US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 28 хвилин тому, Leon26 сказав: Так вот где "собака порылась"... 🙂 На влк його. Або хоча б штани зняти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 У Британії зараз дуже спекотно.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 Супергерой Пидармен ще одну жинку від***ив. "Я жінка." Це були єдині слова, які сказала Іман Хеліф після перемоги над угорською боксеркою Лукою Анною Хаморі раніше сьогодні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 4 хвилини тому, Leon26 сказав: Супергерой Пидармен ще одну жинку від***ив. "Я жінка." Це були єдині слова, які сказала Іман Хеліф після перемоги над угорською боксеркою Лукою Анною Хаморі раніше сьогодні. Да він там всіх перехуярить))думаю, будуть змінювати правила 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 19 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А що робити, якщо я наприклад відчуваю себе молодою негритянкоя, а на вигляд старий дідуган із дітьми та онуками. Заздріть мовчки ) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 17 хвилин тому, МаТраС сказав: Да він там всіх перехуярить))думаю, будуть змінювати правила У той бік, у який вони це можуть зробити, то краще б не робили. Хочя мені пох, я цей педошабаш не дивлюсь. Справжніх спортсменов шкода. Змінено 4 серпня 2024 користувачем Leon26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 17 хвилин тому, Leon26 сказав: У той бік, у який вони це можуть зробити, то краще б не робили. Хочя мені пох, я цей педошабаш не дивлюсь. Справжніх спортсменов шкода. Ждем, коли баби мужиків херячить будуть)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 6 часов назад, Дощ сказал: Але приказка "солдат без роботи - злочинець" актуальність не втратить мабуть ніколи - ви її певно також не розумієте Це приказка для мирного часу, а не для війни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 42 минуты назад, МаТраС сказал: Ждем, коли баби мужиків херячить будуть)) в будь який дітсадок , або школу зайди . подивись , як педопіхвомразота перекручує ... та взагалі калічить свідомість хлопчиків . Нехай баба навчається мовчки у повній покорі. А навчати бабі я не дозволяю (с) апостол Павло Тимофію 2:11 Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: в будь який дітсадок , або школу зайди . подивись , як педомразота перекручує ... та взагалі калічить свідомість хлопчиків . а навчати бабі я не дозволяю (с) апостол Павло Ну, на ринзі це геть весело буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 23 минуты назад, МаТраС сказал: Ну, на ринзі це геть весело буде якщо у +/- співставній віковій категорії , то поки що лише у коміксах та фільмах - бумага/плівка/цифра терплять Спойлер Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 7 часов назад, Canton сказал: Мое "не знаю" на несколько порядков более профессионально, чем Ваше "знаю" DIXI Разговор окончен Так і знав, що ти звичайна пустомеля. Молодець, що сам зізнався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 Після ротації російських шпигунів (забрали розкритих, заслали у вигляді обміну Яшина, Кара-Мурзу, Пивоварова) - вони виступили зі звичайними російсько-путінськими "пропозиціями" - заморозити, перемир'я, зняти санкції. Отримали купу хейту, звісно. І на їхній захист масово виступили боти-тролі-запутінці, з тими ж матами, з тією самою злістю проти України, звісно, в різних варіантах. Це було смішно, хоч і не дивно - що навальнист, що кремлебот це одне, але тут було надто вже наочно, хто й раніше не зрозумів - той зрозумів. Але сьогодні на підмогу кинулася і Мар'яна Безугла. Але без матів, вона ж не кремлебот. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 15 минут назад, karbo сказал: Так і знав, що ти звичайна пустомеля. Молодець, що сам зізнався. воно ще імперодрочер - наярює на римську імперію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 38 хвилин тому, Бездомный сказав: якщо у +/- близькій віковій категорії , то поки що лише у коміксах та фільмах - бумага/плівка/цифра терплять З усіх бабів, які засвітилися на екрані в ролях махачу кулаками, більш-менш адекватно виглядали Крістана Локен (зріст 1,82) і оця Шарліз Терон (зріст - 1,77), а також Пета Вілсон (зріст 1,78, вага 60) і Джина Карано (зріст 1,73, вага 64). Все інше (як ото Скарлет Йохансон - зріст 160, або Анджеліна Джолі - зріст 169) - вже смішно. ) Але найсмішніше виглядала німфєтка-балєрина Наталі Портман (зріст 160, вага 50) поряд з Крісом Хемсвортом (зріст 191, вага 95), якій підставляли табуретку )) Уявіть, як далеко вона б летіла, якби вдвічі важчий Тор увалив їй з носака ) Змінено 4 серпня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 8 часов назад, vadimv сказал: З усіх бабів, які засвітилися на екрані в ролях махачу кулаками, більш-менш адекватно виглядали Крастана Локен (зріст 1,82) і оця Шарліз Терон (якій дідусь-генерал подарував високий зріст - 1,77), а також Пета Вілсон (зріст 1,77, вага 60), Джина Карано (зраст 1,73, вага 64). Все інше (як ото Скарлет Йохансон - зріст 160, або Анджеліна Джолі - зріст 169) - вже смішно. ) Але найсмішніше виглядала Наталі Портман (зріст 160, вага 50) поряд з Крісом Хемсвортом (зріст 191, вага 95), якій підставляли табуретку )) Ума Турман ? ну да , там 183 см. + балетна підготовка + нога 41 Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: З усіх бабів, які засвітилися на екрані в ролях махачу кулаками, більш-менш адекватно виглядали Крастана Локен (зріст 1,82) і оця Шарліз Терон (якій дідусь-генерал подарував високий зріст - 1,77), а також Пета Вілсон (зріст 1,77, вага 60), Джина Карано (зраст 1,73, вага 64). Все інше (як ото Скарлет Йохансон - зріст 160, або Анджеліна Джолі - зріст 169) - вже смішно. ) Але найсмішніше виглядала німфєтка-балєрина Наталі Портман (зріст 160, вага 50) поряд з Крісом Хемсвортом (зріст 191, вага 95), якій підставляли табуретку )) Уявіть, як далеко вона б летіла, якби вдвічі важчий Тор увалив їй з носака ) Ви забули Cynthia Rothrock )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви забули Cynthia Rothrock )) Ви ще Руду Соню (185) згадайте ) Це ж так давно було, що тоді ще динозаври бігали )) Змінено 4 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 5 хвилин тому, Бездомный сказав: Ума Турман ? ну да , там 181 см. + балетна підготовка + нога 41 і меч Хатторі Ханза! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 45 хвилин тому, Бездомный сказав: в будь який дітсадок , або школу зайди . подивись , як педопіхвомразота перекручує ... та взагалі калічить свідомість хлопчиків . Нехай баба навчається мовчки у повній покорі. А навчати бабі я не дозволяю (с) апостол Павло Тимофію 2:11 5 А як хто йде на змаги, то вінка не одержує, якщо незаконно змагається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 3 минуты назад, iiigolkin сказал: і меч Хатторі Ханза! + школа Білла та Пей Мея Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 1 година тому, Leon26 сказав: У той бік, у який вони це можуть зробити, то краще б не робили. Хочя мені пох, я цей педошабаш не дивлюсь. Це зразу кинулось в очі, те, що не дивитесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 Перші 10 винищувачів F-16 з 79 можливих прибули в Україну в останній день липня. До кінця року Україна має отримати 20 літаків. Про це повідомляє The Economist. Видання зазначає, що перші 10 літаків F-16 з 79, які пообіцяли Україні у рамках авіаційної коаліції, прибули 31 липня. "До кінця 2024 року Україна повинна літати на 20 винищувачах американського виробництва. Решта обіцяних так званою коаліцією F-16 на чолі з Данією та Нідерландами надійде партіями впродовж 2025 року", - йдеться у матеріалі. Колишній начальник штабу Міністерства оборони Німеччини Ніко Ланге зазначає, що літаки F-16 є пріоритетною ціллю для росіян. Тому вони були розгорнуті з великим ступенем секретності, на розосереджених базах з підземними або укріпленими укриттями. Але водночас таке розпорошення ускладнює логістику - потрібно більше людей і більше запчастин. antikor.com.ua/articles/716656-the_economist_pervye_10_istrebitelej_f-16_pribyli_v_ukrainu_v_poslednij_denj_ijulja 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 20 хвилин тому, vadimv сказав: З усіх бабів, які засвітилися на екрані в ролях махачу кулаками, більш-менш адекватно виглядали Крістана Локен (зріст 1,82) і оця Шарліз Терон (зріст - 1,77), а також Пета Вілсон (зріст 1,77, вага 60), Джина Карано (зраст 1,73, вага 64). Все інше (як ото Скарлет Йохансон - зріст 160, або Анджеліна Джолі - зріст 169) - вже смішно. ) Але найсмішніше виглядала німфєтка-балєрина Наталі Портман (зріст 160, вага 50) поряд з Крісом Хемсвортом (зріст 191, вага 95), якій підставляли табуретку )) Уявіть, як далеко вона б летіла, якби вдвічі важчий Тор увалив їй з носака ) Я б припиняв дивитись сітко кіна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 3 минуты назад, ozor сказал: Я б припиняв дивитись сітко кіна. та нас вони вже не зіпсують біда , що оте лайно про сильних-вільних амазонок молоді у голови ллється Змінено 4 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз