US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Давайте спочатку щоб Маріуполь був Україна...А потім за всчкі бєлгороди думати... вибачте, якщо до вас в хату завітають сусідські таргани, хата перестане бути вашою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Съездил прогуляться на предпоследних парах бензина. Вполне патриотично.. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 50 минут назад, 7351 сказал: Тобто, я, по Вашому, воюю проти України? Мені і на думку не спало що ця істота мала на увазі вас... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 час назад, US7IGN сказал: вибачте, якщо до вас в хату завітають сусідські таргани, хата перестане бути вашою? на погляд тарганів так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 хвилини тому, US7IGN сказав: вибачте, якщо до вас в хату завітають сусідські таргани, хата перестане бути вашою? Бувають такі таргани що так.Придністров'я чиє? Чи Кенігсберг? Чи Сахалін? Чи Крим з Донбасом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 9 минут назад, Музей сказал: Що робитимемо з кацапами, які вже років по 20-30 як резиденти США, Німеччини та інших країн "розвинутої демократії"? Даже в этой ветке писали что там не только кацапы В частности в Германии, по другим странам не знаю, полностью ватные поволжские немцы и евреи. Знаю представителей и тех и других. Ну и конечно полно кондовых русских как то пролезших под эти две категории. Вопрос в том что физически пребывая в Германии психологически, полностью под влиянием руссоТВ, они живут в России 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 30 минут назад, Скромный прораб сказал: Сукины дети((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 11 хвилин тому, US7IGN сказав: вони вже відмовились від свого кацапського походження та навряд чи ми їх колись побачимо зі зброєю в руках та мрією вмерти за путєна... Ви в цьому впевнені? Вони цілком зі зброєю в країнах перебування кидаються на інакомислячих (з їх точки зору). Тому братися за зброю вони теж готові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 10 минут назад, igor_d70 сказал: Даже в этой ветке писали что там не только кацапы В частности в Германии, по другим странам не знаю, полностью ватные поволжские немцы и евреи. Знаю представителей и тех и других. Ну и конечно полно кондовых русских как то пролезших под эти две категории. Вопрос в том что физически пребывая в Германии психологически, полностью под влиянием руссоТВ, они живут в России Это "руссо советикус",ничего сделать с этим нельзя. Должны постареть и естественным образом покинуть мир. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 7 хвилин тому, Алік сказав: До останніх секунд ролику був впевнений що то він на мотузці тягне російскомовних жителів Львова.Не знаю чому... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 хвилини тому, ЧортПобьєрі сказав: був впевнений що то він на мотузці тягне російскомовних жителів Львова.Не знаю чому... Внутрішні страхи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: До останніх секунд ролику був впевнений що то він на мотузці тягне російскомовних жителів Львова.Не знаю чому... У серджио зараз сжався анус... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: До останніх секунд ролику був впевнений що то він на мотузці тягне російскомовних жителів Львова.Не знаю чому... гаааарно )))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, porterlv сказав: Внутрішні страхи? Дуже довго не виходило полуниця-паляниця.А як почалось повномаштабне вторгнення прогрес пришвидчився в рази🙂. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Дуже довго не виходило чомусь згадав поважного кацапьского письменника... Она двигалась, шурша платьем о траву, трогая рукой влажные ветки. Остановилась. Выдохнула со стоном. Покачала головой, устало рассмеялась. Наклонилась, подняла платье, спустила панталоны и присела на корточках. Раздался прерывистый звук выпускаемых газов. - Господи, какая я обжора: - простонала она. Неслышное падение теплого кала, нарастающий слабый запах, сочный звук. Саблина выпрямилась, подтягивая панталоны. Поправила платье. Отошла. Постояла, взявшись руками за ветку сливы. Вздохнула, поднялась на цыпочках. Повернулась и пошла к дому. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, US7IGN сказав: чомусь згадав поважного кацапьского письменника... Она двигалась, шурша платьем о траву, трогая рукой влажные ветки. Остановилась. Выдохнула со стоном. Покачала головой, устало рассмеялась. Наклонилась, подняла платье, спустила панталоны и присела на корточках. Раздался прерывистый звук выпускаемых газов. - Господи, какая я обжора: - простонала она. Неслышное падение теплого кала, нарастающий слабый запах, сочный звук. Саблина выпрямилась, подтягивая панталоны. Поправила платье. Отошла. Постояла, взявшись руками за ветку сливы. Вздохнула, поднялась на цыпочках. Повернулась и пошла к дому. Ох ти ж йо!На щастя поки я був в Росії-вченням практично не займався.А перебравшись в Україну таке не міг пізнати, в принципі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Колишній командувач об’єднаного командування НАТО та збройних сил НАТО у Європі Бен Ходжес вважає, що росіяни розглядають можливість капітулювати. Таким чином Ходжес відреагував на слова посла РФ у США Анатолія Антонова про те, що Росія не капітулюватиме. "Що означає: насправді вони усвідомлюють, що це - цілком реальна можливість", - написав Ходжес. Ходжес не триздун і так просто не балаболитиме. Ладно би лишень Ходжес - амеріканськи генерали взагалі зазвичай сміливи хлопци, но тут вже і Столтенбєрг прокинувся. Высокопоставленные чиновники НАТО уверены, что Украина может добиться победы над россией. Вторжение рф уже теряет обороты. Таким мнением поделились генеральный секретарь Альянса Йенс Столтенберг и его заместитель Мирча Джоане во время пресс-конференции в Берлине. «Война россии в Украине идет не так, как планировала Москва. Им не удалось взять Киев. Они отступают из окрестностей Харькова. Их крупное наступление на Донбассе застопорилось. россия не достигает своих стратегических целей», — заявил Столтенберг Від цього хлопя відвагой ніколи не тхнуло - він перший місяць після вторгнення майже щоденно повторював один і той саме вислів: - головне не дати приводу втягнути в цю війну країни НАТО... 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Ох ти ж йо!На щастя поки я був в Росії-вченням практично не займався.А перебравшись в Україну таке не міг пізнати, в принципі. здавалося, до чого б тут Ніцше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 28 хвилин тому, igor_d70 сказав: Даже в этой ветке писали что там не только кацапы В частности в Германии, по другим странам не знаю, полностью ватные поволжские немцы и евреи. Знаю представителей и тех и других. Ну и конечно полно кондовых русских как то пролезших под эти две категории. Вопрос в том что физически пребывая в Германии психологически, полностью под влиянием руссоТВ, они живут в России Путін знав, що казав. Що об'єднує людей, яких Ви перелічили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Що робитимемо з кацапами, які вже років по 20-30 як резиденти США, Німеччини та інших країн "розвинутої демократії"? тут був кацап Точкін - син радянського офіцера льотчика( такі зараз бомблять Україну ) , який з 2008 го уненавидить Україну з Канади , тут був кацап Самарін , який давно ненавидить Україну з Німетчини , кацап Васабі , який ненавидить Україну з Іспанії .. Змінено 15 травня 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: цікава думка тутешнього піхвофахівця що спонукає називати власних дітей усілякою хуєтою? чи тільки у мене панські замашки на честь героїчних пращурів? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 хвилини тому, US7IGN сказав: піхвофахівця Піхвофахівець - той у кого з піхвовласницею все вийшло, нє? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Піхвофахівець - той у кого з піхвовласницею все вийшло, нє? ніт. той у кого вийшло, - піхвознавець. а у кого не вийшло, але теоретично все знає, - піхвофахівець. вчить українську далі 1 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз