12val12 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 (змінено) 48 минут назад, katso сказал: Ага. Бразилия способна, Иран способен а Украина неспособна. Наслышались уже такого "Только Боинг, Аэрбас, остальные не той крови..." Принцип есть такой в западных бизнес учебнках "Доводи слабого конкурента до ПОЛНОГО истощения", не читали? Так і є. хто вміє і знає той старий Україна 34 млн осіб середній вік 40+ років Бразилія 200млн медіанний вік 27,81 років. Іран 84 млн Середній вік – 32 роки. Змінено 4 червня 2023 користувачем 12val12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 3 години тому, Alvalk сказав: Для початку будувати сильну Україну (не тільки в військовому сенсі, але й економічно), але цей напрямок про@бали всі Шо конкретно Порошенко? Чи знову будете зливатись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 1 час назад, Canton сказал: Чем знаменит? Був люстрований, потім відбілений новою чесною владою. А так більше особо нічим 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 2 години тому, newbee2020 сказав: він сосе Наклеп на верховного , не сосе, а сосав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 (змінено) Делит Змінено 4 червня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 (змінено) 24 минуты назад, Canton сказал: А чего не в окопе? Раз здоров... Стыць -дрыць! я же вас зрадойобов послушал и понял, раз я за зеленского не голосовал то это не моя война. А раз власть не моя то пошли все и вся нах, щас ищу концы как за бугор спетлять, не выбрал пока еще на Гоа или в Монако? Хотел в Чехию унитазы мыть, дык там уже все винсолы застолбили, В эстонию принципиально не хочу, русофилов полно. Думал пойти спецназ обучать лётному делу в артиллерии рукопашного боя, но сказали, шо пока Кантон не уйдет тот окоп вакантным не станет. вот и лежу на диване целыми днями. Змінено 4 червня 2023 користувачем Фрай 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: В Чєлябінск? В Бобруйск, жывотное... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Не було варіантів петляти далі. Хуйло не вічне і він це розуміє, йому треба був результат. Тому був вибір, або лягати під кацапів добровільно, або війна. Інших варіантів не було. Брехня. Був варіант рити окопи, як попереджували західні союзники, а не влаштовувати дитячі свята. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 (змінено) 3 минуты назад, Фрай сказал: Стыць -дрыць! я же вас зрадойобов послушал и понял, раз я за зеленского не голосовал то это не моя война. А раз власть не моя то пошли все и вся нах, щас ищу концы как за бугор спетлять, не выбрал пока еще на Гоа или в Монако? Хотел в Чехию унитазы мыть, дык там уже все винсолы застолбили, В эстонию принципиально не хочу, русофилов полно. Думал пойти спецназ обучать лётному делу в артиллерии рукопашного боя, но сказали, шо пока Кантон не уйдет тот окоп вакантным не станет. вот и лежу на диване целыми днями. В учебке конных водолазов вакансия есть... Кобылой... Змінено 4 червня 2023 користувачем Canton 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 32 минуты назад, igor_d70 сказал: Да. С абрикосами в этом году будет швах. В Херсоне все пропали. Цвели замечательно, но лист так и не пошел. Стоят почти голые деревья Грибок побил. В Запорожье абрикос пропал пойти полностью, старые деревья вымерли. Теперь пока новые не подрастут будем без этого фрукта 🥲 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 31 минуту назад, igor_d70 сказал: Да. С абрикосами в этом году будет швах. В Херсоне все пропали. Цвели замечательно, но лист так и не пошел. Стоят почти голые деревья В цьому році погода нє ахті була, дощі , маніліоз майже у всіх, я свою ледь витягла, але шт.10 абрикосів поки висить А от вишня і черешня в пєчалє, молодого приросту майже немає. І сьогодні дійсно підморозило, ну у нас в Броварському так точно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 2 години тому, Canton сказав: Вы даже не представляете, что я думаю... Выборов никаких не будет в обозримом будущем. Это все на десятилетия и с миллионными жертвами. И кто Вам сказал, что я ВЕРЮ, что "під його керуванням країна переможе" (С)? И по поводу ПАП - я украиноцентрист, т.е. за то, что выгодно и полезно Украине. Будут лучше ПАП и будут выборы - буду топить за него. Пока лучше не вижу. Можете выставить Забродского, а сам пойти в премьеры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 6 минут назад, Alvalk сказал: Був люстрований, потім відбілений новою чесною владою. А так більше особо нічим Читал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 3 хвилини тому, Canton сказав: В Бобруйск, жывотное... А на якій мові ви айкю тести проходили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 Только что, Vinsol2009 сказал: Можете выставить Забродского, а сам пойти в премьеры. Я же сказал - вряд ли доживу до окончания этого "шоу" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 2 минуты назад, JFK сказал: А на якій мові ви айкю тести проходили? На матерной... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 5 минут назад, Canton сказал: В учебке конных водолазов вакансия есть... Кобылой... Так ты ж и там рэбу обучаешь, забыл уже, снайпер хренов! это ты себя предлагал порешать с президентом, да? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 1 година тому, Агидель сказав: честного человека из прокуратуры, Звучит, как угроза... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 6 хвилин тому, Canton сказав: На матерной... Забув, ви ж ще німецькою володієте)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: Шо конкретно Порошенко? Чому конкретно? Я ж сказав - всі. Щодо економіки - і олігархи, які почали мочилово по ТВ, і мудрий нарід, який накинувся на Сеню (декого досі не попустило) і захотів популіста на кшталт Гройсмана. Але й Порошенко, який заради свого рейтінгу того Сеню кинув і привів Гройсмана. І з того часу непопулярні, але важливі економічні реформи закінчились. Так само і наступні були нічим не краще, популізм і рейтинги - їх все. Тільки після початку повномасштабної війни і отримання чарівних пенделів в комплекті з допомогою почали трохи ворушитись. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 22 хвилини тому, Фрай сказав: вот и лежу на диване целыми днями Не просто лежу, но и ***ю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 1 час назад, Корнил сказал: поки тут сруться за петю /вову у людей по Україні попідмерзла городина на городах, баби ридають, мужики матюкаються, кажуть херовий буде урожай в цьому році..але тут всім на це поhуй, головний піздьож за політику, хто за кого голосував, яка хєрова влада і таке інше..а шо жрати вони зимою будуть то неважно..діячи блять..але в цій ситуації одне радує, шо у кацапів підмерзло ще більше, в них там температура впала майже до нуля 🤘 Да хер с той городыной. Если ф16 дали - городыны якось видсыплють. Зеленский выпросит. Да и у мужичка из прошлого ролика, уверен, картопля та морква десь у льосі ще з позаминулого року лишилися - трохи підгнили - але ж не викидати добро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 11 хвилин тому, Alvalk сказав: Чому конкретно? Я ж сказав - всі. Щодо економіки - і олігархи, які почали мочилово по ТВ, і мудрий нарід, який накинувся на Сеню (декого досі не попустило) і захотів популіста на кшталт Гройсмана. Але й Порошенко, який заради свого рейтінгу того Сеню кинув і привів Гройсмана. І з того часу непопулярні, але важливі економічні реформи закінчились. Так само і наступні були нічим не краще, популізм і рейтинги - їх все. Тільки після початку повномасштабної війни і отримання чарівних пенделів в комплекті з допомогою почали трохи ворушитись. Насчёт Сени согласен полностью, ещё могу Карлсона добавить с премьерскимт амбициями. Хотя это в том же русле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: ещё могу Карлсона добавить Там трохи інше. Там самооцінка зашкалювала. Там ще питання, чого він більше зробив, хорошего чи поганого (я вважаю - поганого набагато більше, і це, до речі, теж про@б Порошенка, який його привів.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2023 (змінено) 1 годину тому, OlaR сказав: Навіть ті, хто передбачав війну з рашею, не передбачав роль Ірану в цій війні. Іран з 1979 року під санкціями. Чи цього в упор не видно було? 1 година тому, OlaR сказав: А могли б ще час виграти для зміцнення армії А могли б армію не розвалювати. Змінено 4 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз