Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, porterlv сказав:

Нащо? Ви точно хоч раз з тим стикались?

Так, а ви? Там свої моменти, щоб піднятись треба більш менш чиста площа і норм погода. Чиста площа і погода = підвищений ризик для екіпажу. Це на стандарті виклав антену і пірнув у яму, тут так не працює - полюєш не лише ти, а й за тобою. Штука звичайно годна для швидких рухів і на малі відстані, але не заміна повністю щоб на нього надрочувати - все працює в комплексі

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, DmiVady сказав:

Зеленський "тепло і приємно" поговорив з Трампом та Маском. Про що була розмова

А кому саме з них було тепло і приємно і де саме?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 годин тому, Дощ сказав:

Ого, стільки спеців по волокнистих дронах пропадає. Ви вже там щось думайте, може пора

Це ускладнення від ковіда, вакцинації і шоколаду.

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

"Та це ж ПТУР!" казали військові з великими зірками, ага, це він ... майже, але він підлітає, неквапно вибирає точку удару, і б'є, і все це при гарній картинці, що в роботі пілота дуже важливо, і має велику результативність. А, якщо до когось ще не дійшло, що війна йде не з довбнями, то більш розумні зрозуміють, що при продуманих(скоординованих) тактиках застосування, це дуже-дуже неприємна річ.

А птур - приємна річ? Якщо тобі пощастить побачити слід ракети яка летить у твій бік -  молитись вже запізно. Продумані тактики застосування... -  гарний вислів. От реально, стосується всього - від ножа до ядерної бомби. Ним оперують зазвичай ті хто не застосовує. Все треба продумувати, навіть шляхи пересування з одного окопу в інший хоч він на відстані кількох метрів 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Зеленський "тепло і приємно" поговорив з Трампом та Маском. Про що була розмова

🤣🤣🤣 це тобі не єрмака до великих дядь брати

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

На інших дівчат, а не тих, кого вам хочеться:)

4 години тому, loader сказав:

Та справжній. Тупо підар. 

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

Я в курсі, що ви мене палко любите, ще з довоєнних часів. Я вас також. Цілую-обнімаю:)))

Мені точно точно цього не хочеться, якось глибоко ви європейськими цінностями проникались в бєрлінах.

Посилання на коментар

21 годину тому, Дашуля сказав:

Історія з моїм розшуком – пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу.

Я знаю це точно, і коли саме та через кого він давав цю вказівку.

Зробив він це, до речі, тільки з другої спроби.
Тригером став стрім від 27 жовтня, де я прямо сказав, що ми у ситуації, близькій до катастрофи, через неадекватну систему управління військами.

По порядку:

1. Відправка повістки за адресою, де я не проживаю, яку я не надавав, і яка не є адресою прописки. Спеціально, щоб я не отримував її.

2. Оголошення у розшук, бо не зʼявився за викликом, який не міг отримати ніяк.
За телефоном чи поштою ніхто так і не звʼязувався зі мною.
У день оголошення у розшук я був у МО. Через день ще раз.

3. Злив інфи про розшук російській агентурі.
Далі включились і самі росіяни.

4. Брехня про навмисну неявку і сплату штрафу мною від обласного центру комплектування.

Пане Сирский, ви на що розраховуєте, розпалюючи протистояння всередині країни?
Ви точно розумієте наслідки своїх дій?

Брехня і дрібʼязковість точно не допоможуть нам зберегти країну.

youtu.be/Ch1MN8pEkfY.

Стерненко

А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? Займаєшся своєю справою, збираєш гроші купуєш дрони - так займайся чим умієш, навіщо лізти в те про що ні в зуб ногою. Ще бутусов тим страждає, журналіст він норм, все правильно, повага, але як починає грати в аналітику і всесвітню стратегію... ну бля, як баба на базарі

Так зараз важко, дуже важко, винні є завжди, ніхто не хоче йти з армією яка відступає, далі напевно буде ще важче, а тому критика має бути вдвічі виважена, і без цих соплей слюнєй

• Лайк 7
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Мені вас відверто жаль.

знов тп бінго ? :pozor:

ви точно стать не міняли ? :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 2
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Дощ сказав:

А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? Займаєшся своєю справою, збираєш гроші купуєш дрони - так займайся чим умієш, навіщо лізти в те про що ні в зуб ногою. Ще бутусов тим страждає, журналіст він норм, все правильно, повага, але як починає грати в аналітику і всесвітню стратегію... ну бля, як баба на базарі

Так зараз важко, дуже важко, винні є завжди, ніхто не хоче йти з армією яка відступає, далі напевно буде ще важче, а тому критика має бути вдвічі виважена, і без цих соплей слюнєй

Це не привід зливати папери і його дані руснявим ресурсам.

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

🤣🤣🤣 це тобі не єрмака до великих дядь брати

у великих дядь брати така собі розвага...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Мені точно точно цього не хочеться, якось глибоко ви європейськими цінностями проникались в бєрлінах.

Чогось усі совки люто надрочують на цю тему. А ватніки аж казяться. Ви часом не тойво?:)

Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

знов тп бінго ? :pozor:

ви точно стать не міняли ? :pozor:

В цивілізованих країнах то називають емпатією.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Чогось усі совки люто надрочують на цю тему

CYVu9l8WQAAsvdZ.png

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Дощ сказав:

А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Він ті війська де бачив - по телевізору? 

Та куди ж нам сірим та убогим до геніїв стратегії "тридцять років в армії". За три дні здати п'ять областей - це треба вміть:)

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Чогось усі совки люто надрочують на цю тему. А ватніки аж казяться. Ви часом не тойво?:)

Я нє. Але, за моїми спостереженнями, цейвой тема, загострюється весь час, як тільки в тему  заскакує новий цейвой, або хтось зі старих.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

Я нє. Але, за моїми спостереженнями, цейвой тема, загострюється весь час, як тільки в тему  заскакує новий цейвой, або хтось зі старих.

Під тойво я мав на увазі "ватнік", а не те, що ви знов подумали:) І наче ніхто тему ту вашу крім вас не загострює:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Під тойво я мав на увазі "ватнік", а не те, що ви знов подумали:) І наче ніхто тему ту вашу крім вас не загострює:)

комусь треба охолонути :lol:

зображення_viber_2024-11-09_16-53-50-009.jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

комусь треба охолонути :lol:

зображення_viber_2024-11-09_16-53-50-009.jpg

З друзями сидите?:)

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Трамп зосередиться на зупинці війни в Україні, а не на поверненні Києву територій.
Про це заявив Бі-бі-сі Браян Ланза, старший радник Трампа та стратег Республіканської партії.
За його словами, адміністрація Трампа попросить Зеленського висловити свою версію "реалістичного бачення миру". І «це не бачення перемоги, а бачення миру»
"Якщо президент Зеленський сяде за стіл переговорів і скаже: "Ну, у нас може бути мир тільки якщо у нас буде Крим", він покаже нам, що він несерйозний", - сказав він.
Ланза уточнив, що повернення Криму Україні є нереальним і «не є метою Сполучених Штатів».
«Коли Зеленський каже, що ми припинимо ці бойові дії лише тоді, коли Крим буде повернуто, ми маємо новини для президента Зеленського: Крим пішов. І якщо це ваш пріоритет — повернути Крим та змусити американських солдатів боротися за повернення Криму, ви будете самі з собою», — додав він.
За його словами, пріоритетом США є «мир та припинення вбивств».{с}

Да какая неожиданность-то, а.
Кто бы мог подумать.
Ай-яй-яй.
Ваш Дед.

А. Бабченко

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

З друзями сидите?:)

нема у мене більше друзів (с) :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

А. Бабченко

взагалі-то Sofia Ferreira Santos

www.bbc.com/news/articles/czxrwr078v7o

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

Всі провідні європейські політики в душі трохи українці...

Чотири роки вони розповідали одне одному, що Трамп не повернеться й не стане президентом за жодних обставин...

Трамп повернувся і став президентом...

Європейські політики збентежено: "От, блядь!"

(c) Віталій Чепинога

Посилання на коментар

6 годин тому, tort сказав:

які до біса танки

Танк на перекрестке Клочковской и Новгородской был подбит.

• Лайк 1
Посилання на коментар

а всеж настрої кацапів таки змінюються - попри  старання  z провокаторів , бажаючих долучитися до історичних перемог ,  шукати все складніше . Більше того , проскакує навіть щось на кшталт   

Спойлер

прямые враги не там, где они воюют, а те кто их туда послал.

Стоит за всем вареник которому нужны деньги. А обернется все тем что пропал без вести. удачи, держитесь. Но у вареника все прекрасно всегда под боком есть голодные чурки, удовлетворят по полной.

По всем ресурсам (уже и яп) давно на пикабу и прочих эти посты валом - я ухожу на фронт, "я решился", "друг ушел и я пойду", "я еду", "я приехал тут тепло и сытно"....итд.
Массово. Много. Потоком.

Значит ... поток как бы так сказать тактично ..иссяк запал.
Ждем решения партии и правительства.
Всвязи с... Родина решила.. "Ограниченный контингент"..бла бла бла..
Все эти "приметы" людям хорошо знакомы.
Видать не получается с миллиардом корейцов, а три года, это три года ежедневных..

платить всё равно придётся, но хоть люди гибнуть перестанут. Мне в *** не упёрлись никакие "новые" регионы, просто дыры для распила бабла. С репарациями даже сэкономим

неужели есть люди, которые реально хотят репарации платить всей страной ?  стадія "прийняття " ?

А какая разница между репарациями и "восстановлением земель, вернувшихся в родную гавань"?
Что так, что эдак эти средства население не увидит.

Вопрос в имидже и гордости?
Да насрать на этот имидж и эти амбиции.

Лучше быть сытой и удобной для всех ирландией или люксембургом, нежели, якобы, суверенным вершителем мира с амбициями и затянутыми поясами.

Те, кто во время срочки хапнул холод в полях, отсутствие жрачки и отношение к солдату - сидят дома. А откосившие, видевшие нелёгкий солдатский труд лишь на рекламных видео - идут по контракту.

Разведка работает хорошо. Поэтому Нарышкин сидел и охуевал, в отличие от... Мы долбаебы тогда ржали над ним тут, а он вишь - знал.

www.yaplakal.com/forum7/topic2852354.html

www.yaplakal.com/forum28/topic2852382.html

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...