Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 1 час назад, Canton сказал: Как сообщалось, ранее Зеленский заявлял, что может встретиться с Трампом 26 или 27 сентября и что встреча с Трампом обязательно состоится. "Наши команды в контакте. Главное, чтобы время было. Я не буду заглядывать в будущее, но думаю, что для обоих нас это будет важно", - отметил он.(С) Кандидат на пост президента США от Республиканской партии Дональд Трамп не будет встречаться на текущей неделе с президентом Украины Владимиром Зеленским, который находится с визитом в США для участия в открытии Генеральной ассамблеи ООН, сообщает Associated Press(С) Хто то звиздит, однако... Шо ж такое? Как же так? Шо вы себе позволяете? 🗣Спікер Палати представників США Джонсон «не впевнений», чи зможе зустрітися з Зеленським, коли той приїде до Вашингтона. Про це Джонсон сказав у коментарі «Голосу Америки». «Я не думаю, що ми будемо у місті в четвер. Розклад наших засідань змінився. Все дуже плинне."(с) 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 11 годин тому, Фрай сказав: 12 годин тому, tort сказав: ці хамлюги поваги твоєї не варті, бо мета їхня то тролінг і розпалювання ворожнечі в нашому суспільстві. А хіба хтось ще має якісь сумніви? От воно (вони) прокинулось і одразу почало(ли) навалювати г на форум. Їжте люди добрі! і так кожного дня Змінено 25 вересня 2024 користувачем Фрай 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 11 хвилин тому, Canton сказав: Шо ж такое? Как же так? Шо вы себе позволяете? 🗣Спікер Палати представників США Джонсон «не впевнений», чи зможе зустрітися з Зеленським, коли той приїде до Вашингтона. Про це Джонсон сказав у коментарі «Голосу Америки». «Я не думаю, що ми будемо у місті в четвер. Розклад наших засідань змінився. Все дуже плинне."(с) Там ще конгрес повноваження президента надавати зброю в бюджеті підрізав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 18 минут назад, 7351 сказал: Тобто, ти зараз Кличка Віталія Володимировича та всіх його підлеглих обізвав "зеленими мударями"? Продовжуй, цікаво. Це такі деталі для порошків. Вкид - все, його істинність - ніщо. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 25 хвилин тому, Canton сказав: Шо ж такое? Как же так? Шо вы себе позволяете? 🗣Спікер Палати представників США Джонсон «не впевнений», чи зможе зустрітися з Зеленським, коли той приїде до Вашингтона. Про це Джонсон сказав у коментарі «Голосу Америки». «Я не думаю, що ми будемо у місті в четвер. Розклад наших засідань змінився. Все дуже плинне."(с) Може "забздів", як Трамп, що не хоче йти на повторні дебати з Харіс? "Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у середу, що «ймовірно» зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня перебуватиме в США, щоб виступити на засіданні Ради безпеки ООН щодо війни Росії в його країні. "Напевно, так", - сказав Трамп у відповідь на запитання журналіста про те, чи зустрінеться він з українським лідером. Більше деталей Трамп не надав." www.theguardian.com/world/2024/sep/19/ukraine-war-briefing-trump-says-he-will-probably-meet-zelenskiy-in-us-next-week 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Європейський Союз продовжить підтримувати Україну, яка чинить спротив російській агресії, і ця позиція не залежатиме від того, що робитиме нова адміністрація США. Про це в Нью-Йорку під час пресконференції за підсумками засідання Ради Безпеки ООН з розгляду ситуації в Україні, заявив високий представник ЄС Жозеп Боррель, повідомляє кореспондент Укрінформу. Саме так він відповів на запитання, чи готується Євросоюз до зміни політики США щодо допомоги Україні у разі обрання президентом Дональда Трампа. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3909307-evrosouz-bude-pidtrimuvati-ukrainu-nezalezno-vid-dij-ssa-borrel.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 2 години тому, Alvalk сказав: Завжди знав, що почуття гумору - не ваше У програми(форум-бота) з написання постів заданої направленості не може бути почуття гумору, тільки алгоритми реагування на знайомі слова/вислови. Для гумору (хоч своєрідного) потрібно, щоб писав ШІ високого рівня, але ... в цьому випадку зекономили 😉 й тому інтелект в програму не влаштували. Можна просто в налаштуваннях форуму закрити цю прогу, як спам у телефоні, щоб не заважала читати думки людей. Змінено 25 вересня 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Можна просто в налаштуваннях форуму закрити цю прогу, як спам у телефоні, щоб не заважала читати думки людей. Ого, он воно як? Зараз влончать інет у цікавій богадільні і прийде ще один висловлювач думок, він їх як з кулемета по десять і більше на одну сторінку ліпить. Читайте на здоровʼя. Змінено 25 вересня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 32 минуты назад, ashim1990 сказал: Це такі деталі для порошків. Вкид - все, його істинність - ніщо. Що заважало і заважає прийняти навіть не закон, а якусь постанову при тотальній владі зелених довбнів у верховній зраді\уряді\+ 6 потужних менеджерів, що забороняла би до перемоги витрачати кошти на всяку хню, як то асфальт\тротуари\зупинки\клумби\тощо? Невже це так зараз необхібно? А ви примазались до цих покидьків та ще й їх захищаєте... Место сидения определяет точку зрения (С) ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Можна просто в налаштуваннях форуму закрити цю прогу, як спам у телефоні, щоб не заважала читати думки людей. Я про вінсолів-кантонів такої ж думки -- жодної своєї думки, тільки перепощене лайно з прокацапських помийок про Україну та українців -- але ж для вас кантони-вінсоли взірець інтелекту... Продовжуйте, цікаво... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Тільки що, Фрай сказав: Ого, он воно як? Зараз влончать інет у цікавій богадільні і прийде ще один висловлювач думок, він їх як з кулемета по десять і більше на одну сторінку ліпить. Читайте на здоровʼя. В мене багато акаунтів закрито, тому багато часу не витрачаю: ментальне здоров'я зберігаю 😉 На третій рік вже якось бачу хто є хто в темі. Сортую не по признаку "зе/пап прихильність", "подобаються/не подобаються пости" а по принципу: "є своя думка(здоровий глузд) або тупий копіпастер/пропагандист чи просто довбень". Але це особисте, й теми теми не торкається) Всім гарного продуктивного дня!) 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, DmiVady сказав: є своя думка(здоровий глузд) або тупий копіпастер/пропагандист чи просто довбень". погоджусь і першим його назвав копіпастером і ксероксом саме я, але! Хтось же має постити добрі новини і заперечувати вкиди і перекручування фактів від зрадофілів? Ви ж порівняйте кількість, вас не жахає стільки чорнухи та ще й чомусь дивним чином співзвучної з рашистськими вкидами та наративами? Чому ви вважаєте вкиди і перепости різних покидьків від Кантона власними думками, а перепости хороших новин тупим ботом? А те, що довбнями тут малюють тих хто зараз у війську чи просто патріот своєї країни, а героями форума стали ухилянти і відверті ненависники всього українського? Ви також вважаєте, що Юра Київ, Дощ, Євгеніч довб..би, а ухилянти і зрадофіли красунчики? Так ви наче також воювали, нічого не розумію Змінено 25 вересня 2024 користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 16 минут назад, Фрай сказал: погоджусь і першим його назвав копіпастером і ксероксом саме я, але! Хтось же має постити добрі новини і заперечувати вкиди і перекручування фактів від зрадофілів? Ви ж порівняйте кількість, вас не жахає стільки чорнухи та ще й чомусь дивним чином співзвучної з рашистськими вкидами та наративами? Чому ви вважаєте вкиди і перепости різних покидьків від Кантона власними думками, а перепости хороших новин тупим ботом? А те, що довбнями тут малюють тих хто зараз у війську чи просто патріот своєї країни, а героями форума стали ухилянти і відверті ненависники всього українського? Ви також вважаєте, що Юра Київ, Дощ, Євгеніч довб..би, а ухилянти і зрадофіли красунчики? Так ви наче також воювали, нічого не розумію Дуже добре сказали. Потрібно в шапку теми винести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 47 хвилин тому, DmiVady сказав: думки людей Головна умова перемоги будь кого над будь ким -- це зневірити суперника у можливості своєї перемоги. Я вважаю, що ті хто для вас "люди" -- це покидьки, які роблять все можливе для зневірення українців у перемозі України над окупантами частини території України. Може помиляюсь -- а зараз так вважаю... Змінено 25 вересня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 «Найкраща шахедобійка у ЗСУ». Повітряні сили вперше показали роботу зенітних систем Skynex nv.ua/ukr/ukraine/events/skynex-u-zsu-pokazali-video-roboti-zenitnih-sistem-yaki-znishchuyut-shahedi-50453578.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 26 хвилин тому, Фрай сказав: погоджусь і першим його назвав копіпастером і ксероксом саме я, але! Хтось же має постити добрі новини і заперечувати вкиди і перекручування фактів від зрадофілів? Ви ж порівняйте кількість, вас не жахає стільки чорнухи та ще й чомусь дивним чином співзвучної з рашистськими вкидами та наративами? Чому ви вважаєте вкиди і перепости різних покидьків від Кантона власними думками, а перепости хороших новин тупим ботом? А те, що довбнями тут малюють тих хто зараз у війську чи просто патріот своєї країни, а героями форума стали ухилянти і відверті ненависники всього українського? Ви також вважаєте, що Юра Київ, Дощ, Євгеніч довб..би, а ухилянти і зрадофіли красунчики? Так ви наче також воювали, нічого не розумію Витрачу трохи часу ... Пости військових: Юри, Доща, ще пару ників(не буду шукати) і, навіть, Евгеніча) я проглядаю, в чомусь з Дощем згоден, в чомусь ні, но то таке ... люди пишуть свої думки, які є, такі і пишуть. Але, як доросла людина, я розумію, що "воював" не означає "став розумним", і я був в армії, тому чітко знаю що армія робить з інтелектом 😉 Тому, я не дивлюся інтерв'ю, де сержанти чи капітани розповідають як керувати армією, чи державою ... тому в мене закриті на форумі довбні, агресивні й тупі пропагандони (розумних пропагандонів, на кшталт Арестовича, я б проглядав) Я всеж віддаю перевагу обговорювати тенденції чи події, чим читати(а тим паче витрачати свій час на обговорення), хто кому прутнем борщ перемішав. Це мий вибір і я за нього відповідаю. Якщо мені буде потрібно порадитися по будівництву: я це робив і залюбки зроблю ще не раз, гадаю. Радити мені що читати чи не читати .... я, десь років з 14-ти навіть батькам не дозволяв: це моя справа й моя відповідальність. Якщо не подобається моя думка, не бажаєте читати : є настройки форуму 😉 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю телеканалу ABC News, що війна "ближча до завершення", ніж багато хто думає. Цікаво почути особисту думку, є ті хто вважає що війна закінчиться до кінця 2025? Без деталей аналізу і всіляких "якщо". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Та шо ж это за день такой то? Похоже пророчество про "ссаные тряпки" начинает сбываться раньше, чем предполагалось... "Республіканці у Палаті представників вимагають провести розслідування візиту Зеленського в США цього тижня, - Washington Examiner. Зокрема, група з дев'яти республіканців на чолі з Ленсом Гуденом (Техас) запитує інформацію з Міністерств юстиції та оборони, щоб визначити, чи був візит Зеленського до Пенсільванії на початку цього тижня «політично мотивованим» і сплачений коштами США. Зокрема, вони запитують, чи був Зеленський доставлений до Пенсільванії на військовому літаку США і чи перебував він під захистом Секретної служби. А також ставить питання, чому президента України супроводжували лише демократи. У запиті цитуються заяви Зеленського, що республіканський кандидат на посаду віце-президента Джей Ді Венс був «надто радикальний», а Трамп «насправді не знає, як зупинити війну, навіть якщо він думає, що знає як». Нагадаю, Зеленський привселюдно говорив, що хоче зустрітися з Трампом, проте після його заяв, які розкритикували республіканці, Трамп на зустріч не погодився. Здається, Трамп все більше точить зуб не тільки на Зеленського, а і на Україну в цілому - вона його просто дратує. (С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 6 минут назад, loader сказал: Цікаво почути особисту думку, є ті хто вважає що війна закінчиться до кінця 2025? Без деталей аналізу і всіляких "якщо". 2025 чи 2024? Змінено 25 вересня 2024 користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 10 хвилин тому, ashim1990 сказав: 2025 чи 2024? 2025. Але 2024 формально в цей період попадає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 8 минут назад, loader сказал: 2025. Але 2024 формально в цей період попадає. До кінця 2025 закінчиться. Нескоро то буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 5 хвилин тому, ashim1990 сказав: До кінця 2025 закінчиться. Нескоро то буде... що закінчиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 (змінено) 34 хвилини тому, loader сказав: Цікаво почути особисту думку, є ті хто вважає що війна закінчиться до кінця 2025? ось вам особиста думка з іншого форму Змінено 25 вересня 2024 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: що закінчиться? Нічого не закінчиться..... Пока будет сохранятся нынешняя власть в РФ, война будет идти хоть на 1 км фронта. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 Це залежить чи повернеться тричі ухилянт з чергової поїздки за кордон чи отримає статус біженця))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз