Propeller Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: Блин, заткните же этот фонтан... До чьего конца, Вава? Дружище, ну.....так себе у вас получилось. Не ваш утонченный уровень. Да и шапочку картинки кто-то случайно обрезал. Вы же призывали соплеменников не читать новости по заголовкам. Оказывается там немного другой контекст. tsn.ua/ukrayina/zelenskiy-zayaviv-scho-spovneniy-rishuchosti-zakinchiti-viynu-2591457.html Кстати новости для вас, хотя, уверен, что вас уже уведомили. Костянтин Машовець 2 ч. · Командування російського угрупування військ (УВ) "Север" почало вводити у бій на Харьківському операційному напрямку свій головний резерв - підрозділи 72-ї мотострілецької дивізії 44-го армійського корпусу (АК), вже є перші полонені зі складу її 41-го мотострілецького полку (мсп)... Раніше, на цьому напрямку діяли лише окремі штурмові підрозділи з її складу... Змінено 3 червня 2024 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 37 хвилин тому, murava сказав: І нафіга йому їздити аж в Київ? Напевно тому, що немає бусифікації))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не були піонером і комсомольцем, не носили галстук і значок? Носив, і шо? Це автоматично робить патріотом? Може за вашою логікою якщо вдягнути ухилянта в піксель - то він автоматично стане мотивованим? Так показником чого є, коли людина має можливість виїхати, але не користується нею? Змінено 3 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 час назад, Бездомный сказал: відео по розгрому колони постом вище Ага, ага... Нарезка разніх видео от разніх подразделений, часть из которых уже БЫЛА в сети - по Вашему разгром колонны? Я не исключаю ничего подобного, но пока рановато хлопать себя ушами по щекам... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 16 хвилин тому, vadimv сказав: Носив, і шо? Це автоматично робить патріотом? Може за вашою логікою якщо вдягнути ухилянта в піксель - то він автоматично стане мотивованим? Так показником чого є, коли людина має можливість виїхати, але не користується нею? З боку Доща він ухилянт і ублюдок, який зараз сидить в штабі і пропонує комусь здохнути. В закритій частині форума він мені пропонував посаду ще в кінці 22-го. (Дощ - заперечиш?) Я, особисто, ухилянтів підтримую і навіть місцями фінансую:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: З боку Доща він ухилянт і ублюдок, який зараз сидить в штабі і пропонує комусь здохнути. В закритій частині форума він мені пропонував посаду ще в кінці 22-го. (Дощ - заперечиш?) Я, особисто, ухилянтів підтримую і навіть місцями фінансую:) Це все звісно дуже цікаво, але ще цікавіше показником чого є, коли людина має можливість виїхати, але не користується нею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Я не зацікавлений. Бо хотілося б спокійно доживати віку на цій землі. А був би на десять років молодший, то був би зацікавлений, бо я в цьому разі вже давно уїбав би з країни:) На Руфінспектора пів форума нападало колись. Як він порівнював життя. Ну шо тепер, шарющий чувак ге сообразив ще тоді?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 годину тому, XL.pro сказав: Доречі, в Києві підсобнику із Західної України платять 1800 грн/день. А скоро 100 баксів буде. Золоті часи. Правда,це лиш хвилина слави) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Перший раз вдень світло вирубили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: На Руфінспектора пів форума нападало колись. Як він порівнював життя. Ну шо тепер, шарющий чувак ге сообразив ще тоді?) Як чувак цей живе, як гівно, в чужій країні. А я живу тут, як біла людина:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: З боку Доща він ухилянт і ублюдок, який зараз сидить в штабі і пропонує комусь здохнути. В закритій частині форума він мені пропонував посаду ще в кінці 22-го. (Дощ - заперечиш?) Я, особисто, ухилянтів підтримую і навіть місцями фінансую:) Яку?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 (змінено) МЗС РФ: Дозвіл Україні застосовувати американську зброю по цілях на території РФ може мати "фатальні наслідки" для США Джерело: https://censor.net/ua/n3492723🤣 А що буде ? Наберуть в рот лайна та плюнуть у бік США ?🤣 Путин столько лет боролся с НАТО и в итоге доборолся до того, что оружие НАТО бьет по военным целям в России, а Россия никак самому НАТО на это ответить не может. Что это, если не победа великого геополитика?🤣 Змінено 3 червня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Як чувак цей живе, як гівно, в чужій країні. А я живу тут, як біла людина:) Знаючи,який він правильний у всьому, то не брехав він. Оюпочинав роботягою, потім вже підряди брав, сім ю забрав і відчував себе щасливим. Думаю, з його відповідальнісью ,то вже свою конторку відкрив і руками майже не робить. Може й на квартиру накопив. Не ясно хто як живе з вас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 минуты назад, МаТраС сказал: Знаючи,який він правильний у всьому, то не брехав він. Оюпочинав роботягою, потім вже підряди брав, сім ю забрав і відчував себе щасливим. Думаю, з його відповідальнісью ,то вже свою конторку відкрив і руками майже не робить. Може й на квартиру накопив. Не ясно хто як живе з вас. И над его семьей всякое смертельное железо не летает... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 8 хвилин тому, МаТраС сказав: Знаючи,який він правильний у всьому, то не брехав він. Оюпочинав роботягою, потім вже підряди брав, сім ю забрав і відчував себе щасливим. Думаю, з його відповідальнісью ,то вже свою конторку відкрив і руками майже не робить. Може й на квартиру накопив. Не ясно хто як живе з вас. Та було дєло, давно, але правда:) Мені тоді пропонували служить, не виходячи з дому:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 10 минут назад, Canton сказал: И над его семьей всякое смертельное железо не летает... Та й самому йому ніякого заліза ніхто в руки не вкладає примусово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та було дєло, давно, але правда:) Мені тоді пропонували служить, не виходячи з дому:) Ні херюльки собі) гарний шанс вижити був) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 37 хвилин тому, Canton сказав: Ага, ага... Нарезка разніх видео от разніх подразделений, часть из которых уже БЫЛА в сети - по Вашему разгром колонны? Я не исключаю ничего подобного, но пока рановато хлопать себя ушами по щекам... А так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А так? Шо то на горизонте горит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 Рівно рік назад. А скільки все змінилось:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 2 минуты назад, Canton сказал: Шо то на горизонте горит... та всякая ерунда... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 У:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2024 25 хвилин тому, МаТраС сказав: Не ясно хто як живе з вас. життя не армія. у кожного своє бачення як йому жити і що йому краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз