karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Та по-мойому навіть в СРСР було більше демократії під час другої світової. Коли з одного боку людей закликають йти захищати Батьківщину, а з іншого хапають на вулиці, запихають в бусіка, забирають У радянському союзі роздавали повістки і ніхто навіть в голові не мав гадки що можна ухилятись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 минут назад, vadimv сказал: Ніхто мені нічого не винний, Пойнт полягав у тому, що якщо вони за себе піклуються, то якось воно у них мляво виходить, дуже схоже на уповільнений суїцид. помри ти сьогодні , а я завтра (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ото б я за штати переживав Це не ви якось писали, що небезпека з боку расісі перебільшена? ) Відчувається схожий настрій )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: О, дякую. Цікаво, почитаю. Бо якраз закінчив Чендлера перечитувати, щось мене потягнуло на старі, добрі американські детективи:)) то давно застаріла класика, але обов'язкова до вивчання навіть з історичної точки зору Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це не ви якось писали, що небезпека з боку расісі перебільшена? ) Відчувається схожий настрій )) небезпека завжди однакова, але її наслідки можуть бути різними. можна готуватися до війни, а можна очікувати що хтось інший це за тебе зробить і готуватися нариклад до шашликів 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, andrey_ka сказал: Хто би сумнівався і.. дякую за ностальгічний лозунг. Так і уявив себе в шортах на вічному вогні , при отримані (всучуванні) піонерського галстуку. А керівництво зробить висновки! Правовий нігіліз так і пре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, vadimv сказав: Ніхто мені нічого не винний. ) Пойнт полягав у тому, що якщо вони за себе піклуються, то якось воно у них мляво виходить, дуже схоже на уповільнений суїцид. Поляки, якраз найбільші реалісти в ЄС. Хоч я їх і не дуже люблю, але треба віддати належне, вони тверезо дивляться на речі. Німцям не дає реально дивитися на речі почуття провини, яке в них виховувалося кілька поколінь. Молоді німці більш адекватні, але їх час ще не прийшов. Хоча німці - дуже талановита нація. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 52 минуты назад, US7IGN сказал: небезпека завжди однакова, але її наслідки можуть бути різними. можна готуватися до війни, а можна очікувати що хтось інший це за тебе зробить і готуватися нариклад до шашликів 😉 не було такої опції обставини постколоніального розвитку , а саме Спойлер вихована колонізаторами еліта - головний ворог вого народу (с) Махатма говорили , що передчасно сіпатися = скінчити , як Гамсахурдія , Ельчібей , Саакашвілі . лише час міг прибрати кацпапощелепну піхвомразоту з українських шкіл . І коли кацапи усвідомили , що кацапощелепній піхвомразоті в українських школах настає край - одразу ж і полізли . Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 15 минут назад, US7IGN сказал: хтось там мігрантів боїться... не там проблема... Україна потребує ще щонайменше 4,5 млн додаткових працівників. Та, попри таку гостру потребу у робочих руках, у країні налічується майже вдвічі більше людей працездатного віку, які офіційно не числяться на жодній роботі. Про такий головний парадокс вітчизняного ринку праці говорила на 10-му Київському міжнародному економічному форумі заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна, повідомляє Іnterfax. interfax.com.ua/news/economic/1025828.html А сенс - тільки офіційно працевлаштувався - тебе зразу з підприємства загребло тцк. В межах місяця точно. Спитайте скільки народу офіційно позвільнялося - будете здивовані. Власник нічого не може зробити, коли до нього приходить половина персонал з заявами в один день, а працювати всіру теж лишається меньше половини . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 14 хвилин тому, karbo сказав: У радянському союзі роздавали повістки і ніхто навіть в голові не мав гадки що можна ухилятись Ну звісно, рівень пропаганди був значно вищий, в порівнянні з ним нинішні пани повні профани. Навіть я б краще справився:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 51 хвилину тому, tort сказав: не підтверджене повідомлення від Усі претензії до Синьогубова, він джерело інформації про танки у Харкові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 26 хвилин тому, US7IGN сказав: хтось там мігрантів боїться... не там проблема... Україна потребує ще щонайменше 4,5 млн додаткових працівників. Та, попри таку гостру потребу у робочих руках, у країні налічується майже вдвічі більше людей працездатного віку, які офіційно не числяться на жодній роботі. Про такий головний парадокс вітчизняного ринку праці говорила на 10-му Київському міжнародному економічному форумі заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна, повідомляє Іnterfax. interfax.com.ua/news/economic/1025828.html Так вони працюють, просто неофіційно. Мігранти будуть, це без варіантів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну звісно, рівень пропаганди був значно вищий, в порівнянні з ним нинішні пани повні профани. Навіть я б краще справився:) Я вже втретє дозволю собі нагадати про український правовий нігілізм. Головною причиною що бусифікація існує є відмова українців самостійно реєструватися в ТЦК і отримувати повістки згідно законодавства. Досить того що ви масово порушуєте законодавство, ви ще всяко рекламуєте і агітуєте його порушувати. Змінено 9 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну звісно, рівень пропаганди був значно вищий, в порівнянні з ним нинішні пани повні профани. Навіть я б краще справився:) з чого ви взяли що в совку не було ухилянтів? один з героїв цього кіно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Я вже втретє дозволю собі нагадати про український правовий нігілізм. Головною причиною що бусифікація існує є відмова українців самостійно реєструватися в ТЦК і отримувати повістки згідно законодавства. Головною причиною, чому українці не реєструються самостійно в ТЦК є вибірковість системи. Навіть в СРСР такого не було. Навіть син підара Сталіна воював. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 найкращий коментар про Стерненка. можна дивитися без звуку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Головною причиною, чому українці не реєструються самостійно в ТЦК є вибірковість системи. Навіть в СРСР такого не було. Навіть син підара Сталіна воював. народ як діти. як ти їх не виховуй, все одно будуть робити так як ти їм приклад собою покажеш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, US7IGN сказав: з чого ви взяли що в совку не було ухилянтів? один з героїв цього кіно Були, особливо в РФ. В Україні шансів відсидітись було значно менше. Хоча мені дід з бабою й розказували за тих, хто всю війну ховався в погребі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Головною причиною, чому українці не реєструються самостійно в ТЦК є вибірковість системи. Навіть в СРСР такого не було. Навіть син підара Сталіна воював. Просто українці виявилися нездатними до такої самопожертви. На відміну від кацапів. Інша ментальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 годин тому, Дощ сказав: А птур - приємна річ? Якщо тобі пощастить побачити слід ракети яка летить у твій бік - молитись вже запізно. За моїм товаришом сепари полювали в АТО, запустили птур у машину яка його везла, пряме влучання , але дяка всім богам - поранений, контужений, та все ж живий Зарані сучари запустили новину про його загибель, довелось прибирати переможну реляцію. Так що кому що написано на роду той від того і помре. Спешіал для форумних ухилянтів - інвалід Спешіал для кантонів і йому подібних - був на Майдані, потім добробат, потім ЗСУ, поранення, списання, інвалідність, тепер також на війні. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, karbo сказав: Досить того що ви масово порушуєте законодавство, ви ще всяко рекламуєте і агітуєте його порушувати. Коли це я таке робив? Я не проти, щоб хтось добровільно мобілізувався. Я завжди поважаю вибір інших людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) До самого кінця існування совка сталінськи завіти засновані на страху, верховодили в пам'яті народу. Але відразу після війни був і такий випадок, (ЗУ, рік приблизно 1947, 1948-ий). В районному містї зібрали 2 вантажівки призовників в Червону Армію - людей 50. По дорозі в лісі колону перестріли хлопці з УПА і усі новачкі пішли у повстанці. Один з них був моїм родичом, від ньогоі чув це. Але він був дуже низький на зріст і його відпустили додому. Потім, через півроку всеодно мобілізували, служив в ЧА 7 років. А з лісу тоді ніхто не повернувся. Змінено 9 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Коли це я таке робив? Я не проти, щоб хтось добровільно мобілізувався. Я завжди поважаю вибір інших людей. Я до тебе не на ви)) Звертаюся до тих українців які засуджують бусики але ігнорують відвідати ТЦК Змінено 9 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: народ як діти. як ти їх не виховуй, все одно будуть робити так як ти їм приклад собою покажеш О, це моє улюблене:)) Не намагайтеся виховувати дітей, вони все одно будуть схожі на вас, виховуйте себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: О, це моє улюблене:)) Не намагайтеся виховувати дітей, вони все одно будуть схожі на вас, виховуйте себе. Діти завжди похожа на себе. Ти сам того же самого Сталіна наводив приклад. Там всі діти різні були і жоден не похожий на батька Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз