Alvalk Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 41 минуту назад, US7IGN сказал: а звідки держава гроші бере? не в тих самих поцієнтів? Ну десь так: - Ти де гроші береш? - У тумбочці. - А хто в тумбочку гроші кладе? - Дружина! - А в неї гроші звідки? - Я їй даю! - А в тебе звідки? - Я з тумбочки беру! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 36 хвилин тому, Alvalk сказав: ВЛК з вами не згодні Після ВЛК "придатний", а не "здоровий". Це трохи різні речі ) Я, м'яко кажучи, фігєю, коли читаю, як людей без рук чи ніг визнають придатними... Змінено 2 серпня 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 7 хвилин тому, murava сказав: З десяточкою без якихось схем, які принесуть ще хочаб десяточку в рік , не варто нікуди рипатись. Навіть в армію. Так за виїзд потрібно віддати 10-20))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: Після ВЛК "придатний", а не "здоровий". Це трохи різні речі ) Я, м'яко кажучи, фігєю, коли читаю, як людей без рук чи ніг визнають придатними... Ви на ПМЖ виїхали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Ви на ПМЖ виїхали? На ТЗ (тимчасовий захист) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12val12 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 24 минуты назад, US7IGN сказал: Тому краще бути хворим з дитинства. Переживеш більш здорових. поправлю -Краще усвідомлювати що ти хворий якомога раніше . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Только что, 12val12 сказал: поправлю -Краще усвідомлювати що ти хворий якомога раніше . Поправлю - краще заздалегідь мати правильні документи 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 хвилину тому, murava сказав: Поправлю - краще заздалегідь мати правильні документи Та да, ото якби виїхав ще у 1989 в Литву або Латвію... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 57 хвилин тому, ozor сказав: руфінспектор Це хто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 56 хвилин тому, MaxS сказав: всім так не подобається крива корумпована українська медицина, що навіть самі налякані біженці в Європі знаходять час і кошти додому приїхати зуби зробити і по лікарях і лабораторіх побігати. То легенда, в нас зуби вже не дешеві 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 57 хвилин тому, mastervovik сказав: нах ні кому не потрібні. А на що вони сподівалися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 52 хвилини тому, Gonchik сказав: У мене є такий самий друг. Теж з Канади в Валенсію. Думаю, що то просто коло зменшується. При нормальному ставленні до людей (справедливе економічне бронювання, виїзд за кордон, тощо) вони сиділи б в Україні. Жили б своє життя. Кували б перемогу на економічному фронті. Але ж ні. Замість справедливих обмежень для всіх влада обирає для одних драконівські, іншим навпаки дає надможливості. Точно Портнікова наслухався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 27 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Зараз лише к Німеччину 🔹 Федеральна земля Гессен не видаватиме українським чоловікам призовного віку з протермінованим закордонним паспортом проїзний документ для поїздок за кордон. Про це повідомили у міністерстві праці та соціальних справ Гессену. ➖ «Українські чоловіки здатні поїхати в Україну для отримання паспорта та проходження військової служби», — заявили у міністерстві. 🔹 Наразі у Гессені проживають майже 20 тисяч українських чоловіків призовного віку. У міністерстві праці та соціальних справ назвали «зрозумілими інтересами» намагання України повернути чоловіків для проходження військової служби. ➖ На сайті з надання адмінпослуг Гессену зазначається, що «Німеччина видає проїзні документи, що замінюють закордонні паспорти, лише у тих випадках, коли вони не впливає на суверенітет іншої країни. Такий документ можуть видати, якщо особа може довести, що у неї немає паспорта або документа, що його замінює, і вона не має можливості його отримати. Кожне подібне рішення ухвалюється індивідуально». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 15 часов назад, Бездомный сказал: може під бомжів маскувалися ? скоріш за все - норм екіпа "загубилась по дорозі" і хтось її потім знайде і користуватиметься. всяко краще ніж здавати нагору 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 14 хвилин тому, murava сказав: Поправлю - краще заздалегідь мати правильні документи Їх регулярно визнають недійсними, тому попереднє зауваження+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 час назад, Gonchik сказал: У мене є такий самий друг. Теж з Канади в Валенсію. Думаю, що то просто коло зменшується. При нормальному ставленні до людей (справедливе економічне бронювання, виїзд за кордон, тощо) вони сиділи б в Україні. Жили б своє життя. Кували б перемогу на економічному фронті. Але ж ні. Замість справедливих обмежень для всіх влада обирає для одних драконівські, іншим навпаки дає надможливості. То Ваші з Володею друзі ще тількі на початку великих пригод!У мене декілька знайомих,доречі один з них наш форумчанин,після Канади та Іспанії ще по дві країни змінили.Один з них,той що форумчанин,зараз з Англії приїхав у відпустку у Малагу,фотки викладає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 6 хвилин тому, мастерок сказав: То Ваші з Володею друзі ще тількі на початку великих пригод!У мене декілька знайомих,доречі один з них наш форумчанин,після Канади та Іспанії ще по дві країни змінили.Один з них,той що форумчанин,зараз з Англії приїхав у відпустку у Малагу,фотки викладає. ненормально коли людина ув'язнена, а коли подорожує - то якраз нормально 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 28 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: 1 година тому, ozor сказав: руфінспектор 22 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Це хто? Це коли на 6удівелний форум заходять зальотні лише заради політичних срачів, то тоді і виникають отакі дивні питання 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 25 хвилин тому, мастерок сказав: приїхав у відпустку у Малагу Іспанська пивоварня San Miguel розробила нову рекламну стратегію. ✈️ Від 7 по 12 серпня їх швидкісний катер буде безкоштовно розносити пиво від пляжу до пляжу в Аліканті з 12:00 до 19:00. Катер буде курсувати між такими пляжами: Cala del Moraig, Cala Els Testos, Cala Blanca, Cala El Portet. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 година тому, Alvalk сказав: Ну і чого тоді жалітись? Виходить у нас ще не так все погано... Якщо гроші є на операцію 100 000 то не погано. По курсу 25 У Чехії мені робили безкоштовно. Але умови... Після реанімації загальна палата на шістьох + 6 жінок які за ними доглядають. Туалет у кінці коридора, у лузі холодна вода. У Чехії на процедури не ходять, возять разом із ліжком. Дали щось нюхнути, через півгодини очухався, усе готово, щось вирізали. Палата на трьох, туалет і душова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 година тому, vadimv сказав: Після ВЛК "придатний", а не "здоровий". Це трохи різні речі ) Я, м'яко кажучи, фігєю, коли читаю, як людей без рук чи ніг визнають придатними... Щось я такого не читав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 59 хвилин тому, vadimv сказав: На ТЗ (тимчасовий захист) У якій країні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Щось я такого не читав Я неодноразово таке читав у телеграмі. Але й тут недавно було про чувака, який відтяпав сокирою пальці. Тут жеж і було написано, що це йому дасть тільки тимчасову відстрочку. 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: У якій країні? Іспанія. Змінено 2 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Якщо гроші є на операцію 100 000 то не погано. По курсу 25 У Чехії мені робили безкоштовно. Я не знаю, що це за операція за $4000, я у нас таких цін навіть в приватних медичних компаніях не чув. Але чув, що інколи в державних безкоштовних з такими умовами, як ви описали, буває в підсумку дорожче, ніж в платних, де будуть умови як в Чехії. До речі, а за вашу страховку хто платив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, Alvalk сказав: Я не знаю, що це за операція за $4000 старт для операції на серці у топ-хірурга з використанням сучасних матеріалів. хоча ні. то тільки допоміжні матеріали. але все це відносно. всього 4 середненьких зубних імпланта наприклад... до речі, саме тому хвора людина не може собі дозволити заробляти мало. це для молодих та здорових. Змінено 2 серпня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз