US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Салтикова-Щедрина пригадав, з оповіданням про премудрого піскаря А ці просто не мають навичок спостереження та реагування. Ну і схоже трохи з глузду їдуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Так якщо в машині то до першого порушення, можна їм хоч факт у вікно показувати ) Звісно типова жертва - молодий енергійний олень-одинак. Ті ж 2-3 шукача солевика можуть спокійно йти в режимі невидимості ) В магазини, кіно, театри, рестики, басейн, тир, спортзал та на ринок на машині не пускають 😞 На пробіжку чи прогулянку теж без машини виходжу. Я б, звісно, мінімізував би ризики, але іноді все ж перетинаюся з ними, бо місто маленьке. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: В магазини, кіно, театри, рестики, басейн, тир, спортзал та на ринок на машині не пускають 😞 На пробіжку чи прогулянку теж без машини виходжу. Я б, звісно, мінімізував би ризики, але іноді все ж перетинаюся з ними, бо місто маленьке. У мене склалося враження що вони уникають масових локацій якщо звісно якась акція зі спецназом не проводиться. Але то дуже рідко буває і з кожним разом мабуть важче. Прості люди по ресторанах не сидять, можна і нарватися або піти ні з чим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: У мене склалося враження що вони уникають масових локацій якщо звісно якась акція зі спецназом не проводиться. Але то дуже рідко буває і з кожним разом мабуть важче. Прості люди по ресторанах не сидять, можна і нарватися або піти ні з чим. В мене теж, вони дійсно полюють по не дуже заможних районах, хоча вчора прям перед входом до мого паркінгу з гаражами влаштувались. На щастя, я їм не сподобався, тож розійшлися миром. А власники закладів та ТРЦ, мабуть, трошки приплачують, щоб клієнтів не турбували. Я в пряму питання не ставив знайомому ресторатору, але ... 😉 Феодалізм, як він є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, murava сказав: Тобто шниряти по місту просто без розшуку, але без броні чи без відстрочки - це то саме, що мати розшук. Результат один і той самий. Більшість так і ризикує, щодня. Не у всіх є подушка безпеки, щоб сидіти вдома або виїхати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 12 часов назад, Скромный прораб сказал: Назад в будущее… в 19 век 8198207430365110428.mp4 От молодцы, выкрутились. Вообще паровой двигатель незаслуженно забыт - неприхотливый, работает на любом топливе что горит + вода. Медленный правда, надо разогревать до кипения воду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 8 часов назад, sergio сказал: У нас у Львові все як має бути. Сильны советские паровозы, крепки и долговечны. Какую страну просрали 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз