Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, 7351 сказал:

Я вважаю, що діюче військово-політичне керівництво України під час повномасштабної війни може робити те, що вважає за потрібне для перемоги України.

Я вважаю, що ті, хто проти України та українців -- проти будь яких рішень діючого військово-політичного керівництва України.

Що я вважаю -- я написав.

Вчити читати когось та розтлумачувати елементарні поняття в мої плани, поки що, не входить -- продовжуйте читати вінсолів-кантонів і брехати про мене...

Схаменись, чучело! ,(с)

• Лайк 5
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, murava сказав:

Схаменись, чучело! ,(с)

Можете не підписуватись -- про вас і так все очевидно.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Дощ сказав:

Я ж кажу - ви не можете осягнути того про що пишете, вірніше транслюєте. Лібералізація валютного ринку - бомба про яку ніхто ніколи не мріяв. Реформа держзакупівель - удар під дих всім злодіям. Але що воно вам дає якщо "мафіозні клани й надалі грабують країну." Дайош вендетту! Валим олігархічну систему!

Блять, не знаю про що з вами говорить

Ви відео дивилися? Чому цей майданівець каже практично те, що і я? Він теж " не може осягнути" з двома вищими освітами? Ну, не треба ж багато розуму, щоб зрозуміти просту річ - те, що повинно належати народу, належить декільком олігархічним кланам. Народ бідний, тому, що його тупо грабують, отримуючи гроші за ті всі надра в свою кишеню, а потім ще й продаючи його населенню по завищеним тарифам. Всі ласі шматочки, які залишилися від совка - заводи, фабрики, облгази, обленерго, прихватизовані нашими олігархами, яких можна перерахувати на пальцях руки. Народ просто наїпали з тією приватизацією.  Наші мінімальна зарплата і пенсія - це ганьба. Не може нормально розвиватися країна з таким розривом між бідними і багатими. Ось тому, вже 2 Майдани було, але система, тим не менш, вистояла, тому що зуміла направити народний гнів в своє русло. Все ж просто -  в кого власність - той і хазаїн. От і виходить, що. по суті, олігархи володіють країною. Основні власники і вигодонабувачі - вони. Влаштовують нам виставу, під назвою вибори, де ми вибираємо менше зло. хоча хоч менше, хоч більше зло, по факту, працює на цих олігархів і на те, щоб вони не втратили своїх статків і далі мали змогу грабувати український народ. 

І це ж не тільки я так думаю. Ви думаєте, що я транслюю чиїсь думки, але до цього неважко і самому дійти. 

Можете почитати про неіснуючу олігархічну систему і її вплив на розвиток країни -

nashigroshi.org/2022/11/30/yak-sformuvavsia-oliharkhat-v-ukraini/

• Лайк 10
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Ви відео дивилися? Чому цей майданівець каже практично те, що і я? Він теж " не може осягнути" з двома вищими освітами? Ну, не треба ж багато розуму, щоб зрозуміти просту річ - те, що повинно належати народу, належить декільком олігархічним кланам. Народ бідний, тому, що його тупо грабують, отримуючи гроші за ті всі надра в свою кишеню, а потім ще й продаючи його населенню по завищеним тарифам. Всі ласі шматочки, які залишилися від совка - заводи, фабрики, облгази, обленерго, прихватизовані нашими олігархами, яких можна перерахувати на пальцях руки. Народ просто наїпали з тією приватизацією.  Наші мінімальна зарплата і пенсія - це ганьба. Не може нормально розвиватися країна з таким розривом між бідними і багатими. Ось тому, вже 2 Майдани було, але система, тим не менш, вистояла, тому що зуміла направити народний гнів в своє русло. Все ж просто -  в кого власність - той і хазаїн. От і виходить, що. по суті, олігархи володіють країною. Основні власники і вигодонабувачі - вони. Влаштовують нам виставу, під назвою вибори, де ми вибираємо менше зло. хоча хоч менше, хоч більше зло, по факту, працює на цих олігархів і на те, щоб вони не втратили своїх статків і далі мали змогу грабувати український народ. 

І це ж не тільки я так думаю. Ви думаєте, що я транслюю чиїсь думки, але до цього неважко і самому дійти. 

Можете почитати про неіснуючу олігархічну систему і її вплив на розвиток країни -

nashigroshi.org/2022/11/30/yak-sformuvavsia-oliharkhat-v-ukraini/

Ви мене вбиваєте своїми "залізобетонними" аргументами. Відео не дивися

Ну олігархи - що далі? Ваша аргументація - Порох підор, Зеленський підор - систему не зламали, виберемо ще одного підора - хай він систему не зламає. От зберемо майдан - тоді точно зламаєм. Насправді точно не зламаєм. Та ви навіть не розумієте природу Майдану

В наших умовах не може бути швидко, якісно, безболісно - щось одне навпаки.

Але то все до спини на сьогодні, до сраки можна сказать - війна в повен зріст! Не так, ВІЙНА!!! Ви розумієте який це пздц у порівнянні з усім іншим?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Дощ сказав:

Ви мене вбиваєте своїми "залізобетонними" аргументами. Відео не дивися

Ну олігархи - що далі? Ваша аргументація - Порох підор, Зеленський підор - систему не зламали, виберемо ще одного підора - хай він систему не зламає. От зберемо майдан - тоді точно зламаєм. Насправді точно не зламаєм. Та ви навіть не розумієте природу Майдану

Але то все до спини на сьогодні, до сраки можна сказать - війна в повен зріст! Не так, ВІЙНА!!! Ви розумієте який це пздц у порівнянні з усім іншим?

З останнім абзацом повністю згоден, то все не на часі, доки йде війна і йдеться, взагалі, про існування України, як незалежної країни. Але думати і дискутувати про те, що і як змінювати, в разі, якщо Україна вистоїть - можна і потрібно. Подивіться все-таки відео. Зрозуміло, що наші думки - то просто розмови на кухні, але все ж таки.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Чотири заводи Rheinmetall в Україні: перші серійні БМП вже до кінця року, другий завод "на підході"

Звісно, у сучасній війні, та й у майбутньому (якщо не нівелюють перевагу війни дешевими дронами) той коштовний металобрухт довго на полі бою не проживе, але гарно те, що німцям прийдеться захищати свої інвестиції.

У Rheinmetall назвали зброю, яка найуспішніше показала себе на полі бою в Україні

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Я придумав корупційно-олігархічну систему? А чому тоді ви "стягаєте по крупинці"? Які можуть бути "тектонічні" зміни, якщо вони не чіпають саму систему? А нічого, що  головні вигодонабувачі цієї системи і досі грабують країну, отримуючи мільярди доларів, а ви "стягайте по крупинці". По Конституції надра належать народу, а по факту - декільком мафіозним кланам. По факту, основні багатства країни належать цим кланам. При зміні влади - обов'язковий перерозподіл власності у видобувній сфері, найбільш вигідній у нашій країні. Чомусь зіпсувалися відносини Порошенко - Аваков? Може воно і ні при чому, але оті десять газових свердловин в Полтавській області, які Аваков хотів, щоб дісталися його партнеру Котвіцькому, дісталися Фуксу, явно, не без підтримки Порошенка. 

"70% в тепловій генерації електроенергії («ДТЕК Східенерго», ДТЕК «Дніпроенерго» і ДТЕК «Західенерго»)

80% видобутку енергетичного вугілля в Україні, яке і спалюють для виробітку електроенергії;

41% від загального обсягу розподілу електроенергії в Україні через розподільчі компанії (обленерго) в Києві, на Київщині, Донеччині, Дніпропетровщині."

Монополії - це те, що треба для розвитку країни? А там же ще цікава історія з падінням ціни ахмєтовських акцій після Революції Гідності - nashigroshi.org/2016/06/01/kapitulyatsiya-ahmetova-pershi-trofeji/

І хтось уже в долі, а ви і далі "стягайте по крупинці", ще й агітуйте.

Багато критикують Тимошенко, а в неї був правильний план реприватизації. На жаль, обмежилися лише "Криворіжсталлю". На нікопольскому ферросплавному вона обламалася. Тупо "порішали" з Ющенком. Наші монополісти не зацікавлені в тому, щоб в Україні був іноземний бізнес - "Техас повинні грабувати техасці". Країні потрібні були західні інвестори, а не вітчизняні прихватизатори, які добивали совєцькі активи. 

Ютуб випадково сьогодні викинув оце відео, де Назар Мухачов, який теж був на Майдані, як і ви, (координатор Громадського Сектору Євромайдану, сотник 26 сотні) каже, що корупційна олігархічна система - не моя видумка і вона винувата в тому, що ви "збираєте по крупинкам", як і більшість українців. Взагалі, каже багато правильних речей. Багато відповідей на питання, які часто задають на цьому форумі. Та ще й Зеленського критикує, називає ворогом.

Як же ж насрано в цій голові.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Дощ сказав:

Блять, не знаю про що з вами говорить

Про ті золоті часи, коли можна було в кабаках лабать мурку та зашибать 1000.

Посилання на коментар

3 години тому, Вячеслав63 сказав:

З останнім абзацом повністю згоден, то все не на часі, доки йде війна і йдеться, взагалі, про існування України, як незалежної країни. Але думати і дискутувати про те, що і як змінювати, в разі, якщо Україна вистоїть - можна і потрібно. Подивіться все-таки відео. Зрозуміло, що наші думки - то просто розмови на кухні, але все ж таки.

, якщо  -

Змінено користувачем Vinsol2009
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, Дощ сказал:

464457266_541869005265551_4454946633270651487_n.jpg

• Лайк 2
  • Хаха 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Про Безуглу, як і обіцяв.

Три чверті того, що пише Безугла про проблеми в армії правда. Про пройоби, кумовство, ІБД, знову пройоби і прочу хуїту. Багато правди та реальних кейсів. Бо вона їх не видумує, а пише зі слів військових, які їй жаліються, бо не дуже і багато є кому пожалітися, хоч з якимось ефектом звісно.

Чого Безугла це пише? Ну бо вважає, що отакий її хрест, така її соціальна функція, тільки привертанням уваги можна вирішувати проблеми. Чи вдається їй їх таким чином вирішувати? Частіше за все ні, бо *** ти так що в армії зміниш. Чи є в неї прогалини в компетенції? Та є. Чи пересмикує? Я не дуже слідкую, але декілька разів бачив доїбашки ні за що.

І політична забарвленість є, вона того і не приховує. Проте чи є до неї любов у відповідь? Всє заслугі пєрєд партієй умірают в полночь. Тому про хитру гру Офісу, який використовує її як торпеду для дискредитації військових - та ну камон. Бутусов також критикує військове керівництво(і також за діло), і що? Також Офісу допомагає з дискредитацією? Звісно порівнювати Бутусова з Безуглою не варто. По-перше тому, що один журналіст і нічого окрім як писати він і не може. А друга законодавець, депутат профільного комітету зі своїм інструментарієм, донедавна замголови комітету. І чо реально тільки постами могла діяти? І все? Тут Дуб з СІЗО пів країни заїбав в корягу зверненнями, а він також заступник голови комітету. Чи не краще було використовувати інструментарій депутата?

Але тут виникає проблема Безуглої в тому, що вона, для оточуючих, виглядає єбейшим соціопатом-аутістом, богомолом з іншої планети з абсолютно іншим типом мислення. Нахуя про все це писати ТАК як вона пише, я хз. Тут навіть з журналістикою чи блогерством порівняти складно.

Безугла в кожний окремий момент когось ненавидить, а когось любить, абсолютно щиро, але потім може і передумати. З Сирським так саме і було. Хтось може вірити, що так їй Офіс сказав, хтось може вірити, що просто почала слухати розповіді і про Сирського.

Безугла робот, місія якого не відома. Звісно багато кому зручно написати їй про свої проблеми, проблеми зі своїми командирами, і про косяки в своєму підрозділі, знаючи що цей криголам по***ує на будь-кого без зайвих вагань. Тому і пишуть. При цьому вона наполеглива, упряма, працьовита, активна, *** ти її зупиниш.

Виникає небезпечна суміш, яка іноді вибухає, і назвати ці вибухи позитивними для війська та країни я ніяк не можу. Навіщо блогери йдуть у депутати я розумію. Навіщо депутати йдуть у блогери, та ще й у треш-сегмент, я не дуже розумію. Виходить якась фігня, хоча купа людей у армії читаючи Безуглу каже, от правду пише - заєбісь.

Антон Швец

Посилання на коментар

5 годин тому, Vinsol2009 сказав:

, якщо  -

"Як же ж насрано в цій голові."

Якщо Україна вистоїть у 2024 році, Росія вже ніколи не зможе здобути перемогу у цій війні

argumentua.com/stati/yakshcho-ukra-na-visto-t-u-2024-rots-ros-ya-vzhe-n-koli-ne-zmozhe-zdobuti-peremogu-u-ts-i-v

Посилання на коментар

20 часов назад, murava сказал:

Чекайте, ту тисячу ще давати навіть не почали - можливо по факту з'ясується, що її видадуть знову на єКарточку і можна потратити лише на місячні висери найпотужнішого в м'якому перепльоті  та на донати придворним волонтерам.

Есть уточнение...

Денюшка типа капнет на карту Национальный кешбек

Посилання на коментар

9 годин тому, Дощ сказав:

для більшості немає війни поки вони особисто не втратять щось. щось втратили ще далеко не всі.

9 годин тому, DmiVady сказав:

Звісно, у сучасній війні, та й у майбутньому (якщо не нівелюють перевагу війни дешевими дронами) той коштовний металобрухт довго на полі бою не проживе, але гарно те, що німцям прийдеться захищати свої інвестиції.

з інвестиціями все не так просто. ми ж не можемо узнати чиї і на яких умовах ті гроші і хто та яку мету ними переслідує. може вони як американці таким чином та за рахунок держаних (народних) грошей собі обладнання повністю оновили та замовлень взяли, а нам списане привезли. ви будете секонд хенд захищати?

• Лайк 2
Посилання на коментар

36 хвилин тому, Canton сказав:

Есть уточнение...

Денюшка типа капнет на карту Национальный кешбек

не типа ((

www.pravda.com.ua/news/2024/10/27/7481549/

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, irina1969 сказав:

не типа ((

"Тисячу гривень державної допомоги, яку з грудня зможуть отримати українці, будуть нараховувати на картку "Національний кешбек", це будуть кошти партнерів в рамках існуючих програм, які не встигають освоїти до кінця року.

Щодо можливості перерахування грошей окремими людьми на ЗСУ, Соболев зазначив, що на такі дії не розповсюджується заборона партнерів щодо спрямування коштів на військові потреби."

Ми знаємо що вони брешуть, партнери знають що вони брешуть, вони самі знають що вони брешуть. Брехуни 

• Дякую 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Дощ сказав:

"Тисячу гривень державної допомоги, яку з грудня зможуть отримати українці, будуть нараховувати на картку "Національний кешбек", це будуть кошти партнерів в рамках існуючих програм, які не встигають освоїти до кінця року.

Щодо можливості перерахування грошей окремими людьми на ЗСУ, Соболев зазначив, що на такі дії не розповсюджується заборона партнерів щодо спрямування коштів на військові потреби."

Ми знаємо що вони брешуть, партнери знають що вони брешуть, вони самі знають що вони брешуть. Брехуни 

Там все набагато цинічніше

«До речі, про кешбек… Якщо ви думаєте, що цього свята популізму немає у Бюджеті 2025… То ви помиляєтесь. В тексті самого закону про Бюджет-2025 зʼявилась цікава стаття, № 38, яка говорить про те, що невикористані кошти Соцстраху можуть бути „за рішенням КМУ“ відправлені на різні програми, в тому числі і … кешбек. Ще раз — мало того, що гроші будуть в обхід рішення Ради направляти на різні програми (а просто „за рішенням КМУ“), так цинізм ситуації в тому, що ми з Фонду соцстраху будемо фінансувати індустріальні парки, техніку і кешбек. Ну це прям дуже нагло....і ще, З 1 січня 2023 року в Україні триває реорганізація системи соціального страхування — Фонд соціального страхування України передав свої завдання і функції до Пенсійного фонду[2].

biz.nv.ua/ukr/markets/nacionalniy-keshbek-zheleznyak-rozpoviv-pro-poyavu-divnoji-statti-v-zakoni-pro-derzhbyudzhet-2025-50453340.html

• Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Дощ сказав:

це будуть кошти партнерів в рамках існуючих програм, які не встигають освоїти до кінця року.

а ви кажете грошей не вистачає. та навіть ті що є не встигають пиляти освоювати :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, irina1969 сказав:

Там все набагато цинічніше

у когось ще є сумніви у надзвичайній кваліфікації 5-6 менеджерів? :flag1:

Посилання на коментар

24 минуты назад, irina1969 сказал:

не типа ((

Це одна тисяча гривень на людину, незалежно від віку й соціального статусу (С)

А у деток тоже Дия в смартфоне есть? А где смарт каждому пенсионеру?

Становится ясным сие - "попередня версія програми єПідтримка під час ковіду коштувала приблизно 8 млрд грн" (С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Це одна тисяча гривень на людину, незалежно від віку й соціального статусу (С)

А у деток тоже Дия в смартфоне есть? А где смарт каждому пенсионеру?

Становится ясным сие - "попередня версія програми єПідтримка під час ковіду коштувала приблизно 8 млрд грн" (С)

немає ручок - немає морозива :lol:

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

11 минут назад, irina1969 сказал:

З 1 січня 2023 року в Україні триває реорганізація системи соціального страхування — Фонд соціального страхування України передав свої завдання і функції до Пенсійного фонду[2].

Там еще интересней...

Назначает субсидию ПФ, считает сумму СоцЗахист, выплачивает ПФ

Концов хрен найдешь обычному человеку...

• Сумно 1
Посилання на коментар

6 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Про ті золоті часи, коли можна було в кабаках лабать мурку та зашибать 1000.

Найсумніше тут те, що це знято 1 рік тому і прізвище цього високомайстерного музиканта Кірієнко, яке він ще скоротив на Кір, що на сленгу означає - бухло.

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Найсумніше тут те, що це знято 1 рік тому

Тобто війна триватиме ще багато років...

• Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...