yukon Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 Только что, sergio сказал: Одна з причин, чому я ще в Україні, це надія попасти в одну з таких держкомпаній... 🤗 Казала моя баба:"Дурень думкою багатіє")) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 1 минуту назад, sergio сказал: Одна з причин, чому я ще в Україні, це надія попасти в одну з таких держкомпаній... 🤗 можу порадити гарного адвоката. якраз спеціалізується на захисті корупціонерів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 (змінено) 17 минут назад, i.may сказал: і працювати будуть під час відливів. в Чорному морі бувають відливи ? вперше чую Змінено 4 серпня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 13 хвилин тому, sergio сказав: Затопити відсіки з іншого боку. Тоді він перезилиться на інший бік і тоді зварити. Це десантник, з великим трюмом посередині. При ширині 15м - анреал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 (змінено) 1 час назад, MaxS сказал: подранок може навіть краще. ремонтувати роками, а гроші спишуть як на нових два. Солгласен. Плюс морально психологический момент. Дура здоровая, "запрятать с глаз долой" там её негде. Новороссийск не Севастополь, там нет такого количества бухт и бухточек - значит будет своим видом постоянно напоминать особенно военным морячкам об "вЯличии". 1 час назад, MaxS сказал: Хоча якщо БДК, то може просто велика диряха у трюмі для техніки, соплями заклеять... Судя по видео атаки дрона - попадание в аккурат под главной надстройкой ближе к корме, где у кораблей такого типа машинный отсек/отсеки. Если повезло нам (и не повезло им) - то повреждён не один отсек и/или смещение агрегатов. По фото трудно понять, на сколько велик крен и не перекосило ли надстройку. Но "почётный эскорт" буксиров/спасателей красноречиво "намекает", что повреждения серьёзные. Ход и управление отсутствуют. Скорее всего есть потери и среди экипажа. 57 минут назад, Бездомный сказал: без сухого доку ? яким чином ? як ви це собі уявляєте ? Возможность ремонта без без сухого дока сильно зависит от места и характера повреждений. Если это десантный отсек, то в тихой бухте вполне себе выполнимая задача. Но проблема в том, что у Новороссийска нет тихих бухт. Опять же в отличии от Севастополя. Змінено 4 серпня 2023 користувачем SergiyUA 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 (змінено) 6 минут назад, SergiyUA сказал: Возможность ремонта без без сухого дока сильно зависит от места и характера поврежденний. Если это десантный отсек, то ы тизо час обрати куди бити "сплячого слона" був - обирали саме посередині Змінено 4 серпня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 50 минут назад, newbee2020 сказал: ну походу його на мілину посадили шоб не втоп. мабуть відновлять, але це років п'ять не менше. Я думаю, там вже за нього мої російські колеги по цеху взялися. Відболчують все цінне, що можна відкрутити... 😏Так, що там років на 10 роботи не менше. 😆 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 6 минут назад, SergiyUA сказал: ы тизо що ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 2 хвилини тому, Бездомный сказав: у Чорному морі бувають відливи ? Ні, тому і ідея про мілину - не прокатить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 5 хвилин тому, sergio сказав: Я думаю, там вже за нього мої російські колеги по цеху взялися. Відболчують все цінне, що можна відкрутити. от і думка фахівця. Я ж казав - кердик кориту. 2 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 9 минут назад, SergiyUA сказал: Скорее всего есть потери и среди экипажа. Мэр Новороссийска Кравченко назвал корабли, отразившие атаку катеров врага: Моментально среагировали и помогли избежать последствий атаки безэкипажных катеров экипажи кораблей «Оленегорский горняк» и «Суворовец» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 30 хвилин тому, sergio сказав: Затопити відсіки з іншого боку. Тоді він перевалиться на інший бік і тоді заварити. 😎 під водою. бажано на глибині метрів 200 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 11 хвилин тому, i.may сказав: от і думка фахівця. Я ж казав - кердик кориту. я тепер розумію чому перестали кораблі міддю обшивати. Цигани б на ходу в відкритому морі обшивку знімали. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 21 хвилину тому, SergiyUA сказав: у Новороссийска нет тихих бухт. Опять же в отличии от Севастополя. Идея оставить кацапам базу в Севастополе была очень гениальной и патриотичной... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 5 минут назад, Бездомный сказал: що ??? Здоровье малость прихватило. Уже прошло. То сообщение исправил/дополнил. 7 минут назад, i.may сказал: Ні, тому і ідея про мілину - не прокатить Приливы/отливы в том районе таки есть но они незначительные. Верх/вниз буквально спичечный коробок. А вот посадить на мель не прокатит по другой причине -там и по близости банально нет отмелей. Да и зачем. Он же пока на плаву. Поставят где то у рембазы к стеночке и будут думать, что с ним дальше делать. Как минимум - ценный донор. Но тут есть ещё одна засада. Цемесская бухта (она же Новороссийская бухта) местечко специфическое и там часто бывает очень сильно ветрено, а зимой ещё и и довольно холодно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 18 часов назад, SermenK сказал: тупа русня облаштувала 2000км так, що зараз вмиваємось кров'ю і дуже важко просуватись. Але то тупа русня, а ми розумні, ми будувати укріплення не будемо. p.s. якби уважно читали, то побачили, що я казав лише про найзагрозливіші місця, такі як великі траси і міста - північний схід Харкова наприклад. Ніхто не пропонував всю лінію фронту облаштувати бетоном. Згадати як наступали кацапи в лютому - то і є найзагрозливіші лінії наступу. Тупа русня готувалася до оборони, а не до наступу, але нас така стратегія не влаштовує, бо при наступі, тягати за собою ДОТи, якось не зручно. Так, у лютому 22-го, в нас не було "лініі Маннергейма", але в нас були ДАП, Пескі, Угледар, та Бахмут - оце наші укріплення. Та налюбому напрямку їх наступу, в нас вже збудовані оборонні споруди - наші селища та міста. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 17 минут назад, MaxS сказал: під водою. бажано на глибині метрів 200 Та ні, це дуже кординально. Для зручності ремонту досить просто перевернуті до гори-дригом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 8 хвилин тому, SergiyUA сказав: Поставят где то у рембазы к стеночке Теж задача, нє? Він вже по леєр, чи як воно там, занурився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 (змінено) 8 минут назад, i.may сказал: Теж задача, нє? Він вже по леєр, чи як воно там, занурився. Щеби невеликій шторм, щоб палубу залило... Хіба понтони підведуть. Змінено 4 серпня 2023 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 27 минут назад, vadimv сказал: Идея оставить кацапам базу в Севастополе была очень гениальной и патриотичной... Это из разряда "почему сдали ЯО". А не смогли, нечем было дать отпор давлению. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 Оленегорский горняк 🤔 Это же кому-то пришло в умную голову назвать корабль в честь объединения оленя, горы и работника рудодобывающего предприятия. У меня фантазия поломалась, что они имели ввиду? -- О, смотрите! Шахтер верхом на олене покорил гору, как красиво! -- Точно. Так и назовем свой корабль, будет красиво: "Оленегорский горняк!" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 17 минут назад, i.may сказал: Теж задача, нє? Він вже по леєр, чи як воно там, занурився. Потерять пусть даже повреждённый корабль прямо в бухте постоянного базирования флота, при наличии всех возможных сил и средств для его спасения... Я даже не знаю, что сказать - epic fail будет как то сильно мягко. Но, надеюсь что они не подведут и таки утопят это корыто. Глубины там вполне подходящие - 15-25 метров. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 7 минут назад, Dark FeniX сказал: Это из разряда "почему сдали ЯО". А не смогли, нечем было дать отпор давлению. кому треба з тої оренди нормально було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 Армія рф обстрілює Україну крилатими ракетами Х-55, які офіційний Київ передав москві у 1999 році в обмін на погашення заборгованості за спожитий російський газ, — «Схеми». Журналісти отримали список номерів переданих ракет і виявили щонайменше 10, які росія запустила по українських містах — частину збито силами нашої ППО, деякі влучили по житловим будинкам. Угоду між Кабміном України (на чолі з Валерієм Пустовойтенком) та урядом рф (за керівництва путіна), підписали в Ялті 24 роки тому. Тоді Київ передав москві 8 важких бомбардувальників Ту-160 і 3 Ту-95МС + 575 крилатих ракет Х-55, а росія компенсувала борг за російський газ на 275 млн грн. Головним ініціатором операції був тодішній голова НАК «Нафтогаз» Ігор Бакай. Проти операції жорстко виступили американці і практика обміну техніки на борги за газ припинилася. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз