Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 12 минут назад, Canton сказал: поэтому власть считает собственный народ за полное и окончательное быдло, недостойное хоть толики правды... От я завернул! Хотя это достаточно недалеко от истины... хто на війні каже правду ? коли таке було ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 Только что, Бездомный сказал: хто на війні каже правду ? коли таке було ? Я лучше знаю, как работает военная цензура... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 18 часов назад, Canton сказал: 4. Ментально - практически ничем. Если бы не война - никто бы этого вопроса и не поднимал. Много лет должно пройти, чтобы ментальный разрыв перерос в пропасть. Если повезет дожить Украине до этого момента, будущее не определено...и даже в этом случае - под вопросом, глядя на окружающий "мудрый нарид" (тм) ментально - вже прірва , і завжди була прірва як завжди була прірва між Бандерою та Судоплатовим , ніж Шевченко та Пушкіним , Василем Симоненком та Євтушенком. наведіть хоча б один аналог в кацапів . Де зараз ви, кати мого народу? Де велич ваша, сила ваша де? На ясні зорі і на тихі води Вже чорна ваша злоба не впаде. Народ росте, і множиться, і діє Без ваших нагаїв і палаша. Під сонцем вічності древніє й молодіє Його жорстока й лагідна душа. Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні й приблуди, І орди завойовників-заброд! Ви, байстрюки катів осатанілих, Не забувайте, виродки, ніде: Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде! Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: хто на війні каже правду ? коли таке було ? Нема різниці, і до війни влада брехала, що привело до великих жертв серед мирного населення, і під час, коли влада брехала, що найбезпечніше лишатися вдома, що кацапи б'ють лише по військовим об'єктах . Вона постійно бреше . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 7 минут назад, Бездомный сказал: ментально - вже прірва , і завжди була прірва И близко не так... Я не зря этот пост выложил - знал, что к нему еще придется обратиться... Выйдите из своего пузыря, поравботайте на земле и помните - розовые очки всегда бьются стеклами вовнутрь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 5 минут назад, Canton сказал: розовые очки всегда бьются стеклами вовнутрь... https://www.facebook.com/vzaluzhnyi/posts/pfbid06Sh7ao5DgqvaMzBWxhRnvxooHdaHvFJbcStXLdtc4JzEq6mRPthjLQ8LNv4LRi7bl 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: И близко не так... Я не зря этот пост выложил - знал, что к нему еще придется обратиться... Выйдите из своего пузыря, поравботайте на земле и помните - розовые очки всегда бьются стеклами вовнутрь... та начхати давно вірши Симоненка почали викладати в школі ? а чи почали взагалі ? зі шкіл ще навіть не всіх кацапощелепних педомразів повиганяли . процес українізації триває , і війна його прискорила . Змінено 3 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) вже з'явилися перші кацапські ппо , які намагалися влаштувати засідку на ф 16 щойно під Волновахою хаймарсом знищено кацапський бук , який полював на ф 16 Змінено 3 серпня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 3 минуты назад, Бездомный сказал: процес укпаїнізації триває , і війна його прискорила . Именно, ключевик -ИДЕТ. Но до успешного завершения еще ой как далеко И время работает не на нас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: Именно, ключевик -ИДЕТ. Но до успешного завершения еще ой как далеко И время работает не на нас... Так, не на вас. 6 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: Именно, ключевик -ИДЕТ. Но до успешного завершения еще ой как далеко И время работает не на нас... насправді , час знищує обидві сторони - скиглення кацапощелепних відпущенців про санкції , доводить , що санкції таки працюють . Але кацапи можуть припинити війну у будь яку мить . А в України ж немає вибору . Припинення спротиву = знищення України , геноцид українців . Змінено 3 серпня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 20 минут назад, Бездомный сказал: що санкції таки працюють . Нету унас времени ждать окончательного результата "ссанкций" Счет идет на месяцы... Почитайте, что я выложил выше и подумайте, почему Залужный счел этот пост важным... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 1 година тому, Canton сказав: Я лучше знаю, как работает военная цензура... Ні чорта ти не знаєш. Тільки робиш вигляд що знаєш. Трошечки для розуміння: Коли наші надають не точну або невідповідну інформацію, то це не "пі3дьож"(с), як ти пишеш, а дезінформація. Якщо ти помітив невідповідність інформації надану нашими ти сидиш мовчки і сопиш у дві дірочки, бо: - ти не військовий і тебе це не стосується - ти не володієш повною інформацією і дупля не одбиваєш шо куди і для чого, а до того: - інформація може врешті решт таки виявитися достовірною; - ти ніяк своїм викриттям не допоможеш тим хто воює, та навіть навпаки - скоріше нашкодиш, особливо коли: - інформація може врешті решт таки виявитися достовірною; - твій розголос ні чорта не допоможе широкому загалу тим хто не воює. Є лише один єдиний правильний висновок і твої зауваження візьмуть до уваги - коли сбу зацікавиться, а що це за чудак триндить весь час проти вітру. Усі інші варіанти трактуються як нитття ждуна і зрадолюба. Ну не сидять днями та ночами на будівельних форумах люди наближені до важливої стратегічної інформації, тим паче надають її, їх також нема на ютубах і інших мережах. Цим займаються лише кроти, боти ворога або просто корисні ідіоти. Змінено 3 серпня 2024 користувачем tort 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 2 минуты назад, tort сказал: Коли наші надають не точну або невідповідну інформацію, то це не "пі3дьож"(с), як ти пишеш, а дезінформація. Це не обов'язково дезінформація. Можуть бути і помилки і неточності і що завгодно. Лише для чого людям давати точну інформацію? ніяк не можу зрозуміти? Щоби на щось надорочувати чи як? Змінено 3 серпня 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) 18 минут назад, tort сказал: Ні чорта ти не знаєш. Тільки робиш вигляд що знаєш. Трошечки для розуміння: Коли наші надають не точну або невідповідну інформацію, то це не "пі3дьож"(с), як ти пишеш, а дезінформація. Якщо ти помітив невідповідність інформації надану нашими ти сидиш мовчки і сопиш у дві дірочки, бо: - ти не військовий і тебе це не стосується - ти не володієш повною інформацією і дупля не одбиваєш шо куди і для чого, а до того: - інформація може врешті решт таки виявитися достовірною; - ти ніяк своїм викриттям не допоможеш тим хто воює, та навіть навпаки - скоріше нашкодиш, особливо коли: - інформація може врешті решт таки виявитися достовірною; - твій розголос ні чорта не допоможе широкому загалу тим хто не воює. Є лише один єдиний правильний висновок і твої зауваження візьмуть до уваги - коли сбу зацікавиться, а що це за чудак триндить весь час проти вітру. Усі інші варіанти трактуються як нитття ждуна і зрадолюба. Ну не сидять днями та ночами на будівельних форумах люди наближені до важливої стратегічної інформації, тим паче надають її, їх також нема на ютубах і інших мережах. Цим займаються лише кроти, боти ворога або просто корисні ідіоти. Сами то хоть поняли, что написали? 😃 Я как то лучше знаю, что можно, а что нельзя Где деза, а где п...ж Змінено 3 серпня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 (змінено) до сих пір кантиками зайобують замість того,щоб за ті два нещасних тижня навчити хоч чомусь. задроти https://www.facebook.com/reel/1739041819957644 Змінено 3 серпня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 3 хвилини тому, МаТраС сказав: до сих пір кантиками зайобують замість того,щоб за ті два нещасних тижня навчити хоч чомусь. довбороби https://www.facebook.com/reel/1739041819957644 Ті уєбани ще розповідають що ця дроч це "дисципліна". І це на війні де виграє той хто швидше винаходить і швидше адаптовується. В чому блять дисципліна, якщо інші ліжка теж застелені? Кожного єбанутого кантикодрочера в окоп і хай тримає дисципліну там. Очевидно що це маразм. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 15 годин тому, loader сказав: Ті уєбани ще розповідають що ця дроч це "дисципліна". І це на війні де виграє той хто швидше винаходить і швидше адаптовується. В чому блять дисципліна, якщо інші ліжка теж застелені? Кожного єбанутого кантикодрочера в окоп і хай тримає дисципліну там. Очевидно що це маразм. пам ятаю,як я після строчки ще на автоматі вдома натянував покривало. батя мій аж заржав)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 11 минут назад, Canton сказал: Сами то хоть поняли, что написали? 😃 Я как то лучше знаю, что можно, а что нельзя нічого не можна про всяк випадок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 2 години тому, iiigolkin сказав: Але ніхто не дав собі ради уважно подивитися на знімок (здається, був навіть не один і не два різних), зображення, найімовірніше, було створено за допомогою генератора зображень зі штучним інтелектом, а не є реальним знімком: • Неприродна кількість і розташування дронів. Така величезна кількість ідентичних дронів... Ну комон, навряд чи це штучний інтелект або монтаж, занадто багато ракурсів є, а також - відео тих інсталяцій у досить високій якості. Відповідність між різними ракурсами це поки що те, чого ШІ не в змозі подолати так, щоб цього не помітили. Там легше дійсно купити таку кількість дронів ніж наймати маленьку силіконову долину щоб зліпила складний контент. 1, 2 Єдине питання у мене до ега Петра - чому в кадрі лише він, це як мінімум не ввічливо для тієї команди, що робила інсталяцію, а як максимум - не демонструє його єдність з власною командою. Іміджево це було б на краще багатьох причин, гадаю, пояснювати не треба чому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 3 минуты назад, Бездомный сказал: нічого не можна про всяк випадок Совок Вы, Дон... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 15 хвилин тому, Canton сказав: Я как то лучше знаю, что можно, а что нельзя Где деза, а где п...ж Ну знаєш - то й добре, головне при собі тримай. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 Только что, tort сказал: Ну знаєш - то й добре, головне при собі тримай. 1. Еще раз - я лучше знаю, что "тримати", а что нет 2. "Тикайте собі у сраку"(С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 8 хвилин тому, loader сказав: Ті уєбани ще розповідають що ця дроч це "дисципліна". І це на війні де виграє той хто швидше винаходить і швидше адаптовується. В чому блять дисципліна, якщо інші ліжка теж застелені? Кожного єбанутого кантикодрочера в окоп і хай тримає дисципліну там. Очевидно що це маразм. Так, звісно, дроч не має жодного відношення для "дисципліни", це психологічна обробка новобранця, яка, у тому числі привчає його до сліпого послуху навіть безглуздим вимогам/наказам. Кантикодрочери роблять свою справу (може, навіть не розуміючи, чому так роблять). Я не буду давати свою оцінку добре таке чи ні ... 😉 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2024 6 минут назад, Canton сказал: 1. Еще раз - я лучше знаю, что "тримати", а что нет 2. "Тикайте собі у сраку"(С) Про твої анальні зациклення всі вже в курсі. Давай по справі. З якого такого хрена тобі зобов'язані надавати точну інформацію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз