Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 10 хвилин тому, US7IGN сказав: мене завжди дивує навіщо віддавати гроші за те що і так належить по закону і кожен може сам легко зробити. збоченці-марнотрати Та я ж кажу - підораси. Солдати в ахує від того всього, сім'ї в такому ж стані, багато юридично неграмотних, звертаються до адвокатів за допомогою, а вони сука лиш чують що військовослужбовець деруть з них прайс х100 як в останній раз як то всі вс - борисови 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, Дощ сказал: Від балди в розшук не оголошують, Це смішно було)) ні, столицю почали трогати недавно, а от в моїй рідній Чернігівській обл., в розшуку були всі десь починаючи з початку 23-го року. Про то можна було дізнатись на блокпосту при в'їзді в Чернігів. Повістки тоді треба було вручати в руки, але ТЦК тим не заморочувалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та по-мойому навіть в СРСР було більше демократії під час другої світової. Коли з одного боку людей закликають йти захищати Батьківщину, а з іншого хапають на вулиці, запихають в бусіка, забирають телефона і відправляють на полігон. Ви просто вдумайтесь. Людина, яку держава посилає захищати Батьківщину, навіть не має змоги попрощатися з рідними. Це при тому, що вона живим може додому не повернутися. Батькі більше не побачать сина, дружина чоловіка, а діти батька. Це вже навіть не 37-й рік, там хоч з дому забирали. припиняйте оці ганебні маніпуляції та недоречні порівняння. на вас погано впливає Німеччина та її євреї мабуть цікаво, наявність німецького громадянства рятувала євреїв від бусиків газових камер чи вони теж не могли від нього відмовитися та виїхати? а, ні. пригадав. працювати безкоштовно на заводах та згоріти було їх конституційним обов'язком та за газ ще вираховували. здається з Ремарка намагалися стягнути плату за страту його сестри. 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мало того, за кордоном, навіть ті, хто дома українською спілкувалися, часто переходять на кацапську. ну за кордоном це не так ганебно як в Україні. 7 хвилин тому, Дощ сказав: Від балди в розшук не оголошують а то я не бачив замовних справ ніколи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, Дощ сказав: А як ви знаєте що не надавалась? Бо стерненко не сказав? Ні , тому що це не було відображено в мережі. Може , і надавалось , але , мабуть , таємно. ПС.. Ви наче вмієте в українську , чому прізвище з маленької букви ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: Та я ж кажу - підораси. Солдати в ахує від того всього, сім'ї в такому ж стані, багато юридично неграмотних, звертаються до адвокатів за допомогою, а вони сука лиш чують що військовослужбовець деруть з них прайс х100 як в останній раз як то всі вс - борисови ще скажіть що підступні адвокати примушують це робити! на адвокатів які порушують закон можна і треба писати скарги до кваліфкомісій, а ще держава кожному гарантувала безкоштовну правову допомогу через БПД legalaid.gov.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, yukon сказав: Це смішно було)) ні, столицю почали трогати недавно, а от в моїй рідній Чернігівській обл., в розшуку були всі десь починаючи з початку 23-го року. Про то можна було дізнатись на блокпосту при в'їзді в Чернігів. Повістки тоді треба було вручати в руки, але ТЦК тим не заморочувалось. Ну, можете посміятись. Я не вникав в законодавство тцк, і так клопоту вистачає, наскільки знаю в законі перераховані підстави, за яких слід з'явитись в тцк. Але до війни на тцк всі болт клали, і по суті всіх хто не був у тцк умовно 10 років можна притягати до відповідальності через порушення правил обліку, а з початку війни так і поготів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тут дехто звинувачував Польщу в недружності... Польща оприлюднила офіційні дані щодо допомоги Україні від початку російського вторгнення у 2022 році. За підсумками, країна стала лідером серед союзників за обсягом військової та гуманітарної допомоги відносно свого ВВП. Загальна сума допомоги становить €3,23 мільярда, що складає 4,91% від польського ВВП. З цієї суми 0,71% було витрачено на підтримку України, а 4,2% — на допомогу українським біженцям. Про це йдеться на сайті президента Польщі. www.prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/polska-pomoc-dla-ukrainy,93620 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 9 хвилин тому, andrey_ka сказав: ПС.. Ви наче вмієте в українську , чому прізвище з маленької букви ? Та хрен його знає, мабуть телефон тупий - ставить велику лише після крапки і з нового рядка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Тут дехто звинувачував Польщу в недружності... Польща оприлюднила офіційні дані щодо допомоги Україні від початку російського вторгнення у 2022 році. За підсумками, країна стала лідером серед союзників за обсягом військової та гуманітарної допомоги відносно свого ВВП. Загальна сума допомоги становить €3,23 мільярда, що складає 4,91% від польського ВВП. З цієї суми 0,71% було витрачено на підтримку України, а 4,2% — на допомогу українським біженцям. Про це йдеться на сайті президента Польщі. www.prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/polska-pomoc-dla-ukrainy,93620 Та то вони перелякалися спочатку. Зараз вже риторика змінилася. Вони б вже і Лемберг не проти повернути, але членство в ЄС заважає те відкрито підтримувати. Я їх не засуджую, вони відстоюють польські інтереси. То тільки Вадіму всі винні, а реальність така, що кожен за себе найбільше піклується. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Мій знайомий мешкає поруч із тим місцем, де був підбитий танк. Буквально за сто метрів. Кілька днів їздив мимо нього на роботу, поки не прибрали . Пиздить твій "знайомий", не було на тому перехресті ніякого/их танку/ів. В принципі нема ніякого знайомого, бо насправді ***иш саме ти. Що зовсім не дивно. 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Учора були випадки прориву оборони. Кілька ворожих танків зайшли у місто, після чого були знищені і контроль було відновлено нашими військами.. Це не підтверджене повідомлення від 26.02.22 про 25 лютого, про спалені танки на окружній і можливо трохи за нею , але ніяк не перехрестя Новгородська/Клочки і тим паче центр. Що цікаво, ті танки не дуже хто й бачив, а розповіді про те що підбитий танк можна прибрати за пару днів з досить населеного району отак просто, що аж нема жодного фото, залиш для ідіотів. Змінено 9 листопада 2024 користувачем tort 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: вони відстоюють польські інтереси вони і наші скоро почнуть відстоювати. як молодшої сестрабрата. знаєте як в бізнесі - підпорядкування офісів старшому в регіоні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: вони і наші скоро почнуть відстоювати. як молодшої сестрабрата. знаєте як в бізнесі - підпорядкування офісів старшому в регіоні... Так, вони зараз лідери в регіоні. А на їх місці могла б бути Україна. Якби не совки. Ненавиджу совок, мене аж тіпає, як згадую життя в ньому. Поляки ще й з ЄС вийдуть. Воно вже зараз видно, що ЄС приречений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Так, вони зараз лідери в регіоні. А на їх місці могла б бути Україна. Якби не совки. Ненавиджу совок, мене аж тіпає, як згадую життя в ньому. Поляки ще й з ЄС вийдуть. Воно вже зараз видно, що ЄС приречений. Заберуть Лемберг, отримають кордон з Мордором, відхватять піздов.... "Це ж було вже"))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Так, вони зараз лідери в регіоні. А на їх місці могла б бути Україна. Якби не совки. Ненавиджу совок, мене аж тіпає, як згадую життя в ньому. Поляки ще й з ЄС вийдуть. Воно вже зараз видно, що ЄС приречений. в своїх вологих фантазіях я ще три роки тому уявляв новий регіональний суперсоюз в складі відновленої Речі Посполітої з тісними зв'язками та баблом США та UK, яка домінує в регіоні, стримуючи та конкуруючи на рівних з німцями, турками та кацапами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: в своїх вологих фантазіях я ще три роки тому уявляв новий регіональний суперсоюз в складі відновленої Речі Посполітої з тісними зв'язками та баблом США та UK, яка домінує в регіоні, стримуючи та конкуруючи на рівних з німцями, турками та кацапами. Так, я б теж від такого не відмовився. Поляки плюс брити, плюс українці. Я ще колись це тут, на форумі писав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Так, я б теж від такого не відмовився. Поляки плюс брити, плюс українці. Я ще колись це тут, на форумі писав. ну це настільки логічно та раціонально, що навіть українці не зможуть цьому перешкодити здається про це ще один американопольський жид років 40 назад писав в загальних рисах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ну це настільки логічно та раціонально, що навіть українці не зможуть цьому перешкодити здається про це ще один американопольський жид років 40 назад писав в загальних рисах Це хто, Сапольські? Бо я не дуже спеціаліст по американопольским жидам:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так, я б теж від такого не відмовився. Поляки плюс брити, плюс українці. Я ще колись це тут, на форумі писав. Вражає колесо історії, що повторюється раз за разом. Брити - воюють чужими руками, поляки - нездатні зменшити гоноровість, чим відштовхують українців, українці - нездатні об'єднатись, і від того постійно просирають державність, кацапи - лізуть до сусідів, хоча в самих дома роботи років на сто мінімум. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Це хто, Сапольські? Бо я не дуже спеціаліст по американопольским жидам:))) www.cia.gov/library/abbottabad-compound/36/36669B7894E857AC4F3445EA646BFFE1_Zbigniew_Brzezinski_-_The_Grand_ChessBoard.doc.pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, yukon сказав: Вражає колесо історії, що повторюється раз за разом. Брити - воюють чужими руками, поляки - нездатні зменшити гоноровість, чим відштовхують українців, українці - нездатні об'єднатись, і від того постійно просирають державність, кацапи - лізуть до сусідів, хоча в самих дома роботи років на сто мінімум. І сонечко сходить, і сонце заходить, і поспішає до місця свого, де сходить воно. Віє вітер на південь, і на північ вертається, крутиться, крутиться він та й іде, і на круг свій вертається вітер... Всі потоки до моря пливуть, але море воно не наповнюється: до місця, ізвідки пливуть, ті потоки вони повертаються, щоб знову плисти! Повні труду всі речі, людина сказати всього не потрапить! Не насититься баченням око, і не наповниться слуханням ухо... Що було, воно й буде, і що робилося, буде робитись воно, і немає нічого нового під сонцем! (c) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 хтось там мігрантів боїться... не там проблема... Україна потребує ще щонайменше 4,5 млн додаткових працівників. Та, попри таку гостру потребу у робочих руках, у країні налічується майже вдвічі більше людей працездатного віку, які офіційно не числяться на жодній роботі. Про такий головний парадокс вітчизняного ринку праці говорила на 10-му Київському міжнародному економічному форумі заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна, повідомляє Іnterfax. interfax.com.ua/news/economic/1025828.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То тільки Вадіму всі винні, а реальність така, що кожен за себе найбільше піклується. Ніхто мені нічого не винний. ) Пойнт полягав у тому, що якщо вони за себе піклуються, то якось воно у них мляво виходить, дуже схоже на уповільнений суїцид. Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: дуже схоже на уповільнений суїцид. поки товстий схудне - худий помре. ото б я за штати переживав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: www.cia.gov/library/abbottabad-compound/36/36669B7894E857AC4F3445EA646BFFE1_Zbigniew_Brzezinski_-_The_Grand_ChessBoard.doc.pdf О, дякую. Цікаво, почитаю. Бо якраз закінчив Чендлера перечитувати, щось мене потягнуло на старі, добрі американські детективи:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Старательные, как по расписанию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз