ukrainian Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 11 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: "All animals are equal, but some animals are more equal than others" (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 9 годин тому, andrey_ka сказав: Що Ви маєте на увазі , померти за країну? "За Родину, за Сталина" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 9 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: Хто Вам забезпечить свободу, безпеку сім'ї та достойну оплату Вашої праці якщо не держава. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 8 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Захмарною зарплатнею? Ви шуткуєте? 1.5 $ для Росії це не захмарна зарплатня.Я ж не кажу що гроші зовсім не при чому, але й 100% не на першому місці.На першому - ідеологія. Я якось в ваших ціфрах заплутався. Назараз - 250тис. одразу на руки за підписання контракту + 220тис./міс стабільно+8тис./доба за участь в бойових діях. За долляр вже дають меньш 60 ржублів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 2 часа назад, Alvalk сказал: ... А реальная причина - их нацизм (имперскость, чувство превосходства над другими нациями),... Кеп, ви сьогодні в ударі. Я писав як вважають москалі, а ні як вважаю я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 8 годин тому, wyatt сказав: А Чекалкин ваш - продажный бот с грязными приемчиками, а может и похуже Чекалкин закончил ВИИЯ - он чекист. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 4 хвилини тому, Vikctor сказав: За долляр вже дають меньш 60 ржублів. Цікаво, а вільний обіг є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 1 хвилину тому, vadimv сказав: Чекалкин закончил ВИИЯ - он чекист. Я вот сколько не смотрю на его посты, как по мне, он сначала долбоеб) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 1 годину тому, Kirill_Dnepr сказав: Они воюют в основе ультиматума - за своё жизненное пространство. Отбирают у нас куски территории, наиболее пригодные для жизни с учётом будущих изменений мироустройства. За китайское жизненное пространство они воюют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 3 минуты назад, JFK сказал: Я вот сколько не смотрю на его посты, как по мне, он сначала долбоеб) Прічому продажний довбойоб... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 1 годину тому, US7IGN сказав: давно був на кацапщині? там занедбаної території більше ніж обробленої. щось я не чув щоб Ліхтенштейн, Монако чи навіть Швейцарія колись намагалися розширити свій простір... Китай намагається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 5 минут назад, JFK сказал: Цікаво, а вільний обіг є? Мені не цікаво, але начебто більше не волають - де купити доляри, бо за путівку тре доплатити... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 9 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Захмарною зарплатнею? Ви шуткуєте? 1.5 $ для Росії це не захмарна зарплатня.Я ж не кажу що гроші зовсім не при чому, але й 100% не на першому місці.На першому - ідеологія. У тих регіонах, звідки більшить їх вояк, то захмарна зарплатня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 7 хвилин тому, JFK сказав: Я вот сколько не смотрю на его посты, как по мне, он сначала долбоеб) Одно другому не мешает ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 1 годину тому, Kirill_Dnepr сказав: Отбирают у нас куски территории, наиболее пригодные для жизни с учётом будущих изменений мироустройства. це ви про степи Донбасу з радіоактивними териконами? чи Південь, де без поновлення систем іригації найближчі 10 років буде пустеля? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FTR Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 Очікуємо план "Б" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 7 минут назад, Vikctor сказал: Прічому продажний довбойоб... А може це президент у нас такий ? 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 18 хвилин тому, JFK сказав: Я вот сколько не смотрю на его посты, как по мне, он сначала долбоеб) как и ты 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 Кількість ублюдків скорочується. t.me/Tsaplienko/10094 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 16 хвилин тому, Vikctor сказав: Прічому продажний довбойоб... а кому он чего продал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 22 минуты назад, JFK сказал: Цікаво, а вільний обіг є? А по 29 є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 7 хвилин тому, Игорь UA сказав: А може це президент у нас такий ? Святое не трожь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 1 час назад, Kirill_Dnepr сказал: Они воюют в основе ультиматума - за своё жизненное пространство. Отбирают у нас куски территории, наиболее пригодные для жизни с учётом будущих изменений мироустройства. режиму проще давить внутреннее сопротивление, заместо чтоб внутри страны бунтовали, есть великая цель возврат исконно ... земель - она всё нато против нас, нужник на улице - дык то ж санкции, жигуль вам вместо мэрса - снова клятые фашисты о каком мироустройстве они могут думать собирая магнитики с холодильника? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 8 минут назад, Игорь UA сказал: А може це президент у нас такий ? Та начебто продажний цього разу не пройшов... 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз