Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Тільки що, loader сказав: Хочете сказати що він збрехав про посаду і кулемет? Фейковий? Надто специфічні речі описує. Ви ж легко можете самі спростувати чи підтвердити те про що пише. Я хочу сказати те що сказав вище - нах уя його читати Специфічні речі - для хом'яків які хавають без розбору все, що на їх хом'ячиний погляд виглядає їстівним Я через те нічого по службі не пишу, ібо воно нах нікому тут не треба бо ніхто адекватно не переварить, не кажучи про специфічні речі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Дощ сказав: Я хочу сказати те що сказав вище - нах уя його читати Специфічні речі - для хом'яків які хавають без розбору все, що на їх хом'ячиний погляд виглядає їстівним Я через те нічого по службі не пишу, ібо воно нах нікому тут не треба бо ніхто адекватно не переварить, не кажучи про специфічні речі Та я сам вирішують кого мені читати. В твіттері здебільшого це військові і дотичні. Нахуя вам? Я Не казав вам його читати, відповідь була 7351 який не знає про очевидні речі. Просто як приклад, бо якраз читав недавно. І це принаймі у відкритому доступі, а не інфа від кума. Змінено 6 листопада 2024 користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Я б інфі від кума більше б довіряв, бо кума ви знаєте, і знаєте його слабкі сторони - де бреше а де мовчить, а відкритий доступ на те і відкритий щоб там писали хто попало. Війна ж надворі - зрадників і колаборантів які знають українську дофігіща - ви ж не будете день сидіти розбиратись чи то бот чи реальний чоловік/колаборант, чи якийсь мудак якому гроші платять 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 години тому, XL.pro сказав: При бажанні Заходу цю війну можна було закінчити ще у 2022 році, за надавши Україні необхідне озброєння. А так з кожним днем, місяцем, роком ми втрачаємо людей та інфраструктуру країни. Зайшов привітати Трампа з обранням Президентом. І слава богу. Не для України, для світу. Для України не можна, а потрібно було. Но, проєбалі (с). Але точка неповернення вже пройдена, тому демократичними методами спасти українську націю неможливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, Дощ сказав: Я б інфі від кума більше б довіряв, бо кума ви знаєте, і знаєте його слабкі сторони - де бреше а де мовчить, а відкритий доступ на те і відкритий щоб там писали хто попало. Війна ж надворі - зрадників і колаборантів які знають українську дофігіща - ви ж не будете день сидіти розбиратись чи то бот чи реальний чоловік/колаборант, чи якийсь мудак якому гроші платять В мене кум служить з березня 2022. Інфу від нього я принципово не поширюю, взагалі. Ви ж самі вище писали про хомяків і тп) Ну і ворог нікуди не дівся. Тому тут просто - від мене інфи не буде, ніякої. А дати посилання на щось у відкритому доступі, інша справа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Зайшов привітати Трампа з обранням Президентом. І слава богу. Не для України, для світу. Для України не можна, а потрібно було. Но, проєбалі (с). Але точка неповернення вже пройдена, тому демократичними методами спасти українську націю неможливо. Вважаєте Трамп читає "Строимдом"?))) Збираєтесь продавати/продали майно в Україні? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Зайшов привітати Трампа з обранням Президентом. І слава богу. Не для України, для світу. Для України не можна, а потрібно було. Но, проєбалі (с). Але точка неповернення вже пройдена, тому демократичними методами спасти українську націю неможливо. А що станеться з "нацією"? Можливо ви мали на увазі "державу"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, yukon сказав: А що станеться з "нацією"? Можливо ви мали на увазі "державу"? Ніт. Держава зостанеться, а нація ні. В самому позитивному сценарію українській нації лишилось два покоління (п'ятдесят років). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 О, кіт прийшов... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, murava сказав: О, кіт прийшов... Не просто кіт. Кіт апокаліпсиса:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Не просто кіт. Кіт апокаліпсиса:) Не нагнітайте. Скоро перемога. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Вважаєте Трамп читає "Строимдом"?))) Збираєтесь продавати/продали майно в Україні? Звісно. По утрам, я йому англійською перекладаю за мєлкій кеш В мене майно в Україні зараз тільки те, яке мені дороге, як пам'ять. І я його не буду продавати. Пропаде - так тому і бути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Звісно. По утрам, я йому англійською перекладаю за мєлкій кеш В мене майно в Україні зараз тільки те, яке мені дороге, як пам'ять. І я його не буду продавати. Пропаде - так тому і бути. Остаточно прийняли рішення про переселення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Зайшов привітати Трампа з обранням Президентом. І слава богу. Не для України, для світу. Для України не можна, а потрібно було. Но, проєбалі (с). Але точка неповернення вже пройдена, тому демократичними методами спасти українську націю неможливо. Діма, что років) де пропадав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Остаточно прийняли рішення про переселення? Глобально - так, але приїду, як будуть вибори. Прийдешні вибори будуть епічними, Хунта проти Зеленського. Хто переможе? Хз. Але можливість заробити теж буде вимірюватись в шестизначних сумах:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 12 минут назад, murava сказал: Не нагнітайте. Скоро перемога. Трамп за 24 години завершив війну На території Росії – в її Курськй області. Коли будуть виведені наші війська з Курщини? Мій прогноз – у цьому місяці 100%, 75% - що будуть виведені ще у першій його половині. Чому я так вважаю? Тому що Зеленському потрібно терміново налагоджувати мости з Трампом. А той дуже категорично виступав проти операції наших у Курській області. Й по традиції казав, що її наслідком стане початок ядерної Третьої світової. І ось ще немає не те що офіційних даних про перемогу останнього на виборах, навіть необхідних для перемоги 270 голосів у колегії виборників у Трампа не було, а Генштаб ЗСУ вже підвів підсумки бойової операції в Курській області. Перелічив людські втрати противника, кількість знищеної техніки. А заодно і дав зрозуміти, що контингент наших військ у Курській області своє завдання виконав. Розповів, що росіяни збирались напасти на Сумську область, тому наші війська превентивно були введені у Курську область та зірвали задум ворога. Тепер після виконання завдання очікуємо повернення наших бійців в Україну. За принципом мавр зробив свою справу – мавр може уходити. Щоправда, це суперечить інформації про те, що ідея вторгнення у прикордонні російські області обговорювалась ще із Залужним, коли той був головкомом ЗСУ. Заперечення Залужного проти вторгнення полягало в тому, що не було чіткого другого кроку після успішного прориву кордону елітними українськими підрозділами, сформованими з чотирьох бригад. Залужний запитав: «Коли ви отримаєте плацдарм, що далі?» Й відповіді не отримав. У нинішньому повідомленні Генштабу також «забули» вказати, що крім Росії з її 45-тисячним угрупованням плюс корейці з КНДР ще дехто прагнув, щоб Україна вивела свої війська з Курської області. Після вчорашніх виборів цей дехто отримав звання майбутнього 47 президента США. Й з цією новою реальністю офіційному Києву потрібно рахуватися. Й чим скоріше, й чим дієвіше - то краще. За швидкість розуміння нової реальності й бліц-анонс виведення військ із Куртини – залік. Отже у сухому підсумку: підготовча робота по обґрунтуванню виведення наших військ з Курщини розпочата повідомленням Генштабу. Залишилось дочекатися формального оформлення рішення уходити звідти. Чекати довго не доведеться. Джерело: https://censor.net/ua/b3518644 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) "Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики пропонує обговорити обов’язкову купівлю ОВДП населенням в обсязі 7% від оподаткованого доходу. Гетманцев посилається на досвід країн, які проходили через великі війни. На думку голови комітету, історія свідчить про те, що самих лише економічних стимулів у такому разі недостатньо"(с) Необходимы ещё и пиз***юля, добавил Гетманцев, но очень тихо. Он ссылается на опыт Израиля, который заём 1970го года погасил в 1986м. То есть потом сдохнет или ишак или падишах, а денег заставят отлистать. Он, конечно, уточняет, что нужно провести дискуссию на эту тему, но шото мне кажется я знаю итог этой "дискуссии" Т. Адамс Змінено 6 листопада 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) Щось за Трампампамом загубилося маленьке досягнення (1 500,0 км) нашої безпілотної авіації) Новою ціллю українських БПЛА-камікадзе стала база Каспійської флотилії, і є близький "приліт" по одному кораблю Підтверджених вражень поки що нема. * звісно, нафтоперегонні заводи бити значно легше, але все більше фактів за те, що договірняк про "не чіпаємо енергетику" відбівся, а у світі перегонів(звісно якщо найвеличніший не бажає потужно присісти на пляшку своїм незламним) цей договірняк може протриматись ще якийсь час. Але дрова та акумулятори поки що розпродавати рано. Змінено 6 листопада 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) Делегація послів 27 країн-членів Європейського Союзу, членів Комітету з питань політики та безпеки ЄС відвідала Київ та запевнила в готовності продовжувати підтримку за будь-яких обставин всіма можливими засобами. Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявила голова Комітету з питань політики та безпеки Європейського Союзу, посол Дельфін Пронк на брифінгу в Києві. Вона зазначила, що привезла членів комітету, який вирішує питання військової підтримки в рамках Європейського фонду миру і визначає стратегічний напрямок Місії військової допомоги EUMAM, до Києва заради зустрічей високого рівня та запевнення України в непохитній підтримці ЄС. Делегація 27 послів країн-членів також вшанувала героїв Небесної сотні. Покладання квітів спочатку перервала повітряна тривога. www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3924221-posli-27-krain-es-u-kievi-zapevnili-u-prodovzenni-pidtrimki-ukraini.html Змінено 6 листопада 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Глобально - так, але приїду, як будуть вибори. Прийдешні вибори будуть епічними, Хунта проти Зеленського. Хто переможе? Хз. Але можливість заробити теж буде вимірюватись в шестизначних сумах:) Якби євреї могли заробити/вкрасти шестизначні суми там, вони б не чіплялися за Україну до останнього))). Повторний напад Росії буде? Чи в Україні запустилися процеси, які розірвуть державу із середини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Якби євреї могли заробити/вкрасти шестизначні суми там, вони б не чіплялися за Україну до останнього))). Повторний напад Росії буде? Чи в Україні запустилися процеси, які розірвуть державу із середини? Буде. Не тому, що можливий, а тому що ви його проїбете. Я балакав з багатьма людьми, іноді чесно, як єврей з єврей з євреєм. І в мене склалася картинка. Колись, коли Україна набула незалежність, майбутні олігархи і політики кинулися ділити те, що лишилося від СРСР, і зовсім забили xуй на ЗСУ. А ЗСУ тим часом будували кацапи, ставили на посади кацапів, ватніків і прочіх українських гнид. І ці люди до 14-го року руйнували українську армію. І тут би я мав сказать, що Сивочолий Гетьман все змінив, но ніт. Він просто дав їм більше грошей. Ніякої реформи армії не відбулося. І вони продовжили грабувати армію далі. І в 22-му ніякого дива не відбулося, кадрова армія за три дні здала величезні території, за які зараз гинуть сотні тисяч, і тільки з приходом сотень тисяч добровольців, таких як Юра і Євгеніч, хоча останній й деградував під впливом замполітів, ЗСУ змогли зупинити кацапів. Ненадовго, бо їх наїбали (вони цього навіть не зрозуміли), але вони спробували, іноді ціною свого життя. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Буде. Не тому, що можливий, а тому що ви його проїбете. Я балакав з багатьма людьми, іноді чесно, як єврей з єврей з євреєм. І в мене склалася картинка. Колись, коли Україна набула незалежність, майбутні олігархи і політики кинулися ділити те, що лишилося від СРСР, і зовсім забили xуй на ЗСУ. А ЗСУ тим часом будували кацапи, ставили на посади кацапів, ватніків і прочіх українських гнид. І ці люди до 14-го року руйнували українську армію. І тут би я мав сказать, що Сивочолий Гетьман все змінив, но ніт. Він просто дав їм більше грошей. Ніякої реформи армії не відбулося. І вони продовжили грабувати армію далі. І в 22-му ніякого дива не відбулося, кадрова армія за три дні здала величезні території, за які зараз гинуть сотні тисяч, і тільки з приходом сотень тисяч добровольців, таких як Юра і Євгеніч, хоча останній й деградував під впливом замполітів, ЗСУ змогли зупинити кацапів. Ненадовго, бо їх наїбали (вони цього навіть не зрозуміли), але вони спробували, іноді ціною свого життя. До останнього не хочеться виїжджати з України ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 9 хвилин тому, XL.pro сказав: До останнього не хочеться виїжджати з України ... Так виїхав, але хочу повернутись. Просто був період невизначеності. Тепер все сильно простіше, з'явилася надія. Я демократ по переконанням, але вони сильно скотилися до ліваків, тому я зараз за респів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 годину тому, murava сказав: О, кіт прийшов... Та він нікуди й не йшов, сидів під клоном якимсь 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз