karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, XL.pro сказал: Пише український "понаєхав"))) Бо мені видніше звідки ноги ростуть. Та ще й до того, ти не будеш читати англомовних в оригіналі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, hause сказав: Что еще нужно знать про ВРУ. Во время войны депутаты отказались ограничивать себя в финансировании. Деньги на функционирование политических партий (865,5 млн грн) остаются у депутатов. Было предложение перенаправить их на нужды армии. Не набралось достаточного количества голосов. t.me/NikolayGolbin/1345 Треба більше донатити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 минут назад, Tochkin сказал: Я ютюб глянув і побачив коменти на цю тему. Там у вас петицію подали щоби залишити спеців, лише канадці проти, бо роботи не мають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, karbo сказал: ОБС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 59 хвилин тому, hause сказав: Не набралось достаточного количества голосов. Знайшов результати поіменного голосування саме за цю поправку, щоб зрозуміти чиїх саме і скільки голосів не вистачило (це була поправка 2642, якщо вірити Разумкову - glavcom.ua/economics/finances/populizm-chi-neobkhidnist-bjudzhetnij-komitet-proponuje-zabrati-hroshi-u-parlamentskikh-partij-i-viddati-armiji-1083761.html). w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=33089 і хрєн з тими 150 голосами За від "зеленої плісняви", але що це таке??? Змінено 2 години тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Tochkin сказал: ОБС Бачу, ти взагалі не в курсі того, що там відбувається)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 минут назад, karbo сказал: Бачу, ти взагалі не в курсі того, що там відбувається)) треш, угар та содомія - звичайне життя пострадяньских інтернетів. 😛 як з тією "новиною" що Канада висилає всіх хто не на військовому обліку. гвалт, розголос з кожного утюга. 🤣 Змінено 2 години тому користувачем Tochkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, Tochkin сказал: треш, угар та содомія - звичайне життя пострадяньских інтернетів. 😛 як з тією "новиною" що Канада висилає всіх хто не на військовому обліку. гвалт, розголос з кожного утюга. 🤣 Проблеми працевлаштування випускників канадських коледжів є. А тепер лише можна подумати чому це так, чи це просто чисто проблема економіки, чи це зв'язано також з великою присутністю гостей різного роду Я вважаю що все це в комплексі створило цю проблему Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: тобто гірше за зараз? чи як ви це бачите? особисто я не знаю. Про "гірше" - погляд залежить від точки знаходження. Я це бачу тільки в плані того, що кілька бойових генералів запропонують ту ж саму бубочку, але ... маючи повноваження і ресурс то буде трошки інша історія, і не тільки в лисих ворожі паспорти знайдуть ... Бразильські "ескадрони смерті" Серхіо Флеурі, у свій час, зробили свою справу, так що приклад "як це працює" є. Я не знаю, чи готовий я до такого в Україні, не продумував такий варіант, бо шанс такого розвитку подій, при зовнішньому фінансуванні всього в країні европонями, маловірогідний. Про "попрацював би" - згоден, було б цікаво. Особливо враховуючи, як ці люди навіть такого цінного опешного кадра, як Коля-Котлета, за образу "свого" показово загнали в рамках чинного законодавства. Дива корпоративної етики. А могли ж просто - самокат подарувати… 😏 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, karbo сказал: Проблеми працевлаштування випускників канадських коледжів є. А тепер лише можна подумати чому це так, чи це просто чисто проблема економіки, чи це зв'язано також з великою присутністю гостей різного роду Я вважаю що все це в комплексі створило цю проблему Циклічнсть економіки. 5 років тому на дверях макдональдсів та тім_хортонсів особисто бачив надписи що вони закриті бо немає прцівників. 10 рокв тому відсоток безробіття був значно більший ніж зараз тож навіть розносити рекламу люди влаштовувалися "по знайомству". Мій старший цього літа непогано заробив підробляючи на доставках будівельних матеріалів. Підробляли всі його друзі, тож не все так погано. Змінено 2 години тому користувачем Tochkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, Tochkin сказав: Циклічнсть економіки. 5 років тому на дверях макдональдсів та тім_хортонсів особисто бачив надписи що вони закриті бо немає прцівників. 10 рокв тому відсоток безробіття був значно більший ніж зараз тож навіть розносити рекламу люди влаштовувалися "по знайомству". Мій старший цього літа непогано заробив підробляючи на доставках будівельних матеріалів. Підробляли всі його друзі, тож не все так погано. та йому пофіг на реалії. йому головне піднасрати на тих хто на хвилину пізніше ніж він в Америку добрався :). Корінний американець, йопта, особисто фронтір у індіанців віджимав. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 21.10.2025 в 12:54, yuragon сказал: То не я списую - то закон великих чисел так працює. Якщо вони стабільно не показують такий результат то це приклад саме удачі. Сегодняшняя статистика. "На шосту годину сьогоднішнього ранку, було збито більше 170 дронів типу шахед/гербера/італмас. Розклад на 6.00по збиттям був такий: МВГ - 50,9% Армійська авіація - 14% Авіація ПС - 5,8% Подавлено РЕБ - 23,4% БпЛА перехоплювачачі - 5,8%. " (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, Tochkin сказал: Циклічнсть економіки. 5 років тому на дверях макдональдсів та тім_хортонсів особисто бачив надписи що вони закриті бо немає прцівників. 10 рокв тому відсоток безробіття був значно більший ніж зараз тож навіть розносити рекламу люди влаштовувалися "по знайомству". Мій старший цього літа непогано заробив підробляючи на доставках будівельних матеріалів. Підробляли всі його друзі, тож не все так погано. Тобто, таких масових притік мігрантів ніяк не вплинув на можливість працевлаштування місцевих?)) Масовий приплив, сподіваюся, ти не будеш заперечувати?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, MaxS сказал: та йому пофіг на реалії. йому головне піднасрати на тих хто на хвилину пізніше ніж він в Америку добрався :). Корінний американець, йопта, особисто фронтір у індіанців віджимав. У тебе рівень інтелекту інфузорії туфельки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) В США заборонили CDL та візу H1B практично, зрозуміло, що ніхто з влади не буде озвучувати кого саме вони хочуть витіснити, але ж ми то знаємо)) Сотні тисяч російсько мовних позбавлені роботи на траках, сотні тисяч індусів не зможуть працювати в США по цій візі Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, karbo сказал: Тобто, таких масових притік мігрантів ніяк не вплинув на можливість працевлаштування місцевих?)) Масовий приплив, сподіваюся, ти не будеш заперечувати?)) "Україноцентричність" воно звісно добре але не тре перебільшувати. Приїхало 250 тис за 3 роки. Частина поїхала назад. Тож це десь 50 тис на рік з України. Це на фоні того що кожного року з'являється від 250 до 350 постійних мешканців.... Змінено 1 година тому користувачем Tochkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Canton сказав: Сегодняшняя статистика. "На шосту годину сьогоднішнього ранку, було збито більше 170 дронів типу шахед/гербера/італмас. Розклад на 6.00по збиттям був такий: МВГ - 50,9% Армійська авіація - 14% Авіація ПС - 5,8% Подавлено РЕБ - 23,4% БпЛА перехоплювачачі - 5,8%. " (С) А столько над Харьковом в районе Кацарской? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, Tochkin сказал: "Україноцентричність" воно звісно добре але не тре перебільшувати. Приїхало 250 тис за 3 роки. Частина поїхала назад. Тож це десь 50 тис на рік з України. Це на фоні того що кожного року з'являється від 250 до 350 постійних мешканців.... Ну так, залишилися ті, хто найкраще влаштувався, тобто забрав налакоміші місця)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Canton сказав: Сегодняшняя статистика. "На шосту годину сьогоднішнього ранку, було збито більше 170 дронів типу шахед/гербера/італмас. Розклад на 6.00по збиттям був такий: МВГ - 50,9% Армійська авіація - 14% Авіація ПС - 5,8% Подавлено РЕБ - 23,4% БпЛА перехоплювачачі - 5,8%. " (С) круто! написаному - вірити (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Це юфорюшники про інших емігрантів)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ще від щирих Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, karbo сказал: Це юфорюшники про інших емігрантів)) це мудаки. краби з відра крабів. коли це вже програма за якою ти заїхав, стала визначити особистість? я теж "юфорюшник", слова кривого ще в Америці нікому не сказав і не написав, крім одного мудака, який мене кинув. і то я тримався в рамках. не мова тебе визначає, не походження, не програма іміграції і не колір шкіри. а цінності, характер і вчинки. я не про те що я там класний, і т д, в мене своїх "квещенебл" вчинків вистачає, а про те, що завдяки оцьому всьому аналоги НДСАП по всьому світу набирають бали. і ви лєте трохи води на цей млин. повірте, якби ми юфорюшники зникли з лиця Землі, світ не став би кращим. є куда страшніші вороги, перший з яких це невігластво, "ігноренс". якщо нам судилось вижити як виду, то саме перемігши цей страшний гріх в епоху інформації. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цей адмін хоче залишитися в США і йому байдуже, пише таке)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз