vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 6 годин тому, US7IGN сказав: отже доля "Курдистану" виключно в руках "Курдистану". "Курдистан" довірив свою долю дуже умілим рукам Krakozhia Доречі, Cracovia теж не варто розслаблятися Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 5 годин тому, DimaF сказав: А исчо Европа постоянно подсовывала то януковоща то зеленое говно святому нариду Украины.... Именно - руками фрау риббентроп и прочих штайнмаеров Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 4 години тому, Бездомный сказав: Саме з такого рабства втекли мої батьки. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 час назад, US7IGN сказал: Може я провокатор? а то ні ? 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Саме з такого рабства втекли мої батьки. і мої 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Саме з такого рабства втекли мої батьки. А чому вас тут залишили? Чи в заставу віддали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 4 години тому, Бездомный сказав: ще раз - що можуть обрати вчорашні раби ? мій тесть взагалі на партбілет до скону молився. Ну, мій дід (який в 1947 вирубав свій сад, щоб не платити за нього дикий податок) все життя називав клятих комуняк злодіями. Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А ми ще так точно не починали - надходить час сплачувати новобранцям десь по 0.5 млн. грн. стартових і тоді дізнаємось скільки у нас ухилянтів. Тоді і військові пенси (+50) зголосяться служити, але ім давати менше - десь по 0.25 млн. На куди? Якщо на нуль, то цих грошей хватить на снарягу собі і скинутись на машину, мавіка, фпв і т.д. Ну, це щоб підвищить шанси вижити. А якщо це в тил - то ніяких підйомних не потрібно, просто гарантуйте законодавчо, що призваний на тилову посаду там і буде лишатися, і буде в вас черга ухилянтів стояти, аби в тилу в армії війну пересидіти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: Именно, руками фрау риббентроп и прочих штайнмаеров А зараз ще і Порошенка знов хочуть: https://www.youtube.com/watch?v=_3fdRF6WCNs Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Ну, мій дід (який в 1947 вирубав свій сад, щоб не платити за нього дикий податок) все життя називав комуняк злодіями. але ж його не завезли до України з кацапськиї єбєнєй під час "примусової ротації" народів Змінено 21 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 5 годин тому, DimaF сказав: Ну какие тогда претензии Европе?? Исчо раз, если с первого раза не дошло: If we had been brave and consistent enough to bring Ukraine into NATO — if we had actually meant what we said — then this utter catastrophe would have been averted. – Boris Johnson Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) Повтор. Змінено 21 травня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 6 годин тому, Дощ сказав: Хех, ломать - не строїть. Якщо ламати - це була єдина мета - то з нею успішно справились. Яку ціну заплатили особисто ви за злам системи? Я вважаю, що олігархічна система не зламана і продовжується імітація, як і при попередниках. Для мене, особисто, кардинально нічого не змінилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 4 години тому, DimaF сказав: Через Лондон или Рим завозили?)) Через Поцдам. Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А якщо це в тил - то ніяких підйомних не потрібно, просто гарантуйте законодавчо, що призваний на тилову посаду там і буде лишатися, і буде в вас черга ухилянтів стояти, аби в тилу в армії війну пересидіти. А хіба за це не треба доплачувати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 5 годин тому, DimaF сказав: Начнем с того что Запад просто не знает что делать с этими придурками уже лет 300.... Та прям не знает! Конечно же торговать и дарить атомные бомбы прямо из лаборатории в Лос-Аламосе и с полигона в Аламогордо. Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Я вважаю, що олігархічна система не зламана і продовжується імітація, як і при попередниках. Для мене, особисто, кардинально нічого не змінилося. По всьому світу (крім Півн.Кореї) працює система вільного підприємництва, але в більшости тих країн працює система незалежного судочинства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 8 минут назад, Бездомный сказал: але ж його не завезли до України з кацапськиї єбєнєй під час "примусової ротації" народів Чув за одеську обл. - після голодомору туди привозили на товарняках колгоспників з Нечорноземелля раші. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: запитайте когось з демократичних країн коли їх востаннє держава примушувала щось робити і карала за невиконання? Та тут постійно примушують платити за парковку ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) Фёдор Емельяненко считает, что не нужно ехать на олимпиаду без флага и гимна які архетипи 🤣 Змінено 21 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 46 хвилин тому, US7IGN сказав: Головні торгаші в Європі це Німеччина, Франція та Італія, з яких була окупована тільки Німеччина і та наполовину... Саме цікаве, що коли в Німеччині і Франції терористи "фракції червоної армії" вбивали посадовців і членів їхніх сімей, а в Італії "червоні бригади" вбивали членів сімей керівництва Фіату - Фіат будував керівникам цих самих бригад автомобільний завод. Та що там далеко ходити - в Сумах в середині 80-х італійська фірма Данієлі побудувала кацапам трубний завод подвійного призначення - здатний виробляти артилерійські стволи. Петр 1: Мы научимся как лить пушки, а после этого от Запада избавимся. Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: А чому вас тут залишили? Бо забули істину, що "будь яке вікно можливостей на кацапії слід використовувати лише для того, щоб через нього вистрибнути у вільний світ" (с) Розслабилися. Змінено 21 травня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 32 хвилини тому, Бездомный сказав: але ж його не завезли до України з кацапськиї єбєнєй під час "примусової ротації" народів Навпаки, всю сім'ю бабки вивезли в сибір. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 44 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Я вважаю, що олігархічна система не зламана і продовжується імітація, як і при попередниках. Для мене, особисто, кардинально нічого не змінилося. чого ж не змінилося? Ви своїм вибором не лише себе прирекли, а і інших. Не треба соромитись! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 21 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2024 48 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Для мене, особисто, кардинально нічого не змінилося. Ясно, значить нічого не заплатили. Ніщо не цінується так дешево, як помилки, за які розплачуються інші 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз