DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Лайков нет - отобрали за недостойное поведение ) но Жванецкий - гениален, люто плюсую) Я иногда на прогулке ставлю 100 миниатюр - с любого места. Он вполне мог написать подобное по смыслу, но его уровень юмора и сатиры был значительно выше этой, приписываемой ему цитаты) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 часа назад, МаТраС сказал: Та ракетно-космічних інженерів в мене є близкий знайомий - висококваліфікований фахівець ракетник на зв'язку - задавайте питання , я переадресую . попереджаю - актуальних гарячих секретів не знає - вже на дембелі Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 часа назад, МаТраС сказал: а балістику геть нереально було за пару років зробити? якщо її на рашці теж зполовини не змогли би збити? навіть примітивну ( камінна ера ракетобудування ) фау 1 не спромоглися масово зкрафтити - дякувати спадковій кдбшниці грігянші тимошонці та липецькому кондитеру підорошенку , не те що балістику а південмашівські кадри зараз клепають кацапам балістику у Воткінську однокласник сина на прізвище Кірпіч ( паганяло - Цеглинка ), після переїзду з батьками зрадниками до Воткінську , чарівним способом змінив прізвище на Царьов Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: Мне пришлось уволить одного электрика. Не знал единицы измерения силы тока. Колись по роботі мав справу з головними енергетиками різних промислових підприємств -- питання, що таке: "напруга в квадраті поділена на опір"? багатьох вводило в "ступор". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: У мене батько після закінчення інституту підробляв тим, що ремонтував лампові телевізори та іншу побутову техніку. Коли почав йому задавати питання, він приніс мені книгу видання мир, якогось німецького автора рад назвою Атом Гигант Прочитав на одному диханні. Після того підручники з фізики та хімії читача , як художньою літературу . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 годин тому, akineo сказав: а воно завжди так - хто хоче здохнути, того не бере Хто дійсно хоче - той бере і робить ) 8 годин тому, Canton сказав: Страданий стало меньше Это прям по масштабам разрушений видно... Змінено 54 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 часов назад, akineo сказал: ну у військовий час зобовязані мати посвідчення особи Немає закону, що забороняє мені бути в громадському місті без документів. Якщо за це немає покарання, то це не більше, як рекомендація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 минут назад, ks6 сказал: Немає закону, що забороняє мені бути в громадському місті без документів... Є закон який зобов'язує бути з документами. Навіщо ще закон що забороняє бути без документів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 хвилин тому, ks6 сказав: Немає закону, що забороняє мені бути в громадському місті без документів. Якщо за це немає покарання, то це не більше, як рекомендація. ну от зупиняли мене декілька разів, і я не бачу сценаріїв, де я кажу " документів нема" і поліцаї з тцк "гарного дня. до побачення" а от сценарій де я кажу "документів нема" і мене після цього ***ять , ламають, пакують і везуть кудись - оце є. Змінено 1 година тому користувачем akineo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 28 хвилин тому, akineo сказав: ну от зупиняли мене декілька разів, і я не бачу сценаріїв, де я кажу " документів нема" і поліцаї з тцк "гарного дня. до побачення" а от сценарій де я кажу "документів нема" і мене після цього ***ять , ламають, пакують і везуть кудись - оце є. був ролик,де мужик вірующийвідмовлявся підписувати все і не бажав служити. його 8 днів пресували . лупили і дубінками спецназ якийсь. випустили потім Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому На сьомому році президенства Володимира Зеленського країна так і не дізналась, у яку саме з його офшорних компаній ми здаємо податки. Не полінуйтеся й зайдіть у декларацію президента — там знайдете цілком екзотичну географію: Кіпр, Беліз, Італія. Це не фінансова грамотність — це клінічна недовіра до власної держави. Можна не вірити у народ, у парламент, навіть у власних міністрів, але не вірити у країну, яку очолюєш, — це політична шизофренія з кіпрською пропискою. Назви його компаній звучать як назви чергових серіалів: Aldorante Limited, Film Heritage Inc., San Tommaso SRL — ніби spin-off “Сватів” у жанрі офшорної комедії. У головній ролі — подружжя Зеленських, у ролі податкоплатника — український виборець, який, сплачуючи ПДФО, щиро думає, що фінансує армію. Ні, друже, ти фінансуєш офіс у Нікосії. А ще президент має патенти на винаходи. Але що саме він винайшов? Новий спосіб грати чесного під час війни? Чи технологію, як під соусом «антикорупційної реформи» виводити дивіденди в Беліз? З таким хистом до інновацій йому б не Нобелівську, а патент на політичне лицемірство №95. Порошенко, при всіх своїх гріхах, показує дивіденди бронемашинами, дронами, донатами. А Зеленський? Його внесок у ЗСУ — це, можливо, сценарій для нового фільму: «Слуга народу 4. Рятівник із Белізу». Бо на банківських скрінах армії його переказів не видно. Може, ЗСУ не його армія, як і країна — не його країна? Хто платить роялті за квартальні жарти? США, Франція чи все ж таки Ерефія? Бо головний ринок збуту для “квартальних” сюжетів досі на просторах СНД. А коли “корисні моделі” зареєстровані в Україні, а гроші лежать у Белізі — це не бізнес, а схема “нацарювати сто рублів і чкурнути”. Після Pandora Papers стало ясно: Maltex Multicapital Corp. на Віргінських островах, Davegra Ltd. на Кіпрі, San Tommaso SRL у Белізі — ось справжні столиці його довіри. Зеленський пояснював, що все це — «для захисту від росіян». Та виходить, що головна загроза — не Москва, а дзеркало у власному кабінеті (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 46 минут назад, МаТраС сказал: його 8 днів пресували . лупили і дубінками спецназ якийсь. випустили потім Неодноразово наголошував і продовжую: на кожну ср@ку з лабіринтом знайдеться свій х√й з компасом Через безмежне свавілля, брехню та насилля з боку ТЦК неодмінно буде масова реакція й прояви насилля до службовців отого ТЦК. Що ми власне і бачимо в новинах І не важливо вже, винні вони були до цього, чи навпаки реально колишні фронтовики. Структура заплямувала себе остаточно і давно. Як колись Беркут або Кобра А найгірше в цьому, що влада абсолютно самоусунулася від процесу мобілізації, поки ворожі пропагандисти активно підхопили тренд "людолови" в соцмережах і подають як "народний спротив" будь-яке заворушення Тому я категорично проти різних публікацій на тему "треба було застосувати у відповідь зброю" Бо знову – насилля породжує насилля Головне завдання влади сьогодні ЖОРСТКО ПРИПИНИТИ НАСИЛЛЯ Та покарати винних з обох боків Крапка (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Війна в Україні - Спецпідрозділи ГУР проводять контрнаступ у Покровську — УНІАН share.google/Ps5uWwPCNtXHIOwwZ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Неодноразово наголошував і продовжую: на кожну ср@ку з лабіринтом знайдеться свій х√й з компасом Через безмежне свавілля, брехню та насилля з боку ТЦК неодмінно буде масова реакція й прояви насилля до службовців отого ТЦК. Що ми власне і бачимо в новинах І не важливо вже, винні вони були до цього, чи навпаки реально колишні фронтовики. Структура заплямувала себе остаточно і давно. Як колись Беркут або Кобра А найгірше в цьому, що влада абсолютно самоусунулася від процесу мобілізації, поки ворожі пропагандисти активно підхопили тренд "людолови" в соцмережах і подають як "народний спротив" будь-яке заворушення Тому я категорично проти різних публікацій на тему "треба було застосувати у відповідь зброю" Бо знову – насилля породжує насилля Головне завдання влади сьогодні ЖОРСТКО ПРИПИНИТИ НАСИЛЛЯ Та покарати винних з обох боків Крапка (с) Да хер хто вже що зупинить. Так воно й далі кормом піде. Будуть палити тцк, машини службові ,особисто , бить по вечорам і вдень...співчуваю дійсно тим ветеранам, для яких не знайшлося посади окрім тцк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз