Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 годину тому, porterlv сказав: Нащо? Ви точно хоч раз з тим стикались? Так, а ви? Там свої моменти, щоб піднятись треба більш менш чиста площа і норм погода. Чиста площа і погода = підвищений ризик для екіпажу. Це на стандарті виклав антену і пірнув у яму, тут так не працює - полюєш не лише ти, а й за тобою. Штука звичайно годна для швидких рухів і на малі відстані, але не заміна повністю щоб на нього надрочувати - все працює в комплексі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 година тому, DmiVady сказав: Зеленський "тепло і приємно" поговорив з Трампом та Маском. Про що була розмова А кому саме з них було тепло і приємно і де саме? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 годин тому, Дощ сказав: Ого, стільки спеців по волокнистих дронах пропадає. Ви вже там щось думайте, може пора Це ускладнення від ковіда, вакцинації і шоколаду. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 години тому, DmiVady сказав: "Та це ж ПТУР!" казали військові з великими зірками, ага, це він ... майже, але він підлітає, неквапно вибирає точку удару, і б'є, і все це при гарній картинці, що в роботі пілота дуже важливо, і має велику результативність. А, якщо до когось ще не дійшло, що війна йде не з довбнями, то більш розумні зрозуміють, що при продуманих(скоординованих) тактиках застосування, це дуже-дуже неприємна річ. А птур - приємна річ? Якщо тобі пощастить побачити слід ракети яка летить у твій бік - молитись вже запізно. Продумані тактики застосування... - гарний вислів. От реально, стосується всього - від ножа до ядерної бомби. Ним оперують зазвичай ті хто не застосовує. Все треба продумувати, навіть шляхи пересування з одного окопу в інший хоч він на відстані кількох метрів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 годину тому, DmiVady сказав: Зеленський "тепло і приємно" поговорив з Трампом та Маском. Про що була розмова 🤣🤣🤣 це тобі не єрмака до великих дядь брати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 години тому, Dmitriy_S сказав: На інших дівчат, а не тих, кого вам хочеться:) 4 години тому, loader сказав: Та справжній. Тупо підар. 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Я в курсі, що ви мене палко любите, ще з довоєнних часів. Я вас також. Цілую-обнімаю:))) Мені точно точно цього не хочеться, якось глибоко ви європейськими цінностями проникались в бєрлінах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 21 годину тому, Дашуля сказав: Історія з моїм розшуком – пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу. Я знаю це точно, і коли саме та через кого він давав цю вказівку. Зробив він це, до речі, тільки з другої спроби. Тригером став стрім від 27 жовтня, де я прямо сказав, що ми у ситуації, близькій до катастрофи, через неадекватну систему управління військами. По порядку: 1. Відправка повістки за адресою, де я не проживаю, яку я не надавав, і яка не є адресою прописки. Спеціально, щоб я не отримував її. 2. Оголошення у розшук, бо не зʼявився за викликом, який не міг отримати ніяк. За телефоном чи поштою ніхто так і не звʼязувався зі мною. У день оголошення у розшук я був у МО. Через день ще раз. 3. Злив інфи про розшук російській агентурі. Далі включились і самі росіяни. 4. Брехня про навмисну неявку і сплату штрафу мною від обласного центру комплектування. Пане Сирский, ви на що розраховуєте, розпалюючи протистояння всередині країни? Ви точно розумієте наслідки своїх дій? Брехня і дрібʼязковість точно не допоможуть нам зберегти країну. youtu.be/Ch1MN8pEkfY. Стерненко А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? Займаєшся своєю справою, збираєш гроші купуєш дрони - так займайся чим умієш, навіщо лізти в те про що ні в зуб ногою. Ще бутусов тим страждає, журналіст він норм, все правильно, повага, але як починає грати в аналітику і всесвітню стратегію... ну бля, як баба на базарі Так зараз важко, дуже важко, винні є завжди, ніхто не хоче йти з армією яка відступає, далі напевно буде ще важче, а тому критика має бути вдвічі виважена, і без цих соплей слюнєй 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: Мені вас відверто жаль. знов тп бінго ? ви точно стать не міняли ? Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 37 хвилин тому, Дощ сказав: А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? Займаєшся своєю справою, збираєш гроші купуєш дрони - так займайся чим умієш, навіщо лізти в те про що ні в зуб ногою. Ще бутусов тим страждає, журналіст він норм, все правильно, повага, але як починає грати в аналітику і всесвітню стратегію... ну бля, як баба на базарі Так зараз важко, дуже важко, винні є завжди, ніхто не хоче йти з армією яка відступає, далі напевно буде ще важче, а тому критика має бути вдвічі виважена, і без цих соплей слюнєй Це не привід зливати папери і його дані руснявим ресурсам. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 година тому, МаТраС сказав: 🤣🤣🤣 це тобі не єрмака до великих дядь брати у великих дядь брати така собі розвага... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 годину тому, ozor сказав: Мені точно точно цього не хочеться, якось глибоко ви європейськими цінностями проникались в бєрлінах. Чогось усі совки люто надрочують на цю тему. А ватніки аж казяться. Ви часом не тойво?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 година тому, Бездомный сказав: знов тп бінго ? ви точно стать не міняли ? В цивілізованих країнах то називають емпатією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Чогось усі совки люто надрочують на цю тему Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 годину тому, Дощ сказав: А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? Та куди ж нам сірим та убогим до геніїв стратегії "тридцять років в армії". За три дні здати п'ять областей - це треба вміть:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Чогось усі совки люто надрочують на цю тему. А ватніки аж казяться. Ви часом не тойво?:) Я нє. Але, за моїми спостереженнями, цейвой тема, загострюється весь час, як тільки в тему заскакує новий цейвой, або хтось зі старих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, ozor сказав: Я нє. Але, за моїми спостереженнями, цейвой тема, загострюється весь час, як тільки в тему заскакує новий цейвой, або хтось зі старих. Під тойво я мав на увазі "ватнік", а не те, що ви знов подумали:) І наче ніхто тему ту вашу крім вас не загострює:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Під тойво я мав на увазі "ватнік", а не те, що ви знов подумали:) І наче ніхто тему ту вашу крім вас не загострює:) комусь треба охолонути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: комусь треба охолонути З друзями сидите?:) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) Трамп зосередиться на зупинці війни в Україні, а не на поверненні Києву територій. Про це заявив Бі-бі-сі Браян Ланза, старший радник Трампа та стратег Республіканської партії. За його словами, адміністрація Трампа попросить Зеленського висловити свою версію "реалістичного бачення миру". І «це не бачення перемоги, а бачення миру» "Якщо президент Зеленський сяде за стіл переговорів і скаже: "Ну, у нас може бути мир тільки якщо у нас буде Крим", він покаже нам, що він несерйозний", - сказав він. Ланза уточнив, що повернення Криму Україні є нереальним і «не є метою Сполучених Штатів». «Коли Зеленський каже, що ми припинимо ці бойові дії лише тоді, коли Крим буде повернуто, ми маємо новини для президента Зеленського: Крим пішов. І якщо це ваш пріоритет — повернути Крим та змусити американських солдатів боротися за повернення Криму, ви будете самі з собою», — додав він. За його словами, пріоритетом США є «мир та припинення вбивств».{с} Да какая неожиданность-то, а. Кто бы мог подумать. Ай-яй-яй. Ваш Дед. А. Бабченко Змінено 9 листопада 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: З друзями сидите?:) нема у мене більше друзів (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: А. Бабченко взагалі-то Sofia Ferreira Santos www.bbc.com/news/articles/czxrwr078v7o 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Цитата Всі провідні європейські політики в душі трохи українці... Чотири роки вони розповідали одне одному, що Трамп не повернеться й не стане президентом за жодних обставин... Трамп повернувся і став президентом... Європейські політики збентежено: "От, блядь!" (c) Віталій Чепинога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 годин тому, tort сказав: які до біса танки Танк на перекрестке Клочковской и Новгородской был подбит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Шольц вже достроково знімається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) а всеж настрої кацапів таки змінюються - попри старання z провокаторів , бажаючих долучитися до історичних перемог , шукати все складніше . Більше того , проскакує навіть щось на кшталт Спойлер прямые враги не там, где они воюют, а те кто их туда послал. Стоит за всем вареник которому нужны деньги. А обернется все тем что пропал без вести. удачи, держитесь. Но у вареника все прекрасно всегда под боком есть голодные чурки, удовлетворят по полной. По всем ресурсам (уже и яп) давно на пикабу и прочих эти посты валом - я ухожу на фронт, "я решился", "друг ушел и я пойду", "я еду", "я приехал тут тепло и сытно"....итд. Массово. Много. Потоком. Значит ... поток как бы так сказать тактично ..иссяк запал. Ждем решения партии и правительства. Всвязи с... Родина решила.. "Ограниченный контингент"..бла бла бла.. Все эти "приметы" людям хорошо знакомы. Видать не получается с миллиардом корейцов, а три года, это три года ежедневных.. платить всё равно придётся, но хоть люди гибнуть перестанут. Мне в *** не упёрлись никакие "новые" регионы, просто дыры для распила бабла. С репарациями даже сэкономим неужели есть люди, которые реально хотят репарации платить всей страной ? стадія "прийняття " ? А какая разница между репарациями и "восстановлением земель, вернувшихся в родную гавань"? Что так, что эдак эти средства население не увидит. Вопрос в имидже и гордости? Да насрать на этот имидж и эти амбиции. Лучше быть сытой и удобной для всех ирландией или люксембургом, нежели, якобы, суверенным вершителем мира с амбициями и затянутыми поясами. Те, кто во время срочки хапнул холод в полях, отсутствие жрачки и отношение к солдату - сидят дома. А откосившие, видевшие нелёгкий солдатский труд лишь на рекламных видео - идут по контракту. Разведка работает хорошо. Поэтому Нарышкин сидел и охуевал, в отличие от... Мы долбаебы тогда ржали над ним тут, а он вишь - знал. www.yaplakal.com/forum7/topic2852354.html www.yaplakal.com/forum28/topic2852382.html Змінено 10 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз