Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Так то ж по солдатам. Офіцери в цій війні не воюють, ризик мінімальний.

але є і виключенгня. не всі забул ищо таке честь. та і офіцери не повинні гинути 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

31 минуту назад, akineo сказал:

в криму 98% зрадили присязі МВС 

зрпдять і тут 

Ніхто не сумнівається, не дарма шеврончики на липучках. 😏

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

43 хвилини тому, akineo сказав:

але є і виключенгня. не всі забул ищо таке честь. та і офіцери не повинні гинути 

Ось вам трохи про офіцерів

Прихований текст

ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ВІЙСЬКОВИХ.

Як активний ідейний учасник ще помаранчевої революції, особа не стороння до окремих деталей внутрішньої кухні виборчого штабу ще Віктора Ющенка і безпосередній свідок зародження майдану гідності досить скептично відношусь до віри в самоорганізацію будь-якого мало-мальськи масштабного протесту. Але підвищувати відповідальність для військових з метою збільшити чисельність української армії - це те саме, що дозволити виїзд хлопцям 18-22 з метою їх в'їзду.

Проблема СЗЧ та дизертирства десь відсотків на 5-10 полягає у моральних якостях мобілізованих, а на 90% породжена аморальністю організаторів мобілізації всіх рівнів.

Бо організатори в певний момент вирішили, що воювати повинен умовний "я", який, маючи ТРИ законні підстави не бути мобілізованим пішов добровільно у армію в березні 22-го, а "еліта" з дітьми буде по монаках і на розпилі.

А таким, як "ми", яких "вони" вважають лохами узаконять вічну службу, чи вічний покій, наловлять для підмоги по селах василів та іванів і все буде гуд.

А василі та івани в певний момент задались питанням, "а якого х...?" І задались, чесно кажучи не безпідставно, не зовсім розуміючи, чому захищають не лише свої домівки, а й золоті унітази не януковича та сусіда, який списався з військового обліку, будучи здоровим, як бугай.

Ну і підсобили не не жарт ті мобілізовувачі, які вирішили, що на фронт не просто можна, а і треба відправляти мобілізованих не з квітами, мерами-губернаторами та оркестрами, а по ночах з конвоєм, у супроводі ВСП з мигалками, не даючи обійняти маму та дружину, під плач дітей та ще й по етапу до кордонів областей, як зеків.

Результат не забарився.

А щодо дисципліни в армії, то у 2023 році один довбограй у полковничих погонах махав переді мною дисциплінарним статутом і оголошував мені догану за те, що я по прибуттю в ППД НЕ ВИЙШОВ НА ШИКУВАННЯ, яке цей довбень проводив щопонеділка в одному і тому ж місці, в один і той же час 8.30, збираючи до купи близько 100 старших офіцерів. Тепер цей придурок бригадний генерал. І тільки той статут стримав мене від рукоприкладства. А так хотілось...

Остаточно я зрозумів, куди вляпався після 3-х!!! стройових оглядів за місяць, на яких цей "інтелектуал" підходив до кожного офіцера, яких він знав усіх особисто, ти представлявся, пред'являв посвідчення офіцера в розгорнутому вигляді, називав посаду. А потім довбень вимовив фразу "скажіть дякую, що це я ще не заставляю Вас показувати гребінець і хустинку". І стою я в строю з 5-ма вищими освітами, докторським ступенем і професорським званням, який прийшов добровільно після посади із штатно-посадовою категорією генерал-полковник служби цивільного захисту та керував особовим складом 85 000 осіб і виконую команди "перша ширенга крок вперед кроком руш, кру-гом" і думаю - "це сон?". І навколо війна...

Уявили?

Тому не тим, хто не приміряв піксель патякати і посилювати відповідальність військових.

Ну і побільше нам сіті-лайтів зі співунами сержантами "жаданами і собаками" з їх турами тиловими регіонами, концертів з капітанами-вакарчуками, більше нам кіпіані, мусієнків, березовців, фоток головкома із "бійцями" з неіснуючою ВОС "військовий блогер" і буде нам щастя.

Р.S. В моєму рідному селі, на моїй вулиці є 2 моїх ровесники. Здорові, вгодовані, ситі, забезпечені... Обох прихопили в ТЦК. Обох відпустили. Все село про це знає і знає чому відпустили та обговорює це... Обоє тепер не виходять за межі двору, а то і хати. А психічно "дивного" односельчанина Кошурбу не відпустили, вже воює... не знаю як...

Це теж штришок до причинно-наслідкових ланцюжків.

(с) Сергій Данилюк

• Лайк 2
Посилання на коментар

Як же гидко читати вашу мішпуху!

Прокинулись зранку і пішли бризкати помиї, не тема, а смердюча каналізація.

Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

До объяснений "позитивных", почему это так акуительно - осталось 3. 2. 1....

А якого результату ви хочете досягти цими поясненнями? боржому випити на шару?)

Я півтора року тому вже писав, як воно буде, в галузі мілтек бізнесу, емоційно навіть іноді;) і про душителя гусаків і про зелених "кодифікаторів" тощо ... але паралельно розумні люди розуміли остаточно: що з підарами варити кашу - то будуть зашкварки ... тому багато гарних інженерів вже за кордоном, а Україна отримує (у кредит чи то хз як) їх розробки, українські розробки, але вже не українські ... і так, ціна стала разів в 10-20 більша, бо європейські "лобісти", самі розумієте, теж люблять гарно їсти, та й інші розходи є ... бо на закупівлі керують ті ж чудові люди).

Доки перемогабєсів не позакривають у психушки ... хоча то вже знов про боржом ...

=============================================

Досить зрадоньки, додам перемоги, ну чи просто статистики, попереджаю - я не в ГШ, цифри з відкритих джерел:

Статистика серпня 2025 року щодо запусків – зниження кількості запущених ракет і далеких дронів-камікадзе при нових рекордах за FPV-дронами та «Молніями» ("Блискавка", щоб не плутати, є на озброєнні України).

Дані щодо застосування ЗС РФ дронів-камікадзе та ракет різних типів по цілях на території України за серпень 2025 року.

▪️ Кількість запущених дронів «Герань-2», «Гербера», «Гарпія» тощо досягла 4133 одиниць, що значно менше рекордного липня з його 6298 запусками.

Українські оглядачі відзначають, що найменше дронів запускалося в першій половині серпня. Ймовірно, це пов’язано з підготовкою зустрічі Трампа і Путіна на Алясці, адже після неї інтенсивність ударів різко зросла.

▪️ За серпень по об’єктах на території України було запущено 155 ракет різного типу, що також менше ніж 192 одиниці, застосовані в липні.

Традиційно найрегулярнішим засобом ураження залишаються балістичні та крилаті ракети ОТРК «Іскандер-М», а також KN-23.

▪️ У ході бойових дій ЗС РФ за серпень застосували близько 30 000 FPV-дронів, що стало новим абсолютним рекордом від початку повномасштабного вторгнення, оновивши липневий показник у 23 500 дронів (можливо, враховуються лише зафіксовані ураження).

Окрім загального рекорду, оновлено й добовий – в один із днів по цілях було запущено понад 1600 одиниць FPV-камікадзе.

▪️ За серпень «Ланцетів» було запущено близько 300 одиниць, що трохи більше середньостатистичних показників. При цьому кількість запущених дронів «Молнія-2» встановила новий рекорд, склавши 850 одиниць.

Таким чином, на тлі зниження кількості ударів по тилах відбулося значне зростання застосування безпілотників у прифронтовій смузі, що відображає наступальні дії ЗС РФ одночасно на кількох напрямках.

Є припущення, що серпень російська армія присвятила накопиченню далекобійного потенціалу, а тому у вересні-жовтні варто очікувати його реалізації по тилах (ймовірно, по енергетиці) України. Зима близько ...

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Фрай сказав:

Я три дня гналась за вами, чтобы сказать, как вы мне безразличны" (c)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Вона завершила свою роботу в МЗС у листопаді 2019-го. Відмовилася в тому ж році від посади заступниці голови Офісу президента Володимира Зеленського, попри вже підписаний указ про її призначення. "Я зробила для себе висновок, що у мене не вийде і про це сказала", - розповіла вона тоді про своє рішення, яке ухвалила на інавгурації президента.

www.bbc.com/ukrainian/articles/c1kzkz9le3ko

Толкова дама

Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Ой как интересно!!!

Какая бля дизлайк поставила речи найвєлычнийшого

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Офіцери в цій війні не воюють

Бблблд

Посилання на коментар

2 години тому, Фрай сказав:

Так фігурує переважно зелена гидота,  а їй місце  саме в каналізації.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...