Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Та по-мойому навіть в СРСР було більше демократії під час другої світової. 

Коли з одного боку людей закликають йти захищати Батьківщину, а з іншого хапають на вулиці, запихають в бусіка, забирають

У радянському союзі роздавали повістки і ніхто навіть в голові не мав гадки що можна ухилятись

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, vadimv сказал:

Ніхто мені нічого не винний, Пойнт полягав у тому, що якщо вони за себе піклуються, то якось воно у них мляво виходить, дуже схоже на уповільнений суїцид.

помри ти сьогодні , а я завтра (с)

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

ото б я за штати переживав :lol:

Це не ви якось писали, що небезпека з боку расісі перебільшена? )

Відчувається схожий настрій ))

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

О, дякую. Цікаво, почитаю. Бо якраз закінчив Чендлера перечитувати, щось мене потягнуло на старі, добрі американські детективи:))

то давно застаріла класика, але обов'язкова до вивчання навіть з історичної точки зору

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Це не ви якось писали, що небезпека з боку расісі перебільшена? )

Відчувається схожий настрій ))

небезпека завжди однакова, але її наслідки можуть бути різними. можна готуватися до війни, а можна очікувати що хтось інший це за тебе зробить і готуватися нариклад до шашликів 😉 

Посилання на коментар

1 час назад, andrey_ka сказал:

Хто би сумнівався і.. дякую за ностальгічний  лозунг. Так і уявив себе в шортах на вічному вогні , при отримані (всучуванні) піонерського галстуку.

А керівництво зробить висновки!

Правовий нігіліз так і пре

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Ніхто мені нічого не винний. )

Пойнт полягав у тому, що якщо вони за себе піклуються, то якось воно у них мляво виходить, дуже схоже на уповільнений суїцид.

Поляки, якраз найбільші реалісти в ЄС. Хоч я їх і не дуже люблю, але треба віддати належне, вони тверезо дивляться на речі. Німцям не дає реально дивитися на речі почуття провини, яке в них виховувалося кілька поколінь. Молоді німці більш адекватні, але їх час ще не прийшов. Хоча німці - дуже талановита нація.

• Лайк 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, US7IGN сказал:

небезпека завжди однакова, але її наслідки можуть бути різними. можна готуватися до війни, а можна очікувати що хтось інший це за тебе зробить і готуватися нариклад до шашликів 😉 

не було такої опції 

обставини постколоніального розвитку , а саме 

Спойлер

вихована колонізаторами еліта - головний ворог вого народу (с) 

Махатма 

говорили , що передчасно сіпатися = скінчити , як Гамсахурдія , Ельчібей , Саакашвілі .

лише час міг прибрати кацпапощелепну піхвомразоту з українських шкіл .

І коли кацапи  усвідомили , що кацапощелепній піхвомразоті в українських школах настає край  - одразу ж і полізли .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

хтось там мігрантів боїться... не там проблема...

Україна потребує ще щонайменше 4,5 млн додаткових працівників. Та, попри таку гостру потребу у робочих руках, у країні налічується майже вдвічі більше людей працездатного віку, які офіційно не числяться на жодній роботі. Про такий головний парадокс вітчизняного ринку праці говорила на 10-му Київському міжнародному економічному форумі заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна, повідомляє Іnterfax. interfax.com.ua/news/economic/1025828.html

А сенс - тільки офіційно працевлаштувався - тебе зразу з підприємства загребло тцк. В межах місяця точно.

Спитайте скільки народу офіційно позвільнялося - будете здивовані. Власник нічого не може зробити, коли до нього приходить половина персонал з заявами в один день, а працювати всіру теж  лишається меньше половини .

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

У радянському союзі роздавали повістки і ніхто навіть в голові не мав гадки що можна ухилятись

Ну звісно, рівень пропаганди був значно вищий, в порівнянні з ним нинішні пани повні профани. Навіть я б краще справився:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

51 хвилину тому, tort сказав:

не підтверджене повідомлення від

Усі претензії до Синьогубова, він джерело інформації про танки у Харкові.

Посилання на коментар

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

хтось там мігрантів боїться... не там проблема...

Україна потребує ще щонайменше 4,5 млн додаткових працівників. Та, попри таку гостру потребу у робочих руках, у країні налічується майже вдвічі більше людей працездатного віку, які офіційно не числяться на жодній роботі. Про такий головний парадокс вітчизняного ринку праці говорила на 10-му Київському міжнародному економічному форумі заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна, повідомляє Іnterfax. interfax.com.ua/news/economic/1025828.html

Так вони працюють, просто неофіційно. Мігранти будуть, це без варіантів.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Ну звісно, рівень пропаганди був значно вищий, в порівнянні з ним нинішні пани повні профани. Навіть я б краще справився:)

Я вже втретє дозволю собі нагадати про український правовий нігілізм.

Головною причиною що бусифікація існує є відмова українців самостійно реєструватися в ТЦК і отримувати повістки згідно законодавства.

Досить того що ви масово порушуєте законодавство, ви ще всяко рекламуєте і агітуєте його порушувати.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

з чого ви взяли що в совку не було ухилянтів? один з героїв цього кіно

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Я вже втретє дозволю собі нагадати про український правовий нігілізм.

Головною причиною що бусифікація існує є відмова українців самостійно реєструватися в ТЦК і отримувати повістки згідно законодавства.

Головною причиною, чому українці не реєструються самостійно в ТЦК є вибірковість системи. Навіть в СРСР такого не було. Навіть син підара Сталіна воював.

• Лайк 5
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Головною причиною, чому українці не реєструються самостійно в ТЦК є вибірковість системи. Навіть в СРСР такого не було. Навіть син підара Сталіна воював.

народ як діти. як ти їх не виховуй, все одно будуть робити так як ти їм приклад собою покажеш

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

з чого ви взяли що в совку не було ухилянтів? один з героїв цього кіно

Були, особливо в РФ. В Україні шансів відсидітись було значно менше. Хоча мені дід з бабою й розказували за тих, хто всю війну ховався в погребі.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Просто українці виявилися нездатними до такої самопожертви. На відміну від кацапів. Інша ментальність.

Посилання на коментар

7 годин тому, Дощ сказав:

А птур - приємна річ? Якщо тобі пощастить побачити слід ракети яка летить у твій бік -  молитись вже запізно.

За моїм товаришом сепари полювали в АТО, запустили птур у машину яка його везла, пряме влучання , але дяка всім богам - поранений, контужений, та все ж живий

IMG_3069.thumb.jpeg.f783aeaebe9c56e1e74b047751e6cc4f.jpeg

Зарані сучари запустили новину про його загибель, довелось прибирати переможну реляцію.

Так що кому що написано на роду той від того і помре. 

Спешіал для форумних ухилянтів -  інвалід

Спешіал для кантонів і йому подібних - був на Майдані, потім добробат, потім ЗСУ, поранення, списання, інвалідність, тепер також на війні.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Досить того що ви масово порушуєте законодавство, ви ще всяко рекламуєте і агітуєте його порушувати.

Коли це я таке робив? Я не проти, щоб хтось добровільно мобілізувався. Я завжди поважаю вибір інших людей.

Посилання на коментар

До самого кінця існування совка сталінськи завіти засновані на страху, верховодили в пам'яті народу. 

Але відразу після війни був і такий випадок, (ЗУ, рік приблизно 1947, 1948-ий). В районному містї зібрали 2 вантажівки призовників в Червону Армію - людей 50. По дорозі в лісі колону перестріли хлопці з УПА і усі новачкі пішли у повстанці. Один з них був моїм родичом, від ньогоі чув це. Але він був дуже низький на зріст і його відпустили додому. Потім, через півроку всеодно мобілізували, служив в ЧА 7 років. А з лісу тоді ніхто не повернувся.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Коли це я таке робив? Я не проти, щоб хтось добровільно мобілізувався. Я завжди поважаю вибір інших людей.

Я до тебе не на  ви))

Звертаюся до тих українців які засуджують бусики але ігнорують відвідати ТЦК

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

народ як діти. як ти їх не виховуй, все одно будуть робити так як ти їм приклад собою покажеш

О, це моє улюблене:))

Не намагайтеся виховувати дітей, вони все одно будуть схожі на вас, виховуйте себе.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

О, це моє улюблене:))

Не намагайтеся виховувати дітей, вони все одно будуть схожі на вас, виховуйте себе.

Діти завжди похожа на себе. Ти сам того же самого Сталіна наводив приклад. Там всі діти різні були і жоден не похожий на батька

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...