот вторая была сборная солянка - обезьяны пополам с мирняком - семьи вывозили. И не отдельным обозом, а в перемешку. Вот ее никто и не тронул.

Тода это для всего мира был внутренний конфликт. И разфигачить колонну с цивильными - ОЧЕНЬ дорого бы стоило нам.

PS. Хотя я бы сломал вдребезги и пополам...Но, походу, это бы навредило безмерно на том этапе...но хули с меня взять - не политик я, сапог с одной извилиной...

Посилання на коментар

оно продолжило))) забавно...точно угадал на все 100 процентов

Рыбак, Вы только что лишний раз подтвердили мою правоту...кайф)))

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Поясню свою позицию: суть справедливого государства

Бгг ) 

Цитата

Вы знакомы с военной доктриной Доброго Государства?

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Бгг ) 

Кто говорил за " доброе государство" ?

Можно подумать , что до войны оно было справедливым .

.или эти символы появились только во время войны.

Посилання на коментар

Про Юлію Свириденко і її брата...

...який успішно заліг на Британщині.

Мені в цій історії важливий не так момент сімейних уз, як політичний аспект.

Віталій Свириденко раніше був депутатом Чернігівської обласної ради від партії "Слуга народу". Молодий чоловʼяга в розквіті сил у 2020 вирішив бути депутатом прикордонного регіону.

Він поїхав з України незадовго до повномасштабного вторгнення. Цілком, можливо, був попереджений про плани нападу РФ — та і поклав кабачок на всіх виборців, які нехило так потерпали від окупації регіону навесні 2022 року. А хулі той електорат попереджать — ще паніка буде і гроші познімають.

Екс-депутат у серпні 2022 року придбав квартиру та земельну ділянку у Великій Британії.

Не знала, що на Чернігівщині так гарно заробляють.

Мораль? А вона проста. Безвідповідальна людина, яка лізе в політику, щоб було — обовʼязково тебе кине в скрутний момент. Я просто промовчу, скільки людей загинуло на дорогах Півночі в умовах окупації, бо не знали, що їм робити і як. Але це не про Віталіка. Джерело: https://censor.net/ua/b3570610

• Хаха 1
Посилання на коментар

49 минут назад, рыбак сказал:

Поясню свою позицию: суть справедливого государства не в символах и не в " мовах" , а в том , как власть относится к гражданам этого государства.

Почему кто должен поклоняться символам , только потому  , что они - символы?

Это равносильно тому , когда  мнимые верующие ходят в церковь креститься , бить поклоны и  святить яйца на Пасху - потому что "так надо  ".

Вот так и вы -лицемерные патриоты, а суть- фарисеи , кроме символов у вас ничего нет за душой.

мова визначає -  розквіт Фінляндії розпочався зі знищення кацпізатора  бобрикова .

uk.wikipedia.org/wiki/Бобриков_Микола_Іванович

для наочності - там де фінська мова та фінські символи - Фінляндія , там де тих самих фіннів геть зкацапізували - кацапія , хоч "кров" , "генетика" - тотожна - фінська , один й той самий народ  по обидви боки кордону , а як по-різному живуть .

Nikolai_Bobrikov.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Про Юлію Свириденко і її брата...

...який успішно заліг на Британщині.

Мені в цій історії важливий не так момент сімейних уз, як політичний аспект.

Віталій Свириденко раніше був депутатом Чернігівської обласної ради від партії "Слуга народу". Молодий чоловʼяга в розквіті сил у 2020 вирішив бути депутатом прикордонного регіону.

Він поїхав з України незадовго до повномасштабного вторгнення. Цілком, можливо, був попереджений про плани нападу РФ — та і поклав кабачок на всіх виборців, які нехило так потерпали від окупації регіону навесні 2022 року. А хулі той електорат попереджать — ще паніка буде і гроші познімають.

Екс-депутат у серпні 2022 року придбав квартиру та земельну ділянку у Великій Британії.

Не знала, що на Чернігівщині так гарно заробляють.

Мораль? А вона проста. Безвідповідальна людина, яка лізе в політику, щоб було — обовʼязково тебе кине в скрутний момент. Я просто промовчу, скільки людей загинуло на дорогах Півночі в умовах окупації, бо не знали, що їм робити і як. Але це не про Віталіка. Джерело: https://censor.net/ua/b3570610

все як лідор заповідав :flag1:

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

Є така риса у багатьох людей. Вони просто не чують та не сприймають факти та думки, які не співпадають з власними вподобаннями. От не чують і все, хоч кілок йому на лобі теши. Уміння глянути на різні проблеми "зверху" та "з різних боків", тобто поцікавившись різними думками і подумавши над ними, це велика перевага та досягнення не дуже великої кількості людей, але без таких людей у суспільства немає ніякого шансу на прогрес та рух. Тупість багатьох людей зашкалює, але, на жаль, у них цього на лобі не написане, І досить багато таких тут нам постійно дописують стандартні фрази з кацапських каналів, бо власна думка відсутня, замінена на думки з методичок та каналів певної спрямованості, які сприймаються такими як джерело інформації.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Десь я таке вже бачив. Українець - то маленький кацап:lol:

Отакої)
А ви тоді хто? )))
І чому українською пишете? )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Canton сказал:

Колонн было ДВЕ. Одну, чисто боевую, именно и смешали с землей...не дошла она до Донецка

От це якраз і херня, яку одни видумали для покриття зрадницьких наказів, а інші цю байку світять як доказ гуманного відношення до якихось "цивільних", але озброєних і організованих у військові колони. Коли почали змішувати з землею передовий отряд, той самий наказ і надійшов. Тому і зло бере, що можливості були, тільки розгін взяли, а основним силам (не колаборантам!!) дали спокійно проїхати далі. Потім це призвело до очікуваного ефекту доміно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Vladdi сказал:

Є така риса у багатьох людей. Вони просто не чують та не сприймають факти та думки, які не співпадають з власними вподобаннями. От не чують і все, хоч кілок йому на лобі теши. Уміння глянути на різні проблеми "зверху" та "з різних боків", тобто поцікавившись різними думками і подумавши над ними, це велика перевага та досягнення не дуже великої кількості людей, але без таких людей у суспільства немає ніякого шансу на прогрес та рух.

Тупість багатьох людей зашкалює, ал

А почему вы решили, что вы умеете " слушать и воспринимать"  в отличии от других ? Вы обладаете в этой сфере особыми познаниями ,слухом  и восприятием ? 

Насколько вы уверены , что вы - не " тупой" ?

Я могу считать , что ваша " тупость зашкаливает", и что из этого . Чем ваше мнение выше моего мнения ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Отакої)
А ви тоді хто? )))
І чому українською пишете? )))

Я той українець, який маленький єврей:lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

А почему вы решили, что вы умеете

На відміну від тебе, який будь-що сприймає як особисту образу та напад, я нічого про себе не кажу. Що я вмію, то вмію, і метати бісер перед зрадойобами точно не буду.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Я той українець, який маленький єврей:lol:

Єврей це як? по вірі?
Ви відвідуєте синагогу та проводите всі обряди?

Чи просто семітська кров? 

Якщо друге, то для бути "євреєм" цього замало, в нас таких пів міста бігає, але євреї їх до себе близько не підпускають) 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...